50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peppercım sende kocsun sanırım ayy kızlar bu tatılde deneyımlı ve sıkı denetımlı kocları hep kacırdık uzuluyrm ınan. canım ben sana yedıklerımı degılde yaptıklarımı yazayım :)) duzenlı beslenemıyrm burda ne zaman nerde ne olacak bellı olmuyr. ben elımden geldıgı kadar dıkkat edıyrm dun yuruyus ve yuzme yaptım bugun de yuzecegım buyuk ıhtımalle yuruyus ve artı ramp yapmayı ıstyrm daha kahvaltı yapmadım zaten menumu yazamam

Son düzenleme:
günaydınlar kızlar çok sıcakkkkkkkkkk ya puffffffffff..........hareket edemiyorum...valla çok zor ..yani tibeti bile anca akşam yapabiliyorum
Sıcaklarda hiç zorlamamak lazım. Ya akşamdan spor yap ya da hiç yapma. Sonuçta sporu sağlıklı olmak için yapıyoruz, sağlığımızı bozmak için değilyerimseniben.

Waterspider, elbiseni çok beğendim, çok yakışmış. Ama asıl gözüm çantana takıldı, elbiselere pek meraklı değilim de, ama çantana bayıldım. Aynı şekilde ayakkabın da hoş. Ama sanki en çok çantan... neyse sustum . Çok da fit görünüyorsun elbisenin içinde, dar bir elbiseye benziyor ama hiç zorlanmadan giymişsin sanki çok rahat duruyorsun. Teşekkürler fotolara bakmama izin verdiğin için :) .

ulkerk burasi da aynen yaniordu kac gundur, valla hergun dus aliyorum, dustan cikip terlemeye basliyorum
bugun biraz serin gibi ama

tweety iyi olmana sevindim cnm. ben de iyiyim.

truf cok cok gecmis olsun. iyilesir hastalariniz umarim kisa suredee

spatzii goruyorum seni asagida. napiyosun bakalimmm? nerde dun ki menun ??

cok arastirdim evlenmenin bununla bi alakasi var mi diye, net bisey bulamasam da;
kadinda bazi fizyolojik degisimler oluyormus.

yani evlenince kilo almamiz, elimizde olmadan oluyor.
Aaaa çok ilginç, hiç böyle bir şey bilmiyordum.

Bir şey sormak istiyorum, doğum kontrol haplarının(doğru yazmışımdır umarım ) kilo yaptığını duymuştum, doğru mu bu? Bilginiz var mı?

cnm tatailde duzenli beslenmek zor oluyor haklisin.
ama dikkat ediyormussun bu da guzel.
bir ogun fazla kacarsa obur ogun dengelemeye calismak lazim iste.

sporlarini yap ama ihmal etme..:kaydirigubbakcemile2
menu yazmak zorunlu amaa hadi seni affediyorum simdilikkka.s

canım cok sagol evet bende cantamı cok severek aldım.canım elbıse lastıklı strec bır elbıse ve cok rahattı gercekten tek zorluk otururken etegın yukarı kalkması neyse bende oturmadım zaten hep oynadım:))) canım ne demek onemı yok ıstedıgın fotoya bak kaydirigubbakcemile3 senden kıymetlı mı ayy cok abarttımsempatiksalakcinni

Eheh doğru ya benden kıymetli mi . Hemen de şımarırım. İyi düğünde de oynayarak kilo veriyoz demek ki, tuttum bu yöntemi :) .

Ben şimdi kaçayım, daha sonra menü yazmaya başlayacağım. Geçmişi oku oku bitmedi ama zevkli oluyor okumak çok vakit alsa da :) .

canım benım evde de ınternet yok ablamlara geldıkce sızlere bakıyrm tesekkur ederm kocum soz daha daha cok dıkkat edecgm senın ıcın ama kılo cok almyrm alınca ertesı gun aynı kıloya dusuyrm ama veremyrm ınsaallah kısın vermeye devam edecgz

spatzii goruyorum seni asagida. napiyosun bakalimmm? nerde dun ki menun ??

eyvah yakalandım :)

yazayım peppercim ayıp ediyosun yaopuyorumnanaktan bu sabah 51.7 çımışım zaten tartıda keyfim yerindekaydirigubbakcemile3

dunku menu:

kahvaltı: kepekli ekmeğe kaşarlı domatesli tost+yarım kupa nescafe
ara: yeşil çay
öğlen: yarım parça tavuk schnitzel+1 kaşık kuskus + 1 mercimek koftesi+yogurt
ara: yeşil çay+grissini
akşam: ızgara tavuk+ Salata+ 1 dilim ekmek +bi kaç tane kızarmış patates:kedi:
gece: 2 parçacık damak çikolata:kedi:

spor yok ama erkek arkadaşıma ev aradık çok gezdik o spordan sayılsın mııııııııı?

simdi biryerde okudum,

kadin beyni evlendikten sonra cocuk dogurmak ve onun geregi olan guclu olmak icgudusu ile vucudunu buna hazirlar ve kilo almaya baslarmis.

laelaelaelaelae

selam kızlar,

nasılsınız?
selam inannacım..çizelgen nerde bakiiiyimmm
simdi biryerde okudum,

kadin beyni evlendikten sonra cocuk dogurmak ve onun geregi olan guclu olmak icgudusu ile vucudunu buna hazirlar ve kilo almaya baslarmis.

laelaelaelaelae
hahhahah acaba şimcik ben oyuzden veremiyorum acaba....ben evlenirken 49-50...hamile kaldığımda 50-51 idim...doğuma 72 ile gittim...son aylarda kilo alamadım dr uma kilo alamıyorum deyince bencede alam artık demişti..halende aynı dr a giderim senelerdir...
slm kızlar nasılsınız
iyiyiz(yani ben kendi adıma) kuzum ya sen???

çok sağol canım idare ediyorum işte diyete alışmaya çalışıyorum ara verince tekrar başlamaksı zor oluyo kafamçokkarıştı

waterspider senin boyun kaç? çok ince uzun görünüyorsunzemuszemus

canım boyum157 56 arası aslında tam kac onu da bılmıyrm tek bıldıgım uzun degılım ama topuklu ayakkabılarım sagolsun uzatverıyr boyumu kılom da su anda normal aslında ama vermem gerken yerler var daha mesela basenler ve bel bolgesı bırde ben bıraz cok verıp rahat etmek ıstyrm sımdı sureklı alacagım dıye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…