Eheh doğru ya benden kıymetli mi. Hemen de şımarırım. İyi düğünde de oynayarak kilo veriyoz demek ki, tuttum bu yöntemi :) .
Ben şimdi kaçayım, daha sonra menü yazmaya başlayacağım. Geçmişi oku oku bitmedi ama zevkli oluyor okumak çok vakit alsa da :) .
eyvah yakalandım :)
yazayım peppercim ayıp ediyosun yaopuyorumnanaktan bu sabah 51.7 çımışım zaten tartıda keyfim yerindekaydirigubbakcemile3
dunku menu:
kahvaltı: kepekli ekmeğe kaşarlı domatesli tost+yarım kupa nescafe
ara: yeşil çay
öğlen: yarım parça tavuk schnitzel+1 kaşık kuskus + 1 mercimek koftesi+yogurt
ara: yeşil çay+grissini
akşam: ızgara tavuk+ Salata+ 1 dilim ekmek +bi kaç tane kızarmış patates:kedi:
gece: 2 parçacık damak çikolata:kedi:
spor yok ama erkek arkadaşıma ev aradık çok gezdik o spordan sayılsın mııııııııı?
biz gitcekmişiz geç gitcekmişiz bir de ben akşam yemeğimi yaptım, şimdi de oje sürerken bakıyım dedim size. pepperım senin türlünden yaptım bugün:) çok basitmiş yapması.
biz gitcekmişiz geç gitcekmişiz bir de ben akşam yemeğimi yaptım, şimdi de oje sürerken bakıyım dedim size. pepperım senin türlünden yaptım bugün:) çok basitmiş yapması.
daha tadına bakmadım çok sıcak ama güzel gözüküyor, çok sağol tarif için cnm.
amaninnnnnnnnnnnnnn melahatcigimle kahve kokusucugumu da gordum kiz melahattt kac kilo aldin dogru soyle bakalim hehe:)
mantikli.
seninki de evlilik kilolari sanirim.
ben de evlenince aldim.
52,5 mu 53 mu neydim evlendigim de (tam ahatirlamiyorum 53,5 da olabilir )
neyse..
bikac ayda 56,6 ya ciktim.
cok da yemedim,
eskisinden farkli biseyde yapmadim.
cok arastirdim evlenmenin bununla bi alakasi var mi diye, net bisey bulamasam da;
kadinda bazi fizyolojik degisimler oluyormus.
yani evlenince kilo almamiz, elimizde olmadan oluyor.
ama merak etme toparlarsin kisa surede ... yeter ki buraya takil..
Boyun kaç acaba? Bitkisel zayıflama bilmemnelerinin işe yarayacağını sanmıyorum, özellikle de senin gibi kilosu az olanlarda. Bence önce neden kilo aldığını bulmaya çalış, hareket yapamıyorum demişsin, 49 kiloyken yapıyor muydun? Hareketsizleştiğin için mi 52 kiloya çıktın? Yoksa dondurmalarla mı ilgisi var? Nasıl kilo aldığını iyice anlarsan vermesi de daha kolay olur. Kolay gelsinopuyorumnanaktan.
benim bu aksam mali musavirler odasinda ruhsat torenim var kizlar.
oraya gidicez esimle..
simdi biryerde okudum,
kadin beyni evlendikten sonra cocuk dogurmak ve onun geregi olan guclu olmak icgudusu ile vucudunu buna hazirlar ve kilo almaya baslarmis.
laelaelaelaelae
nasıl bır turluymus bu acaba
gercekten cnm hem basit, hem cok daglikli hem de lezzetlii.. daha ne olsun diy mi.
afiyet olsun cnm benimmmm
kizlar ramazan'a az kaldi. ben gecen ramazan yeni evliydim, kimseyi davet edememistim. bu yil iftar davetleri vermek istiyorum
annemlere, ablamlara, abimlere, k.validemlere falan
herbirine farkli yemekelr yapmak istiyorum
et yemegi tariflerine ihtiyacim var.
tencere yemegi ya da oturtma (tava ) tarzin da olursa sevinirim.
var mi bildiginiz tarifler ??
simdiden alayim ki, prova etme sansim olsun :hulya:
tavuklu yaz türlüsü canım.
tamam tatlım ben sana döndüğümde veririm tarif, geçen ramazan baya misafir ağırlamıştım yorucu oluyor biraz. neyse öptüm şimdi çıkmam lazım.
merhaba kızlarrr. çok geç kalktım bugün. uykuyu çok seviyorum ama işlerimi yetiştiremiyorum.yemek yeme düzenim bozuluyor :gitme: yeni kahvaltımı yaptım.
amaninn yesa gelmiş. ben dün sayıklıyordum.gelir gelmez takılmış yine bana. tatilde kilo almıştım ama koçuma peppermint e sorabilirsin bu hafta düzenli besleniyorum.
bi de dün akşam ne yapsam yapsam diye soruyordum. mutfağı temzilemekten yetiştiremedim. birazcık ızgara et yedim. kırmızı etimi de yemiş oldum iyi oldu.
water cnm, tavuklu turlu yemegi;
kusbasi tavuk ve
patlican, kabak, fasulye, havuc, patetes, yesil biber , varsa kirmizi biber ile soganli salcali (1-2 dis sarmisak da atabilirsin) pisiriliyor.
ay dayanamadım öğle yemeğimin yanında bir kaç tane patates kızartması yedim.bilmiyorumkismile
yapin bigun cnm, cok lezzetli oluyor, hem de hafif, yaz icin idealcanım cok sagol agzım sulandı okuyunca bıle pısınce emınım cok guzel olur ablamla yapabılırız bu yemegı bugun
sevgılı kocum ramp ıt up ı yaptım yegenım uyusun yuzmeye yuruyerek gıdıp yuzup yuruyup donecegım yoksa yegenımde pesıme takılacak
canım kocum dun aksam pastaneden pogca kokuları gelmıstı ablam caya poğça yapalım dıyor en fazla 2 tane yerım ama soz ogle yemegı yemem bol yuzerm aksamda sebze yemegı yada senın turlunden
n'olcak cnm,
ceza olarak 20 mekik cekersin olur biter...klava:
yapin bigun cnm, cok lezzetli oluyor, hem de hafif, yaz icin ideal
cnm ev pogacasi fazla zararli olmaz,
maden hem yuruyup hem yuzeceksin ogle yemegi olarak ye o pogacalardan. yaninda peynir, maydonoz falan da yiyebilirsin.
aksami da hafif gecirirsen sorun yok. ama garanti olmasi icin yatmadan bi 20 mekik cek ok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?