Merhaba,
Uzun zmandır foruma üyeyim ama sadece okumakla yetiniyordum.. sanırım sadece okumakla zayıflanılmıyor :kedi:
Kilomla ilgili çok fazla bir problemim yok ama vucudum biraz kendini toplarlasın fitleşsin istiyorum. Bir de göbeğimin erimesini tabi ki=)
Otokontrolü sağlamak açısından menuleri burda paylaşmak akıllıca, umarım benden desteğinizi esirgemessiniz...
canım yazlığa gidicem ailemin yanına.1 haftalıgına çıkıyorum, perşembeden perşembeye.
tamam koçum hiç merak etme, telafi edicem bugun.
beni de korkuttun şimdi. gerçekten hiç kolay birşey değil, hele bir de bizim gibi çalışan kadınlar için...
yanii düzen dediğim şu peperım:ecrin_bebek:
hanii işte öğle karbonhidrat aldım akşamda proteğin alayım diyemiyorum kısacasıı
öyle yaramazlıklarım da kalmadı ama vitamin alımlarımın bir sırası yok biraz o konular rastgele işte
olmadı not tutucam bunu daha öncede söylemiştimde yapamamıştımfisfisfis
oda ayrı bir konuu
çookk teşekkürleeropuyorumnanaktan
spor sıfır dicem ama dün güzel yürüyüş yaptım koçum evim inanılmaz sıcak nefes dahii almak zor oluyor bazen :bbo:
bende nivea body nin dinamik sabahlar cd si var, ama en uzun devam ettirebildiğim bir hafta:kedi:
en çok da rahatsız olduğum şey, vucudumda yağlanma oldu, fazla nutella kaşıklamaktan :jeyyar: böyle bel bölgem dalga dalga gibi duruyor mirmirmirmir
Herkese merhabalar
dün giremedim annemlerdeydim...yardım ettim bol bol ter attım evi temizleyerek..yani günlük temizlikti ama olsun hava cok sıcaktı...bugünde öyleeeeeeeeeeeeee..........
DÜN yediklerim
sabah
müsli
ara
domates salatalık ve ot(dereotu nane maydanoz)
1 dlm ekmek
öğlen
ızgara tavuk
1 mısır
ara
kiraz
akşam
2 zeytinyağlı dolma
2-3 yk yoğurt
ara
kiraz
1 topl dondurma
sabah 7 li tibet hareketi ve ev temziliği ama annemin evi buyuk
Çok sıcaktı gece pencere açtım sabah hasta uyandım mide bulantısı baş ağrısı ve diare
bir lokma ekmek alıp ilaç içip yattım
geç kalktım
hareket yapmadım ve düşünmüyorum
aaa cnm yaa,selam,
hani yesil cayimi yaptim calismaya hazirim demistim ya..... tam onu dedikten sonra internet baglantim koptu ve bu saate kadar onunla ugrastim..... esime telefon acip agzima geleni soyledim zten regliyim sinirim tepemde.... kendisi play station oynarken kopunca umursuyor birtek. aylardir bu problemi dile getiriyorum ve hep gecici cozumler buluyordu.. ustelik bugun 1 e kadar is yetistirmem lazimdi. ben daha baslamadim bile. cok sinirliyim coookkk..
hayırdır??? ne oldu şekercim....
meloş cnm teşekkür ederim...
benden size bir fıkra ben beğendim...Biraz sonunda müstehcen bir kelime var ama şimdiden so sory:kedi:
Bir gün Elma ile Elma Şekeri yolda yürürken karşılaşmışlar.
Elma, Elma Şekerine;
-"-Kıyafetin ne kadar güzel, hoş!" diye iltifat etmiş ve hemen
arkasından sormuş ;
-"Nereden aldın?"
Elma sekeri;
-" Versace' dan."
Elma; hemen cevap vermiş...
