slm kızlar 8 kiloo olduu toplam verdiqim çok mutluyumzemuszemus
ay ben bugün çok kötü besledim aşırı aşırı miktarda tatlı ve çikolata yedim, koç yakıcak beni eyvahedigeldismile
lachesis bende dondurma yedim ...
valla koçtan ben de korkuyorum bu hafta...aman kulagıma söyle yediklerini ortalıga yazma...
sen nşye çizelgeni yenilemiyorsun... silinmiş bak
tebrikler cnmm
vereliniortak
ilerliyosun hedefine dogruu
zukseddin gordum senii,
nerde menulerrrrr
ben de sıkıyorum kemerleri.... haftasonu su böreğinden tut ta, yaş pastaya kadar herseyi yedim. Annemlerin yanında hele ki ablamlar ve yegenimin dogum günü var ken nasıl dikkatli olabilirdim ki??
e onlar olmazsa olmaz zaten.....aksi takdirde evlilik çok sıkıcı olur
tweety seni pek bir buruk gördüm..
sendede tiroid vardı değil mi??? Bu tiroidin en buyuk işareti insanlara toleranssızlık ve olayları buyutmek... Aynı sey bende de var bak... Ilacımı kullandıgımdan beri daha rahatım.Daha az uzuluyorum.
Esinin de belki hataları vardır ama aranızdaki problemler kucuk seylerse bir çözüm yolu bulmaya çalışın.Konusun dertleşin bağırıp çağırmadanç Yazıktır, onca yıl dünyanın emeğini harcamışsınızdır. Ama tabii benim haddime değil yargılamak. Gercekten çözemeyecegine inanıyorsan da baska bir yol izlersin..
ay ben çok arastırdım istanbula yakın yerleri. marmara adası uzak diye biliyorum ama.. cok da yakın değil...
koç kızma ama bi kaşık pilav üstü et yedim şimdi yaındada bikaç kaşık cacıkla napiim doymamışım demekkimafoldumben
TEBRİK EDERİMM,SEVİNDİMM SENİN ADINA...slm kızlar 8 kiloo olduu toplam verdiqim çok mutluyumzemuszemus
ödül derken???????sabah tibet+45 dk sımsıcakta zorunlu da olsa yürüyüş+1 saat+10dk pilates+50 ekstra karın hareketi+akşamüstü 1saat 20d adar serin yürüyşş....bugün süperdim,kuzenim zayıflama girişimlerine başladıı da ben de onla yaptımm,onu motive ettim......yaptiginiz sporlari da yazin kizlarrrrr
en iyi sporu yapani secicem,, odul varrrr
teşeürler sen,n de kutlu olsunnn canım ve unutma ki;HİÇ KİMSE SENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL....herkesin kandili mübarek olsun
ben kaçim
kimsecikler yok zaten
bye bye
görüşürüz
bugün yediklerimi yazmim çok yanlış beslendim çünki
spor da yapamadım zaten
ama yarın hem spora hem diyete devam
gerçi pek kilo veremiyorum ama
enazından almim bari dimi kızlar
hadi kaçtım ben
ben de sevmiyorum bamyaa,
bu tarifi yapsam sever miyim acaba
:uhm:
guzele benziyor, valla ben bunu deneyeyim; simdi bamyanin mevsimi mi
sagol tarif icin.
anladim cnm... zaten goze batmiyordu fazla yedigin ekmek de, herzaman beyaz yiyorsan diye demistim.
herzaman yemiyoan ok o zamann a.s
rica ederiimm koçumm,sevversinn bence mutlaka dene.....
ay ben bugün çok kötü besledim aşırı aşırı miktarda tatlı ve çikolata yedim, koç yakıcak beni eyvahedigeldismile
kahvaltı
tam tahıllı gevrek 1 kayısı ve 1 incir kurusu süt ile
ara:yarım armut
Öğlen 1 tane cekirdekli esmer simit
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
bir tutam maydonoz
Ara:bergamutlu filtre kahve
Ara: fındıklı dondurma
Akşam :yaz türlüsü yapıp yemeyi planlıyorum...
Spor sanırım yapamayaacgım regli oldugum içimn. ama dün gece burn it up yaptım...
lachesis bende dondurma yedim ...
valla koçtan ben de korkuyorum bu hafta...aman kulagıma söyle yediklerini ortalıga yazma...
sen nşye çizelgeni yenilemiyorsun... silinmiş bak
teşekkür ederim cnm 3 gündür82.9 da takılmıştım önce 82.4 sonrada bugüm 81.9 u gördüm ve bu diyete 89.9 la 6 hafta önce başladım ayyy içime sevinç geldi kızlarr bu arada hepinizin beraat kandili mübarek olsun bu akşam bizler içinde dua ederseniz mutlu oluruz:Saruboceq:
herkesin berat kandili mübarek olsun...
pek sağlıklı beslenemessemde az yemeye gayret ediorum, sabah 1 tane lokma yedim
arada bi fincan yeşil çay
sonra spor yaptım 45 dklık slimlerimi yaptım
saat 6dada akşam yemeğimi yedim küçük kare fırın makarna 3-5 parça et yedim yahni olaraktan
umarım başka bişi yemem yatana kadar
koç kızma ama bi kaşık pilav üstü et yedim şimdi yaındada bikaç kaşık cacıkla napiim doymamışım demekkimafoldumben
:1no2: sakınn olurmu hiç proteinle karbonhidrat beraber alınmaz direk yaq depolar çok yanlışlmaz:
herkesin kandili mübarek olsun
ben kaçim
kimsecikler yok zaten
bye bye
görüşürüz
bugün yediklerimi yazmim çok yanlış beslendim çünki
spor da yapamadım zaten
ama yarın hem spora hem diyete devam
gerçi pek kilo veremiyorum ama
enazından almim bari dimi kızlar
hadi kaçtım ben
TEBRİK EDERİMM,SEVİNDİMM SENİN ADINA...
ödül derken???????sabah tibet+45 dk sımsıcakta zorunlu da olsa yürüyüş+1 saat+10dk pilates+50 ekstra karın hareketi+akşamüstü 1saat 20d adar serin yürüyşş....bugün süperdim,kuzenim zayıflama girişimlerine başladıı da ben de onla yaptımm,onu motive ettim......
teşeürler sen,n de kutlu olsunnn canım ve unutma ki;HİÇ KİMSE SENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL....
canlar beraat kandılınız mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?