HAE:
1986 yapımıymıs tatlım bakalım nasıl cıkcakk
Kıymalı pide büyüktü, işte bildiğiniz dilim dilim kesilmiş pide. İki dilimi bıraktım ama hepsini yemedim :) . Şu meyveyi unutuyorum ya, yoksa kiloyu falan boşverin sağlık(anlamışsınızdır:jeyyar:) açısından her gün meyve yemek istiyorum. Menü yazmaya başladım evet, ama aslında elim alışsın diye yazıyorum daha çokNutcasecim menü yazmaya başlamışsın demek alkisalkisalkis kıymeli pide çok büyük değilse, menün güzel, ama tabi arada meyve falan yesen daha da güzel olurdu.
Aaaa ben öyle bir şey mi demiştim kiiiiAy çok doğru dedin nutcasecim, ben sıcakta sporun zararlarını tamamen unutmuştum.
Dediklerine aynen uyacam, bol bol yatcam sırnaşık şey
Ok anladım. Teşekkürler anlattığın için. Korku filmlerini en güzel Japonlar yapıyor yahu, aman tek başınıza izlemeyinsempatiksalakcinni.canımm acıkcası korkutucu deıldı klasık korku fılmı ne olcagını asagı yukarı tahmın edebılıorunn karantınada ınsanlara bulasan ve anında kuduz olan ınsanlarınn karantına altında kalan apartmandakı ınsanları bır bır olumlerı anlatılıo
dehset gecesıde oyle dehset bısey deıldı psıkopat bı adamın mezunıyet gecesı yaptı cınayetler falannnn
Aslında iftarda ve sahurda dikkat edince yemeklere(ve suya tabi ki) oruç çok rahat tutuluyor. Ramazanda normalde hiç içmediğim kadar su içiyorum ben, o yüzden oruçluyken susamıyorum fazla. Bu sene daha sıcak o yüzden daha zor olabilir tabi, ama bir işle meşgul olunca unutuyorsun susuzluğu. Özlemişim Ramazan ayınıboshayallersmile.Yok prensescim, tutmuyom ben, bu sıcakta çok sağlıksız oruç tutmak, yiyecek bakımından değil de su bakımından.... :içelim:
Ya kahvaltılık dediysek bir dilim ekmekle peynir yiyin demedikkızlar ramzanda kahvaltılıklaa bn duycağımı düşünmüorum yaa :S 1 dilim kepekli ekmek fln.yetmezz bnaaa ay allahm gözm mü aç kendm mi açım blmiorummm yaaa
HAE:
Umarım iyi çıkar canım, imdb puanı 5,9 çok da kötü olacağını sanmam yerimseniben
Ben de karar verdim The Girl with the Dragon Tattoo u izlicem, imdb puanı 7,7 olduğu dışında hiçbi bilgim yok, balıklama dalcam filme kaydirigubbakcemile2 (genelde öyle yaparım) Benim film 152 dk, yavaştan kaçam fıstık
Casper ı çok severim :)))))
Tatlı rüyalar herkeslere
ne demek canım benımmKıymalı pide büyüktü, işte bildiğiniz dilim dilim kesilmiş pide. İki dilimi bıraktım ama hepsini yemedim :) . Şu meyveyi unutuyorum ya, yoksa kiloyu falan boşverin sağlık(anlamışsınızdır:jeyyar:) açısından her gün meyve yemek istiyorum. Menü yazmaya başladım evet, ama aslında elim alışsın diye yazıyorum daha çok. Diyet ve spor yapmıyroum şu anda kilo vermeye çalışmıyorum yani. Ona da bir hafta sonra falan başlamak istiyorum.
Aaaa ben öyle bir şey mi demiştim kiiii. Neyse yat yat, dinlen...
Ok anladım. Teşekkürler anlattığın için. Korku filmlerini en güzel Japonlar yapıyor yahu, aman tek başınıza izlemeyinsempatiksalakcinni.
Aslında iftarda ve sahurda dikkat edince yemeklere(ve suya tabi ki) oruç çok rahat tutuluyor. Ramazanda normalde hiç içmediğim kadar su içiyorum ben, o yüzden oruçluyken susamıyorum fazla. Bu sene daha sıcak o yüzden daha zor olabilir tabi, ama bir işle meşgul olunca unutuyorsun susuzluğu. Özlemişim Ramazan ayınıboshayallersmile.
