50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohooo döktürmşsnn :)) ellerinee sağlık inan bu kadar çeşir süper

ay canım niye öyle oluyor ki spor mu yap mıyorsun?

yesa söylemişti sanki neyse akşama gelir söyler.

salçalı biftek çok süper oluyor ya, ben eti öyle yemediğimden tadına hiç bakmadım ama, her gelen bayıldığına göre çok güzel olsa gerek

yoo bana gelmedi sms...
orkideler harika duruyor, ama 2-3 ay sonraciceklerini dokuyor. 3. bogumundan sapini kesiyorsun ve normal bakmaya devam ediyorsun, 4 ay sonra tekrar cicek veriyor.ben orkide cok cok seviyorum. ne zaman ikeaya gitsem orkideler etrafinda on tur atiyorum
ikea da yine cakil taslari satiliyor. bunlar renkli degil. bildigin cok dogal cakil taslari. beyaz kahve siyah krem tonlarinda... bambu o taslari cok seviyor ve vazo dibine atinca daha cok kok saliyor. ve goruntu de cok daha guzel oluyor..
simdid biz bonzai bakimina sardik. ama benden cok esim..bir bonzai atolyesi bulsam istanbulda onu yollamak istiyorum
sodali borek cok yaptim.. gayet guzel oluyor....deneyebilirsin

GÜnaydın bu arada herkese gevezelikten söylemeyi unuttum kaydirigubbakcemile3

Ben aynıyım bugün, siz nasılsınız kilo bildirimleriniz nerede?

evet. marine ettim eti. dudukluye atiyorsun yarim saatte pisiyor. cok da pratik bir yemek, tam tembel isi...

aynı dert bende de var malesef yukarı çıkıyor ama asla aşağı inmiyor tartıda ki rakkamlar malesef :1no2:

afiyet olsun. cok pratik bir yemek o, lezzetli de oluyor. misafire de uygun...

niye gitmedi acaba eee görüşmen nasıl geçti?

Bonzailerin büyük yere koyulanları gerçekten çok güzel de ben küçük saksı çiçeği sevmiyorum pek. o taşlardan alıyım ben o zaman. orkide de alıyım 4 ay duruyorsa iyi:)

senin sodalı börek tarifin nasıl tatlım?

salçalı bifteği nasıl yapıyorsun canım
benim ki hiç güsel olmuyor da
he bide limonlucheesecake den bir dilim de ben alayım aaaaah çok canım çekti delikafadulden

ohooo döktürmşsnn :)) ellerinee sağlık inan bu kadar çeşir süper
evet biraz cok mu olacak ne?? ama huyum kurusun hep cok pisiriyorum. yetmeyecekmis gibime geliyor.. benim yabanci bir arkadasim soyle demisti. bir bayanin turk oldugunu nasil anlarsin??? nasil demistim. 2 misafiri gelecekse bile on kislik yemek hazirliyorsa o bayan turktur.

Son düzenleme:
salçalı bifteği nasıl yapıyorsun canım
benim ki hiç güsel olmuyor da
he bide limonlucheesecake den bir dilim de ben alayım aaaaah çok canım çekti delikafadulden

biftegi vaktin varsa onceden biberiye ve kekikle marine ediyorsun..yoksa problem degil....
bir kac kasik salca, su,zeytinyagi, sarimsak, tuz, defne yapragi,karabiberi karistiriyorsun.. bitekleri dudukluye atiyorsun ustune bu sosu koyuyorsun bifteklerin ustunu ortecek sekilde. yarim saat 45 dk duduklude pisiriyorsun. cok cok pratik bir yemek. herkes de cok begenerek yiyor.
cheesecake in limon sosunu aksam uzeri hazirlayacagim.. ozel siparis geldi ablamla ensitemden o da...senin icin de yerim

Son düzenleme:

çok sağol tatlım
ama benim düdüklüm yok korkuyorum ben o tencereden patlar matlar diye hiç almadım

duduklude pisirmezsen sert olur.
niye korkuyorsun ki.... hele su tefalin son dudukluleri clipsolar cok cok guvenli..eskiden de o patlayan dudukluler.
ben kullaniyorum cok fazla...

nebilim çok ödleğim ben
ama patlamaz diyorsan alim ben birtane bir ara
yemekler çok lessetli oluyormuş düdüklüde diyorlar

eheeh sen çeşididi de abartıyorsun ama bazen:)

ben kilo bildirimi mi yarın yaparım papatyam belki biraz düşük çıkarım

ok cnm

çok sağol tatlım
ama benim düdüklüm yok korkuyorum ben o tencereden patlar matlar diye hiç almadım

ben de almadım, o zaman benimkini yap,
bir tavada biftekleri renkleri değişene kadar az tereyağda pişir. diğer yandan 2 domates. 1 yemek kaşığı salça, az sıvı yağ, 3 sivri biber, 2-3 arpacık soğan,(yoksa bir küçük bütün kuru soğan) 2-3 diş bütün sarımsak bunları sos olarak pişirip geniş bşir tavada büfteklerle beraber karıştırıyorsun. sonra üzerine bifteklerin üzerini örtecek kadar sıcak su koyuyorsun. sonra bol kekik, pul biberi karabiber ve tuz atıp kısık ateşte suyunu çekene kadar yaklaşık 40 dakika ağzı kapalı pişiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…