50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü yediklerim;
İftar
1 tabak tavuk sote
1 servis kaşığı pirinç pilavı(tereyağlı)
1 kase cacık.
2 bardak elma suyu.
küçük bir dilim pide.
4 tane hurma.

ara
3 top dondura.
1 bardak çay.
1 soda

sahur:
pidenin 4/1 ine kaşarlı domatesli tost.
1 bardak m.suyu........
......................................

ya iftarda kalori hesaplıyom eşim bana en az 3000 kalorlik yedin demez mi...ama çok açtım çok sahuru gereksiz yedim hiç canım istemiyodu.uykum kaçınca yiyip yatayım dedim bari.yedikten sonra baya bi kıvrandım o bile çok fazla geldi..sizcede yediklerim 3000 kalorilik midir...

tereyağlı pilavı çok yemediysen değildir diğerleride pide haricinde gayet normal geldi bana

bende dün iftarda;
1 kase çorba, 1kase salata, 1 tane kuru incir, 2 hurma, 2 kuru kayısı, birazcık kuru üzüm, 2 tane siyah zeytin ve 1buçuk lt su içtim
iftarımı yaptıktan 45 dk sonra küçük bi patlıcanla biber olması ve yanında ayran bi lokmada ekmek
sonra akmina vişneli soda
bundan sonra ipi kopardığım andır 1 tane magnum yedim ardından babamı magnum kesmedi gitti açık dondurma aldı ondanda bir su bardağı büyüklüğünde yedim bilmiyorumkismile
yatmadan önce 1 şeftali ve 1 erik yedim yatana kadar 3 ltreye yakın su içtim

sahurda da;
karpuz ve 3 dilim peynirle ekmek yedim (kaşar) keşke tembellik yapmayıp yeşil çayımı da içseydim

yok canım 3000 kalori yok yediklerinde

magnum olmasaymış iyiymiş

mrbbbbb
nasılsınız bakalımmmmm?hafta sonuu heresler dışardaddırr,,ben evdeyimmm misafir gelcek temzilikk,yemekkk falann yoğun geçiyooooo....bugün tam otuççç tutuyorummmm yani......anacığım ne zormuşşş oruçççççççç.....azcık geçmişe bakiyimm birazda fotolaraaa....

slm kızlar ben bugünde oruçsuzum maalesef(( sabah yarım kase sütlü kelogs yedim öğlen bir tabak patates kızartması yanına iki kaşık yoğutla onu yedim ve sonra hadi bakalım bir tartıya çıkalım dün boyoz bugün patates kızartması durum vahimdir ama çıkta moralin bozulsun yeme dedim vee tartıda ne göreyim 56.3 aaaaa 700 gr daha gitmişş şaka gibi bi sevindirik oldum sormayın ama bu demek diildirki ye gitsin tabii ki motive oldum az yemeye devam hadi bakalım bu arada şu kalori cetvelinide beceremedim ama bende kabahat diil sistem kabul etmio biraz ısrar etmek gerekmiş sanırım her gün denicem bende tutar inş. bi gün kızlar bu arada akşam menümde ekşili köfte, taze fasulye dün baya çok yapmıştım bugüne kaldı tabii ziyan olmasın:))))) yanınada yeşil salata planlıyorum bakalım bu arada orange menün pekte 3000 kalorilik gelmedi sonuçta bütün gün açsın cnm biraz yemenin zararı olmass bence:)) ruUunesya cnm senin dondurmalar biraz fazla olmuş o kadar amaan arada olur ööle bişii olmass ayyy kilo veriyorum allahım çok mutluyumm kızlar akşama görüşürüssss:))))

demircikkk ne güzelllll kilolarının gitmesii,sevindimmmmm...yine de senn az ve sıkkk yeeeee,kızartmadann mümkün olduğunca uzak dur...keşili öfte adanalı arkdaşım yapardııı ,bulgurluuu ondan mı kii,çok hoşşş olurduuuuuu....afiyet olsunnnnn

Trufcum üzülmeyin ya istiyorki yazmıştır kardeşin...fen lisesi mezunumuş neden bitirmesinki ...lanchesis şekerim bazen bir önceki akşamki menüne bakarak ertesi gün kilo farklı çıkar oyuzden hemen moralini bozma birkaç akşamalrı dikkat et hemen eski kilona dönersin...demircik valla iyi vermişsin 700 gr maşallahhhh...oranje şekerim 4 hurma çok fazla bence...ya burada koç kim????????

