selam kızlar
ben de burdayım
duyun sesimi
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAdelikafadulden
Çok merak ettim fotoları, aldığın tepkiler de çok güzelmiş :) . Ben de foto çekmek istiyorum bir ara ama şu tembelliği üstümden bir atabilsemcanım tartıl bakalım sonra soyle ama pepper nutcase tweety sızlerede merhaba nasılsınız kızlar bu arada dugune gıtmıstım super tepkıler aldım goren sen ne oldun boyle dedı kesınlıkle kılo vreme baska dedıler sonra hatta cok zayıf bır arkadasım var asansore bınıce sız ıkınız bır kısı yaparsınız zaten gıbı espırıler yaptılar ayy cok mutlu oldum cok sacma ama:) ne kadar basıt seylere sevınebılıyrz:)) bu arada dugunden fotolar koydum 3 tane bakarsınız
waterim spiderim ayy ben daha kahvalti yapmadim dur bi tartilmaya calisiyim:))
peppercigim koclugun super gidiyor gibime geliyor valla icimden bi ses ole diyor:) iyiyim canim yogunum ama olsun varsin herkesler iyidir insalah:)
arkadaşlaaaarrrr. ya ben kendime çok telaş yaptım ne güzel 49 kiloydum evlendiğim sıralarda sabah tartıya bi çıktım 52.en büyük takıtım benim.hareket yapma spoır yapma şansım yok akşama kadar oturduğum yerden çalışıyorum akşama bilrisiniz çalıişan ev hanımı hali ben nasılk vercem bu 3-4 kiloyu.amacı 48 olmak çok zayıf olursun diyolar ama olsun ben seviyom öleeeee.bu arada dondurmaya bayılıyorum.nasıl ve nerden başlasam bu bitkisel zayıflama dedikleri acai beri maurers felan korkuyorumda.bana bi yardım edebilrimisiniz kötü hissediyorum kendimiiii mafoldumben :)
Günaydın kızlar bugün misafirim gelebilir ya da ben gidicem, o sebepten pek giremeyebilirim, öpüldünüz hepiniz.
trufcum kuşum geçmiş olsun...Allah acil şifalar versinablam ve yeğenim hastanede yatıyorlar diğer ikiz bizdeydi git gel hastaneye filan giremedim hiç
peppercim sana menü yazamıyorum canım yaaaa ne güzel geçecekti bu hafta neyse artık
ayyyyyyyy minnoşşşş napıyonnnnnn????ayyy bi sayfa daha geriye gittim yasemncigimle ulkerkcigimi gordum ayyy herkesler burda canlarimmmmmmmmmmm nassiniz yahuu:)
pişt koç duymasın kızarBENDE YEDİKLERİMİ YAZAYIM BARİ
GERÇİ DAHA gün yeni başladı ama
kahvaltıda 3 dilim kepekli ekmek
labne salatalık ve 2 bardak çay azıcıkda çilek reçeli
Boyun kaç acaba? Bitkisel zayıflama bilmemnelerinin işe yarayacağını sanmıyorum, özellikle de senin gibi kilosu az olanlarda. Bence önce neden kilo aldığını bulmaya çalış, hareket yapamıyorum demişsin, 49 kiloyken yapıyor muydun? Hareketsizleştiğin için mi 52 kiloya çıktın? Yoksa dondurmalarla mı ilgisi var? Nasıl kilo aldığını iyice anlarsan vermesi de daha kolay olur. Kolay gelsinopuyorumnanaktan.arkadaşlaaaarrrr. ya ben kendime çok telaş yaptım ne güzel 49 kiloydum evlendiğim sıralarda sabah tartıya bi çıktım 52.en büyük takıtım benim.hareket yapma spoır yapma şansım yok akşama kadar oturduğum yerden çalışıyorum akşama bilrisiniz çalıişan ev hanımı hali ben nasılk vercem bu 3-4 kiloyu.amacı 48 olmak çok zayıf olursun diyolar ama olsun ben seviyom öleeeee.bu arada dondurmaya bayılıyorum.nasıl ve nerden başlasam bu bitkisel zayıflama dedikleri acai beri maurers felan korkuyorumda.bana bi yardım edebilrimisiniz kötü hissediyorum kendimiiii mafoldumben :)
aaaa
waterspider im biz arkadaş değilmişiz ya resimlere bakamadım kıı
tweety ulker hakli,
tum gunu birlikte gormek istiyorum ben.
aksam topluca yeniden yaz menunu okk?
naber ulkerk?
lachesis, iyi eglenceler hayatimmm
water baktim fotolarina ;-)
tweety ulker hakli,
naber ulkerk?
tweety selam cnm.
nasilsin bugunn?
Boyun kaç acaba? Bitkisel zayıflama bilmemnelerinin işe yarayacağını sanmıyorum, özellikle de senin gibi kilosu az olanlarda. Bence önce neden kilo aldığını bulmaya çalış, hareket yapamıyorum demişsin, 49 kiloyken yapıyor muydun? Hareketsizleştiğin için mi 52 kiloya çıktın? Yoksa dondurmalarla mı ilgisi var? Nasıl kilo aldığını iyice anlarsan vermesi de daha kolay olur. Kolay gelsinopuyorumnanaktan.
trufcum kuşum geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin
ayyyyyyyy minnoşşşş napıyonnnnnn????
pişt koç duymasın kızartam gün menüsü istiyo
tweety ulker hakli,
naber ulkerk?
canım sana arkadaslık talebı gonderdım
canım benım gordum yorumlarınızı cook tesekkur ederım cook guzel yorumlar sabah sabah moral depoladım:)) sızın yorumlarınıza onem verıyrm zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?