50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

açlık hissetmiyor musun...meyve yok hiç....

açlık hissetmiyor musun...meyve yok hiç....

Hayır, hissetmiyorum. Ben normalde çok yerim aslında insan güne 12de başlayınca böyle oluyor. Tatildeyim, geç uyanıyorum. Gün bana başlayalı 5 saat oldu daha :)) Haliyle yetti yediklerim... Hem meyve sevmem ben pek... Annemin zoruyla yerim hep...

cnm bir ara birakmistim,
uzunca bi zaman yemedim.
ama haklisin 1-2 haftadşr dadandim yeniden.
neyse ramazanda yiyemicem zaten :-(((
)

bu arada en begendigim menuler,
1 - seninkiler
2- melahatinkiler.

harbiden diyet gibi diyet yapiyosunuz yani.

canım sıkma kendini başka zaman buluşalım, öyle iki arada bir derede olmaz. sen haber verisin biz geliriz yine. ama en az 2 saat kalabileceğin bir zaman olsun:)

evet, oyle yarim saat 45 dk.da bisey anlamiyoruz,
dedigin gibi birgun 2 saat izin alayim da soyle guzelce sohbet edelim, ne konustugumuzu anlayalim diy mi.

sen de oruc tutacak misin cnm? achosum tutmayacak sanirim.
ramazanin son haftasi regliyim ben , o zaman da olabilir.

ya da siz ikinizde oruc tutmuyorsaniz; ben oruclu olsam da farketmez, maksat gorusmek; ben gelirim yine ..

tutucam sanırım ben de bu sefer evdeyim nasıl olsa. şimdi çıkıyorum çiçek falan bakıcam eve, öptüm sizi. opuyorumnanaktan

iyisin kuşum aynen devam

çalışan menüsü olmuş ama güzel sorun yok

harika bu akşambunu yapcam

o kadarcı kektenbişi olmaz afiyet olsun canım

sPatzy geldiiiiiiiizemuszemus

nasılsınız güzeller, ballıbademlerrrrrrbayanssulusmile

hoşgeldin fıstıknasıl geçti tatil

güzel canım tebrikler

perfect

tutucam sanırım ben de bu sefer evdeyim nasıl olsa. şimdi çıkıyorum çiçek falan bakıcam eve, öptüm sizi. opuyorumnanaktan

ne çiçeği alıcam canım sen

lachesis; anchusa

cok ozur diliyorum kizlar,

nolur kusura bakmayin..

ben de simdi cikiyorum; iyi aksamlarrrrr optum cokk

aaa olur mu öyle şey, niye kusura bakalım sıkma canını öptüm ben de. opuyorumnanaktan

harika bu akşambunu yapcam

ne çiçeği alıcam canım sen

afiyet olsun canım. benim holde bir köşe gözüme boş gözüktü de, oraya cam yer vazosu işe bambu dallarından aldım. çok güzel durdu iyi ki almışım:)

napoliten ve pide sen de biliyorsun ki olmamış
ama bunlar alıştırma gittikçe düzelece biliyorum tatlı kuş
Teşekkürler yorum içinopuyorumnanaktan. Bugünün menüsünü biraz daha sonra yazayım, bir şeyler eklenebilir de...
ben o zamanlar evli değildim ve yalnız yaşıyordum
amanın gecenin 12 sin de arkadaşı aradım aldı beni arabayla evden de
başka bi arkadaşa götürdü
çok tırsmıştım
Neyse bir tek ben yokmuşum, mutlu oldum ehe he hekaydirigubbakcemile3.
kilis tava gibi bişi sanırım senin tarifin de güzel
üzerine hasan paşa gibi de püre koyuyorsun çok lezzetli olur
lachesisimin de tarifleri süper yani :lepi:
Hanımlaaaarrrr... Bu yemek tarifi muhabbetine Ramazanda da devam etmeyeceksiniz değil misırnaşık şey. Aman bu yazdığımı ciddiye almayın, aslında benim hoşuma gidiyor açlıktan midemin kazınması, istediğiniz gibi yemeklerden bahsedinopuyorumnanaktan.
yalnız spor yapamıyorum tekim hep hiç arkadaşaım komşum yok tekde canım istemiyo(((
Spor yapmaya alışık değilsen hiç zorlama aniden canım. Benim tavsiyem şu, günlük tut. İlk hafta her gün 5 dakika germe hareketleri yap. İkinci hafta 10 dakikaya çıkar. Böyle böyle alışırsın ve çok kolay gelir. Bir de bilgisayardan egzersiz videolarına bakmak çok etkili, şahsen ben çok fena gaza geliyorum izleyince:lepi:.
Pilates yapan sen miydin bu arada? Unutuyorum da isimleri bazen kusura bakma .
Klasik bir öneri olacak ama... neyse ben yine de yazayım :) ; sinirli anlarında ne kadar sinirlenirsen sinirlen tek kelime konuşmamaya çalış, sakinleştikten sonra olayı boşuna büyüttüğünü farkedeceksin, o zaman daha rahat düşünebilirsin, konuşabilirsin... Tabi sakinleşmen ne kadar sürüyor bilmiyorum, beş on dakika mı yoksa birkaç gün falan mı?

