mrbb,
nasılsınızzz,umarımm herkesin keyfii yerindenri..ben tatil yaptımm azcık ve kürkçüye döndümmm...tatilim iyidii ama beslenme düzenimm berbbatttıı.saçma sapan beslendimm.+mamaleseff çok haretket edemmedidm+yüzemeddimm fazla.....şimdi tok olarak gelir gelmez tartıldımm..49.3 ,giderken sabah aç 48.2 idimmm..çokk almamışım sanırımm kiloo,sabahh taratılınca belli olurrr..azcık geçmişe bakayımm ....lachesisi bu arada sınavın nasıldıı?alalbilcek msisin istediğin puanı?umarımm güzeldirrrr
mrb canım hoşgeldin. idare ederdi ama istediğim puanı alamam herhalde ben 93 falan istiyordum 80 civarı falan gelir muhtemelen. süre problemi yaşadım.
süpersinnnnnnnnnnnnn......ben ne zaman görcem o günleriselam kızlar bugün keyfime diyecek yok tartıldım ve aynıyım şu 15 günde aşırı yememe rağmen(eşimden dolayı) hiç kilo almamışım öle böle değil ama çok yedim hala 53 kiloyum çekinerek tartıldım oysaki kesin almışımdır diyerek
bugün pek bişi yiyemedim canım hiç istemio çünkü bugün itibariyle silimlerime geri dönüyorum ve spora başlıyorum
evet yapmadım bugün....ohhhhhhhhhh verin maşallahhhhhhhhhh...slim in 6 biraz ağır başka bir spor yaparsan daha iyi olur sanki.
ben 500 gram verdim bu hafta koç olmak yarıyor insana.
mrbb,
nasılsınızzz,umarımm herkesin keyfii yerindenri..ben tatil yaptımm azcık ve kürkçüye döndümmm...tatilim iyidii ama beslenme düzenimm berbbatttıı.saçma sapan beslendimm.+mamaleseff çok haretket edemmedidm+yüzemeddimm fazla.....şimdi tok olarak gelir gelmez tartıldımm..49.3 ,giderken sabah aç 48.2 idimmm..çokk almamışım sanırımm kiloo,sabahh taratılınca belli olurrr..azcık geçmişe bakayımm ....lachesisi bu arada sınavın nasıldıı?alalbilcek msisin istediğin puanı?umarımm güzeldirrrr
sabah 2 köfte domates peynir
ara:dondurma
öğle:canım bişe çekmedi
akşam:ufk kap yoğurt .bir küçük tabak etli türlü 1 dilim ekmek
akşam yemeğinden sonra gene dondurma
15 gündür diyetteyim 58 kilodan 56 ya düştüm ama bugün dondurmayı abarttım sanırım inşallah diyetime bişey olmaz ya
ayrıca her gün 40 dakika kondisyon bisikletine biniyorum ayrıca yer hareketleri yapıyorum kötü hissettiğim günler yapmıyorum buda bir iki günü geçmedi hiç
dondurma kötü etkilemez demi bişiler yazında moral olsun ya
saolun ya. dondurmam ne yazkki bugün biraz geçti gibi ama 15 günn daha yemeyi düşünmüyorum pişman oldum.
boyun kaç???iki hafta boyunca böylemi beslendin hep
menüm
sabah
1 lop yumurta
1 dlm ekmek
domates,salatalık
ara
1 minnacık baklava
öğlen
söğüş
1 dlm ekmek
akşam
2 minnacık baklava
2 kalınca ekmek(daynamadım kaç zamandır yemiyorum odun ekmeği idi köy)
2-3yk barbunya
ara
kavun buyukluğunde karpuzdan ince bir dlm
sabah 2 köfte domates peynir
ara:dondurma
öğle:canım bişe çekmedi
akşam:ufk kap yoğurt .bir küçük tabak etli türlü 1 dilim ekmek
akşam yemeğinden sonra gene dondurma
15 gündür diyetteyim 58 kilodan 56 ya düştüm ama bugün dondurmayı abarttım sanırım inşallah diyetime bişey olmaz ya
ayrıca her gün 40 dakika kondisyon bisikletine biniyorum ayrıca yer hareketleri yapıyorum kötü hissettiğim günler yapmıyorum buda bir iki günü geçmedi hiç
dondurma kötü etkilemez demi bişiler yazında moral olsun ya
Hayırdır neden hasta oldun?sidede nerde kaldın?ulkerkciğimm ,naber?
canım sidedeydimmm,biraz rahatszılandımm o ndenle fazla yzüemedimmm..yıl b oyunca bekledğimm deniz sevdamm hayal kırıklığı olduu biraz....yine de gzüeldiiii diyeyimmmmmm
boyum 165 iki hafta bouyunca evt buna yakın beslendim.ekmeği azalttım ama sporun faysadı çok oldu bence
ulkerkciğimm ,naber?
canım sidedeydimmm,biraz rahatszılandımm o ndenle fazla yzüemedimmm..yıl b oyunca bekledğimm deniz sevdamm hayal kırıklığı olduu biraz....yine de gzüeldiiii diyeyimmmmmm
ben de menümü ayzayımm
sabaheynir+zeytin+domates+salaltalık+yumurta+1/2 dilim çavdar em
ara:1 yeşil elma
öğle:1/2 porsiyon kıymaslı pide+ayran
ara:1akse kiraz
ara:1 haşlanmış mısır
akşşma:1 erik+2 kayısı+azcık kiraz
hareket:--------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?