slm kızlar bende diyete birtürlü başlayamadım ya verdiğim kiloları geri alıcam bu gidişle
:roflol: ayy çok güldümm yaaaa:roflol:
ben 69 kiloyken diyetisyene gitmiştimm bana bir liste verdii erkek kardeşim listeyi görünce şoka girdii delikafadulden o kadar çok yiyiyordun ki 15 günde 2 kilo verdiriyordu
niye bıraktın dersen hiç sormaa tamamen benle alaklı şakkıdı
yoksa bayan işini iyi yapıyorduu:1closedeyes:
ay bide diyetee başlıcam yiyemicm bidaa diyip daha fazla yiorsun yaa orası dahaa da fenaa kızlarr delikafaduldenzaten diyete yarın yada şu gün başlıcam deyincee dahada iştah açılıyor hiç doymak bilmiyor insan ( yanii ben öyleydimm)laelaelaelaelae
ama o kilona göre vermişti listeni..ama yoğurt iyi geldi...yatmadan önce alınan protein(yoğurt süt az bir beyaz et) gece yağ yakımını hızlandırırmış
Ayyyyyyyy 3 tatlı kaşığııııııı..... Onu yesen ne yemesen ne. Hatta yemesen daha bile iyi tadını almazsın en azından. Şunu yemek kaşığı yapsak. Kepçe daha iyi bile olur. Şaka bir yana, rahatsızlığından dolayı yemiyorsan ok, ama kasmayın bu kadar. Bir şey merak ediyorum 55-56 kiloyken hiç dondurma yemiyor muydun? Büyük ihtimalle yiyordun, o zaman demek ki kilonun yediğin dondurmalarla ilgisi yok. Neyse neyse, ben bir kilo vermeye başlayayım, yediğim magnumları size yazacağım o zaman ikna olursunuz dondurma yiyerek kilo verildiğineaklinialirimsmile.
yasemin76 senn cevabı görürr görmezz yemeyee gitmştmmm mısırı :))) geldim yedm mısrımı çayımıda aldımm şmdi ohh :))
çok açımmmmmmsenağlama
zaten diyete yarın yada şu gün başlıcam deyincee dahada iştah açılıyor hiç doymak bilmiyor insan ( yanii ben öyleydimm)laelaelaelaelae
çok açımmmmmmsenağlama
ama o kilona göre vermişti listeni..ama yoğurt iyi geldi...yatmadan önce alınan protein(yoğurt süt az bir beyaz et) gece yağ yakımını hızlandırırmış
birden başla şu dakikada kendine gün vs belirleme ozaman ogune kadar cozutursun...slm kızlar bende diyete birtürlü başlayamadım ya verdiğim kiloları geri alıcam bu gidişle
aynene öyle canım brde regl olduğum için iştah açık durumda ne yapıcam bilmiyorum acilen diyete başlamam lazım :gitme:
doğruu söylüyorsun ama geneldee incelemelerim düşük kalorili beslenmee kilo vermeyii zorluyorr
bide sen diyete yada blüme ne zaman geldin sormamın sebebii ilk zamanlarda vermek zor oluyor birde sanırsm hamilelik durumun vardıı bu arada geçmiş olsun kaybetmişsin bebeğini
arada bölüme girip okuyordumda yazmamıştım uzun zamandır
umarım bundan sonra diyete başlama zorunda kalmaamm:ecrin_bebek:ay bide diyetee başlıcam yiyemicm bidaa diyip daha fazla yiorsun yaa orası dahaa da fenaa kızlarr delikafadulden
geçen bi arkadaş daha sormuştuu ısırgan suyunu ne için içiyorsun??CADIARZUyoğurttt göbeğede çok iyidir kızlarrayy bnde yatmadan önce ısırgan suymu içyim :))
sen ye sen 51 kiloısun hatta birazda sıskasın boyun uzundu senin...sempatiksalakcinni
tarçınlı bir yeşil çay iç canımm işin zorr afedersin kaç kiloydun acabaa bide boyun kaç??
evet girdim bloğa 1 kilo verdim sonra şişim hasta olacam olamadım derken hamileliğim ortaya çıktı...sonrasıda bildiğiniz gibi...sonrasında bizde cok gecmeden bebek sahibi olalım dedik ama hamileliğime kilo evrmiş biri olarak devam edeyim diyorum..kızımda 50 kiloda kaldım 72 kiloda doğurdum...
koçum tamam :)) kızlarr ben biraz yürüyim ardındanda bavulumu hazırlıcam yarın yolculk warr tatilee gidiorumm teyteyteyyy
maşşallahhhbende bundan bir buçuk ay önce 14 kilo verdim diyeti bıraktım aslında ara verdim 59 kiloydum ama şimdi 61 62 arası reglden sonra tam kilomu ancak öğrenicem malum regl olunca fazla çıkıyo kilo
boyum 160
canıımm bende tam merhabaa diyecektimmmBen kaçtım kızlar, kitap okuyup yeşil çay içmeye gidiyorum, uslu durun ben yokken
kahvekokusu+, hayell., yasemn76+, ulkerk+, Nutcase+
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?