50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol trufcugumm.

+ dun esimle yarim saat yuruyus yaptik acik havada.

canim sn kilis tavayi nerden biliyosunnnnn;
ben onu k.validemden ogrenmistim, nefis oluyor diy mi.
ama onda alta patates, uste kofte eti diziliyor diy mi.
--ben oyle yapiyorum da..

arkadaşlar ben dün akşam hiç bişi yemedim .eşimde yokru dün diye gidergitmez uyudum 8 de kalktım bişi yemeyim dedim o saatten sonra hava çok sıcak olduğu için çok az dondurma yedim.
bugün sabah;1 simit+1 fincan çay şekerli.
ama ben siizin gibi günlşük menü hazırlayamıyorum o yüzden napcam bilemiyorum.yani o öğün gelmeden plan yapamıyorum.benim eşimde çok düzensiz yer yani akşam hazır yemeğimiz hiç olmaz ne bulsak onu yeriz türünden.bi an önce benim düzene girmem lazım..yarın tartılacağım bakayım bi değişiklik olmuş mu.
yalnız spor yapamıyorum tekim hep hiç arkadaşaım komşum yok tekde canım istemiyo(((

Herkese günaydınlarrrr
Ankara bulutlu güneş yok çok mutluyum pişmeyecez ama bunaltıcı hava var....şimdi evi temizleyeceğim....sonra girerim tekrardan....

günaydın kızlar ,
anca gelebildim ,
bu pazartesi yoğunluğum azalacak demiştim ,
diğer avukatın iznini uzatacağı , benim memurun da hastalık geçireceği tuttu,
az sonra geçmişi okuycam neler yapmışsınız

canim ben de gunluk menu olusturmuyorum ki,
artik bu saglikli beslenme bilinci oyle yerlesti ki biz de, pisirdigimiz yemeklerden tut da yaptigimiz ara ogunlere kadar hepsi saglikli secimler olmaya basladi kendiliginden.
zamanla seninde boyle olacak bak goreceksin.

markete alisverise gittiginizde meyve-sebze reyonuna kosacaksin, bisuru sebze alip doneceksin eve.
yemek yaparken , salca-yag-tuz elin varmayacak azicik koyacaksin.
yeni salatalar kesfedeceksin.
bisey kizartacakken vazgecip haslama ya da izgara yapacaksin.

inan ben de boyle oldu, sende de olacak goreceksin.

kekin bile diyetini yaptik biz burda , ohooooo
))

gunaydin canimcigimmmmm

herkese günaydın opuyorumnanaktan nasılsınız kızlar bugün
kahvaltımı yazim
kepek ekmeğim sadece bir dilim kalmlş o yüzden beyaz ekmekle devam etmek zorunda kaldım
1 kepekli 3 dilim beyaz ekmek yedim biraz fazla biliyorum ama dilimler küçük ve inceydi
herzamanki gibi labne vazgeçemiyorum çünki çok seviyorum
1 domates
1 bardak az şekerli çay
2 tatlı kaşığı reçel
yarım kibrit.k. kadar kaşar peyniri
ve birkaç bardak su
şimdi de gidip biberiye çayımı içicem
he bide bol margarinli kek vardı amaaaaaaa yemediiiiiiim :lepi:

evet canım aynen
netten öğrendim canım yoksa nerden bilcem orta karadenizden kilisi
http://yesilkivi.com/?p=698 ahanda burdan

nasılsın görüşmeyeli geçmiş olsun
çokmu dondurma soğuk su olayına girdin

senin kahvaltılar hep böyle sağlam oluyor sanırım

evet tatlım doyamıyorum ki napim
zaten kahvaltıda bir dilim ekmek yiyenlere hayret ediyorum
nasıl doyuyorlar bir dilimcik ekmekle yaa

arkadaşlar bide bişi paylaşmak istiyorum sizlerle.belki çok farklı bi konu ama artık çıldıracağım.çok fazla agresif davranışlarım oluyo.kendi ailem arkadaşlarım dışında eşime karşı özellikle.ve onun arkadaşlarına..yani küçük bi olayı büyütüyorda büyütüyorum son noktaya gelene kadar kıyameti koparıp duruyorum sonra sakinleşince hata yaptığımı farkediyorum.eşim sakin bi şekilde duruyo artık oda alıştı bu hallerime ama ben korkumdan içime kapanık oldum sadece öfkemi dışa vurur hale geldim.bi günüm bi günüme uymuyo.bu genel olarak hep böyleydi ama son zamanlarda canım yanmaya başladı tüm sevdiklerimi üzüyorum sanki.ne yapacağımı bilemiyorum.

merhaba kızlarr. bu hafta gelemedim hiç, akşamalrı girebiliyorum.özledim sizi Şeniz evde biraz işim var yine çıkacağım. dünkü yediklerimi yazıyorum trufcuğum

sabah: 2 dilim esmer ekmek, biber, maydonoz, salatalık, 1 kaşık yumurtasız menemen, kk peynir

ara: 1sb yy süt

öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 2 kaşık yy yoğurt, 2 dilim esmer ekmek

ara: 3 dilim karpuz

akşam: közlenmiş patlıcanla yapılan 1 tane karnıyarık, 1 kase cacık

ara: soda

selamlar kızlar daha kahvaltımı yapamadım uyanır uyanmaz slimlerinden oluşan 1 saatlik sporumu yaptım,birazdan kahvaltı yaparım ve yürüyüşe geçerim
artık sporuda abarrtım ya neyse,şu şeytanın bacağını kırarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…