50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlarrr,

biftek tariflerinizi, borek tarifinizi kopyaladim.

su sodali boregi ben de ramazan da misafirlerime yapicam..
bir de patates mujveri.
bir de biftek
corba
pilav
salata
tatli

ohhhh menum olustu bileeee

))))))))))

kizlarr yaaaa,

herkes bize "cok yiyorsunuz" demeye basladi forumda.

bizim diyet menumuz herkesin normal menusunden fazlaymisss ????

cok mu yiyoruz biz harbiden yaaa

canim sikildi he

kizlarr yaaaa,

cok mu yiyoruz biz harbiden yaaa

canim sikildi he

sahsen ben cok yedigimizi dusunmuyorumm,

ben subattan bu yana asagida sayacagim yiyecekleri ya hic yemedim ya da bir elin parmagini gecmeyecek sayida yedim en fazla

kizartma
her turlu serbetli tatlilar
makarna
mayonez, ketcap
salam-sucuk- karisik tost
hamur isleri (en son hatirlayin pogaca ruyama girdi de anneme yaptirdim o zaman yedim)
biskuvi, gofret (yesem yesem bitter yiyorum cok canim cekince )
.
.
.
ve bu liste uzar

salatalarima tuz koymuyorum, cayima seker atmiyorum

beyaz ekmek agzima surmemisimdir

siyah cayi bile olculu tuketiyorum
hergun yesil cay iciyorum

olum orucu gibi diyetler yapip, 1-2 ayda kilo verip sonra normal yeme duzenine donup tum verdiklerimi geri almaktansa,
omur boyu takip edebilecegim bi beslenme duzeni oturtmaya calisiyoru ben;
hatta oturttum da.

hmmhhh
:umursamaz:

:dilcikar:

hi iste ben de bunu dedim.... gayet saglikli ve dengeli besleniyoruz biz...

bana menüler sadece fazla gibi geldi tabi bazıları ama onun yiyen kişiye göre değişir tabi....siz egzersiz ve çok kalorili az yiyecekleride tamamen çıkardığınız için daha çok işe yarıyordur.ben genelde çok az yer arada fast fooda saldırdığım için alıyorum kiloları....ama menüleriniz çok derken eleştirip moral bozmak amacıylada söyelmedim arkadaşlar.ama artık benimde hayatımdan çıkardığım birçok şey var ve olacak da...asitli içecekler.bisküvi ve gofret çeşitleri,,ayaküstü atışrırmalar vs..artık yok bende çok kilolu görünmüyorum o yüzden birden incecik olmaktansa sağlıklı beslenmek benimde tercihim..

bugunku menum geliyorrrrrr, dikkat )

sabah
1 kucuk yuvarlak kepek ekmegi
yarim salatalik
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 tatli k. nutella (hihii

ara
2 ad. kuru kayisi

ogle
1 kase corba
1 kasik salata
1 kase meyve salatasi

ara
yarim dilim havuclu kekim var,

aksam
?

Yok ben "haftaya başlayacağım" lafını uzun zamandır demedim, hastaydım falan ... Ayrıca diyete başlayacağım demiyorum ki spora başlayacağım diyorum .
Korku filmi biraz düşüneyim öyle tavsiye edeyim. Aklıma bir iki tane geldi ama kötü olanlar geldi nedense. Çok vahşet olanları da önermek istemiyorum. Bir yere not alayım da bunu unutmayayım :) .
resmen açlık sınırında yaşıyorum ama hissedilirde daha bişi yok bir haftadır.daha tartılmadım ama vermiş olduğumu düşünmüyorum.
benim tek problemim tamamen hareketsizlik gün boyu yerimden kalkmadan oturduğum günleri bilrim.
Çok az yiyorsan belki o yüzden kilo veremiyorsundur. Az yiyince vücud yağ yakmak yerine depolamaya başlarmış. Ünlü düşünür Trufun dediğini gibi "az yiyin öz yiyin" . Bir yerde okumuştum, sofradan tam doymadan kalkmak lazımmış, ama bunun anlamı midenizin sırtınıza yapışması değil. O dengeyi kendiniz ayarlayabilirsiniz, açlığınız geçene kadar yiyeceksiniz fakat mideyi tam dolu hissetmeyeceksiniz. Gerçekten de bu şekilde vücut çok rahat ediyor, kilo vermeniz de daha kolay olur.
Hareket edemiyorsun diye aç kalarak kilo vermeye çalışma lütfen. Zaten fazla bir kilon olmadığı için öyle ya da böyle yavaş kilo vereceksin. Biraz sabırlı olalım lütfenopuyorumnanaktan.
Offfakannehir... Böyle görünce yemek yapmaya çok özeniyorum ...
biz 59 laraaa yardım edinn canlarr yaa baksanıza halimizee takıldık yok olmuorr yanii eyvahedigeldismile
Senin boyun kaç canım? Bir de kaç yaşındasın?
kizlarr yaaaa,

