cikmadan menumu yazsam mi.
bugun cok yedim yazmasam mi??
---------
amma kötü yemek tarifi vermişim özet özetneyse beğendiğin olursa sorarsın kuşum.
güveç yemeklerini tavsiye ederim, çok farklı bir tadı oluyor güveçte pişen etin.
gerçi kaç kişi gelcekler bilmiyorum. bana mesela 10-12 kişi falan gelcek o kadar kişiye nasıl bir yemek yapabilirim bulamadım bir türlü
Ya kzılar ben bu sıcaklarda hareket yapamıyorum...fenalaşıyorum
ben de sabahin korunde yapiyorum. gercekten cok sicakkk..
cnm yaa ellerine saglik.
3 tarifte hosuma gitti; ozellikle biber dolmali olani denicem.
guvec yemeklerini de denicem; benim bi guvec tencerem var. onda yaparim artik.
misafirden once kendimize denesem bunlari, iyi olur aslinda diy mi..
soyle yaparim; duduklude kusbasi etleri pisiririm, sonra anlattigin gibi guvece dizerim patlicanla..
kolay gelsin lachesiscigim.
anladim ben tariflerini.
biz de ramazanda 10-12 kisi oluruz sanirim.
artik azar azar yapip, cesidi cok yaparim herhalde
benden de bir tarif. normal kofteyi etini yogurun. tepsinin her yerine elinizle bastirin... bir de patates puresi yapin. patates puresini de etin uzerine yayin.. en uste biber ve domates dilimleyip firinlayin... cok kisiye uygun, hic ugrastirmayan ve gayet lezzetli bir et yemegi....
evet biliyorum sporsuz zor olsada geriş alınıyo kilolar.tam adıyla spor olmasa egzersiz yapmaya çalışıyorum.dün hesapladımda 3 yıldır evliyim evlendiğimden bu yana 11 kilo almışım.43 den 54 e varmı daha yaaa.hedefim 46-47 inşallah.
trufcugum seninle ayni kiloya gelmisiz
günaydın kızlaaaar selaaaam
bende kahvaltıda yediklerimi yazim
bir bardak çay
3 dilim kepekli ekmek
2 tane domatez
bir tatlı kaşığı reçel
labne
çok mi,nik bir parça tahin helvası am a mini mini mismini bir parçaysı
birde bir bardak biberiye çayı ve su hheee bir de biraz kaşar peyniri yedim
ayy canım benim kıyamam.. ben de agrıdan bayılıyorum dayanamayıp gecmis olsun cok
inanılmaz sıcak hava. ve isal oldum. sebepsiz! spor yapıyorum oraya buraya gidiyorum derken terleyip soguyorum sanırım üşüttüm o yuzden. emin değilim.
kahvaltımı yazayım bari canım sıkıldı..
sabah 8de:
1 yumurta-
biraz peynir-
2dilim kepek ekmeği-
3,5 fındık-
maydanoz-
nane-
saat 10 da:
1şeftali
ve yaklasık 40 dakika yürüdüm.. yani 15dk okula gidiş 15 dk dönüş.. sonra markete gitti filan.. hareket ettim yani azcık.
gider ayak konuyu değiştirim biraz
ya ben nesamandır sorucam merak ediyorum da
burçlarınız ne kızlar ben kova
hayırlı olsn cnmm :))
kızlar bn karpuz detoxundaım bakalım nasl sonç verick birde çok merlm bozuk dün menümü yazdım kilo alck kadr yemedğim halde sabah 59.3 çıktım :bbo::1shok:
çok morelm bozuk yaaa senağlama o kadar sporla birlkte diyet yaptım şmdi nie alıorum noluorr yane yapmazdım bileydmmm deme amaa :1shok: ay kızlarrr nolur yardm edn yaa :sinifsinif:
kocum ben sabah yalnizca azicik musli yedim az yagli sut ile.
ama oglen yine hizimi alamadim
2 adet az yagli zeytinyagli biber dolmasi
1 kase mercimek corbasi ve
1 dilim tam tahilli ekmek yedim
yetmedi bir de arkasindan kazandibili dondurma yedim
sonra sinirlenip kendim e leslie ast 4 miles ve slim in 6 in burn it up ini yaptim...
yakmis miyimdir???
kızlar biriniz bir mucver tarifi vermişti ne olur bana özelde msj atın tarifini cok begenmiştim ama unuttum tarifi...
