50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umarım bundan sonra diyete başlama zorunda kalmaamm:ecrin_bebek:

geçen bi arkadaş daha sormuştuu ısırgan suyunu ne için içiyorsun??CADIARZU
bağırsaklara iyi gelior ve cildi güzelleştirior canım özellikle cilde çok yararlı kesnlkle tavsie ederm.ödem atılmasınıda sağlıor şişkinliğe iyi gelior yani.birde kızlar kansızlığaa çok iyii gelior bnde kansızlık bayaa var yane faydasıı çok intten de bakabilirsnz kızlar tadıda o kadr kötü değill içilebiliorr

aaaa süpermiş, iyi tatileller hayatım :smiley-cool:

saol koçumm :)) doya doyaa yüzücemm sporum yüzmek olcak abur cuburda yok mangalda dengeli yerm azıcık azıcık inş.kilo almadan dönücemm :ecrin_bebek:

canım 1 ay memlekette geçirdim bir takım sorunlar oldu moral bozukluğundan kendimi bıraktım işte hala kendime gelemedim 54 kilo olmak istiyorum
kilo vermesi kolayda koruması gerçekten zor :sinifsinif:

bende soğuk suyumu içip yatayım..yarın sabah arkadaşım kahvaltıya gelcek..ama sanmayın cozutacam...onlara sosis vs kızartcam(allahtan sevmiyorum)...öptüm kzılar sizleri tatlı güzel rüyalarrrrrrrr

kaç gün tatil yapıcan

hııımmm güzell bir bilgii sağolasın canımvereliniortak
bu arada iyii tatillerrrr:a015:
benn gidemiyoommm :sinifsinif:
canım 1 ay memlekette geçirdim bir takım sorunlar oldu moral bozukluğundan kendimi bıraktım işte hala kendime gelemedim 54 kilo olmak istiyorum
kilo vermesi kolayda koruması gerçekten zor :sinifsinif:

oluyor canımm böylee sorunlaar amaç sorunlarlaa başa çıkmayıı başarmakk kafamçokkarıştı

bende soğuk suyumu içip yatayım..yarın sabah arkadaşım kahvaltıya gelcek..ama sanmayın cozutacam...onlara sosis vs kızartcam(allahtan sevmiyorum)...öptüm kzılar sizleri tatlı güzel rüyalarrrrrrrr
iyi geceler tatlımmyerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...ivilcelere-is305rgan-suyu-231246z252m252.html sivilceelre faydası canlarım :)) bende sivilce yokta siyah noktalara,lekelere iyi geliorr :)) aam ben içiorum yüzünüz için sürebilirsinzde

aaaa bu ara full sivilceliyiimmm sıcaklardan bide taneler çıktı yüzümdee aslında ben üşengeçim buz sürsem oda fayda ediyooo neyse bir yerden başlamalıı bayanssulusmile
benimde hastalıktı oydu buydu kendimi iyice dağıttımmmmafoldumben
görenler utanmasalar çirkinleştin diceklerr
vallahaaaaa yaaaabilmiyorumkismile
bende onlar beni kıskanıyolar deyip geçiyomm:jeyyar:
umarım kendimi avutmuyorumdurrşakkıdı

amanınnnnnnnnnnnnn yasemnıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yırımmmmm nerdesın ya hıc gelmıyosun ben gelıyorum hep yoksun hehe:))

yarın gıremezsem yenı koc PEPPERMINTCIGIM dıye dusunuyorum eger musaıt ıse

degıl ıse

LACHESISCIGIM sen eskılerden musaıtlerden ayarlayabılırsen yırım

hadı muahh bye:)

