50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar mantarli makarna yaptim. umarim guzel olmustur. esim geldi ben cikiyorum. iyi aksamlar herkese...

görüşürüz canım ben de çıkıyım, sofrayı kurayım:)

rica ederim canım, burda olup zayıflamayan yok aklında olsun:)
şimdi çıkmam lazım iftara az kaldı sofrayı kurayım görüşürüz yine

ay bu sıcaklar beni acaip sıktı, evden çıkamıyorum, iyice bunaldım. kitap falan da okunmuyor, spor da yapılmıyor, tvde de bişi yok, izleyecek dizi de kalmadı.

ne yapsam aceba CADIARZU
Kore dizisi izle tabiiii kiiiiiiiiiii:sm_cool:.
Bitter ben de bir taneden fazla yiyemem, onu da sağlıklı olduğu için yerim zaten, zorlarım kendimi yani. Ebrunun geçmişini bilmiyordum şaşırdım. Neyse, çocuğunun ne yediğine içtiğine çok karışmıyordur umarım.
Yürüyüş yapıyorsan çok güzel. Mehmet Öz her gün yarım saat yürüyüş şart demiş sağlık için. Kilo vermeye de çok etkisi var. Bence şimdi karnını bacaklarını belli edecek şekilde giyin fotoğraf çek birkaç tane önden arkadan, her bir kilo verdiğinde de tekrar fotoğraf çek, 50 kiloya ulaştığında aradaki farkı görürsün. Çok zevkli oluyor bu şekilde kilo vermek :) .
rica ederim canım, burda olup zayıflamayan yok aklında olsun:)
Bir ben varım:roflol:. Bende spor yapmam diyet yapmam zararlı beslenirim o yüzden kilo veremiyorum. Fena mı ama size ne yapmamanız gerektiği konusunda örnek oluyorumsırnaşık şey. Bu arada bebeğinin adı Demir mi Demircik?

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz....achusa minnoş sende buradaki cılızlardan olduğun için 2 mini magnum ye aşkol yani...hani benim kilomda olsan anlayacağım...

hemeeen sıcağı sıcağına yediklerimi yazayım.

sahur : 1 dilim tam buğday ekmeği, domaes, salatalık, maydonoz, kk peynir, büyük bardak yy süt

iftar : 1 hurma, 2 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası , 5-6 kaşık patlıcan yemeği, 1 büyük bardak ayran, 1 dilim tam buğday ekemği

ara : nutcase in dondurmasından yiyeceğim. ne zamandır aklımdaaa kaydirigubbakcemile3

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz....achusa minnoş sende buradaki cılızlardan olduğun için 2 mini magnum ye aşkol yani...hani benim kilomda olsan anlayacağım...
Ukerk, şimdi farkettim ya. Ben sana hap "ulkUerk" diyordum, nasıl olmuşsa öyle okumuşum, kusura bakma lütfen, utandım şimdi :) .
ara : nutcase in dondurmasından yiyeceğim. ne zamandır aklımdaaa kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsuncokacimcoook. O dondurmanın ismini yazabilir misin acaba. Ben her seferinde bakmayı unutuyorum da .

İmzam silinmiş . Bende birkaç gündür heyecanla silinmesini bekliyordum nihayet silindi. Gelecek hafta avatarımı değiştireceğim o sırada yenilerim çizelgemi de.

yanlış mı acaba star cup eşme ısmarladım .almış birazdan yiyeceğim.

selamlarrr niye kimsecükler yokki burda.....

bende şimdi silm6 pack yaptım duşa gircem bir bakayım demiştim.....

saol cnm evt yürüyüş yapıyorum süper oluyor aslında diyete başladım ve ikinci hafta tatile çıktım tam bir hafta denizdeydim ve o kadar çok kalori harcadım ki bütün gün yüzdüm yürüyüş yaptım ve yediklerime yine dikkat ettim o üç kilo orda gitti aslında dediğini yapacağım yarın hemen daracık eşyalarımı giyinip bi foto çekileyim güzel olacak))evt cnm bebişin adı demir 17 aylık.....:)))))

arkadaşlar ben dün foto yükleymedim büyük bi ihtimalle bu günde yüklemem zor ama h.sonu mutlaka yüklerim yüklediğimde haber veririm.

bu arada yediklerim;
iftar
1 kase önceki günden kalan domates çorbam vardı onu içtim.
az salata
1 tabak sebzeli makarna.
bide eşim sucuk yapmıştı 2 adette ondan yedim.
avuç içi kadar pide.
1 bardak çay
ara
az dondurma.
yarım şişe meyveli soda.
sahurbir kk büyüklüğünde peyniri pidenin arasına koyup yedim.
1 bardak süt.
dün eşim işte rahatsızlanmış eve geldi.oruç tutmadı bugünde o yüzden bende sahuru 1 de yedim yattım tekrar kalkmamak için.aslında gece yemek yeyip yatmayı hiç sevemem sırf ramazan hatrına artık zorluyorum anca bi peynir gitti boğazımdan...

kızlar az sonra öss sonuçları açıklanıcak, kardeşim de bekliyor da. çok heyecanlıyız o yuzdenbilmiyorumkismile

gunaydin kizlarrrrrr.

lachesis dunku senin durumundayim. kardesimin yerlestirme sonuclari bugun 10 da aciklanacak; heyecandan bayilacak gibiyim...

umarim osym sitesinde sorun olmaz..

dua edin kizlar.. insallah iyi bir sonuc olurrr..

dunku menumu de yazayim bari.

iftar,

1 hurma
1 kase yayla corbasi
2 kasik etli bezelye ymegi
2 kasik pilav
1 kase cacik

ara
1 ad. baklava

ara2
1 kasik puding

sahur
el kadar pideye tost
domates, beyaz peynir, cay
az da bal kaymak surup yedim ayni pidenin kkalan kosesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…