50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canım:)

hadi yaa ayy e süpermiş bak ben sırf izmirde var biliodum amaan al ye bi tane beaa bişii olmaspp kızlar yaa ben üç kilo verdimde diğer 7 kilo fazlalık nasıl gidecek bilemiyorum bir iştah açılması sorma gitsin zor tutuyorum kendimi regly den kaynaklanıyor sanırım ama bu kadarda olmas yanee tutmasam daha neler yiyeceğim:))) gündüz kaçırıyorum zatende allahtan akşamları eşim var başımda dikelio valla mutfakta iki dakka bırakmıo söölemedim ona boyoz yedim diye paralar beni o yazık hiç bişii yemio ya kıyamam utanıyorum valla kendimden ona baktıkça adam nasıl istikrarlı sorma neyse akşam yiyemiyorum ya oda bişiidir yani ii oluyo bana:))))))

canım ama senin kilon zaten çok fazla değil, bebişin var normaldir o kadar. yavaş yavaş verirsin, zorlama kendini. bu arada bir kilo çizelgesi eklesene kendine.

ay saol hayatım yaa ama boyum kısa ya 1.55 kilom 57 yani göbekim var birascık ben istiyorum ki dümdüz olsun napiim :))) ya kilo çizelgesine baktım bugün heralde cuma günkü yarışmalar için yapılıo bu diye es geçtim yapiim bende o zaman hemencik:))))

GÜnaydınlar şekerler ama herkes uyuyor sanırsam...
Lancesis ya bazen olur sıkılma yediysen yedin...sahurdada ye ama ertesi gün dengele..bazen insan cozutuyo yani hep dengeli dengeli gitmiyo yaaaa-tatlicadiarzu-

selam kızlaaar
benim biraz moralim bozuk
kardeşim üniv yerleşti ve bize söylemeden yaptı tercihlerini
istanbul üniversitesi ekonometri bölümü
ben gitme diyorum puanım kırılır diyor çok canımızı sıktı bizim

spatz ve peppermint
hayırlı uğurlu olsun kardeşleriniz istedikleri yerlere yerleşmişler
mezun olduklarını da görürsünüz inşallah

Günaydın kızlar haftanın listesi

kahvekokusu 50.7 (1 kg vermiş) alkisalkisalkis
ulkerk 58 (400 gr vermiş)
nesmekaya 48.6 (200 gr almış) klava:
spatz 52 (600 gr almış) klava:
lachesis 57.5 (2 kg almış)
klava: alsanaalsanasmile :tomato:

sadece yerleşeyim die mi yazmış bu bölümü yani ekonometri istiyosa okusun tabi yalnız çok çok zor bir bölüm zaten artık yapcak bişe yok gitmek zorunda hayatı 2 yıl daha ertelenir

lashesis nasıl 1 haftada 2 kilo almayı becerdin anlamadım yani zor bişe bence bi yanlışlık vardır

canım niye üzüldün ki, istemediği bir bölüm mü, kötü bir bölüm mü ki, yoksa İstanbul'da olduğu için mi?

ben de önceki gün iftardan 1,5 saat önce 53 çıktım ama bütün suyum çekilmişti sanki
bildirim yapamadım kusura bakma lachem
sen 2 kilomu aldın bu arada iftardan sonramı tartıldın yoksa
sadece yerleşeyim die mi yazmış bu bölümü yani ekonometri istiyosa okusun tabi yalnız çok çok zor bir bölüm zaten artık yapcak bişe yok gitmek zorunda hayatı 2 yıl daha ertelenir

kimseye sormadan yapmış tercihlerini
gitse de kaybedecek gitmese de
5 sene dershaneye giden ve fen lisesini bitiren birisinden hiç beklenen bişey değildi şok olduk

canım niye üzüldün ki, istemediği bir bölüm mü, kötü bir bölüm mü ki, yoksa İstanbul'da olduğu için mi?

hiç akılda yoktu ekonometri
mimarlık mühendislik yazdım hep demişti
ekonometri çok zor bir bölüm
arkadaşım 7 senedir bitiremedi
ve iktisat işletme neyse o da o
zorluğu yanına kâr

yok sabah tartıldım yeni sayılır almışım yani mafoldumben

canım bölümü istemiyorsa üzüldüm ama istiyorsa okusun, olan olmuş artık bir seçim yapması lazım çok da sıkmasın canını, istemiyorsa 1 sene de olsa tekrar hazırlansın bence. istemediği bölümde okumasından iyidir.

ben dün işyerinde tartıldım hep orda tartılırım ama 48.600 çıkınca kilom o kadar vermemişim dir diye bildirim yollayamadım sonrada tartılamadım.ama vermişimdir yani 52 falanımdır.kıyafetlerimden anlıyorum.ama tam olarak tartılıp bildireceğim.bu kezlik böyle olsun olur mu.

hiç akılda yoktu ekonometri
mimarlık mühendislik yazdım hep demişti
ekonometri çok zor bir bölüm
arkadaşım 7 senedir bitiremedi
ve iktisat işletme neyse o da o
zorluğu yanına kâr

dediğim gibi canım istemediği bir yerde okuyacağına bir sene daha hazırlansa daha iyi sanki. istiyorsa o ayrı tabi.

benim çıkmam lazım görüşmek üzere, çok öpüyorum opuyorumnanaktanherkesi

selam kızlar günaydınlar. foto ekledim profilime.tam olarak net fotolarım olmadığı için ikisini ekledim.ilerleyen zamalarda eklerim gene.

tabi böyle bi durumda azımsamanız normal ama hiç aklında olmadan okunacak bi bölüm deil ekonometri

dediğim gibi canım istemediği bir yerde okuyacağına bir sene daha hazırlansa daha iyi sanki. istiyorsa o ayrı tabi.

benim çıkmam lazım görüşmek üzere, çok öpüyorum opuyorumnanaktanherkesi

o da pek istiyor sayılmaz dün pişman gibiydi
gelince görüşürüz

tabi böyle bi durumda azımsamanız normal ama hiç aklında olmadan okunacak bi bölüm deil ekonometri

evet aynen öyle
bitiremez o zaten onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…