50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ve işte iftarda yediklerimbuyrunnnnnnnnn
  • azıcık sulu köfte(içinde 3 tane minik köfte vardı gerisi suyuydu)
  • azıcık domatesli pilav,
  • azıcık cacık
  • iki bardak su
  • 1 bardak yedigün bodrum mandalina(bugün canım çok istemişti dayanamadım)
ekmek yemedim

sahurda da
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 kibrit kutusu peynir,
  • 1 dilim de tam buğday ekmeği yemiştim[/

Son düzenleme:
bnm ıftar menüm

bı kase hazır corba
3 bardak su
bır dılım ekmek
2 tane kuck kofte
cok az patates kızartması ( ac olunca dayanamadm :)
bı tane sıyah zeytn bı tane hurma

sofrayı ben hazırlayamadgm ıcn kendıme uygun bıseyde yapamıyorum halıyle

bu arada bır saatlık tempolu yuruyuse cıkıyorum... smdıı.

Son düzenleme:
sahur menüm:

1 dilim tam buğday ekmeği, 1büyük bardak yy süt, kk peynir, domates,salatalık,biber,maydonoz

iftar: 1hurma, 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 1tavuk şiş (çok az zeytinyağlı- fırında), 2 kaşık domates soslu kepekli makarna, semizotu salatası

ara: şeftali yiyeceğim.

ben de 2 tane hurma,
3-4 kaşık beşamel soslu körili tavuk(truf'ın tarifini körileyip yaptım pek bir süper oldu)
bir kase domatesli pilav(kahvekokusunun tarifi)
bir kase de cacık.

yemekler süperdi kızlar çok sağolun ikinizde.

arada da
2 küçük kase portakallı kakaolu puding.

ben de menümü yazayımmm
sahur:2 bardak su(canım bişey çekmediği için bişey yemedimmm)
iftar:şehriyeli tvauk suyu çorba+patatse salatası+domates salatası+yoğurt+fırında tavuk
şimdi:1 türk kahvesi yanındaaa 1 porsiyon kendi yaptığım cevizli kadayıf+1 top dondurma
şimdiye kadar 1,5 lt su içtimmm+hareketttt henüz bişey yapmadımmm ilertleyen saatelrde tibetim+meik ya da pilates yapcammmmmmm

herkezin ramazanı hayırlı olsun canlar opuyorumnanaktan
şöyle bi baktımda ben size göre fazla yemişim yaws yarınd aha az yiyim madem bilmiyorumkismile
sahurda yarım kase keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt, 1 pors. special k, kuru kayısı ve yeşil çay, 1,5 lt su
iftarda da biraz salata, 1 kase tauk çorbası, biraz fasülye yemeğinden birazda patlican yemeğinden didikledimikisi toplam yarım kase tutmuştur, 1 koca bardak sodalı ayran yaptım kendime onu içtim, biraz karpuz didikledim, 1 lt de su içtim.. şimdi düşndümde iyi çatlamamışım hea kaydirigubbakcemile3 biraz öncede kuru kayısı erik ve incir yedim 1 bardak portakal havuç suyu karışımı içtim.. yatana kadar 1 lt daha su içerim sonrada sabaha kadar çişim gelir zaten sahurdan sonra uyuyamıorum zırt pırt wcye gitmekten neyse artık idare edicem kaydirigubbakcemile3

maşallahh ayşenurrrcuğumm iyii yemişinnn rahatsız değilsennn ne güzel..,,ayy ben çok şiştiimmmmmmm su çok şişşiryooo,şimdi de soda içtimmmmmm inş.şişliğimm geçceekkkkkk..
ben evde olduğum ve boş oturduğum için oruç beni hiç sarsmadıı,ama dışardakilere ve çalışanlara zordurr.

selamlar herkese....nasılsısınz görüşmeyeli..... bu arada ramazanınızda mubarek olsun......

mrbb,,teşekkürler iiiyiizzz,sen nasılsınnnnn?senin de mübarek olsunnn ramazan

sağol canım bende iyiyim yoğun bir koşturmacanın ardından ramazan dolayısıyla evimdeyim artık.....

bu seferde evde koşturmaca var.genel temizlikten kalan yerler dolaplar perdeler halılar falan bayağı yordu beni Allahtan oruç değildim. yoksa yapamazdım....reglim bitene kadar bütün işlerimi bitirmeyi umut ediyorum......

Merhaba kızlar

Anladım anladım. Güzel yöntem. Yalnız dediğim gibi oyuna devam edince bazen süre çok hızlı azalıyor. Yine de işe yarayabilir. Hadi kolay gelsin.

Öyle dediğime bakma, sıkıcı olur öyle bişi yapmam... Bugün sıcaktan patlamama rağmen inat ettim, bol bol oynadım ve 2850 yaptım kaydirigubbakcemile2 O shuffle da hint gidiyo bilgin çok işime yaradı, en azında bugün niye oyunun pat diye bittiğini anlamış oldum sempatiksalakcinni Buarada ekranı zoomlayarak oynuyorsun di mi, ben %150 zoom yapıyom (belki öyle yapmıyosun diye uyarayım dedim )

TRUFCUM ben de tam idda hakkındaki sorumu yenileyecektim ki (yanıt verdiysen ben kaçırmışımdır) mutlu haberi okudum süprizzzzz Hayırlı olsun opuyorumnanaktan Artık tersine iddaya girelim, bakalım kiloları kaçar kaçar alacaksın :tomato: şaka şaka :roflol: :tomato:

Watercım durduk yere aklıma geldi, sizin nişan olayı noldu

merhaba canım canım sevgılımın babası acık kalp amelıyatı oldu daha hastanede taburcu olduktan sonra ınsaallah baska bırsey cıkmazsa olacak bırde bızım ıkı sehır arası cok uzak aynı yerde olsak sımdıye halledılırdı de

Geçmiş olsun canım, önümüzdeki maçlara bakarız artıkın, evde takılmak da çok güzel, özellikle yazın sırnaşık şey

Sıcaktan pişmek dışında çok şükür iyiyim, senden naber nutellacım cokacimcoook

yaa kızlar bu ramazanda bunye tamamen sasıryr sahurda kahvaltı yaptım mıdemden acayıp sesler gelıyrdu ne oldugunu kavrıyamadı heralde bagırsakların calısma duzenı de degıstı alısırız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…