50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlaaaarrrr. ya ben kendime çok telaş yaptım ne güzel 49 kiloydum evlendiğim sıralarda sabah tartıya bi çıktım 52.en büyük takıtım benim.hareket yapma spoır yapma şansım yok akşama kadar oturduğum yerden çalışıyorum akşama bilrisiniz çalıişan ev hanımı hali ben nasılk vercem bu 3-4 kiloyu.amacı 48 olmak çok zayıf olursun diyolar ama olsun ben seviyom öleeeee.bu arada dondurmaya bayılıyorum.nasıl ve nerden başlasam bu bitkisel zayıflama dedikleri acai beri maurers felan korkuyorumda.bana bi yardım edebilrimisiniz kötü hissediyorum kendimiiii mafoldumben :)

Çok merak ettim fotoları, aldığın tepkiler de çok güzelmiş :) . Ben de foto çekmek istiyorum bir ara ama şu tembelliği üstümden bir atabilsem .

waterim spiderim ayy ben daha kahvalti yapmadim dur bi tartilmaya calisiyim:))

peppercigim koclugun super gidiyor gibime geliyor valla icimden bi ses ole diyor:) iyiyim canim yogunum ama olsun varsin herkesler iyidir insalah:)

aa tartil bakalim cicim, ben de merak ettim.

kocluk benim acimdan cok iyi gidiyor cnm, alkisalkisalkis
kizlar acisindan da oyledir umarim.

valla hic menu yazmayan lachesisim, yaseminim bile yazmaya basladilar.

menu yazmak zorunlu oldu;

hee elime gecirmisken senin ve water'in da ifadelerinizi alayim bakalimmm aklinialirimsmile

kolay gelsin cnm islerindeeee

canım altı ustu 4 kılo kı bunu vermek zorundada degılsın yanı obez degılsın bence yemene dıkkat et aksamları 7 den sonra yemek yeme ben buna dıkkat edınce ertesı gun hemen farkedıyr kı bunu su anda hıc uyamıyrm eve herkes aynı saatde gelmedıgı ıcın

BENDE YEDİKLERİMİ YAZAYIM BARİ
GERÇİ DAHA gün yeni başladı ama
kahvaltıda 3 dilim kepekli ekmek
labne salatalık ve 2 bardak çay azıcıkda çilek reçeli

Günaydın kızlar bugün misafirim gelebilir ya da ben gidicem, o sebepten pek giremeyebilirim, öpüldünüz hepiniz.

ablam ve yeğenim hastanede yatıyorlar diğer ikiz bizdeydi git gel hastaneye filan giremedim hiç

peppercim sana menü yazamıyorum canım yaaaa ne güzel geçecekti bu hafta neyse artık
trufcum kuşum geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin
ayyy bi sayfa daha geriye gittim yasemncigimle ulkerkcigimi gordum ayyy herkesler burda canlarimmmmmmmmmmm nassiniz yahuu:)
ayyyyyyyy minnoşşşş napıyonnnnnn????
BENDE YEDİKLERİMİ YAZAYIM BARİ
GERÇİ DAHA gün yeni başladı ama
kahvaltıda 3 dilim kepekli ekmek
labne salatalık ve 2 bardak çay azıcıkda çilek reçeli
pişt koç duymasın kızar tam gün menüsü istiyo

Boyun kaç acaba? Bitkisel zayıflama bilmemnelerinin işe yarayacağını sanmıyorum, özellikle de senin gibi kilosu az olanlarda. Bence önce neden kilo aldığını bulmaya çalış, hareket yapamıyorum demişsin, 49 kiloyken yapıyor muydun? Hareketsizleştiğin için mi 52 kiloya çıktın? Yoksa dondurmalarla mı ilgisi var? Nasıl kilo aldığını iyice anlarsan vermesi de daha kolay olur. Kolay gelsinopuyorumnanaktan.

tweety ulker hakli,

tum gunu birlikte gormek istiyorum ben.
aksam topluca yeniden yaz menunu okk?

naber ulkerk?

lachesis, iyi eglenceler hayatimmm

water baktim fotolarina ;-)

günaydınlar kızlar çok sıcakkkkkkkkkk ya puffffffffff..........hareket edemiyorum...valla çok zor ..yani tibeti bile anca akşam yapabiliyorum

aaaa
waterspider im biz arkadaş değilmişiz ya resimlere bakamadım kıı

canım sana arkadaslık talebı gonderdım
tweety ulker hakli,

naber ulkerk?

canım benım gordum yorumlarınızı cook tesekkur ederım cook guzel yorumlar sabah sabah moral depoladım:)) sızın yorumlarınıza onem verıyrm zaten.

Son düzenleme:

mantikli.

seninki de evlilik kilolari sanirim.
ben de evlenince aldim.
52,5 mu 53 mu neydim evlendigim de (tam ahatirlamiyorum 53,5 da olabilir )
neyse..
bikac ayda 56,6 ya ciktim.
cok da yemedim,
eskisinden farkli biseyde yapmadim.

cok arastirdim evlenmenin bununla bi alakasi var mi diye, net bisey bulamasam da;
kadinda bazi fizyolojik degisimler oluyormus.

yani evlenince kilo almamiz, elimizde olmadan oluyor.

ama merak etme toparlarsin kisa surede ... yeter ki buraya takil..

trufcum kuşum geçmiş olsun...Allah acil şifalar versin

ayyyyyyyy minnoşşşş napıyonnnnnn????

pişt koç duymasın kızar tam gün menüsü istiyo

tweety ulker hakli,

naber ulkerk?

canım sana arkadaslık talebı gonderdım

canım benım gordum yorumlarınızı cook tesekkur ederım cook guzel yorumlar sabah sabah moral depoladım:)) sızın yorumlarınıza onem verıyrm zaten.

asğol tatlım hemen kabul ediyom arkadaşımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…