Sıcaklarda hiç zorlamamak lazım. Ya akşamdan spor yap ya da hiç yapma. Sonuçta sporu sağlıklı olmak için yapıyoruz, sağlığımızı bozmak için değilyerimseniben.günaydınlar kızlar çok sıcakkkkkkkkkk ya puffffffffff..........hareket edemiyorum...valla çok zor ..yani tibeti bile anca akşam yapabiliyorum
Aaaa çok ilginç, hiç böyle bir şey bilmiyordum.cok arastirdim evlenmenin bununla bi alakasi var mi diye, net bisey bulamasam da;
kadinda bazi fizyolojik degisimler oluyormus.
yani evlenince kilo almamiz, elimizde olmadan oluyor.
peppercım sende kocsun sanırım ayy kızlar bu tatılde deneyımlı ve sıkı denetımlı kocları hep kacırdık uzuluyrm ınan. canım ben sana yedıklerımı degılde yaptıklarımı yazayım :)) duzenlı beslenemıyrm burda ne zaman nerde ne olacak bellı olmuyr. ben elımden geldıgı kadar dıkkat edıyrm dun yuruyus ve yuzme yaptım bugun de yuzecegım buyuk ıhtımalle yuruyus ve artı ramp yapmayı ıstyrm daha kahvaltı yapmadım zaten menumu yazamam
Sıcaklarda hiç zorlamamak lazım. Ya akşamdan spor yap ya da hiç yapma. Sonuçta sporu sağlıklı olmak için yapıyoruz, sağlığımızı bozmak için değilyerimseniben.
Waterspider, elbiseni çok beğendim, çok yakışmış. Ama asıl gözüm çantana takıldı, elbiselere pek meraklı değilim de, ama çantana bayıldım. Aynı şekilde ayakkabın da hoş. Ama sanki en çok çantan... neyse sustum. Çok da fit görünüyorsun elbisenin içinde, dar bir elbiseye benziyor ama hiç zorlanmadan giymişsin sanki çok rahat duruyorsun. Teşekkürler fotolara bakmama izin verdiğin için :) .
Eheh doğru ya benden kıymetli micanım cok sagol evet bende cantamı cok severek aldım.canım elbıse lastıklı strec bır elbıse ve cok rahattı gercekten tek zorluk otururken etegın yukarı kalkması neyse bende oturmadım zaten hep oynadım:))) canım ne demek onemı yok ıstedıgın fotoya bak kaydirigubbakcemile3 senden kıymetlı mı ayy cok abarttımsempatiksalakcinni
cnm tatailde duzenli beslenmek zor oluyor haklisin.
ama dikkat ediyormussun bu da guzel.
bir ogun fazla kacarsa obur ogun dengelemeye calismak lazim iste.
sporlarini yap ama ihmal etme..:kaydirigubbakcemile2
menu yazmak zorunlu amaa hadi seni affediyorum simdilikkka.s
spatzii goruyorum seni asagida. napiyosun bakalimmm? nerde dun ki menun ??
selam inannacım..çizelgen nerde bakiiiyimmmselam kızlar,
nasılsınız?
hahhahah acaba şimcik ben oyuzden veremiyorum acaba....ben evlenirken 49-50...hamile kaldığımda 50-51 idim...doğuma 72 ile gittim...son aylarda kilo alamadım dr uma kilo alamıyorum deyince bencede alam artık demişti..halende aynı dr a giderim senelerdir...simdi biryerde okudum,
kadin beyni evlendikten sonra cocuk dogurmak ve onun geregi olan guclu olmak icgudusu ile vucudunu buna hazirlar ve kilo almaya baslarmis.
laelaelaelaelae
iyiyiz(yani ben kendi adıma) kuzum ya sen???slm kızlar nasılsınız
selam inannacım..çizelgen nerde bakiiiyimmm
hahhahah acaba şimcik ben oyuzden veremiyorum acaba....ben evlenirken 49-50...hamile kaldığımda 50-51 idim...doğuma 72 ile gittim...son aylarda kilo alamadım dr uma kilo alamıyorum deyince bencede alam artık demişti..halende aynı dr a giderim senelerdir...
iyiyiz(yani ben kendi adıma) kuzum ya sen???
selam inannacım..çizelgen nerde bakiiiyimmm
bende görmek isityorummmmmmmmm
waterspider senin boyun kaç? çok ince uzun görünüyorsunzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?