50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi pskoloğa gitsen nasıl olur
turkbayragi

harika başka söze gerek yok

Günaydın kızlar,

dün mesajımı yazdığımda çıkmıştınız onun için kopyakıyorum bir kaç eksik şey yazmışım çünkü.

pepper ve anchusayaydı mesaj. anchusa bu arada umarım çok güzel geçer görüşmen. ben sana plan kesinleşince mesaj atarım.

Agresifliğin böyle giderse sevdiklerini kendinden uzaklaştırırsın, kendin de hep mutsuz olursun. o öfkenin kaynağı bulman lazım yok etmen için. Bu konuda da trufun dediği gibi ancak iyi psikolog yardım edebilir.

kızlar dün havuzda o kadar çok yorulmuşum ki kollarım sırtım belim heryerim ağrıyor şimdi
keşke haftada bir gitseymişim hep şimdiye kadar
neyse ramazan geçsin yine gideriz
havalar yine sıcak gider çünkü bayaaa

selam,
öğle yemeğimi yedim geldim ,
dün yediklerim ,
  • sabah ,
  • 1 fincan biberiye çayı,
  • (ara öğün v.s yapamadım , ara vermeden duruşmadaydım)
  • bolca su
  • öğle ,
  • 3 adet kadınbudu köfte
  • az bulgur pilavı
  • ara ,
  • biberiye çayı
  • akşam ,
  • 1 adet tavuk baget ızgara
  • pilav
  • azıcık patates kızartması
  • yatmadan önce 1 salkım üzüm

canım biberiye çayının faydası nedir açıklarmısın

Tegocum görmeyeli hedefine daha da yaklaşmısın, tebrikler

saol cnaım ücudum baya şişti karpuz detozu yapıorum bugün 2.günüm bakalım
HAE:

aman hemen ıc guzelım bol bol su ıcelım hele bu sıcaklarda hayatım daha fazla ıcmelıyız

şişelere doldurup doldurup içelm kızlarr bolca içmiş oluoruzz o zman :)

allaha şükürr yağmur yağıorr kızlar ama hava yine bunaltıcıı azııck çıktım ıslanıyım die rahatladım inanın yaa :)

bugn pasta yaptım kızlar misafr gelckmş anneminde dışarda işleri vardı bn yaptımm :)) ayy yememem gerk ondannn kendimi tutmam gerkk inş.yememm yaa korkuorumm

tegocum ne güzel bir haber bu ,
inşallah buraya da yağar yağmur:Saruboceq:

ben bugğn sabah 1 simit çayla beraber
öğlen ızgara köfte(6 adet küçük boy)+2 kaşık bulgur pilavı 3 ince dilim ekmek yedim.
1-2 saat sonrada meyve yerim.
akşamı büyük bi ihtimalle yoğurt yada salata ile geçiririm.
bu arada sık sık yerimden kalkıp yürüyorum ayakta bacaklarımla makas hareketi yapıyorum.iş yerinde olduğum için bu şekilde.
evim iş yerine 15 dk yürüme mesafesinde.birde alışverişe çıkıcam o aradada taşıt yerine yürümeyi düşünüyorum.

bugn pasta yaptım kızlar misafr gelckmş anneminde dışarda işleri vardı bn yaptımm :)) ayy yememem gerk ondannn kendimi tutmam gerkk inş.yememm yaa korkuorumm

ben eskiden misafirliklere gittiğimde bile onca güzel börek çöreğe hayır der yemezdim.alışmışlardı artık bana.ve o zamanlar 44-45kilo idim.boğazıma hakimiyeti kaybedince bu hale geldim.ama öncesi gün misafirlikteydik.kurupasta +tatlı ikram ettiler gece 11 de çok geç oldu diye yemedim.onlarda çok kilolu oldukları için en iyisini yapıyosun dediler biz tutamıyoz sen iradelisin dediklerinde rahatladım.ikramı geri çevirdiğime üzülmüştüm çünkü kırılırlarsa diye.o yüzden ne kadar çekici olsalarda yememekde yarar var ki 1 dilim kek nerden baksan 400-500 kalori arasında onun yerine yiyebileceklerini düşünüp tut bence kedini.lmaz:lmazpuyorumnanaktan

ayy çok saol canım evett dondurmaa yiebilirim yarın çarşıyaa çıkıcam erkk arkdşımlaa :)) o zman kullanıcam bu hakkımııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım şükürler olsun yaraabim :1hug: inş.canım benim inanın gece 1 saat uyanmadan uyuyamadm sıcaktan yok olmuorr o nasıll bi havaydı yanee yaa kafamçokkarıştı

evet canım yaaaa,
neydi o geceki sıcak ,
bir de benim bulunduğum yer inanılmaz nemli düşün halimizikafamçokkarıştı

cnm cok sagol.

verdigin tarifler cok nefis duruyor,
masallah anchusa ile ikiniz mutfakta epey hamaratsiniz.

anchusaya ben de basarilar diliyorum gorusmesinde.

benim yarin ki durumum biraz riske girdi -(((
bu oglen 2 saat izin aldim isten, simdi yarin nasil izin alicam bilmem. :-((( ufff is hayati zor yaa

ama durun aksama kadar haber veririm size muhakkakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…