bağırsaklara iyi gelior ve cildi güzelleştirior canımumarım bundan sonra diyete başlama zorunda kalmaamm:ecrin_bebek:
geçen bi arkadaş daha sormuştuu ısırgan suyunu ne için içiyorsun??CADIARZU
aaaa süpermiş, iyi tatileller hayatım :smiley-cool:
canım 1 ay memlekette geçirdim bir takım sorunlar oldu moral bozukluğundan kendimi bıraktım işte hala kendime gelemedim 54 kilo olmak istiyorummaşşallahhh
diyeti bir süre bırakınca kiloda böyle gidip gelmeler oluyorra.s
benimde boy 1.60 55 kiloda bırakıcam korumaya geçicemmÇok üzgünüm çoook
sen ülkerk dediği gibi hemmen bu gece ve şu dk başlabuyrunnnnnnnnn yoksaa başlamak en az 1 hafta yada 10 günü buluyorrr
bağırsaklara iyi gelior ve cildi güzelleştirior canımözellikle cilde çok yararlı kesnlkle tavsie ederm.ödem atılmasınıda sağlıor şişkinliğe iyi gelior yani.birde kızlar kansızlığaa çok iyii gelior bnde kansızlık bayaa var yane faydasıı çok intten de bakabilirsnz kızlar tadıda o kadr kötü değill içilebiliorr
saol koçumm :)) doya doyaa yüzücemm sporum yüzmek olcak abur cuburda yokmangalda dengeli yerm azıcık azıcık inş.kilo almadan dönücemm :ecrin_bebek:
bağırsaklara iyi gelior ve cildi güzelleştirior canımözellikle cilde çok yararlı kesnlkle tavsie ederm.ödem atılmasınıda sağlıor şişkinliğe iyi gelior yani.birde kızlar kansızlığaa çok iyii gelior bnde kansızlık bayaa var yane faydasıı çok intten de bakabilirsnz kızlar tadıda o kadr kötü değill içilebiliorr
saol koçumm :)) doya doyaa yüzücemm sporum yüzmek olcak abur cuburda yokmangalda dengeli yerm azıcık azıcık inş.kilo almadan dönücemm :ecrin_bebek:
canım 1 ay memlekette geçirdim bir takım sorunlar oldu moral bozukluğundan kendimi bıraktım işte hala kendime gelemedim 54 kilo olmak istiyorum
kilo vermesi kolayda koruması gerçekten zor :sinifsinif:
iyi geceler tatlımmyerimsenibenbende soğuk suyumu içip yatayım..yarın sabah arkadaşım kahvaltıya gelcek..ama sanmayın cozutacam...onlara sosis vs kızartcam(allahtan sevmiyorum)...öptüm kzılar sizleri tatlı güzel rüyalarrrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...ivilcelere-is305rgan-suyu-231246z252m252.html sivilceelre faydası canlarım :)) bende sivilce yokta siyah noktalara,lekelere iyi geliorr :)) aam ben içiorum yüzünüz için sürebilirsinzde
Evet her gün her gün tatlı yenilince hızlı kilo yapıyor.ya bana kilo aldıran her akşam yemeğinden sonra yediğim çayla kek yada tatlılar olduhühühühüh...eşim doldurup geliyordu...adam almadı ben aldım...
Aaaa iyi ki hatırlattın ben de değiştirmeyi istiyordum birkaç hafta önce unutmuşum. Ok, güzel bir şey bulayım değiştireceğim. Bu arada avatarın erkek olmasının ne önemi var ya, ben bu forumda kaç Wentworth Miller gördüm biliyor musunBaayy tatlııımm haaa bu aradaa şuu resminii değiştirirmisinn bi mahsuyoksaa affınaa sığınırakk bii anlamı yoksaaa tabiii yazılarını okurkenn erkek karşımdaa erkek varmış gibime geliyooobilmiyorumkismile
Ya ama ben zaten kilo vermeye çalışmadım ki 2 aydır:sm_confused:. Ben buradakileri küçük bir tatlı, ya da iki kaşık fazla yemek yemeye ikna etmeye çalışıyorsam kendim her gün tatlı yiyorum. Siz de benim gibi olun demiyorum, zararlı olduğunu ve bu şekilde kilo verilmeyeceğini biliyorum. Ama diyetle, kilo vermekle ilgili bayağı bir şey okudum, her yazdığımı bir yerlerden bir şeyler görmüş olduğum için yazıyorum. Buradaki bazı şeyler bana artık biraz fazla geliyor o yüzden aç olanları görünce yemeye ikna etmeye çalışıyorum. Aç durmanın da zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz.nutcase bak sana kızıcam ama, burası diyet formu kilo alma forumu değil, biz sohbete gelmedik yani buraya, sürekli birilerine ye deyip duruyorsun. senin durumunda kolay tabi sen 55 kilosun yaşın genç daha metabolizman daha hızlı.
