kizlar ben cevahire gidiyorum.. opuyorum.. herkesin orucunu Allah kabul etsin....
lachesis bu arada dedigin o kebabi annem de yapar. biz ev kebabi deriz.
hatta gecen gun nette gezinirken kofteyle degilde tavukla yapilisini gordum. bir gun denemek istiyorum onu da...
kizlar hepinize iyi aksamlar,
hayirli iftarlar...
iyi haftasonlari..
cok cok optummm
kizlar ben cevahire gidiyorum.. opuyorum.. herkesin orucunu Allah kabul etsin....
1.2,5 lt su için+reznee melisa paptya için+ılık limınlu su içççç
2.iftarda mutlaka çorba olsunnnnn+cacıkkkk
3.baharat az tüketttt+tarçınn kullanınnnn(zencefili kullanmayınn susuzluğu artırırrmş)AçKEN NANE KOKLARSAKK tokluk hissi olurmuş
4.ceviz+balık +sahurda müsliiiiii+sebzelii kabakkk
5.peynirde lor+çöklek+keçi peyniirii ve sütüüüü tercih edinnn...
6,tatlıyı yemekten en az 2 satt sonra yiiyinb..hemen yiiyince şekere dönüşüyomuşş..tatlıyıı sütlü tercih edinn.
7.komposto yaparken meyveelrii en son atın kiiii etkiisii azalmamısnn...
8.yemek yavaş yavaşş yiiyinn ve sonunda uzun süre oturunnnnnnn.....
9.oruç=ruhsal detoks
10.sinir yatıştıran çayyy meilsaaa
yeşil çay gerginleştiriyomuşş onun yerineee şimdiii beyaz çayy tercihhh edinn...
selaam yeni gelebildim bugün kuzenim geldi sabah kahvaltıya e yeni gitti o yüzden yemekte yapayımda ööle gireyim dedim rahat rahat ancak işte sabah yediklerimi yazıyorum(hala oruç tutamadığımdan:))
1 boyoz (ohhh dünya kalorisi ama ne zamandır yemiodum kuzenim almış özlemişim arada olur dimip)
peynir,haşlanmış yumurta,haşlanmış patates bir kaç dilim(ohh buda iyi dimi:)))
şekersiz çay yarım fincan
y.zeytin bir kaç tane
bugün reçel yemedim ama buda bişiidir dimi:))
öğlen:
bir kaç dilim karpuz
ikindi:
bir yulaflı haşhaşlı simit küçük boylardan
akşam:
bu akşam için taze fasulye pişirdim z.yağlı ama yağı bir çorba kaşığı kadar koydum bol domatesli
yanına makarna yapacağım yağsız
dünden kalma salatalarım var börülce ve patlıcan salatası
bu kadar belki birde çorba yaparım şehriye bakalım üşenmezsem
bugün hiç tatlı yemedim krizdeyim ama az sonra bir kaç kaşık supangle atıştırmayı planlıyorum bugün abarttım ama yarın dengelerim kızlar yaa akşam yemeği sonrası hiç bir şey yok artık gece girerim bir daha görüşürüzzz yorumları bekliyorum kızlar abartmışım bugün dimi dışarıda çıkmadık tıkıldım evde valla offf göbeğim çıkacak yine;pppp
boyoz ne demek?
canım boyoz bol yağlı poğça gibi börek gibi birşey.izmirlilere özel.
kızlar ben de yarın oruç tutmak istiyorum allah kısmet ederse. şimdi kendime kek yapıcam sahur içinkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?