50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben bugün çok kötü besledim aşırı aşırı miktarda tatlı ve çikolata yedim, koç yakıcak beni eyvahedigeldismile

kahvaltı
tam tahıllı gevrek 1 kayısı ve 1 incir kurusu süt ile
ara:yarım armut
Öğlen 1 tane cekirdekli esmer simit
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
bir tutam maydonoz
Ara:bergamutlu filtre kahve
Ara: fındıklı dondurma
Akşam :yaz türlüsü yapıp yemeyi planlıyorum...
Spor sanırım yapamayaacgım regli oldugum içimn. ama dün gece burn it up yaptım...

ay ben bugün çok kötü besledim aşırı aşırı miktarda tatlı ve çikolata yedim, koç yakıcak beni eyvahedigeldismile

lachesis bende dondurma yedim ...
valla koçtan ben de korkuyorum bu hafta...aman kulagıma söyle yediklerini ortalıga yazma...
sen nşye çizelgeni yenilemiyorsun... silinmiş bak

valla koçtan ben de korkuyorum bu hafta...aman kulagıma söyle yediklerini ortalıga yazma...

80 gündür zayıflamamışım demekki :sinifsinif:

yeniliyim. yaklaş kulağına söyliycem yediklerimi de.

tebrikler cnmm
vereliniortak

ilerliyosun hedefine dogruu

teşekkür ederim cnm 3 gündür82.9 da takılmıştım önce 82.4 sonrada bugüm 81.9 u gördüm ve bu diyete 89.9 la 6 hafta önce başladım ayyy içime sevinç geldi kızlarr bu arada hepinizin beraat kandili mübarek olsun bu akşam bizler içinde dua ederseniz mutlu oluruz:Saruboceq:

herkesin berat kandili mübarek olsun...
pek sağlıklı beslenemessemde az yemeye gayret ediorum, sabah 1 tane lokma yedim
arada bi fincan yeşil çay
sonra spor yaptım 45 dklık slimlerimi yaptım
saat 6dada akşam yemeğimi yedim küçük kare fırın makarna 3-5 parça et yedim yahni olaraktan
umarım başka bişi yemem yatana kadar

koç kızma ama bi kaşık pilav üstü et yedim şimdi yaındada bikaç kaşık cacıkla napiim doymamışım demekkimafoldumben

sağol hayatım ilgin için
öptüm seni kocaman

herkesin kandili mübarek olsun
ben kaçim
kimsecikler yok zaten
bye bye
görüşürüz
bugün yediklerimi yazmim çok yanlış beslendim çünki
spor da yapamadım zaten
ama yarın hem spora hem diyete devam
gerçi pek kilo veremiyorum ama
enazından almim bari dimi kızlar
hadi kaçtım ben

slm kızlar 8 kiloo olduu toplam verdiqim çok mutluyumzemuszemus
TEBRİK EDERİMM,SEVİNDİMM SENİN ADINA...

yaptiginiz sporlari da yazin kizlarrrrr

en iyi sporu yapani secicem,, odul varrrr
ödül derken???????sabah tibet+45 dk sımsıcakta zorunlu da olsa yürüyüş+1 saat+10dk pilates+50 ekstra karın hareketi+akşamüstü 1saat 20d adar serin yürüyşş....bugün süperdim,kuzenim zayıflama girişimlerine başladıı da ben de onla yaptımm,onu motive ettim......

teşeürler sen,n de kutlu olsunnn canım ve unutma ki;HİÇ KİMSE SENDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL....

gunaydinn guzelllerrrrrrrrrrrr , kocunuz geldiiiiiiiiiiiiii

ahh ahhh yine menuler yok ortaliktaaaa.. klava: yaktim ciranizi.

sozum menulerini yazan uslu cocuklara degil..

ahh lachesisim ahh, gecen hafta ne guzel kilo verdin. bu hafta bozmasan da onu korusan noooluduuuuu klava: :roflol:
neyse saka bi yana cezaliksin cnm. sana cardio vermiyorum reglin yakin oldugu icin, hafif yuruyus, pilates, ya da yoga; rahatlatici sporlardan birini bugun yapip bana da yaptim diye yaziyosunn okk a.s

kalori olarak asmamissin cnm; oglen 1 simit 1 ayran yenen diyetler de vardi.
ama saglikli beslenme tarifine pek uymuyor bu yediklerin lmaz: dondurmani sadesiyle degistirirsen de daha iyi olur birdahakinee
aksam umarim dedigin gibi turlu yemissindirr ..
lachesis'e de dedigim gibi regli iken pilates benim agrilarima da iyi geliyor , oneririmm

dondurma ile ilgili yorumum yukardaa... miktari ne kadar di bu aradaa klava: oklavalik degildi diy mi :uhm:

senin de gecmis kandilin mubarek olsun cnmm

kendin biliyosun zaten;
sagliksiz olmus cnm
ne dogru durust kahvalti var, ne ogle yemegi, ne ara ogunlerrr .
boyle olmaz, bu sekilde az kalori almanin da bi anlami yok, ugun zayiflar yarin geri alirsin.
saglikli beslenmeyi alskanlik haline getirmeliyizzz

koç kızma ama bi kaşık pilav üstü et yedim şimdi yaındada bikaç kaşık cacıkla napiim doymamışım demekkimafoldumben

lmaz: ohhhh

aksam ki firin makarna olmasa buna bisey demezdim ama.. bugun sporunu 45 dkdan 1 saate cikaracaksin okk a.s ceza olarakk

:1no2: sakınn olurmu hiç proteinle karbonhidrat beraber alınmaz direk yaq depolar çok yanlışlmaz:

bunun dogru bisey olmadigini soyluyorlar. yani ayirma diyetinin

cnm bak spor yaparsan mutluluk hormonu salgilar vucudun, daha iyi hissedersin; spor yap mutlakaa

ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kesinlikle dunun spor birincisi sensin.
odul canim 2 top sade dondurma
ya da 2 kare bitter
birini secip bugun aksamustunden once yiyebilirsinn
alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canlar beraat kandılınız mubarek olsun

prensesim hosgeldin. nerelrdesin..
seninde kandilin kutlu olsun cnmm a.s.

Günaydın herkese

@pepperım yediklerimi yazıyım istersen ama pek iyi değil dün işte yediklerimden sonra bir kaçamak daha yaptım. sonra o vicdan azabıyla akşam 9 gibi falan 5 mil yürüdüm, 100 mekik çektim gece de geç yattım. Umarım yakmışımdır hala içim rahat değil. Yalnız spordan mıdır nedir, bugün reglimin 3.ncü günü ama anormal bir yoğunluk başladı. Spor arttırıyor galiba.

kızlar gunaydinnnnopuyorumnanaktan

dun aksam kuzenim ve 2 yaşındaki oğlu bende kaldı. kızlar psikolojik olarak hazır olmadan kesinlikle çocuk yapmamak lazım bir kere daha anladım. uzaktan hoş geliyor davulun sesi. ki bu çok akıllı ve sakin bir çocuk. buna rağmen o kadar zor ki...

tabi ben de çok uykusuzum çocuk baktıgım içinbilmiyorumkismile sadece uzaktan bakmama rağmenkaydirigubbakcemile3

ama yarın izne çıkıyorummmmmm

koçum yediklerimin hiç mi hiç yazılcak yanı yok ama, yazayım mı kesin istiyor musun?:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…