gecmis olsun ulkerkcigimm..
ben de cok tutulurum. en ufak ruzgardan nem kaparim.
pilates yap cnm iyi gelir tutukluklarina
bebe aspirini iç 2 tane hemen başlar..canlarim yaa,
regl olamadim daha, patlicak gibiyim.
bi olup rahatlasam.
cabuklastirmak icin bildiginiz bisey var mi?
adacai mi icsem?
bebe aspirini iç 2 tane hemen başlar..
pepercüm cnm hamile olsanda adet belirtileri gösterebilirsin öyle bir ihtimalin varsa bir şey içme kuzu kuzu bekle:teselli:
selam şekerlerkaydirigubbakcemile5
öf bunaldım artıkguclubacismile
başım ağrıyor şimdi iyi mi:sinifsinif:
öğlenki menüm ,
- az bamya,
- az mevsim türlüsü,
- azıcık da yoğurtşakkıdı
selam şekerlerkaydirigubbakcemile5
öf bunaldım artıkguclubacismile
başım ağrıyor şimdi iyi mi:sinifsinif:
öğlenki menüm ,
- az bamya,
- az mevsim türlüsü,
- azıcık da yoğurtşakkıdı
ay sen cok az yiyorsun yaaa..
ben bugun ekmegi abarttim.... canim hep birseyler yemek istiyor....terbiye etmem lazim kendimi yine..
ay ben de 13-14 tane hanımeller yedim, 2 tabak makarna yedim kahvaltıyı saymıyorum eyvahedigeldismile
çok canım sıkılıyor bugün ya, ütü yapmaktan ta bayıldım 4 takım nevresim vardı 3ü bitti bir tane kaldı
ay ne bayık hava
ya arkadaşlar biliyormusunuz öğlen mesaisinde arkadaşın düğünü vardı onun için kıyafet almay çıktım gittiğim her mağaza resmen hakaret etti.bu durumda hiç hissetmedim kendimi.154 boy kilom 54 ama bana 40 beden vermeye kalkıyo resmen 36 oluyo diyorum hala ısrarla 38 beden veriyo ama gerçekten olmuyo tamam kilolu görünüyo olabilirim ama o kadar da değil yani giyip çıkıyorum büyük diyorum bu defada başka bi 38 veriyo.en sonunda sinirlenip ben ne isyirosam onu verin dedim olmazsa ben sizden bi üst beden isterim dedim.ama gerçekten moral sıfır oldu..artık diyet yapmayı da bıraktım direk açlık nöbetleri tutmaya karar verdim .eski kilomu özledim en fazla 47 üstünü üstemiyorum.artık eşime de diyorum bari hamile kalayım en azından hamileyim der insanların kilo almışsın demelerinden kurtulurum düşüncesine girdim.(((
amanin ne hamaratsin sen. ben nevresimleri hic utulemiyorum valla.. ya da gomlek utulerken utu masasina seriyorum ki gomlegi utulerken altta kendiliginden duzlessin...ben de 1.5 simit goturdum sus caktirma.....
ay ben de 13-14 tane hanımeller yedim, 2 tabak makarna yedim kahvaltıyı saymıyorum eyvahedigeldismile
çok canım sıkılıyor bugün ya, ütü yapmaktan ta bayıldım 4 takım nevresim vardı 3ü bitti bir tane kaldı
ay ne bayık hava
bosver sen o magazacilari
bir kez ben de kot almaya gitmistim esimde yanimda,
27 beden istedim. kiz dedi ki 27 beden size olmaz; olur ben bi deneyim dedim,
ellerinde 27 beden yokmus meger. yoksa yok de, bana 28 bedeni kakalicak aklisira -afedersiniz.
kendini de gorseniz; 80 kilo vardir..
alsanaalsanasmile sinir olmustum
bakma sen onlara
amanin ne hamaratsin sen. ben nevresimleri hic utulemiyorum valla.. ya da gomlek utulerken utu masasina seriyorum ki gomlegi utulerken altta kendiliginden duzlessin...ben de 1.5 simit goturdum sus caktirma.....
ben de utulemem hic nevresimleri.
bir de onlarla ugrasamam ayyy
siz varyaaaaaa;
birinin lachesisle ikinize dur demei lazim.
ben diyeyim bari
DURUNNyasakkelime
13-1 4 hanimeller miii :bbo: :1shok:
o kot olayı bendede olmuştu bi defasında da kot alcaktım o zaman 49 kilo falanım.bi tane beğendim deneyim dedim o olmaz dedi bende olur dedim dene pek sanmıyom demez mi o hırsla kabine girdim 26 beden kotu giydim çıktım. mis gibide olmuştu.hangi gözle bakıyolar yada hangi anlayışla mağazacılık yapıyolar çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?