açlık hissetmiyor musun...meyve yok hiç....Merhabalaaaaaarrr =))
Bugünkü menümü yazmaya geldim
Sabah :
2 dilim tost ekmeği
Birine fındık ezmesi sürüp yedim, diğerine de krem peynir :kedi:
Ara :
6 adet fındık
Öğle :
2 kaşık kadar patates püresi
1 büyük domates
Akşama da 2 adet dolma biber yemeyi düşünüyorum. Birazda yoğurt yerim sanırım, gün biter.
Omurga egzersizlerim var, onu yapcam birazdanda...
oooo kuzum hoşgeldin nasılsın, tatil nasıl geçti biz de görüşme planı yaptık ama uymadı, sen de müsait olduğunda görüşelim hep birlikte.sPatzy geldiiiiiiiizemuszemus
nasılsınız güzeller, ballıbademlerrrrrrbayanssulusmile
kızlar ben cıkıyorum...gidip yemek hazırlayyayım...öptümmmmm
açlık hissetmiyor musun...meyve yok hiç....
ben dereotunu görmemişim..severim çörekotunu ben...iştah açtığı söyleniyo ama....Peppercim her sabah ne kadar nutella yiyorsun minnoş...
MENÜM
sabah
müsli
öğlen
iki dlm ekmek arasına hindi fümeli sandviç
ara
3 etiform çörekotlu kraker
1 ceviz
ara(midem kazındı)
1 lokma ekmek
1 zeytin
akşam
fırında patates
az yağlı hindi yahni
yağsız atom salata
ara
şeftali
canım sıkma kendini başka zaman buluşalım, öyle iki arada bir derede olmaz. sen haber verisin biz geliriz yine. ama en az 2 saat kalabileceğin bir zaman olsun:)
evet, oyle yarim saat 45 dk.da bisey anlamiyoruz,
dedigin gibi birgun 2 saat izin alayim da soyle guzelce sohbet edelim, ne konustugumuzu anlayalim diy mi.
sen de oruc tutacak misin cnm? achosum tutmayacak sanirim.
ramazanin son haftasi regliyim ben , o zaman da olabilir.
ya da siz ikinizde oruc tutmuyorsaniz; ben oruclu olsam da farketmez, maksat gorusmek; ben gelirim yine ..
selam,
öğle yemeğimi yedim geldim ,
dün yediklerim ,
- sabah ,
- 1 fincan biberiye çayı,
- (ara öğün v.s yapamadım , ara vermeden duruşmadaydım)
- bolca su
- öğle ,
- 3 adet kadınbudu köfte
- az bulgur pilavı
- ara ,
- biberiye çayı
- akşam ,
- 1 adet tavuk baget ızgara
- pilav
- azıcık patates kızartması
- yatmadan önce 1 salkım üzüm
ben bugğn sabah 1 simit çayla beraber
öğlen ızgara köfte(6 adet küçük boy)+2 kaşık bulgur pilavı 3 ince dilim ekmek yedim.
1-2 saat sonrada meyve yerim.
akşamı büyük bi ihtimalle yoğurt yada salata ile geçiririm.
bu arada sık sık yerimden kalkıp yürüyorum ayakta bacaklarımla makas hareketi yapıyorum.iş yerinde olduğum için bu şekilde.
evim iş yerine 15 dk yürüme mesafesinde.birde alışverişe çıkıcam o aradada taşıt yerine yürümeyi düşünüyorum.
fırında patitis mücveriyse yazıyım canım.
bir kapta 2 yumurta 2-3 yemek kaşığı yoğurt, bir su bardak un, bir çay bardağı sıvı yağ ve kabartma tozunu karıştırıp çırpıyoruz kek gibi.
sonra içine yarım kalıp kadar beyaz peynir atıyorsun, biraz da dereotu.
diğer yandan patatesleri ya minik küp küp doğruyorsun ya da rendeliyorsun. 4-5 tane falan.
sonra patateslerle karışımı iyice karıştırıp, tepsi, borcam gibi hafif yağladığın bir kaba koyup üzerine bol miktarda çörek otu koyup fırınlıyorsun.
afiyet olsun efendim:) ay canım çekti şimdi:)
bugunku menumm
sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
yarim kk beyaz peynir
2 ad. yesil zeytin
1 kucuk nutella
ara
2 ad. gunkurusu kayisi
ogle
2 parca mezgit
1 bardak elma suyu
ara
yarim dilim havuclu kekbilmiyorumkismile
muhabbeti gecti cnm cekti :-(
aksam
?
