kocum ramp da yaptım
kızlar öldüm bittim. fırınımı çektim. yağ sökücülerle temilemeye çalıştım.genzime kaçtı bezlerle kapatıım ağzımı falan. ama hiç temizlemmmiştim şimdiye kadar .büyük temizliklerde yardımcı alıyordum o yapıyordu. 2 gündür mutfaktan çıkamadım. daha da bitmedi. her şeyi yıkadımi dolaplarıı silidim. bir iki dolap kaldı. bu da mı spor yerine geçmeeez bilmiyorumkismile
kızlar öldüm bittim. fırınımı çektim. yağ sökücülerle temilemeye çalıştım.genzime kaçtı bezlerle kapatıım ağzımı falan. ama hiç temizlemmmiştim şimdiye kadar .büyük temizliklerde yardımcı alıyordum o yapıyordu. 2 gündür mutfaktan çıkamadım. daha da bitmedi. her şeyi yıkadımi dolaplarıı silidim. bir iki dolap kaldı. bu da mı spor yerine geçmeeez bilmiyorumkismile
n'olcak cnm,
ceza olarak 20 mekik cekersin olur biter...klava:
cok hamaratsin masallahhh
kiz dolaplari bosaltip silseydin de, icindekileri niye tek tek yikadin; zaten kullandigin seyler degil mi, hep yikaniyorlardir zaten kullandikca ???
cnm benim evim boya yapildi, 3 gun ugrastik esimle, canimiz cikti-- gecen hafta.
ve gram zayiflamadim.
spor sayilmamis sanirim..
süprizzzzz
70 ip atladım
7 li tibet
15-20 dk pilates
dün akşam 30 mekik çektim:lepi:
mekik beni çok zorlamıyor ama bu hafta akşamları eve geç gideceğim için mekik dışında pek fazla bir şey yapamayacağım sanırım...
hep kullandığım şeyler ama yaz temziliği olsun dedim.kendime iş çıkardım. kafamçokkarıştı uff demek spor sayılmayacak ama ben de spor yapacak mecal de kalmayacak. akannehir işim bitmedi ki daha. azcık dinleneyeyim kalkacağım yine.
70 ip atladım
7 li tibet
15-20 dk pilates
70 ip atladım
7 li tibet
15-20 dk pilates
menüm
sabah
müsli
1 ceviz
ara
domates
1 dlm ekmek
öğlen
5 sarma
2 yk yağsız yoğurt
ara
2 etiform çörekotlu düşünüyorum
akşam
nefis köftelerden 3 ad
salata
water sana ozendim simdi yaaa.
ogretmenlik ne guzel, butun yaz tatildesin.
biz yilda 1 hafta tail yapiyoruz ancak :-(((
ulkerk biz bu hafta zayıflayacağız gibime geliyor.zemuszemus ama ben tartılamayacağım.bende takıntı oldu. eşim de baskülü kaldırdı.ayda bir tartıl, psikolojini bozacaksın dedi. gerçekten dakikada bir çıkıyordum.
bana da oyle geliyorrr
ben de zayiflicam bu haftaaa
koç olan zayıflıyor.sen de iyi bir koçsun , bence de zayıflayacaksın. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?