hem 2 aydır burdasın senin yeme formülün işe yarasaydı 100 gram verirdin en azından.
biz birbirimize destek olmak için burdayız bugün üzülmemek için yiyen yarın aldığı kilolar için daha çok ağlıyor, sen böyle hiç de iyiylik yapmış olmuyorsun haberin olsun.
Yok niye alınayım, rahatça yazın banaopuyorumnanaktan. Biliyordum sonunda birinin bana kızacağını zaten :) . Ama ben tam aksine destek olmak için yiyin diyordum. Çünkü sen yazmışsın, yarın o yediklerine daha çok ağlıyorlar diye. Neden? Koca bir pastayı mı bitirmişler ki? İşte benim sorunum da bu. Annem 85 kilodur, hiç bir zaman kilosuna üzülmez, sadece bir kez 14 kilo verdikten sonra kilo vermesi durmuştu o zaman acaba bir hastalığım mı var ki kilo veremiyorum diye düşünüp üzülmüştü.umarım alıngan biri değilsindir yazdıklarıma kırılmazsın, ama iyilik yapmak istiyorsan insanlara köstek değil destek olmanı tavsiye ederim.
amanınnnnnnnnnnnnn yasemnıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yırımmmmm nerdesın ya hıc gelmıyosun ben gelıyorum hep yoksun hehe:))
yarın gıremezsem yenı koc PEPPERMINTCIGIM dıye dusunuyorum eger musaıt ıse
degıl ıse
LACHESISCIGIM sen eskılerden musaıtlerden ayarlayabılırsen yırım
hadı muahh bye:)
Ya ama ben zaten kilo vermeye çalışmadım ki 2 aydır:sm_confused:. Ben buradakileri küçük bir tatlı, ya da iki kaşık fazla yemek yemeye ikna etmeye çalışıyorsam kendim her gün tatlı yiyorum. Siz de benim gibi olun demiyorum, zararlı olduğunu ve bu şekilde kilo verilmeyeceğini biliyorum. Ama diyetle, kilo vermekle ilgili bayağı bir şey okudum, her yazdığımı bir yerlerden bir şeyler görmüş olduğum için yazıyorum. Buradaki bazı şeyler bana artık biraz fazla geliyor o yüzden aç olanları görünce yemeye ikna etmeye çalışıyorum. Aç durmanın da zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ama şunu da merak ediyorum diyelim ki hepiniz istediğiniz kiloya ulaştınız, kilo almamak için şimdiki gibi yemeye devam mı edeceksiniz? Mesela canınız bir tatlı çekti yemeden birkaç kez düşünecek misiniz? Şimdiki gibi sadece vanilyalı dondurma mı yiyeceksiniz yoksa serbest mi olacak?
"Senin metabolizman hızlı, zaten sen kilona da takmıyorsun ki" sözünü de gayet iyi biliyorum :) . Ama yani duyan da sizi ya kilolu ya da 45inize gelmişsiniz sanacak, birçoğunuz benden daha ince. Sizde benim vücud olsaydı depresyona girerdiniz:jeyyar:. Ayrıca ben gençsem siz de çalışan insanlarsınız, ben sürekli evde oturuyorum yemek yemeye çok az ihtiyaç duyuyorum, sizin hiç aç kalmamanız gerekir. Tamam inşaatta çalışmadığınızı biliyorum ama yine de bana göre çok daha stresli hareketli bir hayatınız vardır. Bu durumda daha iyi beslenmeniz gerekmez mi?
Tabi ki her zaman daha güzel olmak isteyebilirsiniz daha ince olmak isteyebilirsiniz bunda hiç sorun yok, sonuçta ben de istiyorum ki buraya gelmişim değil mi? :) Ama sınırını bilsek de iyi olur. Bilmiyorum sen hiç yazdın mı Lachesis ama burada bazı arkadaşlarımız "babam-annem-sevgilim kızıyor ne kadar kilo verdin artık yeter diyor ama ben hala kendimi kilolu görüyorum" falan yazıyorlardı.
