güvaydın kızlar ya valla hayret ediyorum siz bu menülerle nasıl kilo veriyosunuz her öqünde ekmek var meyve var kekler pastalar anlamadım gitti yaacokacimcoook durmadan yiyosunuzsempatiksalakcinni
peppermint menülerimi beğendiğimi söylemişsin sağol canımmm.
yarın yoğun gün beni bekliyor.annemle evin camların sileceğiz, perdleri falan yıkayacağız.
bugünkü yediklerim
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, kk peynir, domates, biber, maydonoz
ara: 1 sb yy süt
öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 5 tane badem
akşam: 5 kaşık susuz et sotei 1 kase cacık, 1 dilim çavdar ekemği
ara: azıcık diyarbakır burma yeyip( kendimi frenleyip 2 top meyveli dondurma yedim tatlıyı bırakıp)
oooo kuzum hoşgeldin nasılsın, tatil nasıl geçti biz de görüşme planı yaptık ama uymadı, sen de müsait olduğunda görüşelim hep birlikte.
spatziiiii hosgeldin benim kibarcigim, minik kusum.
nasil gecti tatilinnnn ??
hoşgeldin fıstıknasıl geçti tatil
gunaydin güzeller!!!
önce sorunuzla başlıyım tatil tabiki çok güzel geçti. dinlendim, eğlendim, bol bol yüzdüm, ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirdim. her şey yolundaydı.
tabi bu tatillerin maalesef bir de hiç de hoş olmayan dönüşleri var.işlerim birikmiş de boyumu aşmış nerdeyse, içinden çıkmaya çalışıyorum bakalım şimdi.
bir deeeee....acaba kaç kilo oldum diye korka korka tartıya çıktım. inanamadım. 51.4 ohaoldumsmile aldıgımı sanırken baktım 500 gr vermişim. sıcaklardan hiç birşey yiyemiyor ki insan...
sizler neler yaptınız bakalım kızlar ?
güvaydın kızlar ya valla hayret ediyorum siz bu menülerle nasıl kilo veriyosunuz her öqünde ekmek var meyve var kekler pastalar anlamadım gitti yaacokacimcoook durmadan yiyosunuzsempatiksalakcinni
açıkçası bende şaşırıyorum desem yeridir...resmen açlık sınırında yaşıyorum ama hissedilirde daha bişi yok bir haftadır.daha tartılmadım ama vermiş olduğumu düşünmüyorum.ben arkadaşların diyet menüsünü normalde bile çok nadir yerim.:)):)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
canim fazla acelemiz yok bizim,
fazla kilomuz oldugundan haftada 300-500 gr verince seviniyoruz biz; oyle 1-2 kilo vermeye calismiyoruz.
o yuzden de eziyet etmiyoruz kendimize.
bizimkisi diyet degil, yasam bicimi.
belki sen simdi diyet yapiyosun , herseyi kesiyosun yemiyosun, 3 ay sonra kilo verince aynen yemeye baslayacaksin. sonra kilolar geri gelecek;
bunu yapmaktansa omur boyu kararinda yemek ve kararinda bir kiloda kalmak saha mantikli geliyor bize.
--bunu daha oncede aciklamistik kuzum sana ama tatmin olmadin sanirim cevaptan.
iyiii canimm, afferin sana o zaman hepimizi gecersin yakinda, ideal kilona ulasirsin..
ne guzel ozetlemissin yapilmasi gerekenlericanim ben de gunluk menu olusturmuyorum ki,
artik bu saglikli beslenme bilinci oyle yerlesti ki biz de, pisirdigimiz yemeklerden tut da yaptigimiz ara ogunlere kadar hepsi saglikli secimler olmaya basladi kendiliginden.
zamanla seninde boyle olacak bak goreceksin.
markete alisverise gittiginizde meyve-sebze reyonuna kosacaksin, bisuru sebze alip doneceksin eve.
yemek yaparken , salca-yag-tuz elin varmayacak azicik koyacaksin.
yeni salatalar kesfedeceksin.
bisey kizartacakken vazgecip haslama ya da izgara yapacaksin.
inan ben de boyle oldu, sende de olacak goreceksin.