ya bana kilo aldıran her akşam yemeğinden sonra yediğim çayla kek yada tatlılar oldu hühühühüh...eşim doldurup geliyordu...adam almadı ben aldım...
Evet her gün her gün tatlı yenilince hızlı kilo yapıyor.
Aaaa iyi ki hatırlattın ben de değiştirmeyi istiyordum birkaç hafta önce unutmuşum. Ok, güzel bir şey bulayım değiştireceğim. Bu arada avatarın erkek olmasının ne önemi var ya, ben bu forumda kaç Wentworth Miller gördüm biliyor musun .
Ya ama ben zaten kilo vermeye çalışmadım ki 2 aydır:sm_confused:. Ben buradakileri küçük bir tatlı, ya da iki kaşık fazla yemek yemeye ikna etmeye çalışıyorsam kendim her gün tatlı yiyorum. Siz de benim gibi olun demiyorum, zararlı olduğunu ve bu şekilde kilo verilmeyeceğini biliyorum. Ama diyetle, kilo vermekle ilgili bayağı bir şey okudum, her yazdığımı bir yerlerden bir şeyler görmüş olduğum için yazıyorum. Buradaki bazı şeyler bana artık biraz fazla geliyor o yüzden aç olanları görünce yemeye ikna etmeye çalışıyorum. Aç durmanın da zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ama şunu da merak ediyorum diyelim ki hepiniz istediğiniz kiloya ulaştınız, kilo almamak için şimdiki gibi yemeye devam mı edeceksiniz? Mesela canınız bir tatlı çekti yemeden birkaç kez düşünecek misiniz? Şimdiki gibi sadece vanilyalı dondurma mı yiyeceksiniz yoksa serbest mi olacak?
"Senin metabolizman hızlı, zaten sen kilona da takmıyorsun ki" sözünü de gayet iyi biliyorum :) . Ama yani duyan da sizi ya kilolu ya da 45inize gelmişsiniz sanacak, birçoğunuz benden daha ince. Sizde benim vücud olsaydı depresyona girerdiniz:jeyyar:. Ayrıca ben gençsem siz de çalışan insanlarsınız, ben sürekli evde oturuyorum yemek yemeye çok az ihtiyaç duyuyorum, sizin hiç aç kalmamanız gerekir. Tamam inşaatta çalışmadığınızı biliyorum ama yine de bana göre çok daha stresli hareketli bir hayatınız vardır. Bu durumda daha iyi beslenmeniz gerekmez mi?
Tabi ki her zaman daha güzel olmak isteyebilirsiniz daha ince olmak isteyebilirsiniz bunda hiç sorun yok, sonuçta ben de istiyorum ki buraya gelmişim değil mi? :) Ama sınırını bilsek de iyi olur. Bilmiyorum sen hiç yazdın mı Lachesis ama burada bazı arkadaşlarımız "babam-annem-sevgilim kızıyor ne kadar kilo verdin artık yeter diyor ama ben hala kendimi kilolu görüyorum" falan yazıyorlardı.
umarım alıngan biri değilsindir yazdıklarıma kırılmazsın, ama iyilik yapmak istiyorsan insanlara köstek değil destek olmanı tavsiye ederim.
Yok niye alınayım, rahatça yazın banaopuyorumnanaktan. Biliyordum sonunda birinin bana kızacağını zaten :) . Ama ben tam aksine destek olmak için yiyin diyordum. Çünkü sen yazmışsın, yarın o yediklerine daha çok ağlıyorlar diye. Neden? Koca bir pastayı mı bitirmişler ki? İşte benim sorunum da bu. Annem 85 kilodur, hiç bir zaman kilosuna üzülmez, sadece bir kez 14 kilo verdikten sonra kilo vermesi durmuştu o zaman acaba bir hastalığım mı var ki kilo veremiyorum diye düşünüp üzülmüştü.