Yok niye alınayım, rahatça yazın banaopuyorumnanaktan. Biliyordum sonunda birinin bana kızacağını zaten :) . Ama ben tam aksine destek olmak için yiyin diyordum. Çünkü sen yazmışsın, yarın o yediklerine daha çok ağlıyorlar diye. Neden? Koca bir pastayı mı bitirmişler ki? İşte benim sorunum da bu. Annem 85 kilodur, hiç bir zaman kilosuna üzülmez, sadece bir kez 14 kilo verdikten sonra kilo vermesi durmuştu o zaman acaba bir hastalığım mı var ki kilo veremiyorum diye düşünüp üzülmüştü.
Umarım benim mesajım da çok karşılık verir gibi durmamıştır, eğer biraz sinirli gibi göründüysem burayla hiç ilgisi yok şu anda bir adamı boğmak üzereyim, tamamen sizinle alakasız.
kızlar özledim sizi yesacım nasılsın nasıl gidiyor
ben verdiğim kiloda kaldım çok şükür 53 .6 yım şuan of neydi o ya nerdeyse 60 a vuruyordum
belki 1 aydan fazladır diyet yapmıyorum ama tartıdanda inmiyorum biraz kilom oynasın ertesi 2 gün dengeliyorum
amaaaaa göbiş gitmiyor ya aslında gitti 5-6 cm inceldi ama o kadar düz karınlı olduğum günleri özledim gram fazlam yoktu o bölgede ah bi spora başlasam
Ben zaten sizi tanımaya başlayınca öyle sıfır beden özentili olmadığınızı anlıyorum. Sınav dönemi sen pizzaları götürüyorduncanım biz o kadar kasmıyoruz ki zaten, canımız isteyip yemediğimiz pek şey yok, yersek öbür öğünde telafi ediyor ya da sporla yakıyoruz. az yağ, az un kullanmaya çalışıyoruz ki bu sağlıklı bişey. yüksek kilolarda olanların daha sıkı tutması gerek elbette çünkü yüksek kilo demek bir çok hastalığa davet demek.
bir insan kilosuyla memnunsa kimse ona karışamaz. ama kilon seni mutsuz ediyorsa sağlığına etki ediyorsa zayıflamak şart. tabiki sıfır beden olmaktan manken gibi olmaktan bahsetmiyorum. ben yaklaşık 8 ayda 4 kilo verdim, kendimi zorluyor olsam bu kadar yavaş vermezdim herhalde. sadece sağlıklı yaşamı alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. çoğumuz haftasonları deliler gibi yiyoruz bazen hayatımız fazla kısıtlanmıyor yani merak etme. ben üni ilk yıllarda 67 kilo falandım acaip bir kendine güvensizlik içerisindeydim o 10 kilonun gitmesi hayatımı değiştirdi resmen, haraket etmeye üşeniyordum kiloluyken resmen. o yüzden eskiye dönmek istemiyorum, hamile kalmadan vermek istiyorum çünkü hamile olunca zaten çok alıcam en azından kilo sayısı fazla olmasın diyorum.
ben de şuan çalışmıyorum ama çalışırken daha çok kilo alıyorsun bütün gün otur otur hareketsiz zorluyor spora da zaman kalmayınca insan daha çok dikkat etmek zorunda kalıyor.
