50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunu annem yapar. sonrasinda birde sosla firinliyor annem kizarsin diye 15 dk falan...bu da cok guzel oluyorrr...
lachesis daha once de dedigim gibi gozum doymuyor benim...... hep daha cok yemek gormek ve yemek istiyorum masada.....

Son düzenleme:

sağol tatlııım
hemen lıyorum bu tarifi de

bunu annem yapar. sonrasinda birde sosla firinliyor annem kizarsin diye 15 dk falan...bu da cok guzel oluyorrr...
lachesis daha once de dedigim gibi gozum doymuyor benim...... hep daha cok yemek gormek ve yemek istiyorum masada.....

ben yumuşaklığı gitmesin diye fırınlamıyorum ama o da güzel olur tabi. ben tatmadığım için çok da ayırt edemiyorum insanların isteklerine göre

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ayy evett yaa aynn ölee şuna bak sanki ordau gelicekk demee :)) olsn yaa bizde böleizz iştee alkisalkisalkis

ben yumuşaklığı gitmesin diye fırınlamıyorum ama o da güzel olur tabi. ben tatmadığım için çok da ayırt edemiyorum insanların isteklerine göre

onceden pisirdigin icin yumusakligi pek gitmiyor. direk firinda pisince sert oluyor ama...
sen hic et yemiyor muydun? oksa bitek mi sevmiyorsun...

ben kaçim kızlar biraz işlerim var da
oğlumun goğum günü de bugün
öptüm hepinizi baaaaay

doğumgünü kutlu olsun oğluşunun hihoyyyt
görüşürüz cnm.

onceden pisirdigin icin yumusakligi pek gitmiyor. direk firinda pisince sert oluyor ama...
sen hic et yemiyor muydun? oksa bitek mi sevmiyorsun...

kıyme köfte yiyorum da başka türlü yemiyorum.
canım sodalı börek tarifini versene, bu nettekilerin hepsi çok farklı kararsız kaldım

ben portakal agacinin tarifini yapiyorum...
sodali borek
malzemeler:

* 250 gr az yağlı beyaz peynir
* 1 su bardağı doğranmış maydanoz
* 4 adet yufka
* 2 yemek kaşığı tereyağı
* 40 cl maden suyu (iki şişe)
* 2 yumurta

hazırlanması:

1. iç malzemeyi hazırlamak için peyniri ezip doğranmış maydanozlarla karıştırın.

2. dikdörtgen bir fırın tepsisini veya 30 cm çapında yuvarlak bir tepsiyi yağlayın. 1 yufkayı bütün olarak tepsiye serin. (yufka tepsinin kenarlarından dışa doğru sarkacaktır.)

3. ikinci yufkayı ikiye bölün. her bir parçayı kırıştırarak tepsiye eşit şekilde serin. üçüncü yufkayı da ikiye bölün. bu defa sadece bir yarısını tepsiye serin.

4. peynirli ve maydanozlu için tamamını tepsideki 2,5 yufkanın üzerine yayın.

5. üçüncü yufkanın kalan yarısını peynirli için üzerine kırışık olarak serin. son yufkanın kenar kısımlarını genişçe koparıp orta kısmını bütün olarak bırakın.

6. kopardığınız kenarları parça parça tepsiye yayın. tepsinin en altına serdiğiniz ve dışına sarkan yufkayı iç tarafa çevirip tepsinin şekline göre katlayın.

7. ortası kalan yufkayı tepsiye serin. kenarına taşan kısımları böreğin altına sıkıştırın. böreği kuru halde iken istediğiniz büyüklükte dilimleyin.

8. tereyağını eritin. sırasıyla 2 şişe maden suyunu ve 2 yumurtayı ekleyin. (önce yumurtaları eklerseniz tereyağının sıcaklığıyla pişerler.) bir tel yardımıyla çırpın. karışımı kesilmiş yufkaların üzerine gezdirin. en az 1 saat oda sıcaklığında bekletin.

9. önceden ısınmış 200C fırında 30-40 dakika pişirin. (maden suyundan dolayı üzerleri tam kızarmayacaktır.)

merhaba...tarıfın çok guzel..bende portakal agacından çok tarıf yaparım...
kusura bakma ama 51 kılodan dahada kaç kıloya kadar zayıflıycan..
51 kılosun demı sempatiksalakcinni

merhaba...tarıfın çok guzel..bende portakal agacından çok tarıf yaparım...
kusura bakma ama 51 kılodan dahada kaç kıloya kadar zayıflıycan..
51 kılosun demı sempatiksalakcinni

hala zayiladigimi nereden cikardin??
bu forumda kilosunu koruyan, yalnizca saglikli beslenerek kiloyu sabitleyen insanlar da var. onlardan biri de benim.

ben de buna bakıyordum tam 2 tarif var orda. bunu yapıyım o zaman neyse kaçıyım artık, gidip markete yufka alıyım geliyim.

hala zayiladigimi nereden cikardin??
bu forumda kilosunu koruyan, yalnizca saglikli beslenerek kiloyu sabitleyen insanlar da var. onlardan biri de benim.

evet bende saglıklı beslenmeye calısanlardanım...
oyle yasamayı sevıyorum...
bende 55 kıloyum..
ama 51 kılo oldugunu gorunce kaç kılo olmayı düşünüyor dıye dusundum sadece...
bunda kızılacak ne varkıı..

kıslar merhaba ben 60 kıloyum hedefim 55 nasıl olcek..nleer yapıyor neler paylasıyorsunuz..zayıflama dısında kılo koruyanlarda mı burada nasıl koruyorsunuz bizde yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…