50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tweetycim inanılmaz beğendim seni. çok hoş çok güzelsin gerçekten.
o kocanın kafasını kırmak lazımklava:klava:klava:

ayni fikirdeyim.

ben de cok begendim tweety yi.. meger ne hos bi bayanmis yaaa.

valla hep diyorum, bu sitede guzellik yarismasi yapilsa bizim kizlar dereceye girerlerrr
olumunekankayizsmile

waterspider ne güzel gülüşün var bence sen cok iyi bir öğretmensin...cocukların sana bayılıyordur...

ayni fikirdeyim.

ben de cok begendim tweety yi.. meger ne hos bi bayanmis yaaa.

valla hep diyorum, bu sitede guzellik yarismasi yapilsa bizim kizlar dereceye girerlerrr
olumunekankayizsmile

bence de peppercim kesinlikle katılıyorum. herkes bu kadar mı güzel olur yaaa...

neden kocası napıyo kzımıza???

üzüyormuş birazcık ulkerk'cım...

:1no2:

ben erken kaciyorum biraz kizlar.

menulerinizi sporlarinizi yazmayi unutmayin.

bu aksam az yiyin oldu mu??

yatmadan da mekiklerinizi cekin.

optummm byeeeee

--yaa anchusa nerde??

waterspider ne güzel gülüşün var bence sen cok iyi bir öğretmensin...cocukların sana bayılıyordur...

cok sagol canım yaa evet ben oldukca yumusak baslı ve hep guleryuzlu davrandıkca sevıyrlar sagolsunlar ama tepemede cıkıyorlar basa cıkmak zor oluyor en buyuk derdım de bu

kızlar ben resim eklemeyi öğrenemedim üstelik eşim bilg. mh ama ben nakabileyetim sanırım hahhaha.. ama ben bir sanırım lanchesis yada aanchusa gördü oda faceden merak ediyormuş..isteyenlere özelden atarım facebookumu

tweety sorun ne bılmıyorum ama duzelır tatlım yaa erkekler boyle guzel ve anlayıslı bayanlarla evlı olmanın kıymetını bılmelerı ıcın onlara cadoloz bırını gondereceksın gorecekler nasıl oldugunu ve kıymetını bılecekler

canım aslında burdada kolay foto eklemek face gıbı burdada resım ve album kısmına gıt album olustur sonra o albume resım ekle gozt kısmından bılgısayarından secıp ac de kaydet de bu kadar yanı

ara sıra ekeklerin tozunu alacaksınız hahahhahahhahahahah.....şöyle bir silkinip kendilerine geliyorlar..yeni evlimi derken su yzuden sordum...yeni evliyken bayanlar daha verici oluyorlar ama zamanla hep vermekten yavaşca katılaşıyo yani daha mantık cercevesinden bakıyorsun..tepkini koyarken adama sen benim yaşam merkezim değilsin anca ben senin merkezin olabilrim imajını vermeye başlayınca üzülmüyorsun yada daha az üzülüyorsunsempatiksalakcinni

kızlar ben tyler in nefis köftelerinden yapıp geleyip akşama yemek lazım...öptüm şimdilik sizleriiiii

water[/B çok beğendim seni canım.fiziğin çok güzel ve ne güzel zayıfsın. ben cidden sizin yanınızda dobişim
ama yılmak yok ben de zayıflayacağım .ben de güzel olacağım bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…