çok tebrik ederim darısı herkesin ve benim başıma
alkisalkisalkis
hoşbuldum canımopuyorumnanaktan
tamam canım dediklerini yapıcam.. yanlız bişiy sorucam yeşil çayı doğal mı alıp kaynatıyorsunuz yoksa sallama yeşilçaymı kullanıyorsunuz.. evde yokta.. markete çıkarsam alayım..
evde adaçayı var(doğal kurutulmuş) içsem olurmu?
Herkese Günaydın;
Burcu Hayalcim ben diyetisyene gidince tartılıyorum. Geçen cuma gittiğimde kilom 56,4 idi. Evde tartıldığımda daha düşük çıkıyorum. Bu sabah itibariyle 56 'yım. Yarın tekrar diyetisyene gideceğim bakalım kaç çıkacak canım, ona göre tekrar bildiririm.
benden de 2.5 kg gitti 55.5 im =)
BOZO:55 (500gram vermişkaydirigubbakcemile5)
İNAR:57.1 (900gram vermişkaydirigubbakcemile5)
EBRU KOÇ:56
GÜLGÜLMEZ:58.3
SCYLLAA.59
BSKN:57.9
ÇİLEKLİ PUDING:51.5 (1500gram vermiş:hooray:)
LAZKIZI:54,7
SOCHİC:51.5
IW:55.5 (2500gram vermiş:hooray:)
TELOG:51(1900 gram vermiş:hooray:)
SELECTED:58.7
NAZO:56 (1500gram vermiş:hooray:)
BURCUHAYAL:54
PARVİNA:53.1
listemizin şimdiki hali bu kızlar kılo bildiriminde bulunmayanlar yarın bildirirdiğinde akşam listeyi tekrar bi düzenleyim oldumu kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum inşallah hepimiz incecik olcaz ve sıkı olcaz inşallahopuyorumnanaktan
Burcu Hayal canım ben o kadar kilo vermedim :kedi:, o gün eczanede tartılmıştım, eczacı çocuk yanlış tartmış 53 çıkmışım :hulya:, sürekli tartıltığım tatıda 51,5 çıktım , yani bişey değişmemiş opuyorumnanaktanBOZO:55 (500gram vermişkaydirigubbakcemile5)
İNAR:57.1 (900gram vermişkaydirigubbakcemile5)
EBRU KOÇ:56
GÜLGÜLMEZ:58.3
SCYLLAA.59
BSKN:57.9
ÇİLEKLİ PUDING:51.5 (1500gram vermiş:hooray:)
LAZKIZI:54,7
SOCHİC:51.5
IW:55.5 (2500gram vermiş:hooray:)
TELOG:51(1900 gram vermiş:hooray:)
SELECTED:58.7
NAZO:56 (1500gram vermiş:hooray:)
BURCUHAYAL:54
PARVİNA:53.1
listemizin şimdiki hali bu kızlar kılo bildiriminde bulunmayanlar yarın bildirirdiğinde akşam listeyi tekrar bi düzenleyim oldumu kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum inşallah hepimiz incecik olcaz ve sıkı olcaz inşallahopuyorumnanaktan
tebrıklerrrr herkese...bende 1300 gr verdimmm :))))
sana da tebrkler canmm. ama benimkinin hepsi su mudur nedir mezroyla ölçünce ölçülerimde bi fark yok gibi :1no2:
canım hemen bozma moralını dıkkat etmeye devam et farkı gorursun zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?