50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Bence de 50 kilo tam süper olursun :)) Tatilde kilo vermek tabi zor biraz, ama yine de miktara ve yemek saatine dikkat edersen, ve bol bol gezersen niye kilo vermeyesin ki kaydirigubbakcemile5

Ay çok doğru dedin nutcasecim, ben sıcakta sporun zararlarını tamamen unutmuştum.
Dediklerine aynen uyacam, bol bol yatcam sırnaşık şey

Gece korku filmi izlemek zevkli oluyor:jeyyar:. Güzel miydi filmler? Yani güzel denmez de bunlara, yeteri kadar korkutucu muydu diyeyim?

canımm acıkcası korkutucu deıldı klasık korku fılmı ne olcagını asagı yukarı tahmın edebılıorunn karantınada ınsanlara bulasan ve anında kuduz olan ınsanlarınn karantına altında kalan apartmandakı ınsanları bır bır olumlerı anlatılıo
dehset gecesıde oyle dehset bısey deıldı psıkopat bı adamın mezunıyet gecesı yaptı cınayetler falannnn

Yok prensescim, tutmuyom ben, bu sıcakta çok sağlıksız oruç tutmak, yiyecek bakımından değil de su bakımından.... :içelim:

Doğru diyon canım, herşeyin başı sağlık... Ya zaten eminim senin de şu anki kilon gayet güzeldir. Bol bol meyve ye, hiç belli olmaz, kendiliğinde hedef kilona ulaşırsın belki kaydirigubbakcemile2

canım benım karpuz falan yıyorum ama abartmadan dondurma yıyorum arada bı top faalan bılmıorum bakalım nolcak tatlıskomm
bol bol su ıcelım vallla canımınıcı

canım benım karpuz falan yıyorum ama abartmadan dondurma yıyorum arada bı top faalan bılmıorum bakalım nolcak tatlıskomm
bol bol su ıcelım vallla canımınıcı

Ay bi toptan nolcak, ben alıyorum elime lt lik dondurmayı, daha fazla yiyemeyecek hale gelene kadar yiyorum sırnaşık şey :teytey: Fazla kilomuz olacaksa, dondurmadan olsun sempatiksalakcinni Senin bu su hatırlatma özelliğine en başından beri bayılıyorum Şeniz hemen kalkıp içem :içelim:

Bir Nisan Şakası
Tür Korku Yönetmen Fred WaltonOyuncu Deborah ForemanYapım 1986, ABD, 89 dk.
1 Nisan hafta sonunda bir adadaki evde takılan dokuz öğrenci, birer birer öldürülmeye başlar.

kızlar ramzanda kahvaltılıklaa bn duycağımı düşünmüorum yaa :S 1 dilim kepekli ekmek fln.yetmezz bnaaa ay allahm gözm mü aç kendm mi açım blmiorummm yaaa

Aaaa ben o filmi yıllar önce izlemiştim sanırım, çok eğlendiğimi hatırlıyorum, ama çocuktum o zaman :)), iyi seyirler canım, ben de izlicem de henüz karar veremedim. Karar verirsem söylerim birazdan :)

HAE:
Aaaa ben o filmi yıllar önce izlemiştim sanırım, çok eğlendiğimi hatırlıyorum, ama çocuktum o zaman :)), iyi seyirler canım, ben de izlicem de henüz karar veremedim. Karar verirsem söylerim birazdan :)

canummm fıstırıskommm
desene bende gerılmek yerıne gulcemmm hehehehhehe
bakalım sen ne ızlıcenn bebegımmm

HAE:
aman hemen ıc guzelım bol bol su ıcelım hele bu sıcaklarda hayatım daha fazla ıcmelıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…