"-Hımm..., dötündeki kazıktan belli !.."
selam kizlar diger topiclere ekledim burayada ekleyim dedim,size ulasmama daha cok varda ama olsun yorumlariniz beklerim
69 kg halim
66.400 kg
69 kg
66.400 kg
fark varmi kizlar??boshayallersmile
herkese çok teşekkür ederim..
walk at home u daha önce hiç duymamıştım, topic inden araştırdım 5 milini indirmeye çalışıyorum şimdi. bir de yeşil çayı nasıl içiyorsunuz? aktardan alıp mı yoksa poşet olanlardan mı?
hemen bugun ki menumu de bilgilerinize sunayim.buyrunnnnnnnnn
sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
1 tatli kasigi beyaz peyn
3 ad. siyah, 2 ad. yesil zeytin
1 lokma dana jambon
limonlu yesil cay
ara
2 ad. gunkurusu kayisi
ogle
1 porsiyon izgara kofte
karisik salata (nar eksili)
ara
1 ad. gunkurusu kayisi
ara2
--aciktim cok,
2. ara icin 1 tatli kasigi beyaz peyn. ile 1 lokmalik jambonum var;
1 parca kepek ekmegi ile bunlari yicem sanirim.
aksam
?
ara
meyve/sut
bu aksam yemegim yok :-((
ne yapsam ki acaba
kuzucum havalar sıcak hafif yiyecekler yap
ben hafta sonu 2-3 zeytinyağlı hazırlayıp buzdolabıına atıyorum..sonra yanına bazen öyle yiyoruz bazende et yapıyorum ızgara...tavuk köfte vs...
hemen bugun ki menumu de bilgilerinize sunayim.buyrunnnnnnnnn
sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
1 kk kasar peynir
1 tatli kasigi beyaz peyn
3 ad. siyah, 2 ad. yesil zeytin
1 lokma dana jambon
limonlu yesil cay
ara
2 ad. gunkurusu kayisi
ogle
1 porsiyon izgara kofte
karisik salata (nar eksili)
ara
1 ad. gunkurusu kayisi
ara2
--aciktim cok,
2. ara icin 1 tatli kasigi beyaz peyn. ile 1 lokmalik jambonum var;
1 parca kepek ekmegi ile bunlari yicem sanirim.
aksam
?
ara
meyve/sut
bu aksam yemegim yok :-((
ne yapsam ki acaba
kzlar,
ic pilav etsiz de olur mu?
ben dun yaz turlusu yapacaktim esim yemege gelmeyince vazgectim salata yedim... bu aksam icin yaz turlusu yaptim. yanina da kepekli pirincten pilav yapmayi planliyorum.
peppermint ben yine yemem gerektiginden fazla bitter cikolata yedim...napcam ben yaaaa ufffff. biri su hormonlarima birsey desin (sucu da hemen hormonlara atarim)
zaten lachesis le buraya yazmaya utandigimiz seyleri ozelden itiraf ediyoruz birbirimize. ben sunu yeidm ben bunu yedim diye..... vicdan azabi cekmeye basladim dupeduz...
ben zaten hic et kullanmam... hep etsiz yaparim.
ben geldim başım çok kötü ağrıyor işlerim var ama yapamıyorumayağa kalkınca beynim patlıycak gibi oluyor
sende ye makarna..yağsız bol domates soslu ama domates sosun yağsız olcakbence de etsiz olu pepermint.
kızlar temzilik yapacaktım mutfağa bi şey koymaya gittim.fikrimi değiştirdim.mutfak dolaplarını siliyorum. ne var ne yok hepsini inidirdim , hepsi temiz ama yıkıyorum.akşama kadar sürecek.
gelelim bugün yediklerime
sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk yy peynir, domates,salatalık,biber,maydonoz
ara:
1 sb süt
öğle:
dün nohut haşlamıştım . 1 tabak ondan yedim karabiberli çok güzel oldu.
ara:
kayısı ve biraz karpuz y,yeceğim
akşam:
dünden kabak var.ama azz. yanına ne yapsam ki ben kabak yerim de eşimee?makarna yapsam eşime domatesli biberli.
akşam:
ben aktardan aliyorum,
sirkete 1 kucuk kavanoz getiriyorum
bitki cayi suzgecim var, onu kupanin icine koyuyorum, pratik oluyor
sende ye makarna..yağsız bol domates soslu ama domates sosun yağsız olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?