50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara ara yazıyodum buraya ama ertesi gün bırakıyodum.şimdi başlıyorum.55 kilodan 50 kiloya düşmeyi 1-2 beden incelmeyi istiyorum.yürüyüş mü yapsam bisiklet mi çalışsam mekik mi çeksem yüzsem mi napsam ? göbek eritmek istiyorum birde üst bacakları inceltmek.nolur ama nolur yardım edin

yediklerimi yazıyım yatmadan.

sabah 1 zeytin, 2 çatal helva, canım ekmek istemedi.
arada film izlerken çekirdek yedim, maden suyu içtim.
öğlen bir dilim çok tahıllı ekmeğe kahvaltılık acı ezmeyle, pınar beyaz sürüp yedim.
akşam da bir minik ev hamburgeri yedim yanında cola zero içtim bir bardak.
son arada da 2 incir, bir nektar yedim.

spor yapamadım regl durumunundan dolayı, bir de fena baş ağrısı çekiyordum ama 1 saat temizlik yaptım. bütün evi süpürdüm, mutfak banyo falan, yorucuydu. bunu spordan sayalım:)

ablam ve yeğenim hastanede yatıyorlar diğer ikiz bizdeydi git gel hastaneye filan giremedim hiç

peppercim sana menü yazamıyorum canım yaaaa ne güzel geçecekti bu hafta neyse artık

çok geçmşş olsun canım.

fırsatın varsa yüzme en iyisi.

Bacaklar için yürüyüş çok etkili bence(kendimden biliyorum ) . Yapabilirsen her gün en az yarım saat yürü, ne çok hızlı ne çok yavaş bir şekilde. 1 saat yürüyebilirsen daha iyi tabii. Belki çok fazla bir kilo verdirmez bu dediğim ama bacakların kesin incelir. İki haftada etkisini görürsünkaydirigubbakcemile5. Bu arada boyun kaç?

cnm oglen kalkinca biraz sarkmis menulerin haliyle;

fena degil az yemissin. ama aksam biraz sebze yesen daha iyi olurdu, salata ile bir dilim ekmek falan. ardindan ara ogun olarak meyve yerdin.

sporlarina bravoooo

oglen ki yemegin miktari ne cnmm?
patlamis misirin miktari nee???

olcuyu kacirmadiysan eger menun iyi.

ama ev islerini spordan saymiyoruz biliyosunnn klava:

yuruyus de yap,
yuzme de yap.
vaktin varsa spora zaman ayir, kisa sure de sonuc alirsin cnmm

cnm menun hep kahvaltilik tarzi seylerden olusmus dun.
sebze ya da et yememissin hic.
ama maden suyu ve aksam yedigin meyveler biraz seni kurtariyor. yoksa cok zayif not verecektimmm
bir de cola zeroyu icmeseydin ahhh :mymeka:

ev temizliginin spor sayimasi ile ilgili bknz. nesmekaya'ya yazdigim msj süprizzzzz

ben dun yediklerimi yazmistim kizlar,
kisaca ozetleyeyim

sabah: yesil cay, kepek ekmegi, peynir, zeytin, yarim dilim jambon

ara : 2 ad. kuru kayisi

ogle: izgara kofte+ salata

ara: 1 ad. kuru kayisi

ara2: yarim dilim kepek ekmegi, 1 lokma peyn.1 lokma jambon

aksam: ic pilav+cacik

ara: 1 top dondurma

spor: 40 dk. pilates+ 15 dk. stretch

ayyyyyyy canlarimmmmmm en guzel herkesler burda zukseddin nerelerdesin yahuu ozlemisim trufcum gecmisler olsun canim nutcase naber yaw:) peppercigim kocluk super gibi lachesiscigim sinavin nasil gecti gec oldu ama umarim sahanenin fevkaledesinde cok cok muhtesem otesidir muahh)

ayyy bi sayfa daha geriye gittim yasemncigimle ulkerkcigimi gordum ayyy herkesler burda canlarimmmmmmmmmmm nassiniz yahuu:)

amaninnnnnnnnnnnnnn melahatcigimle kahve kokusucugumu da gordum kiz melahattt kac kilo aldin dogru soyle bakalim hehe:)

Senden naber Yesa? Nerelerdeydin? Britains Got Talent'a katılmak için hazırlık mı yapıyorsun

Bu arada imzandaki sevgilin seni terk etmiş.

amaninnnnnnnnnnnnnnnnn yeni gordum yaaaaaaaaaaaaaaa bunlarin hepsi ayni dayanacaklari 80 gun hehe

spatzicigim yaa sana da gunaydin sekerler pek yogunum giremiyorum bundan sonra umarim girecegim insallah amin

slm kızlarnasılsınız yesacım oo sonunda gordum senı bende pek gıremıyrm aslında ve abur cubur tuketme konusunda dahset oldum kılo bazen 51 e cıkıyr bazen 50 ye ınıyor ama vermeyı hıc dusunmuyrm burda ramp ları uzun suredır yapamıyrm sadece yuruyus yuzme falan baska bırsey yok

waterim spiderim ayy ben daha kahvalti yapmadim dur bi tartilmaya calisiyim:))

peppercigim koclugun super gidiyor gibime geliyor valla icimden bi ses ole diyor:) iyiyim canim yogunum ama olsun varsin herkesler iyidir insalah:)

canım tartıl bakalım sonra soyle ama pepper nutcase tweety sızlerede merhaba nasılsınız kızlar bu arada dugune gıtmıstım super tepkıler aldım goren sen ne oldun boyle dedı kesınlıkle kılo vreme baska dedıler sonra hatta cok zayıf bır arkadasım var asansore bınıce sız ıkınız bır kısı yaparsınız zaten gıbı espırıler yaptılar ayy cok mutlu oldum cok sacma ama:) ne kadar basıt seylere sevınebılıyrz:)) bu arada dugunden fotolar koydum 3 tane bakarsınız

Son düzenleme:

selan canım
bir resim hastası olarak
resimlere hemeeeen bakıyorum

aaaa
waterspider im biz arkadaş değilmişiz ya resimlere bakamadım kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…