Hayırdır neden hasta oldun?sidede nerde kaldın?
ayy mens oldummmmm,kii hiç beklemiyodumm daha 10 gün vardııııı...apart otell de (elit)kaldıkk,kendim yemek yaptımmm+ara öğünler de yapayımm diyee+ekonomikk olsunn diyeeeee ama ben denziee girmeyince kendimii yemeyee verdim......
zeynepp arkdaşş hoş geldin aramaıza,,+tebrikler 2 haftda 2 kilo vermişisnnn ne güzel...menüne bakatım da sabah nasıl yedin ki köfteyii ağır gelmedi mi?sabahh et v.b.şarküteri de dahill hazmı güç olduğu için,mideyii yorar ve gün boyuu tembelelştirii midennii haberinn ola....o nedenleee öğleye yakın geç kahvaltılarda tercih et bence....
geçmiş olsun canım.
çok sağoll canımm,geçiyooooo davetsiz misafir......
akşam sadece meyve yediğinde miden kazınmıycaksa problem yok.
Hayırdır neden hasta oldun?sidede nerde kaldın?
kısacası aç kadın daha doğrusu midenin yarısının boş olması gerek...
Ama bu hafta cok kararlıyım..
saol canım hoşbuldum.herkese bol bol selamlar.haklısın tabi köfte konusunda ama işte bende protein almadıkça kendimi çok aç hissediyorum.gerçi hergün yemiyorum köfteyi genelde öğleyin et yiyorum.dondurmayı daha bugün ilk kes yedim.aralarda meyve yiyorum yada bir bardak süt -ayran içiyorum.bugün işte biraz sallamış oldum diyeti ama tam gaz yola devam.arkadaşlar gerçekten sporun etkisini küçümsemeyin.bisiklet sayesinde 15 günde kalçalarım sıkılaştı toprlanmaya başladı sanki selülitlerdede azalmalar var.hem metabolizmayı hızlandırıyor.öğrendiğime göre metabolizma hızlandıran gıdalar yeşilçayla acıbibermiş sadece bunuda ekleyim dedim:)
ben de ben de.....guclubacismile,,,sporraa sarılcammmmmm.....
teşkürelr bilgi paylaşım için,acı biberr derken yeşil-ırmızıı fark eder mi?
ay yazık cok kötü olmuşşşşşş....
evet aslında birkaçgün dayansak mide alışır...yani aslında çok aç kalmadımda.mide alışıyor aralarda elbette bende meyve falan atıştırdım.öğleyi aslında es geçmemde bugünlük aç hissetmedim kendimi.
ay yazık cok kötü olmuşşşşşş....
evet aslında birkaçgün dayansak mide alışır...
ben acıyı çok sveere yerimm,mideme de bişey yapmaz....sağlmam midedem....
zeynep eğer sende surekli buraya takılıp gunlerini bizle paylaşacaksan kilo çizelgeni yapsana
barsaklarında sağlam mıyerimseniben
keşke takılsaydında menülerini takip edebilseydik ama fırsat buldukça gelcanım nasıl yapılır kilo çizelgesi.birde hergün takılamayabilirim.
mallesff hiçç çalışmıyoolarrrrrrr,acıı heresinn barsakalrıı hareketlendirir,,bende tıkkk yokkkk....en son geçen çarşamba çalışmıştıı barsaklarr düşünn artıkkkkk,nasıll olduklarını......
keşke takılsaydında menülerini takip edebilseydik ama fırsat buldukça gel
ayyyy ne kötü..nasıl şişkinlik yapar hatta kiloda
keşke takılsaydında menülerini takip edebilseydik ama fırsat buldukça gel
ayyyy ne kötü..nasıl şişkinlik yapar hatta kiloda
tabi canım arada uğrarım bende herkese iyi akşamlar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?