amin canım inşallah!allah emeklerinin karşılığını versin onlara...
gunaydin kizlarrrrrr.
lachesis dunku senin durumundayim. kardesimin yerlestirme sonuclari bugun 10 da aciklanacak; heyecandan bayilacak gibiyim...
umarim osym sitesinde sorun olmaz..
dua edin kizlar.. insallah iyi bir sonuc olurrr..
kızlar az sonra öss sonuçları açıklanıcak, kardeşim de bekliyor da. çok heyecanlıyız o yuzdenbilmiyorumkismile
umarim herkesin gonlune gore olur....haberdar edin...
meloşcum çok güzel kuşumm menün..kesin sen acayip kilo verrirsin bu menünle...hemeeen sıcağı sıcağına yediklerimi yazayım.
sahur : 1 dilim tam buğday ekmeği, domaes, salatalık, maydonoz, kk peynir, büyük bardak yy süt
iftar : 1 hurma, 2 kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası , 5-6 kaşık patlıcan yemeği, 1 büyük bardak ayran, 1 dilim tam buğday ekemği
ara : nutcase in dondurmasından yiyeceğim. ne zamandır aklımdaaa kaydirigubbakcemile3
utanma utanma canım benim...Ukerk, şimdi farkettim ya. Ben sana hap "ulkUerk" diyordum, nasıl olmuşsa öyle okumuşum, kusura bakma lütfen, utandım şimdi :) .
Afiyet olsuncokacimcoook. O dondurmanın ismini yazabilir misin acaba. Ben her seferinde bakmayı unutuyorum da.
menün genelde güzel ama keşke meyveli soda yerine normal soda içsen..birde makarnan yağsız demi...arkadaşlar ben dün foto yükleymedim büyük bi ihtimalle bu günde yüklemem zor ama h.sonu mutlaka yüklerim yüklediğimde haber veririm.
bu arada yediklerim;
iftar
1 kase önceki günden kalan domates çorbam vardı onu içtim.
az salata
1 tabak sebzeli makarna.
bide eşim sucuk yapmıştı 2 adette ondan yedim.
avuç içi kadar pide.
1 bardak çay
ara
az dondurma.
yarım şişe meyveli soda.
sahurbir kk büyüklüğünde peyniri pidenin arasına koyup yedim.
1 bardak süt.
dün eşim işte rahatsızlanmış eve geldi.oruç tutmadı bugünde o yüzden bende sahuru 1 de yedim yattım tekrar kalkmamak için.aslında gece yemek yeyip yatmayı hiç sevemem sırf ramazan hatrına artık zorluyorum anca bi peynir gitti boğazımdan...
kızlar az sonra öss sonuçları açıklanıcak, kardeşim de bekliyor da. çok heyecanlıyız o yuzdenbilmiyorumkismile
caımmmmmmm inşallah iyi sonuçlar alır bizlerle paylaşırsınız..spatzcım seninde sonuçlarını merak ettim inşşallah kazanırlar...gunaydin kizlarrrrrr.
lachesis dunku senin durumundayim. kardesimin yerlestirme sonuclari bugun 10 da aciklanacak; heyecandan bayilacak gibiyim...
umarim osym sitesinde sorun olmaz..
dua edin kizlar.. insallah iyi bir sonuc olurrr..
dunku menumu de yazayim bari.
iftar,
1 hurma
1 kase yayla corbasi
2 kasik etli bezelye ymegi
2 kasik pilav
1 kase cacik
ara
1 ad. baklava
ara2
1 kasik puding
sahur
el kadar pideye tost
domates, beyaz peynir, cay
az da bal kaymak surup yedim ayni pidenin kkalan kosesine
kızlarrrrrrr!!!
kardeşim boğaziçi üniversitesini kazandı! uluslararası ticaret bölümü..çok sevindik kızlar çoooook!
kızlarrrrrrr!!!
kardeşim boğaziçi üniversitesini kazandı! uluslararası ticaret bölümü..çok sevindik kızlar çoooook!
ayyyyyyyyyyy minnoşşşşşşşşşşş maşallah ya kardeşlerinize....cok iyi bir blm valla hmen iş bulur...canimmm,
super olmusssss
benim kardesim de kazandi,
sakarya un. - almanca mutercim tercumanlik.
istedigi bi bolumdu,
ve evden gidip gelebilecegi bi yer kazandi..
cok cok sevindik.
ilk ben gordum;
1 saattir agliyorum sevinctenn
kızlarrrrrrr!!!
canimmm,
super olmusssss
istedigi bi bolumdu,
cok cok sevindik.
ilk ben gordum;
canimmm,
super olmusssss
istedigi bi bolumdu,
cok cok sevindik.