İyi geceler.Ben de karar verdim The Girl with the Dragon Tattoo u izlicem, imdb puanı 7,7 olduğu dışında hiçbi bilgim yok, balıklama dalcam filme kaydirigubbakcemile2 (genelde öyle yaparım) Benim film 152 dk, yavaştan kaçam fıstık
Casper ı çok severim :)))))
Tatlı rüyalar herkeslere
Evet izledim. Garezden pek bir şey anlamadım. Ama halkanın hem orijinal Japon versiyonunu hem de tekrar çevrilen Amerikan versiyonunu izledim. İkisi de farklı etkileyiciydi. Tabi ki iki filmde de favori sahnem kızın tv'den çıkmasıne demek canım benımm
garez halka ızlemıssınıdr sende sanırımm tatlım
Aaaaa kızlar nerdesiniz? Beni yalnız bıraktınız aniden? Yoksa Halka filmindeki kız mı geldi? He hee. Kızım çeksene saçlarını gözünden. Git lan sakın çıkma ekranımdan, durduğun yerde dur...(anlaşılan filmin bendeki etkisi geçmemiş hala)
Aaaaa kızlar nerdesiniz? Beni yalnız bıraktınız aniden? Yoksa Halka filmindeki kız mı geldi? He hee. Kızım çeksene saçlarını gözünden. Git lan sakın çıkma ekranımdan, durduğun yerde dur...(anlaşılan filmin bendeki etkisi geçmemiş hala)
ahada cıktı gelıoo ıste andık ya kız cıkıoo ıste kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gelsinler mahjong oynayalımahanda buda halkada kız kolkola gırmıs gelıoolarr
İzlemedim o filmi. Bir kenara not alayım :) .canım benımm bazı fılmler oyle yer edıo ıste
aklıma scary movıdede tı ye almıslardı ya o sahneler geldı
Nerden buldun fotoyu aniden .
Gelsinler mahjong oynayalım.
İzlemedim o filmi. Bir kenara not alayım :) .
yine düzensiz bir beslenme
katzicim olmuyor böyle kilo veremezsin
rejimdeyim diyip te kandırma kendini bari
gunaydin kizlarrrr
trufcugum dun aksam soz verdigim gibi sadece kabakli sandal sefasi+karpuz yedim cnmmm
))
ancuhsa mesaj kutumu bosalttim, bana msj atacaktin sanirim?
Bugünkü menümü yazıyorum kızlar =))
Sabah:
Çeyrek ekmek
Azıcık patates kızartması
2 lokma beyaz peynir
Biraz domates
1 bardak şekersiz çay
Ara :
Küçük bir porsiyon dondurma
Öğle:
1 tabak yoğurtlu semizotu yemeği
Biraz karpuz
Ekmek yok
Ara:
1 adet çikolata ( Eveeettt, biliyorum yanlış ama çok canım istedi yahuuu :kedi: )
Akşam:
1 dilim ekmek
1 porsiyon melemen
1 bardak şekersiz çay
3tanede petibör bisküvi
İftarda çok yağlı ağır yemekler yemek zararlıymış diye duymuştuk bir kaç sene önce. O zamandan beri iftarda ya kahvaltılık yiyoruz ya da hafif yemekler yiyoruz(bulgur pilavı, bezelye gibi)... Sahurda da kahvaltılık en iyisi oluyor bence. Ben Ramazanda iftardan bir iki saat sonra 20-30 dakikalık spor yapmayı düşünüyorum. Onu da iki günde bir yaparım zaten. Ağır sporlardan uzak duralım lütfen, yürüyüşünüz bile bir saati geçmese iyi olur.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı
Unuttum yabilmiyorumkismile. Klasik nutcase kahvaltısı işte, peynir ekmek domates falan... Nutella ve reçel yemedim bugün hatırladığım kadarıyla. Yine şekerli ve limonlu siyah çay içtim. 4-5 Napoliten yedim bir de:kedi:. Unuttuğum bir şey varsa tekrar kusura bakmayın.
Öğle
Kıymalı pide yedim.
Akşam
Bir bardak gazoz içtim.
Çeyrek tabak domatesli yumurta yedim.
Şeftali yiyeceğim. Başka bir şey yemem sanırım, yersem de yarın yazarım.
Merhaba kızlar
Görüşmeyeli herşey yolundadır umarım... Ben aranıza 100 gram verip dönebildim
Trufcum kilo almışsın, sana yeni bi idda gerek sanırsam
Tuğbacım bisküvi dışında menünü beğendim ben, tabi patates kızartması az iseSpor yazmamışsın ama...
Spor dedim de aklıma geldi, kızlar bu sıcakta spor hikaye oldu resmen yaw... İnanın spor (zumba) yapasım var ama sıcaktan dolayı yapmıyorum.
çok mu yiyorum bilemedim ki?
sabah 8: 1yumurta-2dilim kepek ekmeği-birazcık peynir-maydonoz-nane-salatalık
saat 10da: 1 şeftali
öğlen 13:30da: 2yemek kasıgı bulgur pilavı-2 kasap köfte-5 yemek kasıgı sebze yemeği-3 kasık yogurt
akşam 17:30 gibi: büyük bi bardak süt(1cay kasıgı neskuik şekersiz) - 1 paket eti form limonlu.
bu kadar. buydu menüm. neleri çıkarmam gerek?
gunaydin kizlarrrr
trufcugum dun aksam soz verdigim gibi sadece kabakli sandal sefasi+karpuz yedim cnmmm
))
ancuhsa mesaj kutumu bosalttim, bana msj atacaktin sanirim?
gunaydin
evet , ben de bir et yemegi tarii verdim ama dun cikmissin. ben de mesaj kutuna atayim dedim ve gitmedi.tekrarlayayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?