Ne fazlası ben bazen sizin yediğiniz 2 kaşık yemekleri az bile buluyorum biliyorsun. Ya aslında yedikleriniz fazla değil de, genel olarak bilinen diyetler sadece salatalık-domates ve biraz meyvadan falan oluşuyor ya, herhalde o yüzden değişik geldi menüleriniz. Yani ben öyle anladım.

evet cnm,
saglikli beslenmek en guzeli.

ama tabi cok fazla kilomuz olsa, once siki bir diyet ardindan bizimki gibi bir koruma ve az az kilo verme programi yapardik.

ama cok asiri kilomuz olmadigi icin fazla da sikmiyoruz canim kendimiziii..

a.s

dedigin gibi diyet denince akla
sabah 1 kk beyaz peynir, 1 dilim ekmek cay
ogle 1 parca izgaraga kofte/tavuk/ balik
aksam salata
yogurt meyve

anlasiliyor sanirim.

ama dedigim gibi bu cok kilolular icin bi diyet menusu olabilir.
ben boyle yaparsam metobolizmam durur, sonra omur boyu boyle yemek zorunda kalirimm

Evet, süreki o şekilde yenilmeyecekse o diyetlere hiç başlamamak lazım. Sonra geri alınıyor kilolar. Çok kilolular da bazen maalesef bu diyetlerden bile çok daha az yiyorlar. O da doğru değil. Önemli olan şu bence, kilo vermeye karar verince yediklerini önceye göre düzenleyeceksin. Mesela önceden haftanın 5 günü tatlı yiyorsan şimdi 3 günü yiyeceksin. Eskiden haftada 3 kez fast food alıyorsan, şimdi 1 kez alacaksın. Falan filan... Ama kilo vermek denilince genelde akla hep "az ye kilo ver" geliyor:umursamaz:. Sizin menülerde böyle bir şey yok neyse.

bir de ben kendi adima 6 ay- 1 sene sonra bebek sahibi olmayi dusunuyorum,
cok dusuk kalorili diyet yaparak vucuduma almasi gereken vitaminleri vermezsem saglikli bi hamileligim olmaz.

simdi he a, hem saglikli yemeliyim, herseyden az az vitamin almaliyim-- diye dusunuyorum.
1 gun kofte yersem ertesi gun tavuk, sonra balik, sonra sebze yiyorum.
donusumlu herseyi almaya calisiyorum.

mesela bikac gundur meyve yememistim (karpuzu saymazsak) bu oglen hemen bir kase meyve salatasi alip yedim.

bilmiyoum yaa, umarim dogru sekilde besleniyoruzdur, uzman degiliz sonucta

yanlislarimizda varsa duzeltmeye calisiyoruz burda birbirimizi

al al sen de al... cok guzel duruyor..

yasasinn..

tamam alayim o zamann

zaten evimde bikac yapmak istedigim dekorasyon isleri var.

benim kucuk oturma odam siyah beyaz.
oraya siyah-beyaz bir pano almak istiyorum ama icinde az kirmizi bisey olacak.
pufun ustune kirmizi-siyah kirlentler almak istiyorum 3 tane
bir de 3 tane raf alip duvara monte ettirmek istiyorum, kitaplik olarak kullanmak icin.

bikac da cicek almak istiyoumm

bi vakit olsaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…