50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşşallah nesmecim sen tibeti bırakmadın ben 9 geldiğim zaman hastalandım ara verince başlayamadım tekrar
ben 21de sabitlediimmm vee artık diş fırçalamkkk giibii olduu bende...bazen 1 gün falann aksattığımm oluyoo daaa,,yinedee iyii gidiiyorum.....sağlığınn daha önemli,ii amaaa,,ben sağlıklıyımmmm yapabiliyorumm....

sagol cnm :)) hıc acıkmıyorum ben oruc tutarken sadece suu...

aynennnn ben de acıkma yokk,ma evde olduğum ,dıaşrı çıkmadığım +günün yarısıı uyuyarak geçiridiğim halde son zamnalar r çok susuyorummmmmm....

yapmk zorundaydm
dıyete yenı basladm ama hcbısey farketmıo suan ıcın artk erken çıkışm oldugunda bır saatlık yolu yuruycem..

zaten ısten ayrlıyorum. bakalm napıcam

zamnalla bellii olurr,ben ilk ay hiç kilo vermemiştimmmm 5.haftada kilo verebilidmmmmm...sen de veririisinn,azimlisinnnnnn...yürümek güzelll oluyoo...işten kendii isteğinle miiii,yosaa zorunlu muuuu ayrılıyosunnn?.

o taktk super neyse işsiz kalınca bende aynısını yapıcam butun gece oturup gunduz uyumayı ıstıyorum :)) havalar cok sıcak yalnız su su dıe ınlıorm bazen :) neyse allah verıyo sabrımızı :)

ne gzüellll dinelnşrsinnnn..vevt benim taktikk güzelllll,ama napimmmm erkenn kalksam da yapacak işim yok boşuna acıkıp susayacammmmmm.1 eylülde okula başlıycammm 1 hafta ben de tam oruç tutacammm ,şimdilik böylesii rahattttttt....

yatmadannn azcıkk meikk falan çekkkk,günah çıkar.....yarın gün boyu aç kalınca depoyuu tüketirsinnn hiiiiç üzülmeeee......

kızlar boyozu birde ben anlatayım izmire özgü hakiketen bol yağlı ama kat kat lezzetli sabah kahvaltısının vazgeçilmez tek böreğidir ben bayılırım zaten izmirde kime sorsanız tek geçer ben sevmeyene rastlamadım başka bir yerdede pek bilinmez sadece izmirlilere özeldir hatta yurtdışında yaşayan izmirliler izin dönüşü bir yığın alır ve buzluğa atarlar arada bir çıkarıp hasret giderirler bööle yanii işte bende bayıldığımdan yedim uzuun zamandır tutuyorum kendimi bugün evede girince dayanamadım artık ama çok pişmanım çok kalorili bişii çünkü birde yanında bi ton şey yiyince kendimi kötü hissettim neyse akşam yemeğini çok az yedim ve başkada bişi yemedim sabahada kelogs yemeyi planlıyorum bu ara kahvaltıda abarttım sanırım bir kaç gündür gittikçe çoğalıyo kahvaltı menüm ayy neyyse çok yazdım kusura bakmayın iyi geceler kızlaaaar bu arada sizin menülerede bayıldım yani süper gidiyorsunuz yerimseniben

boyozu ben de severim, beyoğlunda bir börekçi de satıyorlar. ay canım çekti şimdi:)
senin kahvaltına laf ederken ben iftarda ve sonrasında bir yedim bir yedim seninkinin 5 katı kalorisi vardır

iyi geceler sana da.

evevtt yaa,,normalinde gündüüz çok yemiyodummm,şimdiii akşammmm hep canım bişeyler çekiyooo .....ahhh nolcakkk bziimm bu halimizzzzzz.........
demircikk merkakk ettiimmm şu poğaçanızıııııı,artık izmire gidersemmm mutlaka yiyeyimmmmm...

ay yine sen iyisin bebekim hedefine vardın, benim daha çok var

inşşş.en kısaa sürede sen de düşersinnnnn ,siz de bu azim olduktan sonraa ilooo problemii kalmaz benceeee....
ben bişeylerr yiyiippp yatcammmmm,yarına misafir olcakk geçç kalkamayacammmmmmm...herekse iii gcelerr tatlı rüyalaar.......kendinize iii bakınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…