kekin bile diyetini yaptik biz burda , ohooooo
))unaydin canimcigimmmmm
gecmis olsunbu arada feci bir biçimde boğazlarım acıyor
ben de bakayim bu kilis tavaya.. hic yapmadimevet canım aynen
netten öğrendim canım yoksa nerden bilcem orta karadenizden kilisi
http://yesilkivi.com/?p=698 ahanda burdan
asılsın görüşmeyeli geçmiş olsun
çokmu dondurma soğuk su olayına girdin
senin kahvaltılar hep böyle sağlam oluyor sanırım
Agresifliğin böyle giderse sevdiklerini kendinden uzaklaştırırsın, kendin de hep mutsuz olursun. o öfkenin kaynağı bulman lazım yok etmen için. Bu konuda da trufun dediği gibi ancak iyi psikolog yardım edebilir.
istanbulda nem dun %90 di. neredeyse havada su molekulleri ucusacak. zaten sicak degil nem mahvediyor.evet canım yaaaa,
neydi o geceki sıcak ,
bir de benim bulunduğum yer inanılmaz nemli düşün halimizikafamçokkarıştı
bence de kizlar.. strese gerek yokcanım sıkma kendini başka zaman buluşalım, öyle iki arada bir derede olmaz. sen haber verisin biz geliriz yine. ama en az 2 saat kalabileceğin bir zaman olsun:)
cok iradelisin masallah....ben dereotunu görmemişim..severim çörekotunu ben...iştah açtığı söyleniyo ama....Peppercim her sabah ne kadar nutella yiyorsun minnoş...
MENÜM
sabah
müsli
öğlen
iki dlm ekmek arasına hindi fümeli sandviç
ara
3 etiform çörekotlu kraker
1 ceviz
ara(midem kazındı)
1 lokma ekmek
1 zeytin
akşam
fırında patates
az yağlı hindi yahni
yağsız atom salata
ara
şeftali
yok yok 45 dk ile olmaz.. zaten arada bir gorusuyoruz, degsin gorustugumuze degil mi?evet, oyle yarim saat 45 dk.da bisey anlamiyoruz,
dedigin gibi birgun 2 saat izin alayim da soyle guzelce sohbet edelim, ne konustugumuzu anlayalim diy mi.
sen de oruc tutacak misin cnm? achosum tutmayacak sanirim.
ramazanin son haftasi regliyim ben , o zaman da olabilir.
ya da siz ikinizde oruc tutmuyorsaniz; ben oruclu olsam da farketmez, maksat gorusmek; ben gelirim yine ..
ay ben de ikea yi bosalttim... bir suru bambu, bonzai, orkide aldim.. cok guzel duruyorlar...tutucam sanırım ben de bu sefer evdeyim nasıl olsa. şimdi çıkıyorum çiçek falan bakıcam eve, öptüm sizi. opuyorumnanaktan
kizlar bu gece ablamlar gelecekler bana da iyi oldu gorusmememiz. yemek hazirlamak istiyorum onlara. bulussak cok yorulacaktim..lachesis; anchusa
cok ozur diliyorum kizlar,
nolur kusura bakmayin..
ben de simdi cikiyorum; iyi aksamlarrrrr optum cokk
ben de yapacagim temizlik buguntemizlik bitmedi komşu gelmişti de ben kaçıyorum canlar
kociş gelmeden bitmeli
bendede hem holde hem kutuphanede var bambular......sana tavsiye cam vazonun icine en dibe cakil taslari at, cok daha hos duruyor.aaa olur mu öyle şey, niye kusura bakalım sıkma canını öptüm ben de. opuyorumnanaktan
afiyet olsun canım. benim holde bir köşe gözüme boş gözüktü de, oraya cam yer vazosu işe bambu dallarından aldım. çok güzel durdu iyi ki almışım:)
aaaa hosgeldinselamlarrr
bende cok begeniyorum senon menulerini...peppermint menülerimi beğendiğimi söylemişsin sağol canımmm.
yarın yoğun gün beni bekliyor.annemle evin camların sileceğiz, perdleri falan yıkayacağız.
bugünkü yediklerim
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, kk peynir, domates, biber, maydonoz
ara: 1 sb yy süt
öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 5 tane badem
akşam: 5 kaşık susuz et sotei 1 kase cacık, 1 dilim çavdar ekemği
ara: azıcık diyarbakır burma yeyip( kendimi frenleyip 2 top meyveli dondurma yedim tatlıyı bırakıp)
duygusal açlık diye bişey varmış cidden. bunu gözümle gördüm.
gunaydin güzeller!!!
