bende 1.56 Boy 54 Kg ve ve 4 Kg fazlam var onu vermeye calisiyorum ins. en kisa zamanda vericem. Cok su iciyorum ama onemli olan yürüyüs kizlar yürüyüs yapmam gerek bu hafta 3 hafta türkiye ye gidiyorum orada ins. yzüp yürüyüs yapicam ama orda da kilo alirim yemekler mis gibi ya ama dikkatli yiyecem bakalim...
Boşver ya, en geç bir ay sonra hava biraz daha soğuk olur herhalde. O zaman adam gibi spor yapmaya başlarız. Sıcakta bayılma/kalp krizi gibi ihtimaller artıyor biliyorsunuz, özellikle de benim gibi kendinizi kaptırıyorsanız bir iş yaparken yorulduğunuzu farketmeyebilirsiniz. Dikkat lütfenyasakkelime
Gece korku filmi izlemek zevkli oluyor:jeyyar:. Güzel miydi filmler? Yani güzel denmez de bunlara, yeteri kadar korkutucu muydu diyeyim?
canım cıtırıskomm benımm
malum onumuz ramazan eger oruc ttutucaksan vucudunun dırencını dusurme sakın cok ac kalma falan olurmu bebegım benımmm
herseyın bası saglıkk saglıgımız yerınde olsunda varsın olsun bı ıkı kılo fazla olsun daha buyuk dertler karsısında bunlar dert bıle deıl onu anladım hayatım kılom sabıt deıl 60 oldu bı baktım 59 ama ıstedıgım kıloya bı turlu ınemedımm sultanımm
Yok prensescim, tutmuyom ben, bu sıcakta çok sağlıksız oruç tutmak, yiyecek bakımından değil de su bakımından.... :içelim:
Doğru diyon canım, herşeyin başı sağlık... Ya zaten eminim senin de şu anki kilon gayet güzeldir. Bol bol meyve ye, hiç belli olmaz, kendiliğinde hedef kilona ulaşırsın belki kaydirigubbakcemile2
canım benım karpuz falan yıyorum ama abartmadan dondurma yıyorum arada bı top faalan bılmıorum bakalım nolcak tatlıskomm
bol bol su ıcelım vallla canımınıcı
Doğru diyon prensescim, hayvanlar için su bırakmayız ama sokaklarda havyan bırakmadı belediye resmen
Prensescim, bu gece film izlemeyi düşünüyon mu?? İzlersen ne izleyecen :)))
Aaaa ben o filmi yıllar önce izlemiştim sanırım, çok eğlendiğimi hatırlıyorum, ama çocuktum o zaman :)), iyi seyirler canım, ben de izlicem de henüz karar veremedim. Karar verirsem söylerim birazdan :)
Ama bu benim nisan 1 olmaya bilir, ben daha çok güldüğümü hatırlıyom :))
Ay bi toptan nolcak, ben alıyorum elime lt lik dondurmayı, daha fazla yiyemeyecek hale gelene kadar yiyorum sırnaşık şey :teytey: Fazla kilomuz olacaksa, dondurmadan olsun sempatiksalakcinni Senin bu su hatırlatma özelliğine en başından beri bayılıyorum Şeniz hemen kalkıp içem :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?