ilk ben gordum;
wawwwwwww aferin kardeşine ...Allah sağlıkla bitirmesini sağlasın...
ayyyyyyyyyyy minnoşşşşşşşşşşş maşallah ya kardeşlerinize....cok iyi bir blm valla hmen iş bulur...
tebrikler ikisi icin de...umarim bolumlerini cok severler...ikiside cok guzel bolumler.
meloşcum çok güzel kuşumm menün..kesin sen acayip kilo verrirsin bu menünle...
günaydın kızlar.
ayy inşallah canım benim azimlyim bakalım inşallah killar gidecek. ama senin de gidiyor. bak 58 oldun. böyle böyl zayıflayacağız.
pepperrmint ,spatz kardeşleriniz çok güzel bölümler kazanmış .tebrik ediyorum alkisalkisalkis
@pepper o göbek değildir oruçtan galiba benim de karnım şiş. niye öyle oluyor anlamadım.
@kahvekokusu benim 14 yaşımdan beri selülitim vardı, hiçbir krem işe yaramadı, bırakınca yine geri döndü callan ya da platesten sonra plates lastiğiyle arka bacak kaslarımı acıyana kadar esnetiyorum. o çok iyi geldi selülitlerime yok oldular resmen. ama uzun süre yapmazsan yine tekrarlarlar. yok olana kadar her gün yap 1 dakikalık bişey spor yapamasan bile sadece bunu yap. yok olduktan sonra haftada bir falan yaparsın.
@spatzim benim 39 kilo arkadaşım karnı dümdüz mankenler gibi. ama yemek yediğinde ya da bişey içtiğinde dümdüzlük kalmıyor, sadece açken dümdüz, o gördüklerin de aç oldukları için öyle. boşuna kendini hırpalama, 39 kilo arkadaşım da kilo almak için çırpınıp duruyor, çünkü yüz kemikleri falan belli pek hoş olmuyor özenme yani
eve tatilden yeni dödük anchusacım kurslar aile ziyaretleri deniz erken ramazan olunca döndük evimize..... ve netime kavuştum......
valla kışın daha iyiyimişiz yazın mayışıyor insan sıcaktan.kolunu kaldırası gelmiyor insanın....bende hergün evde kalan yerleri temizliyorum kendimi yormadan....çok şükür sadece yatak odasında dolapların içi kaldı....evde bol bol hareket halindeyim gece yatınca ayaklarım ağrıyor artık.....
kızlarrrrrrr!!!
canimmm,
super olmusssss
istedigi bi bolumdu,
cok cok sevindik.
ilk ben gordum;
ayyyyyyyyyyy minnoşşşşşşşşşşş maşallah ya kardeşlerinize....cok iyi bir blm valla hmen iş bulur...
tebrikler ikisi icin de...umarim bolumlerini cok severler...ikiside cok guzel bolumler.
canımmm çok tebrik ederim çok güzel!hayırlı olsun hepimize..
benim de elim ayağım titriyo hem heyecandan hem sevinçten. kendimde bu kadar heyecanlanmamıştım ben yaaakaydirigubbakcemile5
çok teşekkur ederiz kızlaropuyorumnanaktan
meloşcum çok güzel kuşumm menün..kesin sen acayip kilo verrirsin bu menünle...
günaydın kızlar.
ayy inşallah canım benim azimlyim bakalım inşallah killar gidecek. ama senin de gidiyor. bak 58 oldun. böyle böyl zayıflayacağız.
pepperrmint ,spatz kardeşleriniz çok güzel bölümler kazanmış .tebrik ediyorum alkisalkisalkis
söylediklerini dikkate alıcam canıma.s.
hoşgeldin şulecimŞeniz
spatzcım çok ama çok tebrik ederim ,başarıları daim olsuna.s.
peppercım tebrik ederim sizi de , kardeşinin başarıları daim olsuna.s.
kizlar cok cok sagolun hepiniz.
sptaz aynen canim ben kendimde bu kadar heyecanlanip sevinmemistimm.,
spatz ve pepper bende çok tebrik ederima.s. maş ne akıllı kardeşleriniz varmış
üniversite kazananlara hayırlı olsun opuyorumnanaktan
ülkerk 2 kilo çok iyi a.s.
bende 1 aydır diyet yapıyorum başladığımda 57ydim şimdi 54.5 ama görüntümde bi değişiklik göremiorum ben önceden 1 kilo verdiğimde bile sanki daha fazla kilo vermişim gibi fark olurdu şimdi ise çok az gıdığım ve çok az kollarım incelmiş vücut ölçülerim aynı spor yapmıyorum ondan mı diorum ama yinede bi fark olması lazımdı ama yok içten içe mi eriyorum die düşünmeye başladım artık 49 50 olana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?