-- onceki gun kofte yemistim, dun aksam sebze yedim (kabak), bu oglen de balik yedim. bu hafta tum vitaminlerimi iyi almisimdir sanirim.
bu aksam da meyve+yogurt yiyebilirim sanirim.
yuruyus ya da pilate syapicam bir de.
sPatzy geldiiiiiiiizemuszemus
nasılsınız güzeller, ballıbademlerrrrrrbayanssulusmile
Merhabalaaaaaarrr =))
Bugünkü menümü yazmaya geldim
Sabah :
2 dilim tost ekmeği
Birine fındık ezmesi sürüp yedim, diğerine de krem peynir :kedi:
Ara :
6 adet fındık
Öğle :
2 kaşık kadar patates püresi
1 büyük domates
Akşama da 2 adet dolma biber yemeyi düşünüyorum. Birazda yoğurt yerim sanırım, gün biter.
Omurga egzersizlerim var, onu yapcam birazdanda...
ben dereotunu görmemişim..severim çörekotunu ben...iştah açtığı söyleniyo ama....Peppercim her sabah ne kadar nutella yiyorsun minnoş...
MENÜM
sabah
müsli
öğlen
iki dlm ekmek arasına hindi fümeli sandviç
ara
3 etiform çörekotlu kraker
1 ceviz
ara(midem kazındı)
1 lokma ekmek
1 zeytin
akşam
fırında patates
az yağlı hindi yahni
yağsız atom salata
ara
şeftali
tutucam sanırım ben de bu sefer evdeyim nasıl olsa. şimdi çıkıyorum çiçek falan bakıcam eve, öptüm sizi. opuyorumnanaktan
lachesis; anchusa
cok ozur diliyorum kizlar,
nolur kusura bakmayin..
ben de simdi cikiyorum; iyi aksamlarrrrr optum cokk
harika bu akşambunu yapcam
ne çiçeği alıcam canım sen
Teşekkürler yorum içinopuyorumnanaktan. Bugünün menüsünü biraz daha sonra yazayım, bir şeyler eklenebilir de...napoliten ve pide sen de biliyorsun ki olmamış
ama bunlar alıştırma gittikçe düzelece biliyorum tatlı kuş
Neyse bir tek ben yokmuşum, mutlu oldum ehe he hekaydirigubbakcemile3.ben o zamanlar evli değildim ve yalnız yaşıyordum
amanın gecenin 12 sin de arkadaşı aradım aldı beni arabayla evden de
başka bi arkadaşa götürdü
çok tırsmıştım
Hanımlaaaarrrr... Bu yemek tarifi muhabbetine Ramazanda da devam etmeyeceksiniz değil misırnaşık şey. Aman bu yazdığımı ciddiye almayın, aslında benim hoşuma gidiyor açlıktan midemin kazınması, istediğiniz gibi yemeklerden bahsedinopuyorumnanaktan.kilis tava gibi bişi sanırım senin tarifin de güzel
üzerine hasan paşa gibi de püre koyuyorsun çok lezzetli olur
lachesisimin de tarifleri süper yani :lepi:
Spor yapmaya alışık değilsen hiç zorlama aniden canım. Benim tavsiyem şu, günlük tut. İlk hafta her gün 5 dakika germe hareketleri yap. İkinci hafta 10 dakikaya çıkar. Böyle böyle alışırsın ve çok kolay gelir. Bir de bilgisayardan egzersiz videolarına bakmak çok etkili, şahsen ben çok fena gaza geliyorum izleyince:lepi:.yalnız spor yapamıyorum tekim hep hiç arkadaşaım komşum yok tekde canım istemiyo(((
Klasik bir öneri olacak ama... neyse ben yine de yazayım :) ; sinirli anlarında ne kadar sinirlenirsen sinirlen tek kelime konuşmamaya çalış, sakinleştikten sonra olayı boşuna büyüttüğünü farkedeceksin, o zaman daha rahat düşünebilirsin, konuşabilirsin... Tabi sakinleşmen ne kadar sürüyor bilmiyorum, beş on dakika mı yoksa birkaç gün falan mı?arkadaşlar bide bişi paylaşmak istiyorum sizlerle.belki çok farklı bi konu ama artık çıldıracağım.çok fazla agresif davranışlarım oluyo.kendi ailem arkadaşlarım dışında eşime karşı özellikle.ve onun arkadaşlarına.
...
bi günüm bi günüme uymuyo.bu genel olarak hep böyleydi ama son zamanlarda canım yanmaya başladı tüm sevdiklerimi üzüyorum sanki.ne yapacağımı bilemiyorum.
HAE:
bakalım fılmın nasıl cıkıcak cok merak edıorum yorumlaırnı yazarsın sonra bıtanem olurmu
ıyıseyırler hayatımmm
bende casper cok severım rastlarsam ızlerım hala kaydirigubbakcemile3
ccokk optummm cıcım gorusmek uzere tatlıskom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?