nutcase bak sana kızıcam ama, burası diyet formu kilo alma forumu değil, biz sohbete gelmedik yani buraya, sürekli birilerine ye deyip duruyorsun. senin durumunda kolay tabi sen 55 kilosun yaşın genç daha metabolizman daha hızlı.
hem 2 aydır burdasın senin yeme formülün işe yarasaydı 100 gram verirdin en azından.
biz birbirimize destek olmak için burdayız bugün üzülmemek için yiyen yarın aldığı kilolar için daha çok ağlıyor, sen böyle hiç de iyiylik yapmış olmuyorsun haberin olsun.
umarım alıngan biri değilsindir yazdıklarıma kırılmazsın, ama iyilik yapmak istiyorsan insanlara köstek değil destek olmanı tavsiye ederim.
?
amanınnnnnnnnnnnnn yasemnıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yırımmmmm nerdesın ya hıc gelmıyosun ben gelıyorum hep yoksun hehe:))
yarın gıremezsem yenı koc PEPPERMINTCIGIM dıye dusunuyorum eger musaıt ıse
degıl ıse
LACHESISCIGIM sen eskılerden musaıtlerden ayarlayabılırsen yırım
hadı muahh bye:)
amanınnnnnnnnnnnnn yasemnıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yırımmmmm nerdesın ya hıc gelmıyosun ben gelıyorum hep yoksun hehe:))
QUOTE]
bebeğim hayırdır sen niye gelemiyonn yaaabilmiyorumkismile çok özlediiiimmmmmmopuyorumnanaktan
ne bileyim psikolojik heraldee benimkisi adamın tipindende olabilir tabiisen kafana göre takılll yaaayerimseniben
aynen, o foto bana da garip geliyor
gunaydin spatziiiii
nasilsin bugunn??
iyiyim tatlım sağol.cuma oldugu için keyfim yerinde.bu akşam liseden bi arkadaşımın düğününe gidicem, çıkışta fırsatım olmayacagı için işe giyinip geldim. kendimi çok kokoş hissediyorum ama olsun yapıcak birşey yok:umursamaz: zemuszemus
bu arada söz ettigim stajyer 3 haftada iş yogunlugundan sıkılıp ve korkup arkasına bile bakmadan kaçıp gitti. çok trajikomik gerçekten! giderken de bana " allah sana kolaylık versin bu insanla,ben stajyer olarak dayanamadım sen nasıl katlanıyorsun" dedi. (benim üstümü kastediyo) vay be dedim çocuga bak hemen çözdü olayıkaydirigubbakcemile3 güldüğüme bakmayın, o kadar emek verip böyle yarıyolda bırakılmak çok sinirimi bozdu gercekten.yazık..
iyiyim tatlım sağol.cuma oldugu için keyfim yerinde.bu akşam liseden bi arkadaşımın düğününe gidicem, çıkışta fırsatım olmayacagı için işe giyinip geldim. kendimi çok kokoş hissediyorum ama olsun yapıcak birşey yok:umursamaz: zemuszemus
bu arada söz ettigim stajyer 3 haftada iş yogunlugundan sıkılıp ve korkup arkasına bile bakmadan kaçıp gitti. çok trajikomik gerçekten! giderken de bana " allah sana kolaylık versin bu insanla,ben stajyer olarak dayanamadım sen nasıl katlanıyorsun" dedi. (benim üstümü kastediyo) vay be dedim çocuga bak hemen çözdü olayıkaydirigubbakcemile3 güldüğüme bakmayın, o kadar emek verip böyle yarıyolda bırakılmak çok sinirimi bozdu gercekten.yazık..
Gunaydin kizlar
Spatz da gelmis bu sabah, hos gelmis
Lachesis in esinin tepkisini ogrenmek icin bir degisiklik yaptim ve gecmisi okudum. Ama muhabbet almis basini gitmis dun, oku oku bitmedi.Komiksiniz siz....
anchusa belki yazmışsındır ama yine sorıyım ben yine nasıl gitti görüşmen??