Umarım benim mesajım da çok karşılık verir gibi durmamıştır, eğer biraz sinirli gibi göründüysem burayla hiç ilgisi yok şu anda bir adamı boğmak üzereyim, tamamen sizinle alakasız.

kızlar özledim sizi yesacım nasılsın nasıl gidiyor
ben verdiğim kiloda kaldım çok şükür 53 .6 yım şuan of neydi o ya nerdeyse 60 a vuruyordum
belki 1 aydan fazladır diyet yapmıyorum ama tartıdanda inmiyorum biraz kilom oynasın ertesi 2 gün dengeliyorum
amaaaaa göbiş gitmiyor ya aslında gitti 5-6 cm inceldi ama o kadar düz karınlı olduğum günleri özledim gram fazlam yoktu o bölgede ah bi spora başlasam

ısırgan suyu dediğin ısırganı kaynatıp mı içiyorsun nasıl oluyor ben çözemedim

ok bebiş, sen de özletme kendini gel artık.

canım biz o kadar kasmıyoruz ki zaten, canımız isteyip yemediğimiz pek şey yok, yersek öbür öğünde telafi ediyor ya da sporla yakıyoruz. az yağ, az un kullanmaya çalışıyoruz ki bu sağlıklı bişey. yüksek kilolarda olanların daha sıkı tutması gerek elbette çünkü yüksek kilo demek bir çok hastalığa davet demek.
bir insan kilosuyla memnunsa kimse ona karışamaz. ama kilon seni mutsuz ediyorsa sağlığına etki ediyorsa zayıflamak şart. tabiki sıfır beden olmaktan manken gibi olmaktan bahsetmiyorum. ben yaklaşık 8 ayda 4 kilo verdim, kendimi zorluyor olsam bu kadar yavaş vermezdim herhalde. sadece sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. çoğumuz haftasonları deliler gibi yiyoruz bazen hayatımız fazla kısıtlanmıyor yani merak etme. ben üni ilk yıllarda 67 kilo falandım acaip bir kendine güvensizlik içerisindeydim o 10 kilonun gitmesi hayatımı değiştirdi resmen, haraket etmeye üşeniyordum kiloluyken resmen. o yüzden eskiye dönmek istemiyorum, hamile kalmadan vermek istiyorum çünkü hamile olunca zaten çok alıcam en azından kilo sayısı fazla olmasın diyorum.
ben de şuan çalışmıyorum ama çalışırken daha çok kilo alıyorsun bütün gün otur otur hareketsiz zorluyor spora da zaman kalmayınca insan daha çok dikkat etmek zorunda kalıyor.
bu arada hepimiz her gün tatlı yiyoruz ama salsak ben kendi adıma günde bir kavanoz nutellayı bitirme yeteneğine sahibim sonrası ne olur bilemiyorum geçmişte yapmıştım böyle bişey bilen bilir, o yüzden otokontrol önemli.:)

selam canım nerelerdeydin sen yahu, iyi bari kilonu korumuşsun, şimdi yatmam lazım özletme kendini çok öptüm.

Ben zaten sizi tanımaya başlayınca öyle sıfır beden özentili olmadığınızı anlıyorum. Sınav dönemi sen pizzaları götürüyordun. Ki çok sevinmiştim ben, günlük hayatını kilo düşünerek geçirmediğin için. Ve haklısın otokontrol önemli. Tatlıyı alışkanlık haline getirmemek lazım, mesela ben bir ara annem her gün tatlı yaptığı için yiyordum, yani hiç düşünmeden. Kilo almamıştım ama zararlı bir şeydi her gün puding-pasta yemek. Şimdi canım istediğinde yiyorum, zaten her gün de tatlı yapmıyoruz artık. Benim tek istediğim, tamam sağlıklı beslenelim, öyle abur cubura dalmayalım, ama canımız çektiğinde yiyelim ölçüyü kaçırmadan. Bir de oldu da ölçü kaçtı (nutella kavanozunu bitti), sonrasında çok sıkıntı yapmayalım bunu, telafi edeceğimizi düşünelim. Tabi onun telafisi artık 3 ay boyu tatlı yememek mi olur onu bilmiyorum .
Bu arada ben kendinizi kasmayın diyorum ama tabi ki boğazımızı tutmaya çalışacağız, çatlayana kadar yiyin demiyorum yani . Yoksa ben de kendimi tutuyorum, mesela bir kutu aile boyu dondurmayı bu sıcakta bitirebilirim:kedi:. Ama yapmıyorum. Ha, sanmayın ki yapmama sebebim kilo, eskiden yarım kutuyu yemiştim de iki hafta falan boğazım ağrımıştı asıl sebebi bu..

