kizlar misafir menumu yazayim size
cok sicak diye corba yapmamaya karar verdim onun yerine bir kac cesit salata yapacagim
Patlican salatasi (arap usulu yapacagim, soganli domatesli)
Dereotlu patates salatasi
Akdeniz salatasi
Domatesli mantar
Salcali biftek
Guvecte pilav
Zeytinyagli havuclu taze fasulye
Limonlu cheesecake
Ayyyyyyyyyyy çıldırcam yaaaaaaaaa...dün 58.6 çıktım bugun 59.1 valla bırakcam ben bu rejimi vs....güdüleyen birşey yok....isyanlardayım...dün yazmadım 100 gr fln vermiş olurum diyordum ama bakın... menümün dışına cıkmıyorum bazen cok acıktığım zamnlarda akşam yemeklerden sonra meyve yiyoruz ya msl. dün 2 ceviz biraz üzüm yedim kuru...öyle kaçamaklarım oluyooooooo........çok kzıgınım çokkkkkkkkkkkkk...anneme kahvaltıya gidiyorum byeeee...klava:
Koc kim????
cok sicak diye corba yapmamaya karar verdim onun yerine bir kac cesit salata yapacagim
Akdeniz salatasi
Domatesli mantar
Salcali biftek
Guvecte pilav
Limonlu cheesecake
canım sana sms attım gelmedi mi aaaa, görüşmeni sormuştum hatta, nasıl geçti?
ben de orkide alcaktım çok güzelleri vardı ama sen ben bakamadım demiştin diye hatırladım ben de hiç ilgilenenmem çiçeklere, dökülen yaprakları falan beni sinir eder, ondan bambu aldım. kullanışlıysa alıyım orkide beyazları güzel oluyor.
şu renkli taşlar oluyor çiçekleri aldığım bauhaus da vardı onlardan mı canım?
benim de arkadaşım aradı dün akşam bize gelmek için, ben de kalktım un kurabiyesi yaptım erkenden şimdi fırında pişiyor, bir de sodalı börek yapmak istiyorum ilk defa yapan deneyen var mı güzel oluyor mu?
evet. marine ettim eti. dudukluye atiyorsun yarim saatte pisiyor. cok da pratik bir yemek, tam tembel isi...ay canım niye öyle oluyor ki spor mu yap mıyorsun?
yesa söylemişti sanki neyse akşama gelir söyler.
salçalı biftek çok süper oluyor ya, ben eti öyle yemediğimden tadına hiç bakmadım ama, her gelen bayıldığına göre çok güzel olsa gerek
GÜnaydın bu arada herkese gevezelikten söylemeyi unuttum kaydirigubbakcemile3
Ben aynıyım bugün, siz nasılsınız kilo bildirimleriniz nerede?
cnm aynı şey bndede oluorr malesef :1no2::1no2: sanırım haftada bir tartılsak sinrlermz için daha iyi olucak böyle çok kasılıorum ben.bide şeydne çok korkuorum 59 uz ya 60 lara çıkabilirzz her an :S yeniden dönmek istemiorumm :sinifsinif: 56 olsam çok çok ii olcak amaa bi beceremedm yaaa :bbo: biz 59 laraaa yardım edinn canlarr yaa baksanıza halimizee takıldık yok olmuorr yanii eyvahedigeldismile
anchuza cım
ay dün akşam senin tarifini verdiğin yemeği yaptım baaayyyııııııldım cokacimcoook
çok güzeldi yaa tam bana göre bir yemek
çok çok sağool tatlım hep yaparım artık ben bunu
NUTELLAM in verdiği tarifleri de yapcam İNŞALLAH
yoo bana gelmedi sms...
orkideler harika duruyor, ama 2-3 ay sonraciceklerini dokuyor. 3. bogumundan sapini kesiyorsun ve normal bakmaya devam ediyorsun, 4 ay sonra tekrar cicek veriyor.ben orkide cok cok seviyorum. ne zaman ikeaya gitsem orkideler etrafinda on tur atiyorum
ikea da yine cakil taslari satiliyor. bunlar renkli degil. bildigin cok dogal cakil taslari. beyaz kahve siyah krem tonlarinda... bambu o taslari cok seviyor ve vazo dibine atinca daha cok kok saliyor. ve goruntu de cok daha guzel oluyor..
simdid biz bonzai bakimina sardik. ama benden cok esim..bir bonzai atolyesi bulsam istanbulda onu yollamak istiyorum
sodali borek cok yaptim.. gayet guzel oluyor....deneyebilirsin
Akdeniz salatasi
Domatesli mantar
Salcali biftek
Guvecte pilav
Limonlu cheesecake
evet biraz cok mu olacak ne?? ama huyum kurusun hep cok pisiriyorum. yetmeyecekmis gibime geliyor.. benim yabanci bir arkadasim soyle demisti. bir bayanin turk oldugunu nasil anlarsin??? nasil demistim. 2 misafiri gelecekse bile on kislik yemek hazirliyorsa o bayan turktur.ohooo döktürmşsnn :)) ellerinee sağlık inan bu kadar çeşir süper
GÜnaydın bu arada herkese gevezelikten söylemeyi unuttum kaydirigubbakcemile3
Ben aynıyım bugün, siz nasılsınız kilo bildirimleriniz nerede?
salçalı bifteği nasıl yapıyorsun canım
benim ki hiç güsel olmuyor da
he bide limonlucheesecake den bir dilim de ben alayım aaaaah çok canım çekti delikafadulden
biftegi vaktin varsa onceden biberiye ve kekikle marine ediyorsun..yoksa problem degil....
bir kac kasik salca, su, sarimsak, tuz, defne yapragi,karabiberi karistiriyorsun.. bitekleri dudukluye atiyorsun ustune bu sosu koyuyorsun bifteklerin ustunu ortecek sekilde. yarim saat 45 dk duduklude pisiriyorsun. cok cok pratik bir yemek. herkes de cok begenerek yiyor.
cheesecake in limon sosunu aksam uzeri hazirlayacagim.. ozel siparis geldi ablamla ensitemden o da...senin icin de yerim
çok sağol tatlım
ama benim düdüklüm yok korkuyorum ben o tencereden patlar matlar diye hiç almadım
duduklude pisirmezsen sert olur.
niye korkuyorsun ki.... hele su tefalin son dudukluleri clipsolar cok cok guvenli..eskiden de o patlayan dudukluler.
ben kullaniyorum cok fazla...
nebilim çok ödleğim ben
ama patlamaz diyorsan alim ben birtane bir ara
yemekler çok lessetli oluyormuş düdüklüde diyorlar
evet biraz cok mu olacak ne?? ama huyum kurusun hep cok pisiriyorum. yetmeyecekmis gibime geliyor.. benim yabanci bir arkadasim soyle demisti. bir bayanin turk oldugunu nasil anlarsin??? nasil demistim. 2 misafiri gelecekse bile on kislik yemek hazirliyorsa o bayan turktur.
ben kilo bildirimi mi yarın yaparım papatyam belki biraz düşük çıkarım
çok sağol tatlım
ama benim düdüklüm yok korkuyorum ben o tencereden patlar matlar diye hiç almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?