50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım vereliniortak

sen gün içinde yaptığın sporları yediklerini içtiklerin paylaşırsan arkadaşlar yardımcı olacaklardır boshayallersmile

merhaba canım
ben süt ve süt ürünlerini inanılmazzz severimm meyvayıda tabii ama nafileee inan birgün eşim kayısı toplayıp gelmiş inanın pazardakıyle alakası yok o kadar güzell
gittim geldim yedim :1ninca:
hanii wc durumunun rahatlaması lazım deme nerrrdeeeesırnaşık şey öylee cins bir halim varrlaelaelaelaelae

Hoşbulduk=)

Aslında spora pek vakit bulamıyorum ama en azından haftanın 3 4 günü yürüyüş yapmaya karar verdim. sabah akşam mekik de çeksem işe yarar sanırım.

canım ben hiç meyve yemezdim. vücudum alışık olmadığından belki de bu kadar çabuk faydasını gördüm.ama nazar değirmeyeyim maşallahı var sırnaşık şey

Hoşbulduk=)

Aslında spora pek vakit bulamıyorum ama en azından haftanın 3 4 günü yürüyüş yapmaya karar verdim. sabah akşam mekik de çeksem işe yarar sanırım.

hoşgeldin canım. şimdi yok ama ( nerede bileniniz var mı?)topiğimizde bir yesamız var özellikle yeni gelenlerle çok ilgileniyor. o olunca şstre istemez spor yaparsın.vaktim yok falan dinlemez eyvahedigeldismile

hoşgeldin canım. şimdi yok ama ( nerede bileniniz var mı?)topiğimizde bir yesamız var özellikle yeni gelenlerle çok ilgileniyor. o olunca şstre istemez spor yaparsın.vaktim yok falan dinlemez eyvahedigeldismile
:roflol: :roflol:

slm kızlar nasılsınız ya off çok canım sıkılıyor ne sıkıcı birgün yapacak bişeyde bulamıyorum:umursamaz:
selam tatlııımmmmolumunekankayizsmile bu arada tebriklerrrvereliniortak
şimdi bende işe başlıyayım hava hafif serin değerlendrmek lazımmyerimseniben

evet eminim işe yarar bu arada bende pek mekik çekmem ama artk şart olduubilmiyorumkismile

bende nivea body nin dinamik sabahlar cd si var, ama en uzun devam ettirebildiğim bir hafta:kedi:

en çok da rahatsız olduğum şey, vucudumda yağlanma oldu, fazla nutella kaşıklamaktan :jeyyar: böyle bel bölgem dalga dalga gibi duruyor mirmirmirmir

Herkese merhabalar
dün giremedim annemlerdeydim...yardım ettim bol bol ter attım evi temizleyerek..yani günlük temizlikti ama olsun hava cok sıcaktı...bugünde öyleeeeeeeeeeeeee..........
DÜN yediklerim
sabah
müsli

ara
domates salatalık ve ot(dereotu nane maydanoz)
1 dlm ekmek

öğlen
ızgara tavuk
1 mısır

ara
kiraz

akşam
2 zeytinyağlı dolma
2-3 yk yoğurt

ara
kiraz
1 topl dondurma
sabah 7 li tibet hareketi ve ev temziliği ama annemin evi buyuk

Çok sıcaktı gece pencere açtım sabah hasta uyandım mide bulantısı baş ağrısı ve diare
bir lokma ekmek alıp ilaç içip yattım
geç kalktım
hareket yapmadım ve düşünmüyorum

slm kızlar nasılsınız ben pek uğrayamıyorum diyete başladım inşallah bırakmam şu bölgesel yağlanmalarda olmasa ne güzel olurdu boshayallersmile

geçmiş olsun iyi gidiyosun ne zamandır diyettesin

selam,
hani yesil cayimi yaptim calismaya hazirim demistim ya..... tam onu dedikten sonra internet baglantim koptu ve bu saate kadar onunla ugrastim..... esime telefon acip agzima geleni soyledim zten regliyim sinirim tepemde.... kendisi play station oynarken kopunca umursuyor birtek. aylardir bu problemi dile getiriyorum ve hep gecici cozumler buluyordu.. ustelik bugun 1 e kadar is yetistirmem lazimdi. ben daha baslamadim bile. cok sinirliyim coookkk..

hayırdır??? ne oldu şekercim....

meloş cnm teşekkür ederim...

benden size bir fıkra ben beğendim...Biraz sonunda müstehcen bir kelime var ama şimdiden so sory:kedi:

Bir gün Elma ile Elma Şekeri yolda yürürken karşılaşmışlar.

Elma, Elma Şekerine;
-"-Kıyafetin ne kadar güzel, hoş!" diye iltifat etmiş ve hemen
arkasından sormuş ;
-"Nereden aldın?"
Elma sekeri;
-" Versace' dan."
Elma; hemen cevap vermiş...
"-Hımm..., dötündeki kazıktan belli !.."

kaydirigubbakcemile3:roflol:

selam kizlar diger topiclere ekledim burayada ekleyim dedim,size ulasmama daha cok varda ama olsun yorumlariniz beklerim

69 kg halim
66.400 kg

69 kg
66.400 kg

fark varmi kizlar??boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…