50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayni sekilde dusunmusuz canimm

tamam kabul ediyorum vereliniortak

bu sabah 54.0 ciktim.

ama sabah cok erken tartilinca ben daha fazla cikiyorum; genelde cmr.leri tartiliyorum o yuzden,

bu seferde oyle yapicam; bildirimimi yarin sabah yapicam ;-)

gunaydin spatziiiii

nasilsin bugunn??

iyiyim tatlım sağol.cuma oldugu için keyfim yerinde.bu akşam liseden bi arkadaşımın düğününe gidicem, çıkışta fırsatım olmayacagı için işe giyinip geldim. kendimi çok kokoş hissediyorum ama olsun yapıcak birşey yok:umursamaz: zemuszemus

bu arada söz ettigim stajyer 3 haftada iş yogunlugundan sıkılıp ve korkup arkasına bile bakmadan kaçıp gitti. çok trajikomik gerçekten! giderken de bana " allah sana kolaylık versin bu insanla,ben stajyer olarak dayanamadım sen nasıl katlanıyorsun" dedi. (benim üstümü kastediyo) vay be dedim çocuga bak hemen çözdü olayıkaydirigubbakcemile3 güldüğüme bakmayın, o kadar emek verip böyle yarıyolda bırakılmak çok sinirimi bozdu gercekten.yazık..

Gunaydin kizlar
Spatz da gelmis bu sabah, hos gelmis
Lachesis in esinin tepkisini ogrenmek icin bir degisiklik yaptim ve gecmisi okudum. Ama muhabbet almis basini gitmis dun, oku oku bitmedi.Komiksiniz siz....

aman bana da ne ogrenciler geliyordu laba. ayni durum soz konusuydu hep, sikiya gelemeyen 2. hafta sonunda kaciyordu..... tipik ogrenci gevsekligi de var bunlarda....is hayatini okul hayati gibi sanip heves ediyorlar, ama gerceklerle yuzyuze gelincve arkalarina donmeden kaciyorlar.

kocum ben dun yedikleirmi yazmayacagim hic azar isitmemek icin.... ama neyse kilomda bir problem yok ve soz bugun sporumu yapacagim. ramp it upp imi bile..

ayy cnmm iyi olmana sevindim;
zaten konusmalarindan da anlasiliyor iyi oldugun;

ohh dugunde bol bol eglen.
darisi basina

bosver sen stajyeri, o daha anlamaz is hayatinin zorluklarindan.

Gunaydin kizlar
Lachesis in esinin tepkisini ogrenmek icin bir degisiklik yaptim ve gecmisi okudum. Ama muhabbet almis basini gitmis dun, oku oku bitmedi.Komiksiniz siz....

dun iyi kaynakttik ))

anchusa belki yazmışsındır ama yine sorıyım ben yine nasıl gitti görüşmen??

canim cok iyiydi.. konustugum prof cv mi rektore de yollamis.cok begenmisler ama doktora bitmeden pozisyon ayarlamalari zor gibi duruyor...
hala iyi insanlar oldugunu fark ettim is hayatinda, ve moralim cok cok yukseldi..prof yanimda 3 farkli universiteyi atrayip kendi si vasitasiyla rektorlerinden benim adima rtandevu alip cv mi yolladi ve boyle guzel bir cv ye yazik etmeyelim seni guzel bir yere yerlestirelim dedi durdu... en kotu ihtimalle doktoram bitince bunlar aliyor hemen... inanamadim adam sifir ego birsey.. kendini birakti ve benim problemlemim icin deli gibi caba harcadi. internetten arama yapti, bir suru yere tel acti...... hala gercek olduguna inanamiyorum o insanin..
ama ben bunun methini duymustum..animasyon gibi adam demislerdi. butun ogeenciler hayranmis adama. hatta ben hadi canim mukemmel supervisor yoktur bu dunyada demistim....

