50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güvaydın kızlar ya valla hayret ediyorum siz bu menülerle nasıl kilo veriyosunuz her öqünde ekmek var meyve var kekler pastalar anlamadım gitti yaacokacimcoook durmadan yiyosunuzsempatiksalakcinni

açıkçası bende şaşırıyorum desem yeridir...resmen açlık sınırında yaşıyorum ama hissedilirde daha bişi yok bir haftadır.daha tartılmadım ama vermiş olduğumu düşünmüyorum.ben arkadaşların diyet menüsünü normalde bile çok nadir yerim.:)):)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

bencede menün çok güzel.ama bence öğle ile akşam yer değiştirebilse daha iyi olur.ama genede hafif ve sağlıklı.

oooo kuzum hoşgeldin nasılsın, tatil nasıl geçti biz de görüşme planı yaptık ama uymadı, sen de müsait olduğunda görüşelim hep birlikte.

spatziiiii hosgeldin benim kibarcigim, minik kusum.

nasil gecti tatilinnnn ??

hoşgeldin fıstıknasıl geçti tatil

gunaydin güzeller!!!

önce sorunuzla başlıyım tatil tabiki çok güzel geçti. dinlendim, eğlendim, bol bol yüzdüm, ailemle, arkadaşlarımla vakit geçirdim. her şey yolundaydı.

tabi bu tatillerin maalesef bir de hiç de hoş olmayan dönüşleri var.işlerim birikmiş de boyumu aşmış nerdeyse, içinden çıkmaya çalışıyorum bakalım şimdi.

bir deeeee....acaba kaç kilo oldum diye korka korka tartıya çıktım. inanamadım. 51.4 ohaoldumsmile aldıgımı sanırken baktım 500 gr vermişim. sıcaklardan hiç birşey yiyemiyor ki insan...

sizler neler yaptınız bakalım kızlar ?

hosgeldin spatz
tatilinin guzel gecmesine sevindim...neredeydin tatilde
biz bugun bulusmak istemistik ama bilmiyorum son durum nedir? dun foruma giremedim cunku.
hadi simdi calisma zamani. bak islerine.....

güvaydın kızlar ya valla hayret ediyorum siz bu menülerle nasıl kilo veriyosunuz her öqünde ekmek var meyve var kekler pastalar anlamadım gitti yaacokacimcoook durmadan yiyosunuzsempatiksalakcinni

canim fazla acelemiz yok bizim,
fazla kilomuz oldugundan haftada 300-500 gr verince seviniyoruz biz; oyle 1-2 kilo vermeye calismiyoruz.
o yuzden de eziyet etmiyoruz kendimize.
bizimkisi diyet degil, yasam bicimi.

belki sen simdi diyet yapiyosun , herseyi kesiyosun yemiyosun, 3 ay sonra kilo verince aynen yemeye baslayacaksin. sonra kilolar geri gelecek;
bunu yapmaktansa omur boyu kararinda yemek ve kararinda bir kiloda kalmak saha mantikli geliyor bize.

--bunu daha oncede aciklamistik kuzum sana ama tatmin olmadin sanirim cevaptan.

iyiii canimm, afferin sana o zaman hepimizi gecersin yakinda, ideal kilona ulasirsin..

yok canım öle geçmek gibi bi amacım yok inşallah herkes istediği kiloya ulaşır.ve öylece afiyette kalır.benim tek problemim tamamen hareketsizlik gün boyu yerimden kalkmadan oturduğum günleri bilrim.

ne guzel ozetlemissin yapilmasi gerekenleri
bu arada feci bir biçimde boğazlarım acıyor
gecmis olsun
ben de bakayim bu kilis tavaya.. hic yapmadim
Agresifliğin böyle giderse sevdiklerini kendinden uzaklaştırırsın, kendin de hep mutsuz olursun. o öfkenin kaynağı bulman lazım yok etmen için. Bu konuda da trufun dediği gibi ancak iyi psikolog yardım edebilir.

evet canım yaaaa,
neydi o geceki sıcak ,
bir de benim bulunduğum yer inanılmaz nemli düşün halimizikafamçokkarıştı
istanbulda nem dun %90 di. neredeyse havada su molekulleri ucusacak. zaten sicak degil nem mahvediyor.

canım sıkma kendini başka zaman buluşalım, öyle iki arada bir derede olmaz. sen haber verisin biz geliriz yine. ama en az 2 saat kalabileceğin bir zaman olsun:)
bence de kizlar.. strese gerek yok
cok iradelisin masallah....
yok yok 45 dk ile olmaz.. zaten arada bir gorusuyoruz, degsin gorustugumuze degil mi?
tutucam sanırım ben de bu sefer evdeyim nasıl olsa. şimdi çıkıyorum çiçek falan bakıcam eve, öptüm sizi. opuyorumnanaktan
ay ben de ikea yi bosalttim... bir suru bambu, bonzai, orkide aldim.. cok guzel duruyorlar...
lachesis; anchusa

cok ozur diliyorum kizlar,

nolur kusura bakmayin..

