50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HAE:
HAE:

1986 yapımıymıs tatlım bakalım nasıl cıkcakk

Umarım iyi çıkar canım, imdb puanı 5,9 çok da kötü olacağını sanmam yerimseniben

Ben de karar verdim The Girl with the Dragon Tattoo u izlicem, imdb puanı 7,7 olduğu dışında hiçbi bilgim yok, balıklama dalcam filme kaydirigubbakcemile2 (genelde öyle yaparım) Benim film 152 dk, yavaştan kaçam fıstık
Casper ı çok severim :)))))

Tatlı rüyalar herkeslere

Nutcasecim menü yazmaya başlamışsın demek alkisalkisalkis kıymeli pide çok büyük değilse, menün güzel, ama tabi arada meyve falan yesen daha da güzel olurdu.
Kıymalı pide büyüktü, işte bildiğiniz dilim dilim kesilmiş pide. İki dilimi bıraktım ama hepsini yemedim :) . Şu meyveyi unutuyorum ya, yoksa kiloyu falan boşverin sağlık(anlamışsınızdır:jeyyar:) açısından her gün meyve yemek istiyorum. Menü yazmaya başladım evet, ama aslında elim alışsın diye yazıyorum daha çok . Diyet ve spor yapmıyroum şu anda kilo vermeye çalışmıyorum yani. Ona da bir hafta sonra falan başlamak istiyorum.
Ay çok doğru dedin nutcasecim, ben sıcakta sporun zararlarını tamamen unutmuştum.
Dediklerine aynen uyacam, bol bol yatcam sırnaşık şey
Aaaa ben öyle bir şey mi demiştim kiiii. Neyse yat yat, dinlen...
Ok anladım. Teşekkürler anlattığın için. Korku filmlerini en güzel Japonlar yapıyor yahu, aman tek başınıza izlemeyinsempatiksalakcinni.
Yok prensescim, tutmuyom ben, bu sıcakta çok sağlıksız oruç tutmak, yiyecek bakımından değil de su bakımından.... :içelim:
Aslında iftarda ve sahurda dikkat edince yemeklere(ve suya tabi ki) oruç çok rahat tutuluyor. Ramazanda normalde hiç içmediğim kadar su içiyorum ben, o yüzden oruçluyken susamıyorum fazla. Bu sene daha sıcak o yüzden daha zor olabilir tabi, ama bir işle meşgul olunca unutuyorsun susuzluğu. Özlemişim Ramazan ayınıboshayallersmile.

HAE:
kızlar ramzanda kahvaltılıklaa bn duycağımı düşünmüorum yaa :S 1 dilim kepekli ekmek fln.yetmezz bnaaa ay allahm gözm mü aç kendm mi açım blmiorummm yaaa
Ya kahvaltılık dediysek bir dilim ekmekle peynir yiyin demedik . Çeşit bol olacak tabi ki. Yine de yemek de yiyebilirsiniz, ağır olmasın, fazla yağlı olmasın, ve tabi ki oruçluyken sizi susatacak şeyler(kızartma börek çörek) olmasın yeter. Sütlü tatlılar falan da yiyebilirsiniz bence, üstüne tarçın dökerek, hem sağlıklı hem lezzetlicokacimcoook.

HAE:
bakalım fılmın nasıl cıkıcak cok merak edıorum yorumlaırnı yazarsın sonra bıtanem olurmu
ıyıseyırler hayatımmm
bende casper cok severım rastlarsam ızlerım hala kaydirigubbakcemile3
ccokk optummm cıcım gorusmek uzere tatlıskom

HAE: ne demek canım benımm
garez halka ızlemıssınıdr sende sanırımm tatlım

İyi geceler.

Girl with the Dragon Tattoo'nun kitabını okudum eh işte fena değildi. Filmini de izleyeyim dedim deee.... ehe he he. Sonra vazgeçtim :) . Sen izledikten sonra bize söyle uygunsuz sahneleri çok var mı çünkü bir yerde öyle okumuştum.

Bir de siz filmleri internetten yüklüyorsunuz değil mi?
ne demek canım benımm
garez halka ızlemıssınıdr sende sanırımm tatlım
Evet izledim. Garezden pek bir şey anlamadım. Ama halkanın hem orijinal Japon versiyonunu hem de tekrar çevrilen Amerikan versiyonunu izledim. İkisi de farklı etkileyiciydi. Tabi ki iki filmde de favori sahnem kızın tv'den çıkması . Bir de küçüktüm o filmleri izlerken(çok küçük değil de, şimdikinden küçük :) ) gece evde karanlıkta dolaşmamıştım birkaç gün onu hatırlıyorum .