Şimdi sorun kalmadı değil mi, yani sen söz verdiğin gibi yarın Kore dizisini yükleyip izliyorsun?

yarın haftasonu yahu, yarın olmazda bir ara indiririm.

ayni sekilde dusunmusuz canimm

her zamanki gibi. olumunekankayizsmile

tamam kabul ediyorum vereliniortak

yuppii:)

gunaydin kızlaropuyorumnanaktan

günaydın kuzum.

Gunaydin kizlar

günaydın canım eşim çok şaşırmış, utanmış ilk başta paketi alıp yukarı taşırken:) kalpli kalpli görünce: ama çok hoşuna gitmiş. hep beraberler yemişler arkadaşları vay be falan demiş, öyle işte. kek çok lezzetliymiş. ilk başta süs sanmış gülden kekleri

kocum ben dun yedikleirmi yazmayacagim hic azar isitmemek icin.... ama neyse kilomda bir problem yok ve soz bugun sporumu yapacagim. ramp it upp imi bile..

tamam kuzum.

çok sevindim, adamın ilgisine hiç şaşırmadım. bizim ev sahibimiz de böyle çılgın bir prof:) kafana göre, güzel yerlerde olabileceksin ne güzel, süper. kaydirigubbakcemile5

aaa canim yaa cok sevindim. ne guzel bak, doktoran biterbitmez isin hazir gibi bisey o zaman.

ben de bu calistigim sirkete ise baslarken mali isler gen md. yard. na cvmi yollamistim. beni gorusmeye cagirdi;
dedi ki, t.. de bugune kadar hic yeni mezun birisi ise alinmadi ama ben senin bu cvni geri ceviremem, burasi olmasa baska sirkette mutlaka is ayarlicam sana dedi (soylemesi ayip ben hem onlisansi hem de lisansi birincilikle bitirdim) sonra mali isler-muhasebe bolumunde ben ise basladim, calistigim birimde herkes sasirdi, ilk defa bu kadar genc yeni mezun birisi ise aliniyor dediler ))

gercekten boyle seyler insani cok mutlu ediyor, kendine guvenin artiyor. guclubacismile

seni cok cok tebrik ederim. bak emeklerinin karsiligini aliyorsun ne guzel..

(bana bazi arkadaslarim demislerdi ki, sen bosuna kendini harap ediyorsun, bu kadar calisma; 60 la gecen de mezun olup seninle ayni diplomayi alacak; birinciligin okul bittiginde hicbi isine yaramayacak - ama dedikleri gibi olmadi, onlar is hayatina baslarken benim kadar sansli olmadilar 1 ,ikincisi ben yuksek lisansa mulakatsiz direkt alindim; orda da isime yaradi :1closedeyes: )

Son düzenleme:
Lachesis cim
ya evet hayatta iyi insanlarda var.. bunu hatirlamak guzel oldu. ben insani duygulari hep cok kotu olan yoneticilerle calistim su ana kadar. o yuzden bu adam bana gercek gibi gelmedi... boyle insanlardan ogrenecegim cok sey olmali. dedigim gibi iyi modellerle karsilasmadim su ana kadar ve bir gun onlar gibi psikop[at bir yonetici olmaktan korkuyorum acikcasi
esin eminim cok ama cok sevinmistir. bir atraksiyon olsa da ben de yollasam bizimkine. ama dogum gunu gecti, evlilik yildonumumuz gecti... is degistrimesi gibi bir olay da yok simdilik.. ama aklimda tutucam bu opsiyonu

emeklerinin karsiligini almak cok guzel..hos daha almis degilim turkiyede ama en azindan sinyallerini aldim.

ben dun kendimi tutamadim, esime bahsettim su kek ciceklerden, sana yollayacaktim ama kacirdim firsati dedimm. oyle cicek gibi biseyi yollama hayatim yaa, bilmiyorum ama biraz garip olur sirkette falan gibi biseyler geveledi agzinda. bence nasil bisey olduklarini tam hayal edemediginden... bayag cicek sepeti gibi bisey sandi.

ama lachesisisn yolladigi sade biseydi mesela, oyle bisey yollasam gene de begenirdi bence..
bilmiyorumm olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…