50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pepercim de söylemiş ama ben yine hatırlatayım çörek otunu dişleirnle ezeceksiniz.
yoksa hiçbişeye yaramıyor

faydaları

DÜNYANIN EN ZENGİN LİF ORANINA SAHİP MEYVESİDİR.

KİLO VERMEYE YARDIMCI VE SON DERECE FAYDALI BİR MEYVEDİR.

DİYABET ( ŞEKER) HASTALARINA FAYDALI OLDUĞU GÖZLEMLENMİŞTİR.

ANTİOKSİDAN ORANI YÜKSEKTİR.

KALP,VEREM VE İDRAR YOLU HASTALIKLARININ TEDAVİSİNE YARDIMCI OLUR.

C,B1,B2,B3 VE KEROTEN GİBİ VİTAMİN VE MİNERALLER BAKIMINDAN ÇOK ZENGİN BİR MEYVEDİR.

POTASYUM DEĞERİ ÇOK YÜKSEK BİR MEYVEDİR.

KALSİYUM DEĞERİ AŞIRI ZENGİN OLDUĞUNDAN OKUL ÖNCESİ ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNDE ÇOK ETKİLİDİR.

METABOLİZMANIN HIZLI ÇALIŞMASINA KATKILARI OLDUĞU bİLİNMEKTEDİR.

KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEMEDE POZİTİF ETKİLERİ VARDIR.

İDRAR SÖKTÜRMEYE FAYDALARI VARDIR..

KALORİSİ AZDIR.

SİNDİRİM SİSTEMİNDEKİ PARAZİTLERİ YOK ETMEYE YARDIMCI OLUR.

İLAÇ SANAYİİNDE KULLANILMAKTADIR.

AROMA VE MAYHOŞ TADINDAN DOLAYI PASTACILIK, DONDURMA AROMASI OLARAK VE MARMELAT YAPIMINDA KULLANILIR.

MEYVE SALATALARINDA, TATLILARDA VE TURTALARDA KULLANILIR.

REÇELİ SON DERECE LEZZETLİDİR.

CİLDİ GÜNEŞTEN KORUMADA VE CİLT KANSERİ TEDBİR OLARAK.

DERİ GERİCİ ÖZELLİĞİ OLDUĞUNDAN, YAŞLANMAYI GECİKTİRMEYE YARDIMCI OLUR.

KANDAKİ FAZLA ÜRİK ASİTİN ATILMASINA YARDIMCIDIR.

İÇERİSİNDE 8 AYRI ALKOLİD BULUNMAKTADIR.BU ALKOLİDLER BİTKİSEL KÖKENLİ İLAÇLARIN YAPIMINDA KULLANILMAKTADIR.

KANI ARINDIRMAYA YARDIMCI OLUR. GÖRME SİNİRLERİNİ YAPILANDIRMAYA YARDIMCI OLUR.

PROSTAT VE BOĞAZ HASTALIKLARININ TEDAVİSİNDE OLUMLU ETKİLERİ OLDUĞU GÖZLENMİŞTİR

ya mausers iyi diyo burdaki bir eczacı......ay ben hapşuruyordum fena şekilde gittim ilaç içtim zenic 1.5 saat uyumuşum...

selam kızlar bugün keyfime diyecek yok tartıldım ve aynıyım şu 15 günde aşırı yememe rağmen(eşimden dolayı) hiç kilo almamışım öle böle değil ama çok yedim hala 53 kiloyum çekinerek tartıldım oysaki kesin almışımdır diyerek

bugün pek bişi yiyemedim canım hiç istemio çünkü bugün itibariyle silimlerime geri dönüyorum ve spora başlıyorum

amanin peppermint geliyooorr.

eyvahedigeldismile

kilom59.5...bu hafta beklediğim kilo 58-58.5 idi...şimcik kızlar slim in 6 elimde ama belim ve sağ omzum tutuk yapsammı yoksa sağlam olmayımı beklesem..

slim in 6 biraz ağır başka bir spor yaparsan daha iyi olur sanki.

bu hafta hem kendim hem de kilo veremiyoruz diyen diger arkadaslar seytanin bacagini kirsin istiyorum lulucugummmm

ben 500 gram verdim bu hafta koç olmak yarıyor insana.

olumunekankayizsmile

aaaa çok sinirlisin sen de boşluğuna gelmiştir belki, yeni gelmiş yazık kızma hemen. iş hayatının sizi tahammülsüzleştirmesine izin vermeyin.

pepercim de söylemiş ama ben yine hatırlatayım çörek otunu dişleirnle ezeceksiniz.
yoksa hiçbişeye yaramıyor

ben ezmeyince daha çok etki ediyor garip bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…