50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cikolata-vanilyali vienatta var evde, ince bir dilim yerim o zaman kocumm

aa ulkerk, ahamileligi anladimda, anneligin ilk senesi de mi aglicazzz

ben de yavas yavas cikayim kizlarrr.

optum hepinizi kocamann

lachesis kitap dedin de,
en son kayip gul'u okudum ben kucuk prensi sevenler bu kitabi da severler. tavsiye olunurr 1 gun de bitirdim (ince bir kitap)

Ehe he he bir şey yazacağım ama kızmayın :) . Ticker'ındaki BMI 20, yani sen boyundan 10 kilo eksiksin sanırım ya da ona yakın bir şey değil mi? Bence kadınlar da boylarından 5 kilo eksik olunca hatta bazı durumlarda boyuyla aynı kiloda olunca fit duruyorlar. Sen belki hala belini bacaklarını falan kalın buluyor olabilirsin ama bence (kızmayın dediğim kısım bu) bu artık yavaş yavaş takıntıya geçiyor. Yani belimden iki santim daha gitsin eyvah kollarım kalın ne yapacağım kısmı biraz artık fazla geliyor bana. Kocanla kollarını karşılaştırırsan onunki eminim çok daha kalındır, ve sonuçta onunki saf kas senin kol da vıcık vıcık yağdan oluşmuyor ki. Kısaca demek istediğim kocanız da 10 kilo versin değil tam tersine siz biraz daha kilo konusunda rahat davranın, hayalindeki kilodan ya da vücuttan biraz farklı olursan çok da önemli değil. Çok mu konuştum acaba, dövmeyin lütfen . Bak kızıp o diziyi izlemekten vazgeçme sakın?ohaoldumsmile

Hadi bir şey daha yazayım çenemi tutamıyorum. Bunu arkadaşım yaz diye ısrar ettiği için yazıyorum. O bir yazı okumuş eskiden, kadınlar spor salonunda 1 saat koşu bandında ter dökerler, oysa erkekler biraz koşu bandı, biraz kas çalışırlar herşeyden azar azar yaparlar falan yazıyormuş yazıda. Ve kadınlara da bir 10 dk kas çalışmaları öneriliyormuş, vücudları daha sıkı, düzgün olur yazıyormuş. Bence erkeklerin kiloları fazla olsa da fit görünmelerinin sebebi bu. Mesela bazı kız arkadaşlarım boyundan birkaç kilo fazla oldukları halde benden çok daha fit görünürler. Çünkü bol bol yürüyüş yaparlar, germe hareketleri yaparlar, bunlar da vücudu toparlıyor. Evet artık gerçekten çenemi kapattım.
Haklısınız da arada uçurum olmasına da gerek yok. Yani adamlar iki tabak yemek yiyorsa siz iki kaşık gibi fazlaca bir fark var burada. Bana çok da sağlıklı gelmiyor. Hayır bir rahatsızlığınız olsa bir şey demem de... Neyse kafam karıştı:sm_confused: Siz zaten zayıfsınız bir kek vücudunuzu etkilemez demek istiyorum, zaten fitsiniz de belki farketmiyorsunuzdur diyorum. İşte bu yüzden arada çikolatalı vienettayı görünce canım çekiyor. Ay aslında böyle yazmayacaktım cümleyi son anda değiştirdim, aslında yazacaktım ki "işte bu yüzden arada çikolatalı vienettayı görünce seviniyorum kendilerini çok kasmıyorlar diye" :) .

Ben de kaçayım hepinize tatlılı günler. Biri beni mahjongdan kurtarsın.

iyi akşamlar kızlaarrr
tabii yine kimseler yokkşakkıdı
neysee:sm_confused: ayy ne güzel muhabbet etmişsiniz öyleee kaydirigubbakcemile3 neredeyse sabahtan akşama kadarki bütün sayfaları okudummsempatiksalakcinni
bu saatten sonra pekte kimsecikler olmaz ama olsun ben yinede bi yazayım dedimm:1rolleyes:

ben iki sene önce mide ağrısı ile acile gitmiştim..ağrıdan birşey yiyemiyordum..inanın 1 ayda 6 kilo verdim..yani en kolay kilo verdiğim dönemdi...gecen snede 55-56 idim...ama bu kış birden aldım çok feci

ben iki sene önce mide ağrısı ile acile gitmiştim..ağrıdan birşey yiyemiyordum..inanın 1 ayda 6 kilo verdim..yani en kolay kilo verdiğim dönemdi...gecen snede 55-56 idim...ama bu kış birden aldım çok feci
İyi o zaman vermesi kolay olur herhalde. Ben de geçen kış 2-3 kilo aldım o zamandan beri sabitim sanırım. Yani bir dönem tatlıya ağırlık verince kilo alınıyor ama sürekli olmuyor neyse ki. Sonra biraz yürüyüş yapınca tatlıyı da biraz kesince hemen veriliyorolumunekankayizsmile.

Ben buradayım da, kimse olmadığı için mahjonga takıldım, ara sıra kontrol ediyorum ama biri bi şi yazmış mı diye.

bende genelde bu ara oyun oynuyorumm fenaa takıldımmbilmiyorumkismile

burdayım kuzucum
selam tatlımm
yasemin 62 den kaç zamanda düştün o kiloya

canım ben bu bölüme ekim gibi geldim 59 kilo ile biraz vedikten sonra 1 ayda 3 kilo işte ben bu bölümün tembellerindenim aslındaa ama buradaki arkadaşların sayesinde minikte olsa gram gram gittihihoyyyt
yanii kasımdan itibaren bi ileri iki geriii verdim kilolarıkafamçokkarıştı

yaa zaten ben hep kıştan korkarım şimdi çevremdekiler bana çok kötü oldun diyorlar benim üstüm çok zayıff :1closedeyes: ama kalçaaa offfff
neysse geçmişler olsunn
senin mide problemin geçtimii??

Son düzenleme:
kızlarrr yaa acill cevp istiorum sizden :)) mısır kaynattım da yesem mi yane bi zararı var mı hiç bir bilgim yok tuzlamıcam zaten??

bende genelde bu ara oyun oynuyorumm fenaa takıldımmbilmiyorumkismile
Bir takılınca kopamıyorsun değil mi. Ben de hep bu son bu sefer bırakacağım diyorum sonra tekrar oynuyorum. Sigara bağımlılığı gibi bir şey oldu sanırım . Yaseminciğim hadi dizi konumuza seni de katalım. Siz Türk dizileri izliyor musunuz? Yabancı dizileri internetten yüklüyor musunuz? Yoksa hiç ilginiz yok mu...
hühühü açım ama birazdan uyuyacam yemiyorum
Ah işte buna dayanamam yaaaa. Aç yatılmaz. Sonra rüyanda yemek görürsün ben kaç kere gördüm öyle tavuklar ızgaralar pilavlar balıklar hamburgerlercokacimcoook... Sağlığınızdan olmayın bak sonra başka Kore filmi önermem haaaa:umursamaz:. Sayenizde ne yapacağımı şaşırdım yahu, çocuk korkutur gibi yazıyorum . Aç kalmayın ben fena oluyorum burada...
kızlarrr yaa acill cevp istiorum sizden :)) mısır kaynattım da yesem mi yane bi zararı var mı hiç bir bilgim yok tuzlamıcam zaten??
Ye yoksa Ulkuerkin kızına veririm o yerlmaz:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…