Selam kuzucuklar ben geldim, uyuya kalmışım yahu. akannehir
pepperım ve spatzim çok sevindim kardeşleriniz çok güzel yerler kazanmış ne mutlu size.
kilo bildirimini oruç tutanlar akşam yapabilir, ben de yarın yayınlarım.
sPatz ve pepperminthayırlı olsun çok güzel yerler allah hayırlı sağlıklı şekilde okumayı nasip etsin inşallah.maşallaaaahhhhh aynı zamanda....
mrbbb ,günaydınn diycemmm size nispet gibii olcakk amaa napimmm ben sabah 6da yatıp şimdii kalktımmmm.
spatz ve peper sevindimm kardeşlerinizee...tebrikler...
oruç tutanların dikkatine ,
oruçluyken spor yapmamamız gerekiyormuş ,
sporumuzu iftardan 1-1,5 saat sonra yapmalıymışız kas kaybının önüne geçebilmek içinyerimseniben
ayrıca protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyormuş
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum hepinize çok teşekkür ederim...
ben bildirim yapıcam lachesiscim ama utanıyorum. 600 gr almışım çünkübilmiyorumkismile
menümü yazayımmmmsonra da azcıkk evii temzileyimmmmm ayyyy çok hantallaştımmmmm biraz harekett olsunnnnn yanii.......
dün sahur yememşitimmmmm saddce2 bardak su
iftar:2 bardak su +1 kase mercimek çorbası+et sote+yoğurt+patates ve domates salatası
ara:1 türk kahvesi + soda
ara:1 porsiyon cevizli kadayıf
sahura kdara 2 lt su içtimmmmmm
harekt:tibet+100 serbest oratya karışık mekikkkk
bugünküü sahur:1/2 dilim çavdar kemeği 1 haşlanmış yumurta+maydnzo+domates+salatlk+1 cevzi+2 kaşık tahin+100 ml kadar yoğurt+2 bardak yeşil çayy
Nesme, diziler için link aklıma, biraz daha sonra yazacağım. Biraz gitmem gerekiyor da şimdi, mesaj kutum da dolmuş bir güzel temizleyeyim. Bugün kesin yazacağım linki ama :) .
Kahvekokusu naber cnm,
nasil gidiyor oruc??
iyiyim canım ,
şimdilik bir şikayetim yok,
sende durumlar nasılcokacimcoook
canim ben de 2 gundur cok iyiydim.
bugun birazcik aciktim.
bir de sirkette bir bey kizi univ. kazanmis magnum mini dagitti; getirdiler magnumu burnuma dayadilar; kotu oldum gorunce:-((
aksama ben de yicem alip vallaa
ama genel olarak iyiyim, Allah yardim ediyor sanirim; normalde detoks ayaparken bile o kadar yiyp icmeme ragmen cok acikirsdim; orucda o kadar acikmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?