Merhabalar kızlar

Su kaybı mıdır nedir bilmiyorum ama bugün 52,6 çıktım, çok da sevindim sositososito :kedi:

YESACIM CADICIM nerelerdesin, yoksa benden daha mı kilolu oldun da, yüzün mü tutmuyo gelmeye kaydirigubbakcemile3

NUTCASECİM ben de meyve pek yemiyorum ama hazır yaz meyveleri varken fırsatı kaçırmamak lazım cokacimcoook
Yaw sen kaç aydır diyete haftaya başlayacağım diyon, hala öyle demeye utanmıyon mu aklinialirimsmile
Korku filmi tavsiye eder misin bana olumunekankayizsmile Uzakdoğu filmlerinden genelde bilindik olanları izledim sadece...
Girl with the Dragon Tattoo da öyle aman aman uygunsuz sahne yoktu ama tabi sahne olmasa da uygunsuz içerik var. Benim izlediğim verson 152 dk ydı, bi de bunu 180 dk lık versiyonu varmış -tatlicadiarzu-, muhtemelen onda kesilmemiştir o sahneler.

Evet filmleri internetten indiyorum, A Tale of Two Sisters ı da pek severim :lepi:

Film gereksiz uzundu canım, ama sürükleyiciydi. 2. kez izlenecek bi film değil.
Sevgi böcüğü, casper ı sevmesen şaşardım zaten kaydirigubbakcemile3

TRUFCUM
niye uğralamayam buralar yahu, ben gitmeden önce buraya yazdıydım hem sempatiksalakcinni
Biz birbirimize iyi destek oluyoz canım, iddaya bence kocanla gir yine... resmen sana imkansızı başarttıydı, hala inanamıyom yaw -tatlicadiarzu-
Senin tayin işi noldu canım??? HAE

Son düzenleme:
peppermint menülerimi beğendiğimi söylemişsin sağol canımmm.

yarın yoğun gün beni bekliyor.annemle evin camların sileceğiz, perdleri falan yıkayacağız.

bugünkü yediklerim

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, kk peynir, domates, biber, maydonoz

ara: 1 sb yy süt

öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 5 tane badem

akşam: 5 kaşık susuz et sotei 1 kase cacık, 1 dilim çavdar ekemği

ara: azıcık diyarbakır burma yeyip( kendimi frenleyip 2 top meyveli dondurma yedim tatlıyı bırakıp)

kızlarr bnde pastadan yemedmm yarın kahvltıda ilk işimm onu götrmk olck azcıkda olsaa :asigim:1-2 çatalcık amaa inş.frenlicm kendmi opuyorumnanaktan kendm yaptım tadınaa bkyıım demee şimcikk merk ederm mazallah bi yerm şişiverirr sırnaşık şey

güvaydın kızlar ya valla hayret ediyorum siz bu menülerle nasıl kilo veriyosunuz her öqünde ekmek var meyve var kekler pastalar anlamadım gitti yaacokacimcoook durmadan yiyosunuzsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…