50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah gune corn flex ve sut ıle basladım suan yarım lıtre suyumuda ıctım :))))...........ancak ıtıraf edıyım dun evıısın yanına domınos acılms aaaaaaa (( pızza ve hıc gusel yapamadıgım sufleyı yapıp yedık (((...oyuzden bugun akşam sadece salata ve 45 dk tempolu yuruyussssssssss 100 mekık ve bacak egzersızlerı yapılacak ve pazartesı 1 haftalık sıkı dıyete gırılecek lıste bellı :))))

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün yediklerimi yazıyım
sabah ilk önce sirkeli ılık suyumu içtim
1 yumurta salatalık domates peynir 5 tane zeytin 2 etimek meyve suyu
öğlen çikolatasız gofret
akşam 1 dilim ekmek fırında kabak mücveri

Kızlar selam hepinize
ya nedir bu 58-59 arası gidip gelmeler anlamadım valla
o kadar kiloyu verdim ama bi 57 yi göremedim çıldırıcam
ama bunun sebebi ah o çikolar yok mu hep onlar valla
neyse vesselam bugün yeniden başladım diyetime ne çok başlıyorum
şu diyete kaydirigubbakcemile3 neyse şu 57 yi görücem inşallah
Bugün yediklerime gelince sabah 1 simit beyaz peynir ve domates yedim
Ara da ise 1 dilim ekmek
5 bardak su içtim bakalım kolay gelsin yine bana :hulya:

off ya 2 kg a yakın verdiğim için şımardım heralde doymak bilmiyorum ya hep acıkıyorum frenlemem lazım kendimi

bu arada dunku yedıklerımı yazayım hemen

sabah.simit peynir domates salatalık sekersız cay
ara.turk kahvesi
öğlen:3-4 tane sigara böregi sekersız cay
akşam :corba makarna

:)))))

53 kiloyum amacım 47 ye inmek...
sanırım kilo en zor bu aralıkta verilio...napıcamı bilemiorum
güzel bi diyet prog na ihtiyacım var

oof 50-51 arası dönüp duruyorum sinir oldum inmiyor aşağı arkadaş göbek desen aldı başını gidiyor pof
pazartesi kesin başlıyorum..
bugün sabah 7.30 gibi 1 kase nesfit yedim
arada 1 elma ve 1 mandalina
öğlen 15.30 gibi salata yedim gerçi kısır amerikan salatası falnda vardı içinde ama
akşam bir tane elma ve 2 tane eti form biskvi yedim bakalım nolucak halimiz

Son düzenleme:
kızlar ben bayadır buralarda yoktum tabi bu arada kilo aldım. 59 oldum ya sinir oluorum. tekrar başlıorum diyete. hepimize kolay gelsin

yaaa ben gece acıkıorum cokkk(((( gün içinde öyle yada böyle sınırlıorum kendimi ama gece olunca o mide gurul gurul demin çorba içtim napiim cok acıkmıştım bunun için ne yapmak lazım kızlar?

yaaa ben gece acıkıorum cokkk(((( gün içinde öyle yada böyle sınırlıorum kendimi ama gece olunca o mide gurul gurul demin çorba içtim napiim cok acıkmıştım bunun için ne yapmak lazım kızlar?

meyve yiyebilirsin kalorisi düşük olan meyveler

bide bazen çok canımız tatlı istiyorya ozaman bibardak ılık süte biraz tarçın karıştırıp içmek tatlı krizine vede açlık hissine iyi geliyomuş..
tvde ender saraçtan duymuştum.. arada yapıyorum ben..pylaşmak istedim

yaa kızlar adet oldum ıkı gundur çok fenaydım mafoldumbenama pes etmek yok yarın yıne sıkı dıyete devamkafamçokkarıştı
umarım sizlerin durumu benden daha ıyıydır. ben 2 hafta önce basladım ve 56.5 dan 55 e düştüm ama bu hafata tartılmadım moralım bozulur diye çünkü adet öncesi biraz sapıttım açıkcası ve bu hafta sporu savsakladım ama önemli olan ne olursa olsun vazgeçmemek değilmi. amacım olan 52 ye ulaşacağım yılbaşından önce.

hepinize iyi diyetler

yaa kızlar adet oldum ıkı gundur çok fenaydım mafoldumbenama pes etmek yok yarın yıne sıkı dıyete devamkafamçokkarıştı
umarım sizlerin durumu benden daha ıyıydır. ben 2 hafta önce basladım ve 56.5 dan 55 e düştüm ama bu hafata tartılmadım moralım bozulur diye çünkü adet öncesi biraz sapıttım açıkcası ve bu hafta sporu savsakladım ama önemli olan ne olursa olsun vazgeçmemek değilmi. amacım olan 52 ye ulaşacağım yılbaşından önce.

hepinize iyi diyetler

günaydın kızlar dün yediklerim
sabah sirkeli ılık s
1 yumurta salatalık domates peynir 5 zeytin 2 etimek şekersiz yeşil çay
öğlen petibör bisküvi yeşil çay
akşam karnıbahar makarna
2 avuç fındık

benimde dünkü menüm
uyanır uyanmaz ılık su(bozocum daha elma sirkesi almadım. şimdilik ılık su içiyorum)
kahvaltı:1yumurta, yarım dilim peynir+4zeytin+1domates 1de yağlı ballı ekmek
ara: 1armut
öğlen: 1kase tarhana çorbası
akşam: taze(sarı fasulye)+az makarna+bol salata
tv seyrederkende bu sefer aburcubur yimediiiim.. 1 tane nescafe içtim sadece (yeşil çayda alamadım):kedi:
burda 1kaçgündür yağmur var çarşıya çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…