50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlarrrrrr.

lachesis dunku senin durumundayim. kardesimin yerlestirme sonuclari bugun 10 da aciklanacak; heyecandan bayilacak gibiyim...

umarim osym sitesinde sorun olmaz..

dua edin kizlar.. insallah iyi bir sonuc olurrr..

kızlar az sonra öss sonuçları açıklanıcak, kardeşim de bekliyor da. çok heyecanlıyız o yuzdenbilmiyorumkismile

umarim herkesin gonlune gore olur....haberdar edin...

kızlarrrrrrr!!!

kardeşim boğaziçi üniversitesini kazandı! uluslararası ticaret bölümü..çok sevindik kızlar çoooook!

meloşcum çok güzel kuşumm menün..kesin sen acayip kilo verrirsin bu menünle...
utanma utanma canım benim...
menün genelde güzel ama keşke meyveli soda yerine normal soda içsen..birde makarnan yağsız demi...
kızlar az sonra öss sonuçları açıklanıcak, kardeşim de bekliyor da. çok heyecanlıyız o yuzdenbilmiyorumkismile

gunaydin kizlarrrrrr.

lachesis dunku senin durumundayim. kardesimin yerlestirme sonuclari bugun 10 da aciklanacak; heyecandan bayilacak gibiyim...

umarim osym sitesinde sorun olmaz..

dua edin kizlar.. insallah iyi bir sonuc olurrr..
caımmmmmmm inşallah iyi sonuçlar alır bizlerle paylaşırsınız..spatzcım seninde sonuçlarını merak ettim inşşallah kazanırlar...

minnoş sen kesin böyle gidersen cılızlardan olacaksın...
Allah kabul etsin kzılar valla çok özeniyorum...sabah biraz kahvaltı etmeye geç kaldım hemen midem guruldayıp burkuluyomirmirmirmir....

kızlarrrrrrr!!!

kardeşim boğaziçi üniversitesini kazandı! uluslararası ticaret bölümü..çok sevindik kızlar çoooook!

canimmm,

super olmusssss

benim kardesim de kazandi,
sakarya un. - almanca mutercim tercumanlik.
istedigi bi bolumdu,
ve evden gidip gelebilecegi bi yer kazandi..

cok cok sevindik.

ilk ben gordum;
1 saattir agliyorum sevinctenn

canimmm,

super olmusssss

istedigi bi bolumdu,

cok cok sevindik.

ilk ben gordum;
ayyyyyyyyyyy minnoşşşşşşşşşşş maşallah ya kardeşlerinize....cok iyi bir blm valla hmen iş bulur...

kızlarrrrrrr!!!

canimmm,

super olmusssss

istedigi bi bolumdu,

cok cok sevindik.

ilk ben gordum;

tebrikler ikisi icin de...umarim bolumlerini cok severler...ikiside cok guzel bolumler.

canimmm,

super olmusssss

istedigi bi bolumdu,

cok cok sevindik.

ilk ben gordum;

canımmm çok tebrik ederim çok güzel!hayırlı olsun hepimize..
benim de elim ayağım titriyo hem heyecandan hem sevinçten. kendimde bu kadar heyecanlanmamıştım ben yaaakaydirigubbakcemile5

wawwwwwww aferin kardeşine ...Allah sağlıkla bitirmesini sağlasın...

ayyyyyyyyyyy minnoşşşşşşşşşşş maşallah ya kardeşlerinize....cok iyi bir blm valla hmen iş bulur...

tebrikler ikisi icin de...umarim bolumlerini cok severler...ikiside cok guzel bolumler.

çok teşekkur ederiz kızlaropuyorumnanaktan

söylediklerini dikkate alıcam canıma.s.

hoşgeldin şulecimŞeniz

kızlarrrrrrr!!!

spatzcım çok ama çok tebrik ederim ,başarıları daim olsuna.s.

canimmm,

super olmusssss

istedigi bi bolumdu,

cok cok sevindik.

ilk ben gordum;

peppercım tebrik ederim sizi de , kardeşinin başarıları daim olsuna.s.

kizlar aklima gelmisken yazayim selulite super gelen bir video var. slimsculptpilateswithband diye. bantlarla yapilan bir pilates ama her yerin tas gibi oluyor ve selulitleri de yok ediyor. bulabilirseniz uygulayin derim.... peppermint sende olmali o video...

kızlar selamlar bugün kilo bildirimi yapmıcam çünkü yarın regli olmam gerekioşimdi şiş şiş moralimi bozmayım demi
bu arada her sabah işe gitmeden önce 10-15 dk spor yapıom öle gidiom işe akşama start ıt up ve lesli 3 mil yapacam bi aksilik olmazsa

üniversite kazananlara hayırlı olsun opuyorumnanaktan
ülkerk 2 kilo çok iyi a.s.
bende 1 aydır diyet yapıyorum başladığımda 57ydim şimdi 54.5 ama görüntümde bi değişiklik göremiorum ben önceden 1 kilo verdiğimde bile sanki daha fazla kilo vermişim gibi fark olurdu şimdi ise çok az gıdığım ve çok az kollarım incelmiş vücut ölçülerim aynı spor yapmıyorum ondan mı diorum ama yinede bi fark olması lazımdı ama yok içten içe mi eriyorum die düşünmeye başladım artık 49 50 olana kadar devam

spatz ve pepper bende çok tebrik ederima.s. maş ne akıllı kardeşleriniz varmış

cok sagolun kizlarrrrr

..
lachesis canim ben de kilo bildirimin aksam yapayim sana.
sabah tartilmayi unutup sahur yedim. sonra aklima geldi, fazla cikarim diye tartilmadim.
iftardan once tartilirim artik, bildirimi de aksam msj atarim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…