Şimdi sorun kalmadı değil mi, yani sen söz verdiğin gibi yarın Kore dizisini yükleyip izliyorsun?

Ya düşündüğün şeye bak. Bir ayda 7-8 kilo vermişsinsositososito. Bu hızla 3 ay sonra bize çok yaklaşmış olacaksın. Tabi ki 60'lara düşünce kilo vermen yavaşlar ama olsun 60lara gelmen çok uzun sürmeyecek ki, hem de şimdiki halinden çok daha rahat olacaksın, işin büyük bölümü bitmiş olacak. Geri kalanını da yavaş yavaş verirsin. Ama kilo verenlerin ortak özelliği bu sanırım, verdikleri değil verecekleri kiloya bakıyorlar hep. Fazla fazla diyet yapma bence, meyveyi sebzeyi rahatlıkla ye, Ramazan da geliyor zaten, sen 15 kilo daha rahatlıkla verirsin benceolumunekankayizsmile.
Bu arada 80-90 konusuna mı yazıyorsun? Menülerini merak ettim de bir kontrol edeyim seni izninle.

__slm cnm baştan hızlı gitti ama dün 82.9dum bu sabah qr fark etmemişim bugüne kadar qünlük mutlaka 200ile 1300 arası vermişimdir ama hiç aynı yerde kaldıqım olmamıştı güne moralsiz başlıyorum kızlar 80-90 qrubunda deqilim karbonhidyat diyeti sitesindeyim ama bizim koç tatilde dün buraya geldim ne alakaysa 50-59:1shok:yolumu şaşırdım sanırım menülerimi yazıcam buraya hergün takip edersin 70 leri bile qöremiem sanırım 2 gündür yerimde sayıyorummafoldumben

Tatlandırıcı almasanız daha iyi olur, onun bir zararı varmış diye duymuştum ama zararı neydi hatırlamıyorum şimdi. Beyaz şekerin ne olduğunu biliyoruz en azından. Arada yeseniz çok bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Önemli olan eskisinden farkı olması, yani mesela eskiden günde on küp şeker alıyorsan, şimdi onu dörde beşe falan düşür. Çok karışmış olmadım umarım. Bu arada çaya attığımız şekerlere küp şeker mi denirdi, kesme şeker mi denirdi, kare şeker mi denirdi unuttum, yanlış bir şey yazmamışımdır herhaldebilmiyorumkismile...

__ben zatem şekeri tamemen kestik tatlandırıcı canı tatlı çeken arkadaşalr için tavsiye ettim şeker hastaları için tatlandırıcıyla yapılmış tatlılar satılıyor dışarda beyaz şekerle yapılmış tatlı yemektense tatlandırıcılı efdaldir yoksa ben çayı bile sıfır şekerle içiyorum yazdıklarında yanlış bişey yok cnm rahat ol..opuyorumnanaktan

merhabaaa ilk önce bir hoşgeldiin diyeyim buyrunnnnnnnnna.s.
dün yazdığınız yorumları okudum bence siz burdan bi yere gitmeyin öyle yolumu şaşırdım falanda demeyinkaydirigubbakcemile3 herşeyde vardır bir hayır
yerinde saymayada gelince çok normal moral en önemli faktör bu işte bikere önünde uzun bir yol var a.s sonra korumak tabiii verdiklerini en az 2 sene korumalısınki bir daha almayasın aklinialirimsmile

peki sunu bilior musun,
normalde yemedigin 200 kalorilik bir keki hergun menune eklesen 1 yilda 10,4 kilo alacagini.

hesabini da yapayim istersen..

yerimseniben

1 kek deyip gecmemek lazm

biz senin sandigin kadar kasmiyoruz, ama hepten de salmiyoruz.

aaa sen bizim diyetimizi sabote mi etmeye calisiyosunn lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…