50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar..
peppermint dun gece yaz turlusu bile yemedim
kavun ve guzel bir salata ile gecistirdim... ama sanirim regli oldugumdan neredeyse 1.5 kilo fazlayim su anda...
spatz cocuk bakmak gercekten cok cok zordur...insan kendini kaybediyor..
umarimmm coook guzel bir tatil gecirirsin... ben de tam tatil modundayim ama daha esimin kipirdamaya hali yok...

Son düzenleme:
yesil cayimin icine tarcin cubugumu atip calsima masama oturdum.. dunyanin isini yollamis hocam emaille....cok eglenceli bir gun olacak....

günaydın canım.
ehehe öğren bunları spatz lazım olcak ileride staj olmuş sana:) yarın tatile çıkıyorsun ne güzel sevindim adına.

yesil cayimin icine tarcin cubugumu atip calsima masama oturdum.. dunyanin isini yollamis hocam emaille....cok eglenceli bir gun olacak....

Günaydın canım. özledin galiba çalışmayı:)

kıpırdat eşini sen biraz, erkekler daha miskin oluyor sanırım, bi yere götürmek problem ama sonra da tatile gidince en çok onlar mutlu oluyor.

kolay gelsin canım.ben de işlerimi toparlamaya çalışıyorum çıkmadan once.

günaydın canım.
ehehe öğren bunları spatz lazım olcak ileride staj olmuş sana:) yarın tatile çıkıyorsun ne güzel sevindim adına.

doğru diyorsun Lachecim , öğrenmek lazımdelikafadulden siz doğurun da sizinkiler staj olsun bana:CüvCüv:

ay inşallah bakalım, ben de bayramda yeniden tatile gitmek istiyorum, o sebepten bayram sonrası düşünüyoruz bebiş sanırım, bir yandan korkuyoruz:) :CüvCüv:

yakmissindir cnmm, icin rahat olsun. bugun de daha dikkatli yersinnn
reglini agir sporlar artirabilir cnm; hafif yuruyus yapsan daha iyi bencee

koçum yediklerimin hiç mi hiç yazılcak yanı yok ama, yazayım mı kesin istiyor musun?:2:

iyi tamam yazma... ama bugun telafi et tmm ?

iyi yapmissin cnm hafif yemekle.
regli iken biraz fazla tatli yemenin sakincasi yokmus, reglide daha cok yakiyormusuz
ama hafif sutlu tatli ya da bitter cikolata, asiri olmamak kaydiyla

kolay gelsin cnmmm

spatzii; cocuk bakmak elbette zor ve agir bi sorumluluk.
bizim serviste bi bayan var, cocugu oldu (gerci cocugu 1 yasina geldi)
kadin saclarini kisacik kestirdi, onu bile yikamadan darmadagin geliyor hergun. hic kendine bakamiyor.

ayy onu gordukce korkuyorum, Allah korusun, hic oyle olmak istememm

günaydınlarrrrrr

merkeze merhabaa yerimseniben
sevgili koçumm ben pek düzenli beslenemem fisfisfisumarım bu alışkanlığım başıma iş açmaz:1closedeyes:
dün geceki menüm : salata 2 dilim ekmek ara meyva 2 kaşık yoğurt
yemek yapmadım evde biraz bişyler vardı ama salata daha cazip geldii

duzenli beslenn yasemincigimmm.

ben bunun cok faydasini gordum.

subattan beri buraya giriyorum ve yeme aliskanliklarim cok degisti. her oglen beraber yemek yedigim arkadasim diyor ki bana "sen cok dikkat ediyosun yediklerine , hic kacamak yapmiyosun" o karsimda profiterolleri, borekleri de goturse ben cogu zaman izgara- sebze-salata yiyorum
aksam evde de ayni.

ara ogunlu, sebzeli, meyveli, yogurtlu, sutlu , bol sulu beslenmeye alistim cok sukur;
faydasini da gordum, yillardir devam eden bagirsak tembelligim gitti en basiti..

omur boyu da bu duzeni birakmayacagimi saniyorum..

(h.sonlari haric )) o kadar da olur ))

dun aksam guzel beslenmissin bu arada.
10 puan :enbuyukkk:

sporlardan naberrr :uhm:

Merhaba,

Uzun zmandır foruma üyeyim ama sadece okumakla yetiniyordum.. sanırım sadece okumakla zayıflanılmıyor :kedi:

Kilomla ilgili çok fazla bir problemim yok ama vucudum biraz kendini toplarlasın fitleşsin istiyorum. Bir de göbeğimin erimesini tabi ki=)

Otokontrolü sağlamak açısından menuleri burda paylaşmak akıllıca, umarım benden desteğinizi esirgemessiniz...

kızlarrr selammmm
spatz izne ha ne güzel
ne kadar
tatil palnı yapmışsın sanırım nereye

canım yazlığa gidicem ailemin yanına.1 haftalıgına çıkıyorum, perşembeden perşembeye.

iyi tamam yazma... ama bugun telafi et tmm ?

tamam koçum hiç merak etme, telafi edicem bugun.

beni de korkuttun şimdi. gerçekten hiç kolay birşey değil, hele bir de bizim gibi çalışan kadınlar için...

yanii düzen dediğim şu peperım:ecrin_bebek:
hanii işte öğle karbonhidrat aldım akşamda proteğin alayım diyemiyorum kısacasıı
öyle yaramazlıklarım da kalmadı ama vitamin alımlarımın bir sırası yok biraz o konular rastgele işte
olmadı not tutucam bunu daha öncede söylemiştimde yapamamıştımfisfisfis
oda ayrı bir konuu

dun aksam guzel beslenmissin bu arada.
10 puan :enbuyukkk:

sporlardan naberrr :uhm:
çookk teşekkürleeropuyorumnanaktan
spor sıfır dicem ama dün güzel yürüyüş yaptım koçum evim inanılmaz sıcak nefes dahii almak zor oluyor bazen :bbo:

merhaba kızlarr

spatz tatile çıkıyormuşsunn.ne güzeellll.

ya bana bi şeyler oldu, hiç canım bi şey yapmak istemiyor. temizlik delisiyimdir. onu bile yapasım yook. sabahtan beri ancak kahvaltımı yaptımm,ağır ağır. amaa şimdi kalkayımm. balkonumu yıkayayım, çamaşırlaımı toplayyaım. süpüreyim, sileyimm. misssler gibi evimde oturayımm.

bi de peppermint in dediği gibi yediklerimiz çok etkiliyor. düzenli yemek özellikle bağırsaklar üzerinde süper etkili. her gün 2 öğün meyve yiyorum ve süt içiyorum.inanılmaz ama inanılmaaaz faydasını gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…