50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sormaaa yaaaa şimdii mumu oynuyorum kafayı yedimmm:roflol: gözümün önünde hep oyunn:kedi:

dizi konusuna gelince tv pek sevmem nadir programlar varr
bi ne seyrediyosun ndersen hiç belli olmuyoo ruh halime bağlıı bidee sevdiğim dizii yada programar hep kaçırırım amaa yazın özellikleeefisfisfis
netten film yada dizii izleyip indirmedim bu işlerden pek anlamıyorum güvenlii bir site bulursam belkii

araştırmanızda banada yer verdiğiniz için teşekkürlerrr nucasee ciimmnaniknanik

mısır şekeri yüksek bir sebze sen bilirsin:jeyyarben yemiyorsam yemeyinnnn)
ya evde herşey var.....
midem geçti yani pangastritim var yediklerime dikkat ediyorum kabuk vs.. gibi

yok yok vercem kiloları...akşam yemek yedim saat 6-7 gibiydi...sonrasında 3 tk(tatlı kaşığı) dondurma otlandım...

Ni dimek . Güvenilir site istediğin zaman sana yazarım. Tabi site kapanmamışsa sonuçta Binbir Gece bittiğinden beri pek bi şi yüklemedim.

mısır şekeri yüksek bir sebze sen bilirsin:jeyyarben yemiyorsam yemeyinnnn)
ya evde herşey var.....
midem geçti yani pangastritim var yediklerime dikkat ediyorum kabuk vs.. gibi

hee heee heehhhhkaydirigubbakcemile3 ne fenasıınnsempatiksalakcinni
evett beklii kan şekerinii biraz oynatabilir ama bişeycicik olmazz yaaa

hımmm kayınvalidemdede benzer bişey varr bilmiyorumkismile
ben şimdi ayran içiyorumm ohh misssssss:içelim:

yok yok vercem kiloları...akşam yemek yedim saat 6-7 gibiydi...sonrasında 3 tk(tatlı kaşığı) dondurma otlandım...

afiyet olsuunnyerimseniben canım dondurmaa çok masummm içim rahat onu yerkennşakkıdı
Ni dimek . Güvenilir site istediğin zaman sana yazarım. Tabi site kapanmamışsa sonuçta Binbir Gece bittiğinden beri pek bi şi yüklemedim.

site şimdii ne durumda acepppp:1closedeyes:

Ayyyyyyyy 3 tatlı kaşığııııııı..... Onu yesen ne yemesen ne. Hatta yemesen daha bile iyi tadını almazsın en azından. Şunu yemek kaşığı yapsak. Kepçe daha iyi bile olur. Şaka bir yana, rahatsızlığından dolayı yemiyorsan ok, ama kasmayın bu kadar. Bir şey merak ediyorum 55-56 kiloyken hiç dondurma yemiyor muydun? Büyük ihtimalle yiyordun, o zaman demek ki kilonun yediğin dondurmalarla ilgisi yok. Neyse neyse, ben bir kilo vermeye başlayayım, yediğim magnumları size yazacağım o zaman ikna olursunuz dondurma yiyerek kilo verildiğineaklinialirimsmile.

afiyet olsuunnyerimseniben canım dondurmaa çok masummm içim rahat onu yerkennşakkıdı

site şimdii ne durumda acepppp:1closedeyes:
Site duruyormuş yerinde. Ama linkler kaldırılmış olabilir. Benim şimdi kalkmam lazım sonra gelince siteyi sana yazarım. Benim de Binbir Gecenin bölümleri duruyor mu bakmam lazım.
dayanamadım 2 yk yoğurt aldım onu yiyommmm
Afiyet olsun :) .

ya bana kilo aldıran her akşam yemeğinden sonra yediğim çayla kek yada tatlılar oldu hühühühüh...eşim doldurup geliyordu...adam almadı ben aldım...

bende facebooktaki oyunları oynuyorum...sıkıldıkça sürekli değilde..KIşın az evde olurum yazın ama genelde hep evdeyim...

yaa şimdi bende nutcase gibi diyeyimmm ülkerk canımm 2 kaşık yoğurt sana fazlaa tatlımmmkötükedihüso

yaa sen delimisinn şunu bi kase yapsanaaaaaa

pışıkkkkkkkkkkk bende olsam 55 yiyin derdim...iki haftadır aynı kilodayım yuhhhhhhhhhh diyorum kendime....demek biraz aç kalmam gerek akşamları

Site duruyormuş yerinde. Ama linkler kaldırılmış olabilir. Benim şimdi kalkmam lazım sonra gelince siteyi sana yazarım. Benim de Binbir Gecenin bölümleri duruyor mu bakmam lazım.

.

Baayy tatlııımm haaa bu aradaa şuu resminii değiştirirmisinn bi mahsuyoksaa affınaa sığınırakk bii anlamı yoksaaa tabiii yazılarını okurkenn erkek karşımdaa erkek varmış gibime geliyooobilmiyorumkismile
ya bana kilo aldıran her akşam yemeğinden sonra yediğim çayla kek yada tatlılar oldu hühühühüh...eşim doldurup geliyordu...adam almadı ben aldım...
bende evde o tarz pişirincee yarısını ben yerdimmm şimdii evde öylee şeylerii pişirmeyyiii bayaa zalttımm:sinifsinif:

yasemin76 senn cevabı görürr görmezz yemeyee gitmştmmm mısırı :))) geldim yedm mısrımı çayımıda aldımm şmdi ohh :))

pışıkkkkkkkkkkk bende olsam 55 yiyin derdim...iki haftadır aynı kilodayım yuhhhhhhhhhh diyorum kendime....demek biraz aç kalmam gerek akşamları
:roflol: ayy çok güldümm yaaaa:roflol:
ben 69 kiloyken diyetisyene gitmiştimm bana bir liste verdii erkek kardeşim listeyi görünce şoka girdii delikafadulden o kadar çok yiyiyordun ki 15 günde 2 kilo verdiriyordu
niye bıraktın dersen hiç sormaa tamamen benle alaklı şakkıdı
yoksa bayan işini iyi yapıyorduu:1closedeyes:

slm kızlar bende diyete birtürlü başlayamadım ya verdiğim kiloları geri alıcam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…