50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesis bu arada dedigin o kebabi annem de yapar. biz ev kebabi deriz.
hatta gecen gun nette gezinirken kofteyle degilde tavukla yapilisini gordum. bir gun denemek istiyorum onu da...

ben de yapıcam bir ara.

kizlar hepinize iyi aksamlar,
hayirli iftarlar...

iyi haftasonlari..

cok cok optummm

sana da canım görüşürüz.

kizlar ben cevahire gidiyorum.. opuyorum.. herkesin orucunu Allah kabul etsin....

sağol canım görüşürüz

selaam yeni gelebildim bugün kuzenim geldi sabah kahvaltıya e yeni gitti o yüzden yemekte yapayımda ööle gireyim dedim rahat rahat ancak işte sabah yediklerimi yazıyorum(hala oruç tutamadığımdan:))
1 boyoz (ohhh dünya kalorisi ama ne zamandır yemiodum kuzenim almış özlemişim arada olur dimip)
peynir,haşlanmış yumurta,haşlanmış patates bir kaç dilim(ohh buda iyi dimi:)))
şekersiz çay yarım fincan
y.zeytin bir kaç tane
bugün reçel yemedim ama buda bişiidir dimi:))
öğlen:
bir kaç dilim karpuz
ikindi:
bir yulaflı haşhaşlı simit küçük boylardan
akşam:
bu akşam için taze fasulye pişirdim z.yağlı ama yağı bir çorba kaşığı kadar koydum bol domatesli
yanına makarna yapacağım yağsız
dünden kalma salatalarım var börülce ve patlıcan salatası
bu kadar belki birde çorba yaparım şehriye bakalım üşenmezsem
bugün hiç tatlı yemedim krizdeyim ama az sonra bir kaç kaşık supangle atıştırmayı planlıyorum bugün abarttım ama yarın dengelerim kızlar yaa akşam yemeği sonrası hiç bir şey yok artık gece girerim bir daha görüşürüzzz yorumları bekliyorum kızlar abartmışım bugün dimi dışarıda çıkmadık tıkıldım evde valla offf göbeğim çıkacak yine;pppp

çok iyi tavsiyeler çok saol opuyorumnanaktan

sabah kahvatın fazla olmuş, boyoz yemişsin bir de üstüne bir sürü şey yemişsin. ama sabah kahvaltısı olduğu için telafi edebilirsin.

akşam da az makarna yersen problem yok.

valla sööle cnm hakkettim nede olsa bu kadar yenirmi dimi abarttım şımardım şurda üç kilo verdim diee üç günde geri alırım artık offf kendime gelip diyetime geri dönmem gerek ben en iyisi hiç makarna yemeyim sadece biraz t fasulye kafii nasılsa bütün gün fazlasını yedim yanee dimi((((

MENUM
Sabah
Musli

Ogle
2-3 dlm pastirma
Cay kasigi tereyag
1 dlm ekmek

Aksam
Az pide
Yesillik
5 minik kofte

Ara
Meycve yerim

yediklerimi yazayım. bu arada babymom nerede, bi şey mi oldu acaba?

sahur: 1 dilim tam buğday ekmeği, büyük bardak yy süt, domates,salatalık, kk peynir

iftar : 2 kepçe tarhana çorbası, 4-5 kaşık domatesli makarna, 1 parça ızgara et, büyük bardak ayran

ara: star cup , daha sonra yeşil çay içerim

selamlar herkese..... spatzcım kardeşine hayırlı uğurlu olsun.... inş mezuniyetinide görürüsünüz........peppermintcik sizinde gözünüz aydın olsun.....

benimde eşim teyzesine gitti.... bende buraya takılayım dedim.....

mrbbb
akşammm yemeğimiii yedimmm..şimdiii ara yapıyorumm.sade türk kahvemmm ve adı olmayan puding+irmik ve sütten oluşn uydurma tatlımıı yiyorumm...az sonra yüüryüşe çıkcazzz aileceeee....ulkerk ve melahatt menüleriniz gayet güzellll,lachesiis sneinki de çok kötüü değil ya,,zaten az az yemişindirrrr ....

ayy ben o BOYOZ u boza diye okumuştumm ve sabah sabahhh nasıl içmiş kii demiştimmmmm.....ben de öğrenmiş oldumm ilk defa duydumm...

dun gıremedımne yazıkkı dunku ıftar menumle baslıyorum
ıftar
ısyerınbde oldugm ıcn arkadsla ortak söledık baska alternatf yk kızlar
double chıcken menu
cshıckenlardn bıtanesını attm ekmekgmden hamburgerı yedım çok açtım

bırazck patates kızartması
1 şişe su
yarm bardk kola

menu yemek zorunda kaldgm ıcın sahurda bı tane zeytın ıkı dılım domates bı kıbrıt kutusunun yarııs kdr peynr ıkı tanede dılım salatalık ıkı bardak su.

bugunkı ıftar bı kase çorba çeyrek pıde ve bı kasık patats yemegı 3 bardak su

dunku menunun cezası olarakta eve bır saat boyunca yurudum :)

Son düzenleme:
45 dk yüürüüüdmm geldimmm ve kendimiii hafif hissediyorummm..yeşil çay demliycem birazzdannnn ... dışarıısı çok serinnn üstüme hırka bile aldımmmmm ,gündüzz aşıırı sıcakktıııııı ne ilginç yaa,,tam çöldeyimmmmmmm....gecenin ilerlleyen satelrind de tibet+mekikk ya da arın ahreketlerii yapcammmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…