kizlar su anda oturdugum yerde donuyorum yaa,
uzerime kapkalin bi sal aldim ama o bile az geliyor... kendimi biraksam titricemm
:-((((((((((
cok da halsizim.
ayy yaa ne zor sey bu regl olayii
bebekten sonra kalmaz bu belirtiler...doğumdan sonra kanallar genişlediğinden sıkıntılar gecermiş...bende hasta olup yatardım ....
BU ARADA GÜNAYDINLAR FISTIKLAR
arkadaşlar bu arada ben yeşil çay içtiğimde bi bulantı geliyo sonrasında midem bomboş oluyo sanki günlerce bişi yememişim gibi.hatta bazen tansiyonum düşüyo gibi oluyo.yeşil çaydan olabilr mi.içiyorum gene ama metabolizmayı hızlandırdığı için diyolar.sizde oluyo mu böle bi durum.
haftada nasıl 1 kilo verebirliyorsunuz??
sağol pepercim
akşamları az yediğim için sabahları deli gibi aç oluyorum o yüzden kahvaltıda zor doyuyorum
regl olmuşsun gösün aydın diyim bekliyodun çünkü biraz gecikmeli geldi galiba
bide geçmiş olsun tabi opuyorumnanaktan
ayy canım benim kıyamam.. ben de agrıdan bayılıyorum dayanamayıp gecmis olsun cok
inanılmaz sıcak hava. ve isal oldum. sebepsiz! spor yapıyorum oraya buraya gidiyorum derken terleyip soguyorum sanırım üşüttüm o yuzden. emin değilim.
kahvaltımı yazayım bari canım sıkıldı..
sabah 8de:
1 yumurta-
biraz peynir-
2dilim kepek ekmeği-
3,5 fındık-
maydanoz-
nane-
saat 10 da:
1şeftali
ve yaklasık 40 dakika yürüdüm.. yani 15dk okula gidiş 15 dk dönüş.. sonra markete gitti filan.. hareket ettim yani azcık.
bende geçen sene oluyodu.. acaip bi mide bulantısı..halsizlik gibi biseyler filan.. ilk basta anlayamadım ondan olabileceğini. aklıma bile gelmedi yani.. sürekl midem bulanıyo diyodum arkadaşa filan.. sonra yeşil çayı kestim bi daha da olmadı öyle bişey. ondanmış sanırım benimkisi de.. epeydir içmiyorum. ama içince acaip faydasını görüyodum. üşeniyorum şimdi demlemeye filan. daha dogrusu mutfaga girmeye üşeniyorum.. ne yemek yapasım var ne cay demleyesim. belki sıcaklardandır. neden bilmem..
Yoooo ben sezeryan oldum...gunaydin cnm,
tabi normal dogum yaparsak dedigin olur , diy mi?
valla haftada 2 kilomu iyi.....bende hiç rejim fln yapmazdım bir anda kilo vermeye başlardım haftada 1 kilo kilo...sonunda almaya çabalardım...çünkü merdiven cıkamayacak gibi olurdum..ama ozamanlar haftada 2-3 gün mutlaka squash oynardım...başka birşeyde yapmazdım...partnerim şu an giresunda evkenip gittiği için oynayacak arkadaşım yok:1no2:yaaa ne güzel dimi keşke bende versem ben yarım kiloya bile razı olurum valla
önceden ben 2 kg veriyodum haftada çabucak hedefe ulaşıyodum yani
şimdi bir sene oldu nerdeyse haaaala istediğim kiloya düşemedim yaaasenağlama
Bilmem ki, bayağı bir şey okumuştum vaktiyle. Annem kilo veriyordu da ona yardımcı oluyordum, bir çok şeyi de annemden öğrendim çünkü annem de KK'yı takip ederdi bayağısen aslında diyet konusunda pek çokşeyi biliyorsun dimi canım
Benim 55'ti son baktığımda ama şimdi tekrar bir gidip bakayım.senin net kilon neydi canım
Truf ağzına geleni sayabilir buyrunnnnnnnnn.truf bunu beğenmedi
Aslında 2 günde bir çekmen daha iyi olur kaslarının dinlenmesi açısından ama yine de sen bilirsin tabiopuyorumnanaktan.merhaba değişik şekillerde çekiyorum 10 ar tekrarala..yanlara doğru ve öne doğru .ben karın kaslarıma yoğunlaşıyorum acıyasıya kadar çekiyorum.evet dediğin gibi boyun kaslarını kullanmak hem sakıncalı hemde etkisi olmuyo .ben bi ara plates yapıyordum oradan bazı teknikleri hala uyguluyorum.ama düzenli çekemiyorum tabi yani hergün değilde 2 günde 3 günde bir.düzenli çektiğim zaman etkisini çabuk görüyorum.tembellik işte.ama artık iradeli ve istikrarlı olacağım.
Ben de eskiden regl olunca ağrım geçsin diye ada çayı ve papatya çayı içiyordum, birkaç dakika sonra da çıkarıyordum, midem kaldırmıyordu. Belki sana da yararı değil zararı vardır bazı bitki çaylarının, bence bıraksan iyi olur.arkadaşlar bu arada ben yeşil çay içtiğimde bi bulantı geliyo sonrasında midem bomboş oluyo sanki günlerce bişi yememişim gibi.hatta bazen tansiyonum düşüyo gibi oluyo.yeşil çaydan olabilr mi.içiyorum gene ama metabolizmayı hızlandırdığı için diyolar.sizde oluyo mu böle bi durum.
arkadaşlar bu arada ben yeşil çay içtiğimde bi bulantı geliyo sonrasında midem bomboş oluyo sanki günlerce bişi yememişim gibi.hatta bazen tansiyonum düşüyo gibi oluyo.yeşil çaydan olabilr mi.içiyorum gene ama metabolizmayı hızlandırdığı için diyolar.sizde oluyo mu böle bi durum.
evet bende içmediğimde normal.ama sindirim açısından çok faydasını gördüm.ben sallama içiyorum.iş yerinde olunca demeleme imkanım olmuyo.bende dün öğlen yediğimle yattım.bişi yemek istemiyom.sıcaklardan olsa gerek.
bide arkadaşım şu kilo çizelgesini nasıl yaptın bende yapmak istiyorumda.
.
Aslında 2 günde bir çekmen daha iyi olur kaslarının dinlenmesi açısından ama yine de sen bilirsin tabiopuyorumnanaktan.
Ben de eskiden regl olunca ağrım geçsin diye ada çayı ve papatya çayı içiyordum, birkaç dakika sonra da çıkarıyordum, midem kaldırmıyordu. Belki sana da yararı değil zararı vardır bazı bitki çaylarının, bence bıraksan iyi olur.
Ben yay. Ama bu burçlarla ilgilenmem ve inanmam da özelliklerine falan...gider ayak konuyu değiştirim biraz
ya ben nesamandır sorucam merak ediyorum da
burçlarınız ne kızlar ben kova
Bir şey değil :) . Çizelgeni yapamazsan da söyle, biz yaparız. Boy/kilo kaç bu arada?evet haklısın 2 günde bi yeter sanırım.
bendede çok halsizlik yapıyo ne konuşmak nede ayağa kalmak isteyecek halim oluyo.en aza indirsem şimdilik iyi olur.teşekkürler.opuyorumnanaktan
Bir şey değil :) . Çizelgeni yapamazsan da söyle, biz yaparız. Boy/kilo kaç bu arada?
hayırlı olsn cnmm :))ayarladım çizelgemi sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?