50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar öldüm bittim. fırınımı çektim. yağ sökücülerle temilemeye çalıştım.genzime kaçtı bezlerle kapatıım ağzımı falan. ama hiç temizlemmmiştim şimdiye kadar .büyük temizliklerde yardımcı alıyordum o yapıyordu. 2 gündür mutfaktan çıkamadım. daha da bitmedi. her şeyi yıkadımi dolaplarıı silidim. bir iki dolap kaldı. bu da mı spor yerine geçmeeez bilmiyorumkismile

cok hamaratsin masallahhh

kiz dolaplari bosaltip silseydin de, icindekileri niye tek tek yikadin; zaten kullandigin seyler degil mi, hep yikaniyorlardir zaten kullandikca ???

cnm benim evim boya yapildi, 3 gun ugrastik esimle, canimiz cikti-- gecen hafta.
ve gram zayiflamadim.
spor sayilmamis sanirim..

süprizzzzz

yine de emege saygisizlik etmeyeyim. hadi tmm olsun, sporun olsun bunlar seninnn a.s

buldunuz yumusak basli kocu vallaaasırnaşık şey

hep kullandığım şeyler ama yaz temziliği olsun dedim.kendime iş çıkardım. kafamçokkarıştı uff demek spor sayılmayacak ama ben de spor yapacak mecal de kalmayacak. akannehir işim bitmedi ki daha. azcık dinleneyeyim kalkacağım yine.

70 ip atladım
7 li tibet
15-20 dk pilates
menüm
sabah
müsli
1 ceviz

ara
domates
1 dlm ekmek

öğlen
5 sarma
2 yk yağsız yoğurt

ara
2 etiform çörekotlu düşünüyorum

akşam
nefis köftelerden 3 ad
salata

dün akşam 30 mekik çektim:lepi:
mekik beni çok zorlamıyor ama bu hafta akşamları eve geç gideceğim için mekik dışında pek fazla bir şey yapamayacağım sanırım...

mekik cekerken dikkat et cnm,
yanlis cekerseniz 1000 tane de cekseniz fayda etmez.

karninizi iceri cekip,

boynunuzu asilmadan, vucudun ust kismidi yukari kaldirmaya calisin.

boynu asilmamaya dikkattt

tmm cnm saydim spor olarak yaptigin ev isleriniii.

70 ip atladım
7 li tibet
15-20 dk pilates

iyiiiiiii

afferinnnalkisalkisalkis

ulkerk biz bu hafta zayıflayacağız gibime geliyor.zemuszemus ama ben tartılamayacağım.bende takıntı oldu. eşim de baskülü kaldırdı.ayda bir tartıl, psikolojini bozacaksın dedi. gerçekten dakikada bir çıkıyordum.

water sana ozendim simdi yaaa.

ogretmenlik ne guzel, butun yaz tatildesin.

biz yilda 1 hafta tail yapiyoruz ancak :-(((

evet yaa bu meslegın en cok sevdıgım yerı bu kısmı zaten ama bellı bır sure sonra sıkıyr bende bu sıkılma donemındeyım ve yuzerek vakıt gecryrm fakat donus muhtesem oluyor adapte olamıyrsun bır turlu cocuklar tatılden donmus ve cıldırmıs oluyr gıder gıtmez toplantılar belgeler.

ben de menumu yazayim kizlarrr

sabah
1 tahilli panini ekmek arasinda (zeytin ezmesi, kasar peynir, dana jambon*)

ara
2 ad. gunkurusu kayisi

ogle
ispanak graten
light yogurt
1 kasik z.yagli bamya **

ara1
1 ad. gunkurusu kayisi

ara2
1 kase uzum
1 dilim kepek ekmegi

aksam
belirsiz. dedigim gibi ruhsat torenine gidicez. 1 sandwich yerim en kotu

* gecenlerde bi sucuk salam muhabbeti oldu, ben de 2-3 gundur kahvaltida 1 ince dilim jambon yiyorum. normalde hiiiccc sevmedigim biseydir ama nedense cnm istedi..

** bamya hic sevmememe rahmen, gecen siz bahsettiniz diye yiyeyim dedim

--- dun aksam da ic pilav yaptim, sirf bikac gun once burda duydum ve cnm cekti diye;
noluyor bana yaa, her duydugumu canim istiyorr:bbo:

selam cicişkolarım,
sabah belimi ölçtüm ve 64 çıktı,hem de mezurayı sıkmadan,
pilates gerçekten işe yarıyor
2 cm. incelmiş

kizlaaaarrrr

bugun de yaptiginiz sporlari yazmayi unutmayinnn;

birinciye yine odull varr

(su ana kadar ulkerk ve melahatt bildirdi sporunu ve de water spider)
hadi digerlerinden de bekliyorummm

odul yarin 1 ad. danetteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…