ablam ve yeğenim hastanede yatıyorlar diğer ikiz bizdeydi git gel hastaneye filan giremedim hiç
peppercim sana menü yazamıyorum canım yaaaa ne güzel geçecekti bu hafta neyse artık
ara ara yazıyodum buraya ama ertesi gün bırakıyodum.şimdi başlıyorum.55 kilodan 50 kiloya düşmeyi 1-2 beden incelmeyi istiyorum.yürüyüş mü yapsam bisiklet mi çalışsam mekik mi çeksem yüzsem mi napsam ? göbek eritmek istiyorum birde üst bacakları inceltmek.nolur ama nolur yardım edin
çok geçmşş olsun canım.
fırsatın varsa yüzme en iyisi.
Bacaklar için yürüyüş çok etkili bence(kendimden biliyorumara ara yazıyodum buraya ama ertesi gün bırakıyodum.şimdi başlıyorum.55 kilodan 50 kiloya düşmeyi 1-2 beden incelmeyi istiyorum.yürüyüş mü yapsam bisiklet mi çalışsam mekik mi çeksem yüzsem mi napsam ? göbek eritmek istiyorum birde üst bacakları inceltmek.nolur ama nolur yardım edin
herkese meraba koçum dediğin gibi 1 saat sporumu yaptım
yedikelrime gelince öğlen kalktığım için kalkınca fırın makarna yeddim
arada yeşil çay(öğle yemeği gibi oldu)
arada para büyüklüğünde 1 bisküvi
sonra spor yaptım1saat slimlerime ilaveten ek hareketler yaptım
spordan sonra bi bardak süt içtim
şimdide kendime yeşil çay hazırlıyacam
canım akşam yemeği hiç istemio meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum
mrbb
menüm:sabah kalkınca 2 barda yşiln çay+kahvaltı:1 dilim den az beyaz ekmek+domats+salaltlk+maydonoz+zeytin+peynir+yumurta haşlanmış yarım
ara:türk havesi+2 parç bitter
öğle:buğday+bakliyat+ceviz+azcık şekerden oluşan yöresel bir yemekk
ara:2 erik
araatlamış mısır
akşam:1 barda süt içecemmmmm acıkırsammmmm
hareet:tibet+gün boyu misafir vardıı+temzişlik+hizmetttttt
ara ara yazıyodum buraya ama ertesi gün bırakıyodum.şimdi başlıyorum.55 kilodan 50 kiloya düşmeyi 1-2 beden incelmeyi istiyorum.yürüyüş mü yapsam bisiklet mi çalışsam mekik mi çeksem yüzsem mi napsam ? göbek eritmek istiyorum birde üst bacakları inceltmek.nolur ama nolur yardım edin
yediklerimi yazıyım yatmadan.
sabah 1 zeytin, 2 çatal helva, canım ekmek istemedi.
arada film izlerken çekirdek yedim, maden suyu içtim.
öğlen bir dilim çok tahıllı ekmeğe kahvaltılık acı ezmeyle, pınar beyaz sürüp yedim.
akşam da bir minik ev hamburgeri yedim yanında cola zero içtim bir bardak.
son arada da 2 incir, bir nektar yedim.
spor yapamadım regl durumunundan dolayı, bir de fena baş ağrısı çekiyordum ama 1 saat temizlik yaptım. bütün evi süpürdüm, mutfak banyo falan, yorucuydu. bunu spordan sayalım:)
Senden naber Yesa? Nerelerdeydin? Britains Got Talent'a katılmak için hazırlık mı yapıyorsunayyyyyyy canlarimmmmmm en guzel herkesler burda zukseddin nerelerdesin yahuu ozlemisim trufcum gecmisler olsun canim nutcase naber yaw:) peppercigim kocluk super gibi lachesiscigim sinavin nasil gecti gec oldu ama umarim sahanenin fevkaledesinde cok cok muhtesem otesidir muahh)
canım tartıl bakalım sonra soyle ama pepper nutcase tweety sızlerede merhaba nasılsınız kızlar bu arada dugune gıtmıstım super tepkıler aldım goren sen ne oldun boyle dedı kesınlıkle kılo vreme baska dedıler sonra hatta cok zayıf bır arkadasım var asansore bınıce sız ıkınız bır kısı yaparsınız zaten gıbı espırıler yaptılar ayy cok mutlu oldum cok sacma ama:) ne kadar basıt seylere sevınebılıyrz:)) bu arada dugunden fotolar koydum 3 tane bakarsınız
canım tartıl bakalım sonra soyle ama pepper nutcase tweety sızlerede merhaba nasılsınız kızlar bu arada dugune gıtmıstım super tepkıler aldım goren sen ne oldun boyle dedı kesınlıkle kılo vreme baska dedıler sonra hatta cok zayıf bır arkadasım var asansore bınıce sız ıkınız bır kısı yaparsınız zaten gıbı espırıler yaptılar ayy cok mutlu oldum cok sacma ama:) ne kadar basıt seylere sevınebılıyrz:)) bu arada dugunden fotolar koydum 3 tane bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?