arkadaşlar bide bişi paylaşmak istiyorum sizlerle.belki çok farklı bi konu ama artık çıldıracağım.çok fazla agresif davranışlarım oluyo.kendi ailem arkadaşlarım dışında eşime karşı özellikle.ve onun arkadaşlarına..yani küçük bi olayı büyütüyorda büyütüyorum son noktaya gelene kadar kıyameti koparıp duruyorum sonra sakinleşince hata yaptığımı farkediyorum.eşim sakin bi şekilde duruyo artık oda alıştı bu hallerime ama ben korkumdan içime kapanık oldum sadece öfkemi dışa vurur hale geldim.bi günüm bi günüme uymuyo.bu genel olarak hep böyleydi ama son zamanlarda canım yanmaya başladı tüm sevdiklerimi üzüyorum sanki.ne yapacağımı bilemiyorum.
merhaba kızlarr. bu hafta gelemedim hiç, akşamalrı girebiliyorum.özledim sizi Şeniz evde biraz işim var yine çıkacağım. dünkü yediklerimi yazıyorum trufcuğum
sabah: 2 dilim esmer ekmek, biber, maydonoz, salatalık, 1 kaşık yumurtasız menemen, kk peynir
ara: 1sb yy süt
öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 2 kaşık yy yoğurt, 2 dilim esmer ekmek
ara: 3 dilim karpuz
akşam: közlenmiş patlıcanla yapılan 1 tane karnıyarık, 1 kase cacık
ara: soda
sağol canım dene mutlaka, pişme süreleri, oranları vs bunlardan denemeden emin olamazsın. atıyorum ilk yaptığında suyu az gelir, şusu çok gelir falan. denemek lazım.
ya zaten pratik bunlar isimlerine bakma pratik olmayan yemek pek yapmam ben.
bir tek köfte da ayrı ayrı pişirip birleştirmesi zaman alıyor işte, köteyi yoğurması el oyalayıyor yani o kadar, o da köfte yani yapcak bişi yok:) ben çok sevdiğimden üşenmiyorum onu yapmaya:)
etli olan acaip basit eti istediğin gibi pişir, iyice pişmesine gerek yok zaten, güveçte de pişcek sonuçta. ama ben et yemeklerini iyice pişirme taraftarı olduğumdan, güveçte de fazla tutunca patlıcanlar kaybolacağından dolayı, önce eti biraz pişirip yapıyorum. pişirmeden yapanlar da var ama pişirmek daha iyi, hem süresi kısalıyor.
biber dolmalı basit ötesi ben ondan bişey unutmuşum şimdi aklıma geldi onda patates te var. en üste halka halka patatesler diziyorsun onlar sosun de etkisiyle kavruluyor böyle kırmızı kırmızı nefis oluyor:)
evet öyle yapmak lazım. çorba, et yemeği, zeytinyağlı sebze dolma vs, pilav gibi dimi.
bir de salata iftariyelik daha ne olsun yahu:) ramazanda insanlar hiç doymayacakmış gibi geliyor bana:)
bu arada annemler yemeğime bayıldı. babam anneme lachesisden ders al dedi yine:)
çok mutlu oluyorum yaptığım yemekler sevilip yendiğinde:)
içimde bir yerlerde gizli bir anadolu kadını var herhalde ehehee
gerçi hamur işlerinde pek iyi değilim.
aaaa süpermiş bu, çiftlik köfteyle hasanpaşa karışımı.
ben şimdi köfteyi senin dediğin gibi dizip üstüne kaşar döşeyip fırınlıyordum, diğer yandan püreyi kaşarla süsleyip fırınlıyorum, ikisini yanyana servis ediyordum.
bu dediğin daha pratik deniyim bunu ben çok sağol.
yanına da bademli pilav yaparım süper olur:)
arkadaşlar bide bişi paylaşmak istiyorum sizlerle.belki çok farklı bi konu ama artık çıldıracağım.çok fazla agresif davranışlarım oluyo.kendi ailem arkadaşlarım dışında eşime karşı özellikle.ve onun arkadaşlarına..yani küçük bi olayı büyütüyorda büyütüyorum son noktaya gelene kadar kıyameti koparıp duruyorum sonra sakinleşince hata yaptığımı farkediyorum.eşim sakin bi şekilde duruyo artık oda alıştı bu hallerime ama ben korkumdan içime kapanık oldum sadece öfkemi dışa vurur hale geldim.bi günüm bi günüme uymuyo.bu genel olarak hep böyleydi ama son zamanlarda canım yanmaya başladı tüm sevdiklerimi üzüyorum sanki.ne yapacağımı bilemiyorum.
harika başka söze gerek yok
selam,
öğle yemeğimi yedim geldim ,
dün yediklerim ,
- sabah ,
- 1 fincan biberiye çayı,
- (ara öğün v.s yapamadım , ara vermeden duruşmadaydım)
- bolca su
- öğle ,
- 3 adet kadınbudu köfte
- az bulgur pilavı
- ara ,
- biberiye çayı
- akşam ,
- 1 adet tavuk baget ızgara
- pilav
- azıcık patates kızartması
- yatmadan önce 1 salkım üzüm
canım biberiye çayının faydası nedir açıklarmısın
Tegocum görmeyeli hedefine daha da yaklaşmısın, tebrikler
HAE:
aman hemen ıc guzelım bol bol su ıcelım hele bu sıcaklarda hayatım daha fazla ıcmelıyız
saol cnaım ücudum baya şişti karpuz detozu yapıorum bugün 2.günüm bakalım
şişelere doldurup doldurup içelm kızlarr bolca içmiş oluoruzz o zman :)
allaha şükürr yağmur yağıorr kızlar ama hava yine bunaltıcıı azııck çıktım ıslanıyım die rahatladım inanın yaa :)
tegocum ne güzel bir haber bu ,
inşallah buraya da yağar yağmur:Saruboceq:
bugn pasta yaptım kızlar misafr gelckmş anneminde dışarda işleri vardı bn yaptımm :)) ayy yememem gerk ondannn kendimi tutmam gerkk inş.yememm yaa korkuorumm
ben eskiden misafirliklere gittiğimde bile onca güzel börek çöreğe hayır der yemezdim.alışmışlardı artık bana.ve o zamanlar 44-45kilo idim.boğazıma hakimiyeti kaybedince bu hale geldim.ama öncesi gün misafirlikteydik.kurupasta +tatlı ikram ettiler gece 11 de çok geç oldu diye yemedim.onlarda çok kilolu oldukları için en iyisini yapıyosun dediler biz tutamıyoz sen iradelisin dediklerinde rahatladım.ikramı geri çevirdiğime üzülmüştüm çünkü kırılırlarsa diye.o yüzden ne kadar çekici olsalarda yememekde yarar var ki 1 dilim kek nerden baksan 400-500 kalori arasında onun yerine yiyebileceklerini düşünüp tut bence kedini.lmaz: lmaz puyorumnanaktan
ayy çok saol canım evett dondurmaa yiebilirim yarın çarşıyaa çıkıcam erkk arkdşımlaa :)) o zman kullanıcam bu hakkımııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım şükürler olsun yaraabim :1hug: inş.canım benim inanın gece 1 saat uyanmadan uyuyamadm sıcaktan yok olmuorr o nasıll bi havaydı yanee yaa kafamçokkarıştı
Günaydın kızlar,
dün mesajımı yazdığımda çıkmıştınız onun için kopyakıyorum bir kaç eksik şey yazmışım çünkü.
pepper ve anchusayaydı mesaj. anchusa bu arada umarım çok güzel geçer görüşmen. ben sana plan kesinleşince mesaj atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?