Şimdi sorun kalmadı değil mi, yani sen söz verdiğin gibi yarın Kore dizisini yükleyip izliyorsun?
ayni sekilde dusunmusuz canimm
tamam kabul ediyorum vereliniortak
gunaydin kızlaropuyorumnanaktan
Gunaydin kizlar
Spatz da gelmis bu sabah, hos gelmis
Lachesis in esinin tepkisini ogrenmek icin bir degisiklik yaptim ve gecmisi okudum. Ama muhabbet almis basini gitmis dun, oku oku bitmedi.Komiksiniz siz....
kocum ben dun yedikleirmi yazmayacagim hic azar isitmemek icin.... ama neyse kilomda bir problem yok ve soz bugun sporumu yapacagim. ramp it upp imi bile..
canim cok iyiydi.. konustugum prof cv mi rektore de yollamis.cok begenmisler ama doktora bitmeden pozisyon ayarlamalari zor gibi duruyor...
hala iyi insanlar oldugunu fark ettim is hayatinda, ve moralim cok cok yukseldi..prof yanimda 3 farkli universiteyi atrayip kendi si vasitasiyla rektorlerinden benim adima rtandevu alip cv mi yolladi ve boyle guzel bir cv ye yazik etmeyelim seni guzel bir yere yerlestirelim dedi durdu... en kotu ihtimalle doktoram bitince bunlar aliyor hemen... inanamadim adam sifir ego birsey.. kendini birakti ve benim problemlemim icin deli gibi caba harcadi. internetten arama yapti, bir suru yere tel acti...... hala gercek olduguna inanamiyorum o insanin..
ama ben bunun methini duymustum..animasyon gibi adam demislerdi. butun ogeenciler hayranmis adama. hatta ben hadi canim mukemmel supervisor yoktur bu dunyada demistim....
canim cok iyiydi.. konustugum prof cv mi rektore de yollamis.cok begenmisler ama doktora bitmeden pozisyon ayarlamalari zor gibi duruyor...
hala iyi insanlar oldugunu fark ettim is hayatinda, ve moralim cok cok yukseldi..prof yanimda 3 farkli universiteyi atrayip kendi si vasitasiyla rektorlerinden benim adima rtandevu alip cv mi yolladi ve boyle guzel bir cv ye yazik etmeyelim seni guzel bir yere yerlestirelim dedi durdu... en kotu ihtimalle doktoram bitince bunlar aliyor hemen... inanamadim adam sifir ego birsey.. kendini birakti ve benim problemlemim icin deli gibi caba harcadi. internetten arama yapti, bir suru yere tel acti...... hala gercek olduguna inanamiyorum o insanin..
ama ben bunun methini duymustum..animasyon gibi adam demislerdi. butun ogeenciler hayranmis adama. hatta ben hadi canim mukemmel supervisor yoktur bu dunyada demistim....
emeklerinin karsiligini almak cok guzel..hos daha almis degilim turkiyede ama en azindan sinyallerini aldim.aaa canim yaa cok sevindim. ne guzel bak, doktoran biterbitmez isin hazir gibi bisey o zaman.
ben de bu calistigim sirkete ise baslarken mali isler gen md. yard. na cvmi yollamistim. beni gorusmeye cagirdi;
dedi ki, t.. de bugune kadar hic yeni mezun birisi ise alinmadi ama ben senin bu cvni geri ceviremem, burasi olmasa baska sirkette mutlaka is ayarlicam sana dedi (soylemesi ayip ben hem onlisansi hem de yuksek lisansi birincilikle bitirdim) sonra mali isler-muhasebe bolumunde ben ise basladim, calistigim birimde herkes sasirdi, ilk defa bu kadar genc yeni mezun birisi ise aliniyor dediler))
gercekten boyle seyler insani cok mutlu ediyor, kendine guvenin artiyor. guclubacismile
seni cok cok tebrik ederim. bak emeklerinin karsiligini aliyorsun ne guzel..
(bana bazi arkadaslarim demislerdi ki, sen bosuna kendini harap ediyorsun, bu kadar calisma; 60 la gecen de mezun olup seninle ayni diplomayi alacak; birinciligin okul bittiginde hicbi isine yaramayacak - ama dedikleri gibi olmadi, onlar is hayatina baslarken benim kadar sansli olmadilar 1 ,ikincisi ben yuksek lisansa mulakatsiz direkt alindim; orda da isime yaradi :1closedeyes: )
Lachesis cim
ya evet hayatta iyi insanlarda var.. bunu hatirlamak guzel oldu. ben insani duygulari hep cok kotu olan yoneticilerle calistim su ana kadar. o yuzden bu adam bana gercek gibi gelmedi... boyle insanlardan ogrenecegim cok sey olmali. dedigim gibi iyi modellerle karsilasmadim su ana kadar ve bir gun onlar gibi psikop[at bir yonetici olmaktan korkuyorum acikcasi
esin eminim cok ama cok sevinmistir. bir atraksiyon olsa da ben de yollasam bizimkine. ama dogum gunu gecti, evlilik yildonumumuz gecti... is degistrimesi gibi bir olay da yok simdilik.. ama aklimda tutucam bu opsiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?