50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber kahvekokusu cnmmm?

hala yogun musun?

ben insallah haftaya pazt-sali izinli olucam.

h.sonu ile birlikte 3 gecelik bi tatile cikicaz bi aksilik olmazsa.

naber kahvekokusu cnmmm?

hala yogun musun?

iyiyim pepperım ,
yoğunluğum azaldı ama bu sabah memurum ani bir rahatsızlık geçirdi ve hastaneye kaldırdık,
o iş başına dönene kadar ya da yerine biri görevlendirilene kadar işleri nasıl yürütücem bilemiyorum:uhm:
çok sevindim canım tatil haberine..
biz de dün çok şık bir balık restoranına gittik arkadaşlarla , bolca deşarj olduk geldik,
ama sabahki sürpriz kötü olduohaoldumsmile

anchusoşum ses ver canikom:hulya:
ses bir ki, ses bir ki...
naber kahvekokusu cnmmm?

hala yogun musun?

ay ne guzel... sen ikinci tatiline cikiyorsun, daha benim parmak uclarim denize degmedi....

kizlar bizde pazar gecesi dagittik.. dans ederken topuklu bir bayan civi topuguyla ayagimin uzeinde zipladi... nasil canim yandi. hala sol ayagim aciyor yururken bile...

umarim memurun b ir an once sagligina kavusur..
oh valla.. balik restaurantlari falan, ne keyiflidir....

aaa ,
gecmis olsun.
insallah onemsiz biseydir; insallah cabuk iyilesir memurun cnm.

Allah kolaylik versin cnm sana.. umarim kolaylikla halledersin islerini.

ohhh. balik rest.lari guzel oluyor mu?
ben balik sevmedigimden hic gitmiyoruz o tip yerlere..

canim biz tatile haziran basi gittik, 2 ay oldu,
yeniden tatl ozledik;
bir de seneye yaza hamile kalirsan bi yere cikamayiz, o yuzden bu sene bol bol gezelim istedik.

senin esin cok mu yogun calisiyor cnm,
yapiverin bi h.sonu kacamagi..

ayagin icin cokk gecmis olsun cnm.. deli kadin ezmis ayagini..

ama eglenmissiniz, ne guzelllll

truuufffff
bugunku menum canim.

sabah,
kucuk kepekli panini sandwich

ogle
tavuk-kabak-bezelyeli kagit kebabi
1 kase cacik

ara
incir

aksam
?

--- evde yumurtalarimizin son kullanma tarihi yaklasti, esim yemek yapmada bu aksam onlari pisirelim dedi.
peynirli omlet yapip yesem uar mi bugun ki menume.
yaninda domates-salatalik da yerim.
gece de yogurt yerim.

olur mu ki??

evet esim cok ama cok yogun... toplantidan toplantiya kosuyor...ramazanda ya da bayramdan sonra gidecegiz bir yerlere. bizim tatil planlari sonbahara sarkti...

kızlar meraba :) ben geri döndüm 9 günlük tatil dönüşünde sadece 100 gran almışım daha çok çıkarım diordum ama çıkmadım allaha şükürr :) tek sorunum son gece kulak ağrısından ağlaya ağlaya bi hal oldum dayanamadım artık kızlarr öliyim diordum o kadar mı olur yaa gece 10 dan öğle 2 ye kadar hiç durmadıı duyamıordum sonra merkeze uğradık hastaneye iğne yaptılar yolda o idare etti ilaçlarımıda kullanıorum zonklaması arada bir oluor amaa tıkalı kulağım ve hiç bişiy duymuorum :/ allahm işitme engellileri nasılda anladım allah herkezin yardımcısı olsun gerçekten ya...

kızlar 58.8 ile gittim 58.9 um şu an 56 olmam gerek neler yapabilirim bi yardımcı olur musunuz zamanm daraldı ramazanın başında regl olucam ramazana 5,6 gün geç giricm o sırada da devm edicm zaten çoğu tanıdığım k-fleks-keloks(böyle mi yazılıor bilmiorumda :))-special k fln.önerdi napıyım sizce bundan önce hiç denemedm...?

anchusa havuza gittiniz mi?

bizim yumurtaların da bugün son günü hiç yumurta yemiyoruz hep atılıyor
ay ben çok yedim hiç menümü yazmıyım

geçmiş olsun canım. benim de ağrır kulaklarım. special k ile verilen kilolar geri alınıyormuş diye duymuştum ben.

canlarim yaa,

regl olamadim daha, patlicak gibiyim.
bi olup rahatlasam.

cabuklastirmak icin bildiginiz bisey var mi?

adacai mi icsem?

ben bir tek adaçayını bilirim, işe yarar ama gerçekten. ama bebiş ihtimali falan varsa içme sakın.

evet esim cok ama cok yogun... toplantidan toplantiya kosuyor...ramazanda ya da bayramdan sonra gidecegiz bir yerlere. bizim tatil planlari sonbahara sarkti...

n'apsin canim.
sorumluluk sahibi olunca insan isini birakip cikiyorum tatile diyemiyor.

normalde bizimde daha 2 hafta iznimiz var esimle ama ancak 2 gun alabildik ..

amann is olsun da calisalim..

evet gittik sizin oradaki su parkina.... derin havuzun derin kismi bombostu. diger yerler biraz coluk cocuk doluydu. ama o kadar da kalabalik degildi. biz pismn olmadik gittigimize. bol bol yuzduk. biraz kaydiraktan kaydik...yemek alternatifleri cok yok ama arada bir gidilebilecek bir yer...
n'apsin canim.
sorumluluk sahibi olunca insan isini birakip cikiyorum tatile diyemiyor.

normalde bizimde daha 2 hafta iznimiz var esimle ama ancak 2 gun alabildik ..

amann is olsun da calisalim..

esimin bir ay izni var. daha bir gun kullanamadi garibim..birsey demiyorum ben de... kritik bir donem onun icin.para kazanmak kolay degil...

Herkeslere merhabalar
Bugun kalktım tutulmusum cok ağrım vardı ilaç sürdüm yeniden yattım...iğrenç birşey tutulmak
sıcak diye her yeri açıyoruz ben nanemolla hemen tutulurum...Bzimde tatil işimiz eylüle kaldı..kızın okulları açılcak...ama eşimin işi yoğun .... Havuza gidecem yoksa burda....Yaz mevsiminini sevmiyorummmm...

tego
bu foruma gelmeden once special-k diyetini bir arkadasimla birlikte yapmistik.
gercekten de zayiflatti.
ama biraktigimda fazlasiyla geri aldimm

bizde de yumurta yenmiyor cnm yaa.
sabahlari da evde kahvalti yapmiyoruz ya

ama omlet severim ben.
yapayim bari bu aksam-- koc izin verirse

adacayi yaptim bitane kendime cnm, simdi icicem.
bebis ihtimali hayatim
zaten regl oldum olucam, tum belirtiler var, ama baslamadi nedense..

hımm biz de gidelim o zaman bir ara, ben bunaldım biraz.

geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…