MENÜM
sabah
1ceviz
az yağlı süyle müsli
öğlen
2 dlm arasına hindi fumeli sandviç(200 kcal fln)
ara
1 ceviz
1 kahve
akşam
1 kase soğuk çorba
4 yk semizotu yoğrtla
ara
1 seftali
yazayim ya,
ben de aliskanlik olmus hergun yazmak.
cezam neyse rziyim artik
sabah
2/3 simit
yarim k k beyaz peynir
maydonoz
1 salatalik
1 minik nutella
ara
2 ad kuru kayisi
ogle
1 kase cacik
1 parca tavuk şinitzel
ara
1/3 simit
yarim k k beyaz peynir
maydonoz
ara2
1 top dondurma (danette yerineee )
aksam
hiiccc belli degilllll.. dolapta haslanmis kabagim var belki lachesisin sandal sefasindan yaparim.
esim gec gelirse de anneme gidicem
plates yapmayi planliyorum bu aksam
aynen.. cok fena basım dönüyor. bugun yapmayacagım..
sabahın körü iyi fikirmiş cidden. ama sabah5bucukta falan baslamam gerekir benim o zaman.. bakalım.. denemek gerek.
toplaşma var sanırım heralde=) görüşün bulusun bol bol fotograf cekin opuyorumnanaktan
öğle ve aksam yediklerimi de yazayım ben en iyisi..
öğlen saat13:30
2banvit kasap köfte
2 yk bulgur pilavı
5 yk patlıcan yemeği
3 yk yogurt
17:30da
bi bardak süt buzzz gibi (büyük bi bardak ama.. ve içinde de cok az muzlu neskuik var.)
1paket eti form
1saat sonra da karpuz peynir yaparım sanırım.. hava o kadar sıcak ki gebericem rsmen ben böye hava görmedim öf :1ninca:
kızlar meraba uyku düzenim bu aralar çok bozuk o yzüden yeme düzeinmde bozuldu ama az yemeğe gayret gösteriom biraz önce 1 saat spor yaptım akşamda leslinin 3 mili ile yürücem bu kadar sporada kilo veremessem yuh dicem başka bişi demicem.bu cumada 53 çıkmayı göze alıorum ancak ertesi cuma mutlaka ve mutlaka 52 çıkmam lazım
Merhaba kızlar
Görüşmeyeli herşey yolundadır umarım... Ben aranıza 100 gram verip dönebildim
Trufcum kilo almışsın, sana yeni bi idda gerek sanırsam
Tuğbacım bisküvi dışında menünü beğendim ben, tabi patates kızartması az iseSpor yazmamışsın ama...
Spor dedim de aklıma geldi, kızlar bu sıcakta spor hikaye oldu resmen yaw... İnanın spor (zumba) yapasım var ama sıcaktan dolayı yapmıyorum.
İftarda çok yağlı ağır yemekler yemek zararlıymış diye duymuştuk bir kaç sene önce. O zamandan beri iftarda ya kahvaltılık yiyoruz ya da hafif yemekler yiyoruz(bulgur pilavı, bezelye gibi)... Sahurda da kahvaltılık en iyisi oluyor bence. Ben Ramazanda iftardan bir iki saat sonra 20-30 dakikalık spor yapmayı düşünüyorum. Onu da iki günde bir yaparım zaten. Ağır sporlardan uzak duralım lütfen, yürüyüşünüz bile bir saati geçmese iyi olur.en iyisi haftadan haftaya tartılmak zaten :ecrin_bebek:
kızlarr yaa ramazanda ne yemeği düşünüorsunzz neler yapmaı düşünüorsunzz şimdiden sölesenize ben ramazanda evde olmıcam inte giremicm bnde ona göre planlıyım
sahurda ne yicez fln.hiç bilmiorum :S
Boşver ya, en geç bir ay sonra hava biraz daha soğuk olur herhalde. O zaman adam gibi spor yapmaya başlarız. Sıcakta bayılma/kalp krizi gibi ihtimaller artıyor biliyorsunuz, özellikle de benim gibi kendinizi kaptırıyorsanız bir iş yaparken yorulduğunuzu farketmeyebilirsiniz. Dikkat lütfenyasakkelimeSpor dedim de aklıma geldi, kızlar bu sıcakta spor hikaye oldu resmen yaw... İnanın spor (zumba) yapasım var ama sıcaktan dolayı yapmıyorum.
Gece korku filmi izlemek zevkli oluyor:jeyyar:. Güzel miydi filmler? Yani güzel denmez de bunlara, yeteri kadar korkutucu muydu diyeyim?gecen gece arka arkaya izledimmmm
:1hug:
hosgeldinn kuzummm
incecikk olmussunn senn 52 kiloo daha ne olcann fistigim benimmm :1hug::1hug::1hug:
Hoşbulduk fıstık kaydirigubbakcemile3 Yok yaw, o kadar ince değilim, boyum kısa ya benim, kendi 52 kiloluk vücudunla karıştırma sempatiksalakcinni Ama memnunum çok şükür kilomdan zemuszemus Çok zayıf sevmiyom ayıptır söylemesi... ama bi taraftan da daha zayıf halimi merak ediyorum -tatlicadiarzu-
Senin çizelge güncel mi, 59,5 kilo musun?
Karantina dediğim gibi... Prom night ı izlemiştim, çıtır çerez film
Nutcasecim menü yazmaya başlamışsın demek alkisalkisalkis kıymeli pide çok büyük değilse, menün güzel, ama tabi arada meyve falan yesen daha da güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?