dünkü yediklerim;
İftar
1 tabak tavuk sote
1 servis kaşığı pirinç pilavı(tereyağlı)
1 kase cacık.
2 bardak elma suyu.
küçük bir dilim pide.
4 tane hurma.
ara
3 top dondura.
1 bardak çay.
1 soda
sahur:
pidenin 4/1 ine kaşarlı domatesli tost.
1 bardak m.suyu........
......................................
ya iftarda kalori hesaplıyom eşim bana en az 3000 kalorlik yedin demez mi...ama çok açtım çok sahuru gereksiz yedim hiç canım istemiyodu.uykum kaçınca yiyip yatayım dedim bari.yedikten sonra baya bi kıvrandım o bile çok fazla geldi..sizcede yediklerim 3000 kalorilik midir...
dünkü yediklerim;
İftar
1 tabak tavuk sote
1 servis kaşığı pirinç pilavı(tereyağlı)
1 kase cacık.
2 bardak elma suyu.
küçük bir dilim pide.
4 tane hurma.
ara
3 top dondura.
1 bardak çay.
1 soda
sahur:
pidenin 4/1 ine kaşarlı domatesli tost.
1 bardak m.suyu........
......................................
ya iftarda kalori hesaplıyom eşim bana en az 3000 kalorlik yedin demez mi...ama çok açtım çok sahuru gereksiz yedim hiç canım istemiyodu.uykum kaçınca yiyip yatayım dedim bari.yedikten sonra baya bi kıvrandım o bile çok fazla geldi..sizcede yediklerim 3000 kalorilik midir...
bende dün iftarda;
1 kase çorba, 1kase salata, 1 tane kuru incir, 2 hurma, 2 kuru kayısı, birazcık kuru üzüm, 2 tane siyah zeytin ve 1buçuk lt su içtim
iftarımı yaptıktan 45 dk sonra küçük bi patlıcanla biber olması ve yanında ayran bi lokmada ekmek
sonra akmina vişneli soda
bundan sonra ipi kopardığım andır 1 tane magnum yedim ardından babamı magnum kesmedi gitti açık dondurma aldı ondanda bir su bardağı büyüklüğünde yedim bilmiyorumkismile
yatmadan önce 1 şeftali ve 1 erik yedim yatana kadar 3 ltreye yakın su içtim
sahurda da;
karpuz ve 3 dilim peynirle ekmek yedim (kaşar) keşke tembellik yapmayıp yeşil çayımı da içseydim
Trufcum üzülmeyin ya istiyorki yazmıştır kardeşin...fen lisesi mezunumuş neden bitirmesinki ...lanchesis şekerim bazen bir önceki akşamki menüne bakarak ertesi gün kilo farklı çıkar oyuzden hemen moralini bozma birkaç akşamalrı dikkat et hemen eski kilona dönersin...demircik valla iyi vermişsin 700 gr maşallahhhh...oranje şekerim 4 hurma çok fazla bence...ya burada koç kim????????
ulkerkciğimmmm ne güzell menünnn ama öğle akşam arası tek ara az olmuşşş gibii....bu arada koçun kim olduğunu ben de sormuştumm ama henüz öğrenemedimm,sanırımm bu hafta kkoçsuzuzzz....ben geçmişi de çoğunu okuudmmm göremedimmmm.....MENÜM
sabah
domates salatalık
yarım dlm ekmek
öğlen
1 kase çorba
yarım tbk makarna
ara
1 güllaç
akşam
1 tbk 4 kucuk kofteli fırın sebze
salata
belki 2-3 yk pilav??????????
çok acelel ediyosun gibi geldii banaaa,daha hafta olmadann kilo vermem imkansızaa yakın..bence sahurda da ye,uzun süre aç kalınca metabolizman yavaşlar ve kilo vermennn güçleşirr,,yani sahurda yemeyince daha çabuk kilo vermezsinn....öğünn azaltmaaa bencee.....dunkı sahur menumden baslıyorumm
sahur
bı kasık pılav dayanamadım bı tane sekerpare 2 bardak su :))
ıftar..,
yıne ceza olarak 1 saat boyunca eve yurudum :))
ırtardada 3 bardak su
bı kase hazır corba
dayanamadım bu sefer 2 kucuk dılım pızza
sahurda yıne bsy yemıcemm ama hıc bısey farketmıo kızlar bende baslayalı bı hafta olmadı ama ne bıleym ya :S
sahurda khvaltı türü yapsan daha iyi olurdu bence.yumurta süt domates falan.genell olarak pek bişi yememişsin oruç tutuyorsun bide bunlar güçsüz bırakır seni.bende başlayalı 10 gün falan oldu ama umudunu kesme normalden biraz az yiyince bile verebiliyo insan.zamanla düzelecektir.dunkı sahur menumden baslıyorumm
sahur
bı kasık pılav dayanamadım bı tane sekerpare 2 bardak su :))
ıftar..,
yıne ceza olarak 1 saat boyunca eve yurudum :))
ırtardada 3 bardak su
bı kase hazır corba
dayanamadım bu sefer 2 kucuk dılım pızza
sahurda yıne bsy yemıcemm ama hıc bısey farketmıo kızlar bende baslayalı bı hafta olmadı ama ne bıleym ya :S
ınsallah cnm sagoll ya dogru zaman gereklı bırazda . ne yazıkkı sahura zorla uyandırılıyorum yanı onları hazırlamaya vakıt bulamıorm onume ne gelıosa bıraz yıyorum annemı yormak ıstemıorm onu bunu hzırla dıe neyse bıkac gune işsiz oluyorum kendım hazırlarımmm :))sahurda khvaltı türü yapsan daha iyi olurdu bence.yumurta süt domates falan.genell olarak pek bişi yememişsin oruç tutuyorsun bide bunlar güçsüz bırakır seni.bende başlayalı 10 gün falan oldu ama umudunu kesme normalden biraz az yiyince bile verebiliyo insan.zamanla düzelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?