50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bugun z.yagli taze fasulyem var,
bir de annem verdi etli bezelye yemegi var.

oructan sonra ne kadar hava sicakta olsa corba icmeden olmuyor; corba bi mideyi yumusatiyor sanki; o yuzden bi tahrana corbasi yapicam gidince.
cacik yaparim, salata yaparim.
yeter sanirim )

benim iftar menümm:bugünn ben aşçıyımmmm....tepsi kebabı yapcamm+dünden mercimek çorbasıı+domates salatası+pattaes slaltasıı+sütlüü bir ttalıı ama arar veremedimmmmm

yemekelerde mutlaka s raımsakk kullanınn,oruçta tansiyonu dengeelrmişşşşşşş

ohh mis gibiii afiyet olsun.

ben de normalde sarmisak sevmem ama tansiyonu dengelesin diye cacika katiyorum bu aralar.
bugun de katarim :-;-)

bugünkü iftar menüm
tavuk sote+pilav+cacık+salata

ohh superrr

1.2,5 lt su için+reznee melisa paptya için+ılık limınlu su içççç
2.iftarda mutlaka çorba olsunnnnn+cacıkkkk
3.baharat az tüketttt+tarçınn kullanınnnn(zencefili kullanmayınn susuzluğu artırırrmş)AçKEN NANE KOKLARSAKK tokluk hissi olurmuş
4.ceviz+balık +sahurda müsliiiiii+sebzelii kabakkk
5.peynirde lor+çöklek+keçi peyniirii ve sütüüüü tercih edinnn...
6,tatlıyı yemekten en az 2 satt sonra yiiyinb..hemen yiiyince şekere dönüşüyomuşş..tatlıyıı sütlü tercih edinn.
7.komposto yaparken meyveelrii en son atın kiiii etkiisii azalmamısnn...
8.yemek yavaş yavaşş yiiyinn ve sonunda uzun süre oturunnnnnnn.....
9.oruç=ruhsal detoks
10.sinir yatıştıran çayyy meilsaaa

yeşil çay gerginleştiriyomuşş onun yerineee şimdiii beyaz çayy tercihhh edinn...

beyaz çaydan çok bahsed,id,ii merak ettiiimmm ve araştırma sonuucmm kısaca.....nettenn alıntııııııı

Eğer çayı sağlık için içiyorsanız, beyaz çayla ilgilenmelisiniz. Beyaz çay diğer çay çeşitlerine göre daha fazla etkin madde içerir. Bu ise yalnızca tomurcuklardan üretilmesinden kaynaklanmaktadır.

Çay çeşitlerine göre beyaz çayda daha az kafein vardır. Siyah çayda bir fincanda bu 40mg, yeşil çayda 20mg iken beyaz çayda 15mg'dır.

Bazı çalışmalar beyaz çayın kanser mücadelesinda yeşil çaydan daha fazla antioksidan (7) ihtiva ettiğini ortaya koymaktadır. Bu oranın 3 misli olduğu tespit edilmiştir.
Beyaz Çay ve Güzellik
Gıda, sağlık ve kozmetikde yeni yeni popüler olmaya başlamıştır. Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı kullanılmaktadır. Cilti kuvvetlendirici, yeni cilt hücre yetişmeyi destekleyicidir. Çevre ve günlük cilt yıpranmalara karşı cildi koruyucudur. Pürüzsüz ve yumuşak bir deri oluşumunda etkin rol oynar.

senün menünde çok sağlıklı, biz çorba içmiyoruz pek sıcaklar yüzünden.

sonn bir paylaşımm çok güzel kebap tarifiii
köftelikk kıyma+sizvribiber+soğan+sarımsak+baharat robottan geçir köfte gibi yğur..köfteyi fırın tepsiisine yay.bıçakla uzunlamasına kes.sanki şişrte duruyomuş gibii oluyooooo...200 derecede pişir.
2 patlıcan közleee küçük doğra +azcık limon sık
domates+biber+sarımsak+soğan azcık sıvıyağ+azcık suyla sotele..
pidelerii küp küp doğraa..
pideleriii sotelenmişş domatesli karışıma batırıp servis tabağına diz+üstüne azcık karışımdan dök+üstüne patlıcanları koy+üstün de fırından yeni çıkmışşş uzun uzun köftemsii kebapları dizz.kalan domatselii karışımıııı etin üstüne dök+en üsted azcıkkk yoğurtt+kekik+kıozmıızı binberlel s
üsleeee..........afiyet olsunnnnn

of of oooffff ama bu acımasızlık.......:)))gerçekten süper olur gibi görünüyo..

valla hepinizin menulerine ozendim...hatta bayildim, hepsi cok guzel..
ben de biber dolmasi yaptim etli aksama. ama yanina ne yapacagim bilmiyorum. cacik iyi ikir, bir de dun kahve kokusunun domatesli pilavini yapacaktim ama biber dolmasinin icindede pirinc oldugu icin vazgectim, corba iyi gider ama sicakta o da zevkle icilmiyor....
ben bugun mini magnum yemedim ama 4-5 tane misafir sekeri yedim...:gitme: ama leslie fast 4 miles ve bir saat burn it up yaptim./umarim yakmisimdir. su dolaptaki mini magnumlarida kapicinin cocuklarina vermeye karar verdim.... ablama soylicem bir daha bize gelirken getirmesin....

gerçekten magnumlarda diğer dondurmalara oranla daha çok kalori var bizde bir defasında normal magnum almıştık iş yerinde arkadaşlarla yiyelim diye müdürede vermiştik erkek olmasına rağmen ooo ne kadar kaloriliymiş dedi hatta kaç kalori olduğunuda söyledi unuttum şimdi.ben normal tatlıcıdan alıyorum dondurmayı çok lezzetli oluyo hazır dondurmlar pek zevk vermiyo....

bu arada herkese hayırlı iftarlar ben çıkıyorum kendizie iyi bakın kızlar.....mucckkk...

evet benim bir huyum var, bir seyi yemeye karar v erdiysem hic bakip da kalorisine sinirimi bozmam.....ama magnumlar oldukca agir... ben su kazandibili, elmali turtali, sakizli muhallebili dondurmalari seviyorum ama onlari da tek basima 3 gun de biitirdigim icin onlarda tehlike arz ediyorlar...gule gule

aaa süpermiş

ben de ünideyken falan baya eskiden köfte yapıp jülyen jülyen kesip, doğradım pidelerin üzerine koyuyordum. sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda pu biber kızartıp döküyordum, kendi kendime bulmuştum bu kebabı adına da kendi adımı koymuştum
unutmuşum bak sayende hatırladım:)

ya sen ne çok spor yapıyorsun ya yazık değil mi bu sıcakta kendine, ay ben fena oldum akannehir

hadi ben de menümü yazıyım, kızmayın ama:)

altın balık,
soğan halkası
soslu patlıcan ve patates kızartması.
pesto soslu makarna
salata

biliyorum çok sağlıksız ama canım çok istedi bilmiyorumkismile

cok yedigim icin spora yuklendim ben de....bak menu falan yazmiyorum.yazamiyorum utancimdan... bu arada bugun bitter cikolata yemedim ve istifra da etmedim... galiba haklisin... dokunuyor o bu sicaklarda...

lachesis bu arada dedigin o kebabi annem de yapar. biz ev kebabi deriz.
hatta gecen gun nette gezinirken kofteyle degilde tavukla yapilisini gordum. bir gun denemek istiyorum onu da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…