hayırlı olsn cnmm :))
kızlar bn karpuz detoxundaım bakalım nasl sonç verick birde çok merlm bozuk dün menümü yazdım kilo alck kadr yemedğim halde sabah 59.3 çıktım :bbo::1shok:
çok morelm bozuk yaaa senağlama o kadar sporla birlkte diyet yaptım şmdi nie alıorum noluorr yane yapmazdım bileydmmm deme amaa :1shok: ay kızlarrr nolur yardm edn yaa :sinifsinif:
yok normalde her gün tartılmam amaa karpuz detoxuna bugn başladğm için bugn sabh yine tartıldm cnm
açıkçası ben enson cuma günü tartılmıştım.o zaman 54 çıkmıştım.bu cuma bi daha tartılacağım bakalım.evimde tartı yok açıkçası ama almayı düşünüyorum.arkadaşım da tartılıyorum ben ona göre tekrar belli olur.
günaydın fıstıklar
ben kahvaltımı yaptım geldim
ama patates kızartması ve nuttella yedim biraz
bu aralar kendimi motive edemiyorum
bi rahatlık bi rahatlık sormayın
birinin beni dürtmesi lazım.
kocum ben sabah yalnizca azicik musli yedim az yagli sut ile.
ama oglen yine hizimi alamadim
2 adet az yagli zeytinyagli biber dolmasi
1 kase mercimek corbasi ve
1 dilim tam tahilli ekmek yedim
yetmedi bir de arkasindan kazandibili dondurma yedim
sonra sinirlenip kendim e leslie ast 4 miles ve slim in 6 in burn it up ini yaptim...
yakmis miyimdir???
yakmışsındır ben de makarna, danette ve cips yedim ardından da spora halim yoktu.
İçimi yakan müzikleri dinledim belki kalorileri de yakarım diye.
Durun birini sizinle de paylaşayım da siz de yakın:)
3 doors down - landing in london (all i think about is you) / fizy.
yakmışsındır ben de makarna, danette ve cips yedim ardından da spora halim yoktu.
İçimi yakan müzikleri dinledim belki kalorileri de yakarım diye.
Durun birini sizinle de paylaşayım da siz de yakın:)
3 doors down - landing in london (all i think about is you) / fizy.
senin link calismadi maalesef..
ben bugun tam 1 kilo fazla cikiyorum yine....Artik spor yapacagim kararliyim....
ya ramazan gelmeden bir gorusme daha yapsak guzel olurdu sizinle. oruc tutuyorsaniz bulusmamiz zor olur oglen molalarinda.....
bu arada esime kizip duruyordum danette yiyor diye.hatta ne yapay bir tadi var ne zevk aliyorsun ki bundan diyordum... 8 tane danettesini ben goturdum...vaziyetim cok fena... terbiyeye ihtiyaci var midemin...
hih simdi calisti...... dinleyeyim makalemi okurken...tesekkurler guzel muzik icin..
aaa niye ben de çalışıyor link
görüşelim canım, ramazan bu haftasonu mu başlıyor , o zaman yarın görüşelim uyar mı size, spatz tatilde ama ben gelebilirim, gelmişken beyazıta okula da uğrar çıkışımı da alırım. pepperda gelir herhalde.
evet evet güzel olur.
danettenin tadı gerçekten garip ya ama insan yemeden de duramıyor serin ve hafif ya ondan herhalde. yoksa pek lezzetli değil aslında. hele bitteri çok kötü
rica ederim pek makale okurken dinlencek gibi değil ama:) pepper nerede yahu?
cuma da olabilir bana uygun. spatzi bilmiyorum ne zaman geliryarin uygun olmaz bana ama obur gun olur. yarin baska bir rektorle gorusmem var..
peppermint nered ehic bir fikrim yok... yogun herhalde...spatz tatilden ne zaman geliyor ki????
biz danettenin cileklisini aliyoruz. oburlerini hic denemedim...
ramazan ne zaman basliyor onu da bilmiyorum ben yaaaa...bilmiyorumkismile
yarin uygun olmaz bana ama obur gun olur. yarin baska bir rektorle gorusmem var..
peppermint nered ehic bir fikrim yok... yogun herhalde...spatz tatilden ne zaman geliyor ki????
biz danettenin cileklisini aliyoruz. oburlerini hic denemedim...
ramazan ne zaman basliyor onu da bilmiyorum ben yaaaa...bilmiyorumkismile
cuma da olabilir bana uygun. spatzi bilmiyorum ne zaman gelir
baktım da çarşambaymış ramazan. ama pazartesi salı görüşemeyiz çünküü pepper tatilde olcak bu sefer:) bir cuma kalıyor sanırım uyarsa bana haber verin, şimdi markete geliyim akşama annemler yemeğe gelcek alışveriş yapıyım, çok öptüm gelirim sonra.
ay kanina girdik senin de.. biz lachesisle konusmaya baslayinca kulaklariniz tikayin lutfen, cunku paso yemek muhabbeti yapiyoruz...selam kizlarrrrrr,
burdayim bennna.s.
danette dediniz icimi yaktiniz... valla tam da reglideyim boyle cikolata-puding gibi seyler istiyor cnm. cokacimcoook
sanirim inip danette alicam. bilmiyorumkismile
anammm , galiba hastalik bana da sirayet etti.. losttaki gibi i am infected mi oldum ben de simdii :1shok:
bulusmami ayarliyorsunuz, supersinizzzz alkisalkisalkis
yarin oglen benim de bankaya gitmem gerkiyor esimle birlikte.
cuma olabilir gibi ama buyuk ihtimalle
ayni yer uyar bana... zaten sana gore ayarlamaliyiz yine, biz lachesisle daha esnegiz..evet cnm aynen,
pzt.sali yokum,
carsamba oruclu olucam insallah
cuma en iyisi gibi.
tekrar kesinlestiririzzz
ayni yerde mi bulusucaz, bulusursak eger ?
benim de hafta sonu ablamlar gelecek yemege... ne yapsam bilmem....cuma da olabilir bana uygun. spatzi bilmiyorum ne zaman gelir
baktım da çarşambaymış ramazan. ama pazartesi salı görüşemeyiz çünküü pepper tatilde olcak bu sefer:) bir cuma kalıyor sanırım uyarsa bana haber verin, şimdi markete geliyim akşama annemler yemeğe gelcek alışveriş yapıyım, çok öptüm gelirim sonra.
ay kanina girdik senin de.. biz lachesisle konusmaya baslayinca kulaklariniz tikayin lutfen, cunku paso yemek muhabbeti yapiyoruz...
ee super cuma uygun herkese..
ayni yer uyar bana... zaten sana gore ayarlamaliyiz yine, biz lachesisle daha esnegiz..
bak siyah cay iyi fikir... istah kesiyor biraz, ben de demliyeyim. bir avuc leblebi goturdum ben de simdi...valla bulusma mekani benim icin cok cok rahat, lachesis uzaktan geliyor.valla, girdiniz kanima.
dur simdi cay saati bi cay icicem,
hala tatli istegim kesilmezse gidip alicam danette
)
--bulusma yeri icin cok sagolun valla cnm; mahcup oluyorum biraz ama sizi yorucam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?