en azindan siz tatile kactiniz bir kac gunlugune..bizimkiler kışın geliyor zaten ondan gerek duymuyoruz. 2 haftaya gelirler zaten. eşiminkiler giresunda onlar da kendileri geliyor, eşim yoğun bu aralar takıldık istanbulda
menün güzel, öğlen yemeğin yanında salata ya da meyve yersen daha güzel olur.
sayısalcılar sözeli, sözelciler sayısal bölümlerini seçince ciddi puan kırıyorlar, seçemiyorsun bu yüzden, bir ara haksızlık olduğundan kaldırılcaktı sonra ne oldu bilmiyorum.
dün bizim evlilik yıldönümümüzdü 5. yıla girdik
göl kenarında el ele yürüdük
başbaşa yine göl kenarında yemek yedik güzel geçti günümüz
düğünümüzde orda olmuştu
şöyle yürümüştük şurda durmuştuk diye anılarımızı tazeledik
en azindan siz tatile kactiniz bir kac gunlugune..
kizlar esim her gun ailemin yazligina gidiyoruz di mi diyor.... nasil yapcam bilmiyorum. hic gidesim yok oraya... zaten her hafta gorusuyoruz yilin 9 ayi....o uc ayda ozleyelim birbirimizi.. ama esim kirilacak diye korkuyorum.
ne guzel... kizi kime sattiniz???ablamlar yildonumlerini cocukla kutluyorlar artik birakavak birini bulamayinca....
menün güzel, öğlen yemeğin yanında salata ya da meyve yersen daha güzel olur.
m.
kırmadan tatlı bir dille söylemelisin yoksa mutlaka kırılır
ben seninle baş başa geçirmek istiyorum falan gibi
he he o da bizimle yürüdü
bizimle yedi kimseye bırakmadık
koc olacaksam herkesi zayiflatacak iyi bir strateji belirlemeliyim diy mi..
biraz dusuneyim bugunnn
canim buzlukta tutuyorum yaptigim kurabiyeleri arada bir indiriyorum...... hala o kurabiyeler...
tost un icine bayaa buyukce bir ezine peynir dilimi koydum, salatayi da arada yedim..domates yemedim.ve tostu iki tane yarim dilim ekmekten yaptim karbonhidrata yuklenmeyeyim diye.. ama haklisin bu aralar tembelim cok gayet kotu menuler hazirliyorum. sabahlari maydonoz domates beyaz peynir falan yemeye baslasam ne guzel olur ama tek basima hic canim istemiyor...gel kahvaltiya ikimize hazirlayayim ben en iyisi.....
düğünümüzde orda olmuştu
kizlar esim her gun ailemin yazligina gidiyoruz di mi diyor.... nasil yapcam bilmiyorum. hic gidesim yok oraya... zaten her hafta gorusuyoruz yilin 9 ayi....o uc ayda ozleyelim birbirimizi.. ama esim kirilacak diye korkuyorum.
ogleden sonraki ara icin yovita yogurdum var-musli.
oglen salata yerim.
meyvemi de aksam yerim cnm.. okkk
düğünümüzde orda olmuştu
düşün düşün incelt bizi:)
geliyim valla karnım aç hala kahvaltı yapmadım ben de üşeniyorumken yalnızken. ama midem kazınıyor yavaştan yavaştan gidiyim kahvaltıya.
süper, tebrikler yeniden.
senin eşin de pek kırılgan, benimki de öyle hep kırılır
valla bilmiyorum gitmek zorunda kalıcaksın gibi sanki, az kalmanın yoluna bak en azından
tamam kuşum öğlen sadece salata yeme doymazsın. yanına bişeyler de ye.
anchusacım önceden de demiştin yazlığa öağırıyorlar diye.
bir h. sonu git sende 2 günden bişey olmaz. hem belki çok güzel geçer.
düşün düşün incelt bizi:)
geliyim valla karnım aç hala kahvaltı yapmadım ben de üşeniyorumken yalnızken. ama midem kazınıyor yavaştan yavaştan gidiyim kahvaltıya.
süper, tebrikler yeniden.
senin eşin de pek kırılgan, benimki de öyle hep kırılır
valla bilmiyorum gitmek zorunda kalıcaksın gibi sanki, az kalmanın yoluna bak en azından
tamam kuşum öğlen sadece salata yeme doymazsın. yanına bişeyler de ye.
anchusacım önceden de demiştin yazlığa öağırıyorlar diye.
bir h. sonu git sende 2 günden bişey olmaz. hem belki çok güzel geçer.
hee, bak nilufert de guzel soylemis.
merhabaaa ilk önce bir hoşgeldiin diyeyim buyrunnnnnnnnna.s.
dün yazdığınız yorumları okudum bence siz burdan bi yere gitmeyin öyle yolumu şaşırdım falanda demeyinkaydirigubbakcemile3 herşeyde vardır bir hayır
yerinde saymayada gelince çok normal moral en önemli faktör bu işte bikere önünde uzun bir yol var a.s sonra korumak tabiii verdiklerini en az 2 sene korumalısınki bir daha almayasın aklinialirimsmile
kızlar ben kaçtım, anneanneme gidiyorum, öptüm çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?