size çıtır bamya tarifi vereyimmm;bamya sevmeyen çocuklarınıza yapabilirisniz,ben yeğenlere yaptımm,çok sevdiler...
bamyaları doğrayıp,üstüne limon sıkıp 2 saat kadar dolapta beklet
1 yumurta çırp+azcık bahart tuz ekle+galeta unu hazırla,bamyaları önce yumurta sonra una bula
çok az yağle teflon tencerede kapaklı olarak 15-20dk pişir,çıtır çıtır kızartma tadında,ama güzel ve sanıırmm sağlıklı bir yemekkkkk..biim çocuklar bamya sevmez,ama bunun bamya olduğunu anlamadılar bile.....adına da GUMBO dedim,netten ing. öyle yazıyodu.....
nesmekaya çok hoşsun GUMBO:)
ben zeytinyağlı bamyayı çok severim.eşim de bayılır limonlu limonlu.çoğu kişi sevmez tabi.bizim oranın bamyası küçücük çok güzeldir.( balıkesirliiym bu arada)annecim kışın dondurucuya atmış haftada bir yaptım.çok kolylıktı yahuuu kaydirigubbakcemile2
iyi gidiyorsun canim.
--beyaz ekmege dikkatt
soyledigin sporlari yaparsan, superrr
kızlar cok kötüyüm. bas ve karın agrısı basladı çok şiddetli.. regli mi oluyorum neee
ne kadar alakasiz smileler kullanmisim))
size çıtır bamya tarifi vereyimmm;bamya sevmeyen çocuklarınıza yapabilirisniz,ben yeğenlere yaptımm,çok sevdiler...
bamyaları doğrayıp,üstüne limon sıkıp 2 saat kadar dolapta beklet
1 yumurta çırp+azcık bahart tuz ekle+galeta unu hazırla,bamyaları önce yumurta sonra una bula
çok az yağle teflon tencerede kapaklı olarak 15-20dk pişir,çıtır çıtır kızartma tadında,ama güzel ve sanıırmm sağlıklı bir yemekkkkk..biim çocuklar bamya sevmez,ama bunun bamya olduğunu anlamadılar bile.....adına da GUMBO dedim,netten ing. öyle yazıyodu.....
dieğr ekmelerimm çko çok bayattı yemedim,attım,ben ayda 1 çavdar ve 1 kepek ekmek alıyorumm,ama bazenn bitmiiyo ve 1 ay dolunca atıyorummmmm...şimdi de köydeyim mecburenn beyaz ekmekk,çarşmaba gelcekk ekmeğim........sporalrımıı yapcammm ben çalışkanım......
aynı durumdayım.
ahaha evet komik olmuş:)
ben de bugün folibiol aldım içtim bir tane, pek bir heyecanlandım nedense:)
eveeet yaediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım ve kalkayım artık.
sabah:uyanınca bir büyük bardak su ve ağrı kesici:)
kahvaltı:
2 dilim tam buğday ekmeği, haşlanmış yumurta, kk peynir, domates ,salatalık,maydonoz,biber,ada çayı
ara: 1 sb süt
öğle: nohut haşladım 7- 8 kaşık ondan yedim.2 kaşık yy yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: meyve yiyeceğim(karpuz)
akşam: kabak yemeği ve salata
ara: meyve yerim biraz daha
begendiklerimi kirmizi ile isaretledim.
aslinda tumunu isaretlemeliydim.
cok guzel cnm. (alkis smilee))
sut, yogurt, baklagil, sebze meyve; olmasi gereken hersey var;
bu hafta 1 gun tavuk, bir gun balki, 1 gun de k.et alirsan menulerine %100 saglikli beslenmis olursun sekerimmmm
lachesis, spatzi, ulkerk, melahatt, nesmekaya ve diger menu yazan tum arkadaslari tebrik ediyorumm
opuyorumnanaktan
diger arkadaslardan da ayni performansi bekliyorumm
kaydirigubbakcemile
lachesis, spatzi, ulkerk, melahatt, nesmekaya ve diger menu yazan tum arkadaslari tebrik ediyorumm
opuyorumnanaktan
diger arkadaslardan da ayni performansi bekliyorumm
kaydirigubbakcemile
bu kez smilelerim mantikli
1- tebrik ettigim arkadaslari optum nanaktannn
2- menu yazanlar yazmayanlari peslerinden surukluyorrrr:roflol:
herkesin berat kandili mübarek olsun günahlarimiz af dualarimiz kabul olur insallah a.s.
canım yaa çok güldüümm:roflol:
süpersin vallaa ama gerçektende yazıcaktımma.s
geçmişi bi okuyayım dedim menümü sonra yazarım demiştim tvete nin duumuna çok üzüldüm :çok üzgünüm: yanlızz
herkesin berat kandili mübarek olsun günahlarimiz af dualarimiz kabul olur insallah a.s.
neyse haftasonu menümü hiç sorma not etmediğim sürece aklımda hiç bişey kalmıyoo sanırım bunama başladı artıkıneyvahedigeldismile
dün gece dondurma yedim onu unutamammm:icecream:
haa bide şu var aslaaaaaaaa cozutöadımmmsırnaşık şey
gelelim bu günee
sabah : yarım poğaçaa 1 bardak çay ( dışarıdaydımda)
ara :meyve
öğlen: 1 avuç haşlanmış nohut 1 yağda yumurta yarım dilim ekmek yağsız salata
ara : yoğurt erik
akşam da bilmiyorum daha karar vermedim ne yemek yapıcağıma:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?