bu arada hepimiz her gün tatlı yiyoruz ama salsak ben kendi adıma günde bir kavanoz nutellayı bitirme yeteneğine sahibim sonrası ne olur bilemiyorum geçmişte yapmıştım böyle bişey bilen bilir, o yüzden otokontrol önemli.:)
merhabaaa ilk önce bir hoşgeldiin diyeyim buyrunnnnnnnnna.s.__slm cnm baştan hızlı gitti ama dün 82.9dum bu sabah qr fark etmemişim bugüne kadar qünlük mutlaka 200ile 1300 arası vermişimdir ama hiç aynı yerde kaldıqım olmamıştı güne moralsiz başlıyorum kızlar 80-90 qrubunda deqilim karbonhidyat diyeti sitesindeyim ama bizim koç tatilde dün buraya geldim ne alakaysa 50-59:1shok:yolumu şaşırdım sanırım menülerimi yazıcam buraya hergün takip edersin 70 leri bile qöremiem sanırım 2 gündür yerimde sayıyorummafoldumben
opuyorumnanaktan
Ehe he he bir şey yazacağım ama kızmayın :) . Ticker'ındaki BMI 20, yani sen boyundan 10 kilo eksiksin sanırım ya da ona yakın bir şey değil mi? Bence kadınlar da boylarından 5 kilo eksik olunca hatta bazı durumlarda boyuyla aynı kiloda olunca fit duruyorlar. Sen belki hala belini bacaklarını falan kalın buluyor olabilirsin ama bence (kızmayın dediğim kısım bu) bu artık yavaş yavaş takıntıya geçiyor. Yani belimden iki santim daha gitsin eyvah kollarım kalın ne yapacağım kısmı biraz artık fazla geliyor bana. Kocanla kollarını karşılaştırırsan onunki eminim çok daha kalındır, ve sonuçta onunki saf kas senin kol da vıcık vıcık yağdan oluşmuyor ki. Kısaca demek istediğim kocanız da 10 kilo versin değil tam tersine siz biraz daha kilo konusunda rahat davranın, hayalindeki kilodan ya da vücuttan biraz farklı olursan çok da önemli değil. Çok mu konuştum acaba, dövmeyin lütfen. Bak kızıp o diziyi izlemekten vazgeçme sakın?ohaoldumsmile
Hadi bir şey daha yazayım çenemi tutamıyorum. Bunu arkadaşım yaz diye ısrar ettiği için yazıyorum. O bir yazı okumuş eskiden, kadınlar spor salonunda 1 saat koşu bandında ter dökerler, oysa erkekler biraz koşu bandı, biraz kas çalışırlar herşeyden azar azar yaparlar falan yazıyormuş yazıda. Ve kadınlara da bir 10 dk kas çalışmaları öneriliyormuş, vücudları daha sıkı, düzgün olur yazıyormuş. Bence erkeklerin kiloları fazla olsa da fit görünmelerinin sebebi bu. Mesela bazı kız arkadaşlarım boyundan birkaç kilo fazla oldukları halde benden çok daha fit görünürler. Çünkü bol bol yürüyüş yaparlar, germe hareketleri yaparlar, bunlar da vücudu toparlıyor. Evet artık gerçekten çenemi kapattım.
Haklısınız da arada uçurum olmasına da gerek yok. Yani adamlar iki tabak yemek yiyorsa siz iki kaşık gibi fazlaca bir fark var burada. Bana çok da sağlıklı gelmiyor. Hayır bir rahatsızlığınız olsa bir şey demem de... Neyse kafam karıştı:sm_confused: Siz zaten zayıfsınız bir kek vücudunuzu etkilemez demek istiyorum, zaten fitsiniz de belki farketmiyorsunuzdur diyorum. İşte bu yüzden arada çikolatalı vienettayı görünce canım çekiyor. Ay aslında böyle yazmayacaktım cümleyi son anda değiştirdim, aslında yazacaktım ki "işte bu yüzden arada çikolatalı vienettayı görünce seviniyorum kendilerini çok kasmıyorlar diye" :) .
Ben de kaçayım hepinize tatlılı günler. Biri beni mahjongdan kurtarsın.
amanınnnnnnnnnnnnn yasemnıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yırımmmmm nerdesın ya hıc gelmıyosun ben gelıyorum hep yoksun hehe:))
QUOTE]
bebeğim hayırdır sen niye gelemiyonn yaaabilmiyorumkismile çok özlediiiimmmmmmopuyorumnanaktan
Evet her gün her gün tatlı yenilince hızlı kilo yapıyor.
Aaaa iyi ki hatırlattın ben de değiştirmeyi istiyordum birkaç hafta önce unutmuşum. Ok, güzel bir şey bulayım değiştireceğim. Bu arada avatarın erkek olmasının ne önemi var ya, ben bu forumda kaç Wentworth Miller gördüm biliyor musun.
.
ne bileyim psikolojik heraldee benimkisi adamın tipindende olabilir tabiisen kafana göre takılll yaaayerimseniben
Ayyyyyyyy 3 tatlı kaşığııııııı..... Onu yesen ne yemesen ne. Hatta yemesen daha bile iyi tadını almazsın en azından. Şunu yemek kaşığı yapsak. Kepçe daha iyi bile olur. Şaka bir yana, rahatsızlığından dolayı yemiyorsan ok, ama kasmayın bu kadar. Bir şey merak ediyorum 55-56 kiloyken hiç dondurma yemiyor muydun? Büyük ihtimalle yiyordun, o zaman demek ki kilonun yediğin dondurmalarla ilgisi yok. Neyse neyse, ben bir kilo vermeye başlayayım, yediğim magnumları size yazacağım o zaman ikna olursunuz dondurma yiyerek kilo verildiğineaklinialirimsmile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?