Ben de korku olarak A Tale of Two Sisters filmini önereyim. Kore filmi.

Aaaaa kızlar nerdesiniz? Beni yalnız bıraktınız aniden? Yoksa Halka filmindeki kız mı geldi? He hee . Kızım çeksene saçlarını gözünden. Git lan sakın çıkma ekranımdan, durduğun yerde dur...(anlaşılan filmin bendeki etkisi geçmemiş hala)

ahada cıktı gelıoo ıste andık ya kız cıkıoo ıste kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benımm bazı fılmler oyle yer edıo ıste
aklıma scary movıdede tı ye almıslardı ya o sahneler geldı aklıma guldumm epey valla

ahada cıktı gelıoo ıste andık ya kız cıkıoo ıste kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nerden buldun fotoyu aniden .
ahanda buda halkada kız kolkola gırmıs gelıoolarr
Gelsinler mahjong oynayalım .
canım benımm bazı fılmler oyle yer edıo ıste
aklıma scary movıdede tı ye almıslardı ya o sahneler geldı
İzlemedim o filmi. Bir kenara not alayım :) .

Son düzenleme:
yine düzensiz bir beslenme

katzicim olmuyor böyle kilo veremezsin
rejimdeyim diyip te kandırma kendini bari

çok mu yiyorum bilemedim ki?

sabah 8: 1yumurta-2dilim kepek ekmeği-birazcık peynir-maydonoz-nane-salatalık
saat 10da: 1 şeftali
öğlen 13:30da: 2yemek kasıgı bulgur pilavı-2 kasap köfte-5 yemek kasıgı sebze yemeği-3 kasık yogurt
akşam 17:30 gibi: büyük bi bardak süt(1cay kasıgı neskuik şekersiz) - 1 paket eti form limonlu.

bu kadar. buydu menüm. neleri çıkarmam gerek?

Son düzenleme:
gunaydin kizlarrrr

trufcugum dun aksam soz verdigim gibi sadece kabakli sandal sefasi+karpuz yedim cnmmm

))

ancuhsa mesaj kutumu bosalttim, bana msj atacaktin sanirim?

çikolata dışında iyi canım
bugünkü menünden 300 kalorilik bişi çkarırsın olur biter

napoliten ve pide sen de biliyorsun ki olmamış
ama bunlar alıştırma gittikçe düzelece biliyorum tatlı kuş

ooo dulci sen uğrarmıydın buralara yaaa
hadi gel artık ta bi iddiaya girelim
yoksa ben ramazanda hep kilo alırım
sen olursan belki almam
girelimmi iddiaya

ben o zamanlar evli değildim ve yalnız yaşıyordum
amanın gecenin 12 sin de arkadaşı aradım aldı beni arabayla evden de
başka bi arkadaşa götürdü
çok tırsmıştım

canım çok olmasa da düzensiz
akşam yemek yememişsin
etiformdan akşam yemeği olmaz
anlatabildimmi canım herşeyden düzenli dağıtarak gün içine yemelisin

gunaydin kizlarrrr

trufcugum dun aksam soz verdigim gibi sadece kabakli sandal sefasi+karpuz yedim cnmmm

))

ancuhsa mesaj kutumu bosalttim, bana msj atacaktin sanirim?

aferin canım sana
özeniyorum valla senin şu menülerine opuyorumnanaktan

gunaydin
evet , ben de bir et yemegi tarii verdim ama dun cikmissin. ben de mesaj kutuna atayim dedim ve gitmedi.tekrarlayayim..

kilis tava gibi bişi sanırım senin tarifin de güzel
üzerine hasan paşa gibi de püre koyuyorsun çok lezzetli olur
lachesisimin de tarifleri süper yani :lepi:

truf evet kolay ve lezzetli bir yemek..

kizlar ben bugun baska bir univ. in rektoruyle gorusmeye gidiyorum...aksam geldigimde cikmis olursaniz yarinki plani ozel mesajla yollayin tamam mi???
hadi bana bol sans dileyin. kendimi iyi satmam lazim bugun...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…