önce sorunuzla başlıyım tatil tabiki çok güzel geçti. dinlendim, eğlendim, bol bol yüzdüm, ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirdim. her şey yolundaydı.
tabi bu tatillerin maalesef bir de hiç de hoş olmayan dönüşleri var.işlerim birikmiş de boyumu aşmış nerdeyse, içinden çıkmaya çalışıyorum bakalım şimdi.
bir deeeee....acaba kaç kilo oldum diye korka korka tartıya çıktım. inanamadım. 51.4 ohaoldumsmile aldıgımı sanırken baktım 500 gr vermişim. sıcaklardan hiç birşey yiyemiyor ki insan...
sizler neler yaptınız bakalım kızlar ?
hosgeldin spatz
tatilinin guzel gecmesine sevindim...neredeydin tatilde
biz bugun bulusmak istemistik ama bilmiyorum son durum nedir? dun foruma giremedim cunku.
hadi simdi calisma zamani. bak islerine.....
canim benim acimdan da iyi oldu.tekrar hosgeldin canim..
ne guzel tatilin iyi gecmis sevindim. evet ben de anchusa ile ayni soruyu sorayim; nereye gitmistin cnm sen ?
tatil donusu hep zor olur, kendini sikmadan, arada derin nefesler alarak 2 dk.lik molalar vererek calis cnm, gerilme...
a.s.
canim ben dun oglen banka sim dolayisiyla oglen 2 saat izin aldim.
pzt.sali da izinli olacagimdan bugun tekrar izin isteyemedim sirketten oglen icin.. :a015: :çok üzgünüm:
cok ozur dilerim,
bugun cikamicam ben canim.
ama ramazan da olsa gorusebiliriz;
biseyler yemek sart degil, otutur sohbet ederiz isterseniz a.s.
hosgeldin spatz
tatilinin guzel gecmesine sevindim...neredeydin tatilde
biz bugun bulusmak istemistik ama bilmiyorum son durum nedir? dun foruma giremedim cunku.
hadi simdi calisma zamani. bak islerine.....
ay ben de ikea yi bosalttim... bir suru bambu, bonzai, orkide aldim.. cok guzel duruyorlar...
bendede hem holde hem kutuphanede var bambular......sana tavsiye cam vazonun icine en dibe cakil taslari at, cok daha hos duruyor.
canim benim acimdan da iyi oldu.
dunaksam ablam aradiu yarin aksam size geliyoruz diye. cumartesi gelecekler saniyordum. birsey diyemedim.. dun gece hemen mutfaga girip cheesecake ve zeytinyagli taze fasulye ve patates salatasi yaptim...bulusursak gidebileyim diye...bulussak gelirdim ama cok cok yorulurdum... temizlik yapmma laizm. ve de yemek...
ne zaman bulusacagimiz onemli degil. ben uyarim her sekilde...
Ayyyyyyyyyyy çıldırcam yaaaaaaaaa...dün 58.6 çıktım bugun 59.1 valla bırakcam ben bu rejimi vs....güdüleyen birşey yok....isyanlardayım...dün yazmadım 100 gr fln vermiş olurum diyordum ama bakın... menümün dışına cıkmıyorum bazen cok acıktığım zamnlarda akşam yemeklerden sonra meyve yiyoruz ya msl. dün 2 ceviz biraz üzüm yedim kuru...öyle kaçamaklarım oluyooooooo........çok kzıgınım çokkkkkkkkkkkkk...anneme kahvaltıya gidiyorum byeeee...klava:
Ayyyyyyyyyyy çıldırcam yaaaaaaaaa...dün 58.6 çıktım bugun 59.1 valla bırakcam ben bu rejimi vs....güdüleyen birşey yok....isyanlardayım...dün yazmadım 100 gr fln vermiş olurum diyordum ama bakın... menümün dışına cıkmıyorum bazen cok acıktığım zamnlarda akşam yemeklerden sonra meyve yiyoruz ya msl. dün 2 ceviz biraz üzüm yedim kuru...öyle kaçamaklarım oluyooooooo........çok kzıgınım çokkkkkkkkkkkkk...anneme kahvaltıya gidiyorum byeeee...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?