ben de simdi cikiyorum; iyi aksamlarrrrr optum cokk
kizlar bu gece ablamlar gelecekler bana da iyi oldu gorusmememiz. yemek hazirlamak istiyorum onlara. bulussak cok yorulacaktim..
temizlik bitmedi komşu gelmişti de ben kaçıyorum canlar
kociş gelmeden bitmeli
ben de yapacagim temizlik bugun
bendede hem holde hem kutuphanede var bambular......sana tavsiye cam vazonun icine en dibe cakil taslari at, cok daha hos duruyor.
aaaa hosgeldin
bende cok begeniyorum senon menulerini...
duygusal açlık diye bişey varmış cidden. bunu gözümle gördüm.

bu midenin doydugu halde gozunun doymamasi durumu galiba.. bende olan sey.....

tekrar hosgeldin canim..
ne guzel tatilin iyi gecmis sevindim. evet ben de anchusa ile ayni soruyu sorayim; nereye gitmistin cnm sen ?

tatil donusu hep zor olur, kendini sikmadan, arada derin nefesler alarak 2 dk.lik molalar vererek calis cnm, gerilme...
a.s.

hosgeldin spatz
biz bugun bulusmak istemistik ama bilmiyorum son durum nedir? dun foruma giremedim cunku.

canim ben dun oglen banka sim dolayisiyla oglen 2 saat izin aldim.

pzt.sali da izinli olacagimdan bugun tekrar izin isteyemedim sirketten oglen icin.. :a015: :çok üzgünüm:

cok ozur dilerim,
bugun cikamicam ben canim.

ama ramazan da olsa gorusebiliriz;
biseyler yemek sart degil, otutur sohbet ederiz isterseniz a.s.

kızlarr günaydın söz verdiğim gibi pastadan sadece 3 çatal yedm :)) ve kahvltıdaa onu yicm die kepekli ekmeğimde yokmş 2 tane minik boy galeta yedm kepekli biraz domates ve kocaman bi kase yoğurtt :)

canim benim acimdan da iyi oldu.
dunaksam ablam aradiu yarin aksam size geliyoruz diye. cumartesi gelecekler saniyordum. birsey diyemedim.. dun gece hemen mutfaga girip cheesecake ve zeytinyagli taze fasulye ve patates salatasi yaptim...bulusursak gidebileyim diye...bulussak gelirdim ama cok cok yorulurdum... temizlik yapmma laizm. ve de yemek...
ne zaman bulusacagimiz onemli degil. ben uyarim her sekilde...

Ayyyyyyyyyyy çıldırcam yaaaaaaaaa...dün 58.6 çıktım bugun 59.1 valla bırakcam ben bu rejimi vs....güdüleyen birşey yok....isyanlardayım...dün yazmadım 100 gr fln vermiş olurum diyordum ama bakın... menümün dışına cıkmıyorum bazen cok acıktığım zamnlarda akşam yemeklerden sonra meyve yiyoruz ya msl. dün 2 ceviz biraz üzüm yedim kuru...öyle kaçamaklarım oluyooooooo........çok kzıgınım çokkkkkkkkkkkkk...anneme kahvaltıya gidiyorum byeeee...klava:

kizlar misafir menumu yazayim size
cok sicak diye corba yapmamaya karar verdim onun yerine bir kac cesit salata yapacagim
Patlican salatasi (arap usulu yapacagim, soganli domatesli)
Dereotlu patates salatasi
Akdeniz salatasi
Domatesli mantar
Salcali biftek
Guvecte pilav
Zeytinyagli havuclu taze fasulye
Limonlu cheesecake

hosgeldin spatz

canım sana sms attım gelmedi mi aaaa, görüşmeni sormuştum hatta, nasıl geçti?

ay ben de ikea yi bosalttim... bir suru bambu, bonzai, orkide aldim.. cok guzel duruyorlar...

bendede hem holde hem kutuphanede var bambular......sana tavsiye cam vazonun icine en dibe cakil taslari at, cok daha hos duruyor.

ben de orkide alcaktım çok güzelleri vardı ama sen ben bakamadım demiştin diye hatırladım ben de hiç ilgilenenmem çiçeklere, dökülen yaprakları falan beni sinir eder, ondan bambu aldım. kullanışlıysa alıyım orkide beyazları güzel oluyor.
şu renkli taşlar oluyor çiçekleri aldığım bauhaus da vardı onlardan mı canım?

benim de arkadaşım aradı dün akşam bize gelmek için, ben de kalktım un kurabiyesi yaptım erkenden şimdi fırında pişiyor, bir de sodalı börek yapmak istiyorum ilk defa yapan deneyen var mı güzel oluyor mu?

cnm aynı şey bndede oluorr malesef :1no2::1no2: sanırım haftada bir tartılsak sinrlermz için daha iyi olucak böyle çok kasılıorum ben.bide şeydne çok korkuorum 59 uz ya 60 lara çıkabilirzz her an :S yeniden dönmek istemiorumm :sinifsinif: 56 olsam çok çok ii olcak amaa bi beceremedm yaaa :bbo: biz 59 laraaa yardım edinn canlarr yaa baksanıza halimizee takıldık yok olmuorr yanii eyvahedigeldismile

ay sen de baktirsana tiroidine..

anchuza cım
ay dün akşam senin tarifini verdiğin yemeği yaptım baaayyyııııııldım cokacimcoook
çok güzeldi yaa tam bana göre bir yemek
çok çok sağool tatlım hep yaparım artık ben bunu
NUTELLAM in verdiği tarifleri de yapcam İNŞALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…