50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım cok oynadım gercekten bırde aydın sıcagı dusun yanı kesın orda aldıgım kıloları dugunde vermısımdır dugunde tum arkadaslar vardı ve sureklı yemek yemegı sevyrlar onlarla bırlıkteyken hıc kılo veremezdım bu seferkı bulusmamızda nıye onlarla bırlıkte kılo vermemısım daha ıyı anladım yasasın evde tek yasamak evımı ozledım bır gıtsem kendımı duzene sokacagım

hehhh soylee a.s

bikac tane patatesle, damak cikolatayi gormemis olayaiimmm klava:

neyse bu sicakta dolasmissiniz o kadar.

eritmissindir.

:1closedeyes:

bugun mu yola cikiyosun cnmm?

biz gitcekmişiz geç gitcekmişiz bir de ben akşam yemeğimi yaptım, şimdi de oje sürerken bakıyım dedim size. pepperım senin türlünden yaptım bugün:) çok basitmiş yapması.

biz gitcekmişiz geç gitcekmişiz bir de ben akşam yemeğimi yaptım, şimdi de oje sürerken bakıyım dedim size. pepperım senin türlünden yaptım bugün:) çok basitmiş yapması.

daha tadına bakmadım çok sıcak ama güzel gözüküyor, çok sağol tarif için cnm.

gercekten cnm hem basit, hem cok daglikli hem de lezzetlii.. daha ne olsun diy mi.
afiyet olsun cnm benimmmm

kizlar ramazan'a az kaldi. ben gecen ramazan yeni evliydim, kimseyi davet edememistim. bu yil iftar davetleri vermek istiyorum
annemlere, ablamlara, abimlere, k.validemlere falan

herbirine farkli yemekelr yapmak istiyorum

et yemegi tariflerine ihtiyacim var.

tencere yemegi ya da oturtma (tava ) tarzin da olursa sevinirim.

var mi bildiginiz tarifler ??

simdiden alayim ki, prova etme sansim olsun :hulya:

amaninnnnnnnnnnnnnn melahatcigimle kahve kokusucugumu da gordum kiz melahattt kac kilo aldin dogru soyle bakalim hehe:)

merhaba kızlarrr. çok geç kalktım bugün. uykuyu çok seviyorum ama işlerimi yetiştiremiyorum.yemek yeme düzenim bozuluyor :gitme: yeni kahvaltımı yaptım.

amaninn yesa gelmiş. ben dün sayıklıyordum.gelir gelmez takılmış yine bana. tatilde kilo almıştım ama koçuma peppermint e sorabilirsin bu hafta düzenli besleniyorum.

bi de dün akşam ne yapsam yapsam diye soruyordum. mutfağı temzilemekten yetiştiremedim. birazcık ızgara et yedim. kırmızı etimi de yemiş oldum iyi oldu.

boyum kısa 1,56.yok ozamanda yapıyodum hiç bişey değişmedi hereketsizdim ozamanda dondurma yiyodum belki bu aralar biraz fazla yiyorum dondurmyı
elki ondandır. çok galiba takınıtılıyım.ama vakşt buldukca buraya takılıyım ben bari. tavsiye almak çok ii geliyo tşk ederimopuyorumnanaktan

simdi biryerde okudum,

kadin beyni evlendikten sonra cocuk dogurmak ve onun geregi olan guclu olmak icgudusu ile vucudunu buna hazirlar ve kilo almaya baslarmis.

laelaelaelaelae

valla ne ilginç .Allah her şeyi ayarlıyo ne güzel.Ama işte ben sorun yapıyorum kilo konusunda takıtılıyım şöyleki üniverste sırasında okadar kilo aldımki yüzm yuvalak tombik normalde kilo alınca boln gib oldu.hiç kendimi ii hissetmyodum hiç bişey yakıştırmıyodum.okulu bititp memlkete dönünce ve çalışmay başalayınca yavaş yavaş vermye başaldım 48-49 kiloya kadar .ama okadar mutlu olmuştumki btün kıyafetlerim 42-40 bedenden 36 bedene düştü çok mutlu oluyodum.bu süre içinde 48-50 arasında geldim gittim. bu yüzdendirki 50nin üzerine çıkıverdimmi eski günlerime döcekmişim gibi oluyo ve buhranlar basıyo beni :)

nasıl bır turluymus bu acaba

tavuklu yaz türlüsü canım.

tamam tatlım ben sana döndüğümde veririm tarif, geçen ramazan baya misafir ağırlamıştım yorucu oluyor biraz. neyse öptüm şimdi çıkmam lazım.

:teytey:
evet sahidim,
melahattcigim iyi gidiyor bu hafta

alkisalkisalkis

water cnm, tavuklu turlu yemegi;
kusbasi tavuk ve
patlican, kabak, fasulye, havuc, patetes, yesil biber , varsa kirmizi biber ile soganli salcali (1-2 dis sarmisak da atabilirsin) pisiriliyor.

water cnm, tavuklu turlu yemegi;
kusbasi tavuk ve
patlican, kabak, fasulye, havuc, patetes, yesil biber , varsa kirmizi biber ile soganli salcali (1-2 dis sarmisak da atabilirsin) pisiriliyor.

canım cok sagol agzım sulandı okuyunca bıle pısınce emınım cok guzel olur ablamla yapabılırız bu yemegı bugun

sevgılı kocum ramp ıt up ı yaptım yegenım uyusun yuzmeye yuruyerek gıdıp yuzup yuruyup donecegım yoksa yegenımde pesıme takılacak

canım kocum dun aksam pastaneden pogca kokuları gelmıstı ablam caya poğça yapalım dıyor en fazla 2 tane yerım ama soz ogle yemegı yemem bol yuzerm aksamda sebze yemegı yada senın turlunden

ay dayanamadım öğle yemeğimin yanında bir kaç tane patates kızartması yedim.bilmiyorumkismile

n'olcak cnm,
ceza olarak 20 mekik cekersin olur biter... klava:

yapin bigun cnm, cok lezzetli oluyor, hem de hafif, yaz icin ideal

canım kocum dun aksam pastaneden pogca kokuları gelmıstı ablam caya poğça yapalım dıyor en fazla 2 tane yerım ama soz ogle yemegı yemem bol yuzerm aksamda sebze yemegı yada senın turlunden

cnm ev pogacasi fazla zararli olmaz,
maden hem yuruyup hem yuzeceksin ogle yemegi olarak ye o pogacalardan. yaninda peynir, maydonoz falan da yiyebilirsin.

aksami da hafif gecirirsen sorun yok. ama garanti olmasi icin yatmadan bi 20 mekik cek ok..

kocum ramp da yaptım. aksamda mekıkler sana feda olsun pack yaparım ben senın ıcın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…