50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm, ben oyle oldugunu bilmiyordum cok guzelmis; dun biraz arastirdim da, saros dunyada kendi kendini temizleyen 3 denizden biriymis..

insallah bi aksilk olmaz da sag salim gider geliriz.

merhaba..konu başlığını bugün gördüm aslında kilolu olduğumu yeni farkettim ve araştırıken gördüm..benim boy 1,52 kilom 54yıllarca 46 dan yukarı çıkmazdım ama hele bu son zamanlarda 54 üde gördüm.görüntü olarak hala çok kilolu görünmüyorum çevremdeki herkes normalsin diiyo yağlı bi görüntü yok kilo orantılı dağılmış durumda.ama ben kendimi normal hissetmiyorum.ve 47 kiloya düşmek istiyorum .masa başı çalışıyorum ve çok spor yapamıyorum az denecek kadar yiyorum amahala kilo alıyorum metabolizman şaşmış durumda..ama bugün başladım belki hergün buraya bişeyler yazarım diye düzenli egzersiz ve dikkalti yiyerek verebilirm inşallah.bugün sabah bir kase sütlü müsli yedim ve bir fincan çay.diğer öğünleri daha belirleyemedim.,inşallah iyi bi motivasyon olur bu paylaşım ben de.hepinize kolay gelsin.yardımlarınızı bekliyorum.ne gibi bitki çayları içiyorsunuz.form çayları işe yarıyomu ben sadece yeşil çay içiyorum günde 2/3 bardak.

hoşgeldin opuyorumnanaktan

günaydın hayatım olumunekankayizsmile

saçma sapan ve sıkıcı bigün. bakalım ilerleyen saatlerde neler olup bitecek.
bu kadar sıcak havalardan nefret ediyorum.

alıskanlık oldu evet soz verdım kendıme artık yemıycem ama su var arkdaslar ben yuruyus dısnda baska hıcbı sporu yapmadım ;:S

tskr ederm arkadasım ılgın ıcın. valla bugune kdr yuruyus dısında hcbı sporu bılmıyorum o dedıklerınıde hıc yapmadım .. :S belı bı dıyet vs sartmı su ıcıyorum e su zaten gıdıyorda napcagımı sasırdım bıde ınsan yemıycem dıyet yapcam dıyınce helede ben daha cok yemek gelıo aklıma ama yanlarım cok kotu ya muffın top dıyorlar buna amerıkada aynı öle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…