sormaaa yaaaa şimdii mumu oynuyorum kafayı yedimmm:roflol: gözümün önünde hep oyunn:kedi:Bir takılınca kopamıyorsun değil mi. Ben de hep bu son bu sefer bırakacağım diyorum sonra tekrar oynuyorum. Sigara bağımlılığı gibi bir şey oldu sanırım. Yaseminciğim hadi dizi konumuza seni de katalım. Siz Türk dizileri izliyor musunuz? Yabancı dizileri internetten yüklüyor musunuz? Yoksa hiç ilginiz yok mu...
Ye yoksa Ulkuerkin kızına veririm o yerlmaz:.
Ni dimeksormaaa yaaaa şimdii mumu oynuyorum kafayı yedimmm:roflol: gözümün önünde hep oyunn:kedi:
dizi konusuna gelince tv pek sevmem nadir programlar varr
bi ne seyrediyosun ndersen hiç belli olmuyoo ruh halime bağlıı bidee sevdiğim dizii yada programar hep kaçırırım amaa yazın özellikleeefisfisfis
netten film yada dizii izleyip indirmedim bu işlerden pek anlamıyorum güvenlii bir site bulursam belkii
araştırmanızda banada yer verdiğiniz için teşekkürlerrr nucasee ciimmnaniknanik
mısır şekeri yüksek bir sebze sen bilirsin:jeyyarben yemiyorsam yemeyinnnn)
ya evde herşey var.....
midem geçti yani pangastritim var yediklerime dikkat ediyorum kabuk vs.. gibi
yok yok vercem kiloları...akşam yemek yedim saat 6-7 gibiydi...sonrasında 3 tk(tatlı kaşığı) dondurma otlandım...
Ni dimek. Güvenilir site istediğin zaman sana yazarım. Tabi site kapanmamışsa sonuçta Binbir Gece bittiğinden beri pek bi şi yüklemedim.
Ayyyyyyyy 3 tatlı kaşığııııııı..... Onu yesen ne yemesen ne. Hatta yemesen daha bile iyi tadını almazsın en azından. Şunu yemek kaşığı yapsak. Kepçe daha iyi bile olur. Şaka bir yana, rahatsızlığından dolayı yemiyorsan ok, ama kasmayın bu kadar. Bir şey merak ediyorum 55-56 kiloyken hiç dondurma yemiyor muydun? Büyük ihtimalle yiyordun, o zaman demek ki kilonun yediğin dondurmalarla ilgisi yok. Neyse neyse, ben bir kilo vermeye başlayayım, yediğim magnumları size yazacağım o zaman ikna olursunuz dondurma yiyerek kilo verildiğineaklinialirimsmile.yok yok vercem kiloları...akşam yemek yedim saat 6-7 gibiydi...sonrasında 3 tk(tatlı kaşığı) dondurma otlandım...
Site duruyormuş yerinde. Ama linkler kaldırılmış olabilir. Benim şimdi kalkmam lazım sonra gelince siteyi sana yazarım. Benim de Binbir Gecenin bölümleri duruyor mu bakmam lazım.afiyet olsuunnyerimseniben canım dondurmaa çok masummm içim rahat onu yerkennşakkıdı
site şimdii ne durumda acepppp:1closedeyes:
Afiyet olsun :) .dayanamadım 2 yk yoğurt aldım onu yiyommmm
dayanamadım 2 yk yoğurt aldım onu yiyommmm
yaa şimdi bende nutcase gibi diyeyimmm ülkerk canımm 2 kaşık yoğurt sana fazlaa tatlımmmkötükedihüso
yaa sen delimisinn şunu bi kase yapsanaaaaaa
Site duruyormuş yerinde. Ama linkler kaldırılmış olabilir. Benim şimdi kalkmam lazım sonra gelince siteyi sana yazarım. Benim de Binbir Gecenin bölümleri duruyor mu bakmam lazım.
.
bende evde o tarz pişirincee yarısını ben yerdimmmya bana kilo aldıran her akşam yemeğinden sonra yediğim çayla kek yada tatlılar olduhühühühüh...eşim doldurup geliyordu...adam almadı ben aldım...
:roflol: ayy çok güldümm yaaaa:roflol:pışıkkkkkkkkkkk bende olsam 55 yiyin derdim...iki haftadır aynı kilodayım yuhhhhhhhhhh diyorum kendime....demek biraz aç kalmam gerek akşamları
yasemin76 senn cevabı görürr görmezz yemeyee gitmştmmm mısırı :))) geldim yedm mısrımı çayımıda aldımm şmdi ohh :))
sen demi:1shok: ben ayran içtim dubleee:jeyyar:çok açımmmmmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?