kizlar mantarli makarna yaptim. umarim guzel olmustur. esim geldi ben cikiyorum. iyi aksamlar herkese...
teşekkür ederim cnm hoşbuldumm:)))) ya evt akşamüstü olur zaten bebek içinde zararlı nede olsa güneş ışınları güneş batınca çıkıyoruz zaten her gün hemen hemen bu arada bu menü benim diyete başlamış olduğumdan beri olan menü yoksaaa ooooo ben neler yiyordum her gün:))))iki üç haftadır devam eden bir diyetim var eşimle birlikte yapıyoruz yağı,ekmeği,hamur işini ve akşam yemeğinden sonraki herşeyi (karpuz hariç) kestik işte 60 kiloydum ben 57 ye indim ama reglyimde şu an şişlikte var belki daha da inerim bitince yine tartılacağım ama üç kilo gitti bakalım devam 50 ye düşünceye kadar bööle saolun destek olduğunuz için:)))))
Kore dizisi izle tabiiii kiiiiiiiiiii:sm_cool:.ay bu sıcaklar beni acaip sıktı, evden çıkamıyorum, iyice bunaldım. kitap falan da okunmuyor, spor da yapılmıyor, tvde de bişi yok, izleyecek dizi de kalmadı.
ne yapsam aceba CADIARZU
Bitter ben de bir taneden fazla yiyemem, onu da sağlıklı olduğu için yerim zaten, zorlarım kendimi yani. Ebrunun geçmişini bilmiyordum şaşırdım. Neyse, çocuğunun ne yediğine içtiğine çok karışmıyordur umarım.ebru şallı uzaylıya benziyor, aşırı yapmacık neyini sevicez, geçmişi de pek karanlık ayrıca, bulimikdi bir zamanlar şimdi sağlıklı yaşam diye geziyor, ama dvdleri güzel hakkını yemiyim
canım magnum masum değil elbette kalori olarak söylemedim, soğuk şeyler insanı o kadar rahatsız etmiyor da, bitter çikolata neden bilmiyorum beni rahatsız ediyor yazın yedikten sonra, vücudu ısıtıyor sanki. kışın da çok yerdim zaten
Yürüyüş yapıyorsan çok güzel. Mehmet Öz her gün yarım saat yürüyüş şart demiş sağlık için. Kilo vermeye de çok etkisi var. Bence şimdi karnını bacaklarını belli edecek şekilde giyin fotoğraf çek birkaç tane önden arkadan, her bir kilo verdiğinde de tekrar fotoğraf çek, 50 kiloya ulaştığında aradaki farkı görürsün. Çok zevkli oluyor bu şekilde kilo vermek :) .yaa ayy beğendiğine sevindim:))))) evt haklısın syürüyüş yapsam nasıl olur çok müsait benim için bebeğimi arabasına koyar fırt fırt gezerim bir iki saat bööle hızlı hızlı yürüsem olurmu ki acaba spor yerine geçermi ne dersiniz
Bir ben varım:roflol:. Bende spor yapmam diyet yapmam zararlı beslenirim o yüzden kilo veremiyorum. Fena mı ama size ne yapmamanız gerektiği konusunda örnek oluyorumsırnaşık şey. Bu arada bebeğinin adı Demir mi Demircik?rica ederim canım, burda olup zayıflamayan yok aklında olsun:)
Ukerk, şimdi farkettim ya. Ben sana hap "ulkUerk" diyordum, nasıl olmuşsa öyle okumuşum, kusura bakma lütfen, utandım şimdi :) .yeni gelen kızlar hoşgeldiniz....achusa minnoş sende buradaki cılızlardan olduğun için 2 mini magnum ye aşkol yani...hani benim kilomda olsan anlayacağım...
Afiyet olsuncokacimcoook. O dondurmanın ismini yazabilir misin acaba. Ben her seferinde bakmayı unutuyorum daara : nutcase in dondurmasından yiyeceğim. ne zamandır aklımdaaa kaydirigubbakcemile3
Ukerk, şimdi farkettim ya. Ben sana hap "ulkUerk" diyordum, nasıl olmuşsa öyle okumuşum, kusura bakma lütfen, utandım şimdi :) .
Afiyet olsuncokacimcoook. O dondurmanın ismini yazabilir misin acaba. Ben her seferinde bakmayı unutuyorum da.
Doğru evet star cup. Ben de anneme sordum şimdi o biliyormuş.yanlış mı acaba star cup eşme ısmarladım .almış birazdan yiyeceğim.
gunaydin kizlar...
kızlar az sonra öss sonuçları açıklanıcak, kardeşim de bekliyor da. çok heyecanlıyız o yuzdenbilmiyorumkismile
ay canim sen de miii
biz de biz de....:Saruboceq:
insallah senin kardesin de benimki de istedigi okullara girerler canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?