50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa böle üniversite muhabeeti yapıyorsunuz ya canım tekrar üniversite okumak istiyor.:)
hatta bu yıl şu katsayı olayı kaldırıldı falan ya ben dedim ingilizceden gireyim.çalışmaya da başladım sonra katsayı olayı iptal edildi falan bıraktım çalışmayı. birde taih coğrafya ... da çalışmam lzımdı. sayısalcıyım çünkü.
ama hala ingiliz dil edebiyatı yada amerikan kültür edebiyaında falan hala okumak istiyorum((

kizlar yarin eskisehire gidiyoruz aileme....
her gidisimizde burada giymedigimiz kullanmadigimiz seyleri de topluyorum. istanbulda verecek kimse bulamiyorum. orada annem ihtiyaci olanlara dagitiyor.kalkip onlari toparlamaliyim...

benimkisi de cok utanir.. bir kere cicek yollamak istemistim, sakin bana cicek yollama dalga gecerler benimle dedi. nedir bu erkeklerin derdi anlamam.....kalp seklinde birsey yollarsam da utanabilir... cok cekingen bu konularda...cok cok sade birsey bulmaliyim ben

her gidisimizde burada giymedigimiz kullanmadigimiz seyleri de topluyorum. istanbulda verecek kimse bulamiyorum. orada annem ihtiyaci olanlara dagitiyor.kalkip onlari toparlamaliyim...

aaaa ailen eskişehirdemi çok güzel yaaa. bayılırım eskişehire.
hatta tayin için tercihlerimden biri eskişehirdi gelmedi ama

ben tekrar ogrenci olmak istemiyorum yaaaaa. yillardir ogrenciyim.yetsin artik... daha oturup doktora savunmam icin calismam lazim... bezdim ogrenci hayatindan...

morali bozuk olduğu bir zamanda yollayabilirsin, eşim moralim bozuk olduğunda bana çiçek yollardı çok mutlu olurdum birden:)

ehehe seni sabırsız seni, çiçek olayını pek sevmiyorlar evet, ama bu kocaman kutu kek gibi bişey. çiçek şeklinde vazoda saksıda olanlarda vardı, ben kız işi gibi durmasın dedim, hatta eşimle konuştuk evet onlar olmazdı iyi seçim yapmışsın dedi. bunda bile biraz utandım çiçek şeklinde olsa iyice utanırdım dedi, baya sevinmiş ama ben de sevindim. zemuszemus

katsayı kaldırılmadı mı, ben de bir psikoloji okuyum diyordum bir ara, kaldırıldığında okuruz o zaman

benim annemlerde çağırıyorda eskişehire hiç fırsat olmadı, onlar gelcek nasıl olsa biz de seneye gideriz:)

ben bu sabah yediklerimi yaziyorum dun geceyi es gecerekkk

kahvalti:
yarim dilim iki adet tahilli ekmekten yapilmis beyaz peynirli tost
yarim dilim kek( bitirmemiz lazim bir daha yemiyecegim bugun esime yedirecegim)
1 minik leblebili kurabiye
Icine tarcin cubuk atilmis yesil cay
Ara: melisali yesil cay ve ceyrek adet salatalik

benim annemlerde çağırıyorda eskişehire hiç fırsat olmadı, onlar gelcek nasıl olsa biz de seneye gideriz:)

ben iki ayda bir gitmek istiyorum...
sonucta esimin ailesine her hafta sonu gidiyoruz, eskisehirde uzak bir yer degil.o yuzden mumkun oldugunca kisa bir seyahat ayarliyorum....birde seviyoruz biz eskisehiri, gezmeyi vakit gecirmeyi de seviyoruz orada....

kocum dun aksam ki ve bugun ki menumu yazayim miii?

aksam
2 kasik yogurtlu havuc salatasi (az yagda kavrulmus)
karpuz
beyaz peynir

ara :2 top dondurma

bu sabah:

yarim kk beyaz peynir
0,25 k k kasar peynir
0,25 k k dil peyniri
4 ad. yesil zeytin
1 tatli kasigi nutella

ara
yarim kk beyaz peynir
0,25 k k kasar peynir
200 ml sut

ogle
?

bu katsayi muhabbeti ne kizlar ?? ne katsayisi???

esinin ailesine her hafta gidiyor musunuz mutlaka cnm yaa akannehir

bu leblebili kurabiyeler senin yaptıkların mı, sürekli leblebili kurabiye mi yapıyorsun, aynılarıysa nasıl bozulmadı, çok kafam karıştı :uhm:

ha bir de keki ve kurabiyeyi anladım da, bari yanlarında peynir zeytin ye niye tost yiyorsun ey anchusa

bizimkiler kışın geliyor zaten ondan gerek duymuyoruz. 2 haftaya gelirler zaten. eşiminkiler giresunda onlar da kendileri geliyor, eşim yoğun bu aralar takıldık istanbulda

menün güzel, öğlen yemeğin yanında salata ya da meyve yersen daha güzel olur.

bu katsayi muhabbeti ne kizlar ?? ne katsayisi???

sayısalcılar sözeli, sözelciler sayısal bölümlerini seçince ciddi puan kırıyorlar, seçemiyorsun bu yüzden, bir ara haksızlık olduğundan kaldırılcaktı sonra ne oldu bilmiyorum.

canim buzlukta tutuyorum yaptigim kurabiyeleri arada bir indiriyorum...... hala o kurabiyeler...
tost un icine bayaa buyukce bir ezine peynir dilimi koydum, salatayi da arada yedim..domates yemedim.ve tostu iki tane yarim dilim ekmekten yaptim karbonhidrata yuklenmeyeyim diye.. ama haklisin bu aralar tembelim cok gayet kotu menuler hazirliyorum. sabahlari maydonoz domates beyaz peynir falan yemeye baslasam ne guzel olur ama tek basima hic canim istemiyor...gel kahvaltiya ikimize hazirlayayim ben en iyisi.....

dün bizim evlilik yıldönümümüzdü 5. yıla girdik
göl kenarında el ele yürüdük
başbaşa yine göl kenarında yemek yedik güzel geçti günümüz
düğünümüzde orda olmuştu
şöyle yürümüştük şurda durmuştuk diye anılarımızı tazeledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…