MENÜM
sabah
domates salatalık
yarım dlm ekmek

öğlen
1 kase çorba
yarım tbk makarna

ara
1 güllaç

akşam
1 tbk 4 kucuk kofteli fırın sebze
salata
belki 2-3 yk pilav??????????

evet fazla 4 huurma ama canım tatlı çok istedi başka şeye saldıracağıma hurmayla kestim kendimi.normalde 1 yada 2 yerdim.

bugün dünden kalan tavuk sotemi ve cacığımı yiyeceğim .azcıkda salata yaparım sebze niyetine. o kadar. başka yediğim bişi olursa yazarımm gene.ama bugün hiç canım bişii istemiyo....

kızlar nerdesinizzzz?
çok canım sıkılıyo yaabilmiyorumkismile gelin de 2 muhabbet edelim.

sahur ve iftar menulerimi yazayım ben de.

sahur: çavdar ekmeğine salamlı kaşarlı tost + yarım haşlanmış yumurta + 1 bardak yağsız süt + 3 bardak su
iftar: 2 kaşık zeytinyaglı barbunya + 2 kaşık pirinç pilavı + 1 kase cacık + 2 çatal un helvası

canım hiç birşey istemedi ya, bunları da zorla yedim. şimdi de kahve içicem. buralarda da kimse yok, film izliyim bari...

dunkı sahur menumden baslıyorumm

sahur
bı kasık pılav dayanamadım bı tane sekerpare 2 bardak su :))

ıftar..,

yıne ceza olarak 1 saat boyunca eve yurudum :))
ırtardada 3 bardak su
bı kase hazır corba
dayanamadım bu sefer 2 kucuk dılım pızza

sahurda yıne bsy yemıcemm ama hıc bısey farketmıo kızlar bende baslayalı bı hafta olmadı ama ne bıleym ya :S

mrbbbb herekseeee
ayyy çok yoruldummmm bugünnn ...iftarda misafirler vardıııı yenii yolladıkkkk kendimi odama attıımmm...ayy dinleneyimmm azcıkkkkk....evin küçük kızı olacağına köpeği ol daha iyii vallaaa....yedikelrimii yazayımmmm:
sahur:1 haşlanmış yumurta+1 dilim tam tahıllı ekmek+peynir+domates+sallatlk+maydonoz+yoğurt+2 bardak yeşil çay
iftar:2 bardak suyla açılış+1 dilim karpuzz 1 /2 kase tavuk suyu çorba+azar azar yeşil fasulye+çiftlik kebabı+patase slaatsı+doamtes salaltasıı
8 bardak su içtimmmm+şimdii tatlımı yiyorummm:irmikli sütlü tatlı+1 top dondurma
birazdann da türk kahvemi yapcammm yanında soda içerimmm...yatana kadar 3 lt su içerimm sanırsammmmmm

sptzcık hayırdırr niyee sıkılıyosunnnnn?her neysee sıkıntınnn,,,endini üzmeyee değmezz,,hiç bişey sendenn daha değerlii değildirrr...sağlığınıı bozmaa.....

MENÜM
sabah
domates salatalık
yarım dlm ekmek

öğlen
1 kase çorba
yarım tbk makarna

ara
1 güllaç

akşam
1 tbk 4 kucuk kofteli fırın sebze
salata
belki 2-3 yk pilav??????????
ulkerkciğimmmm ne güzell menünnn ama öğle akşam arası tek ara az olmuşşş gibii....bu arada koçun kim olduğunu ben de sormuştumm ama henüz öğrenemedimm,sanırımm bu hafta kkoçsuzuzzz....ben geçmişi de çoğunu okuudmmm göremedimmmm.....

çok acelel ediyosun gibi geldii banaaa,daha hafta olmadann kilo vermem imkansızaa yakın..bence sahurda da ye,uzun süre aç kalınca metabolizman yavaşlar ve kilo vermennn güçleşirr,,yani sahurda yemeyince daha çabuk kilo vermezsinn....öğünn azaltmaaa bencee.....

sahurda khvaltı türü yapsan daha iyi olurdu bence.yumurta süt domates falan.genell olarak pek bişi yememişsin oruç tutuyorsun bide bunlar güçsüz bırakır seni.bende başlayalı 10 gün falan oldu ama umudunu kesme normalden biraz az yiyince bile verebiliyo insan.zamanla düzelecektir.

benim menüm dünküyle aynı sayılır hatta aynı tek açtım bugün iftarı yeni bişi yapmak istemedim dünkü menümden kalanı yedim.
1 servis kaşığı t.sote
1 servis kaşığı p.pilavı
büyük çukur bi tabak salata.
az cacık.
hiç ekmek yemedim.
ardından 2 bardak çay ve az öncede 3 top kadar dondurma.
bide dayanamadım bi tane yeni çıkan eti brovniler varya ondan yedim.

yarın yemeğe davetliyiz ne çıkacak karşıma bilmiyom ama ben başka yerde yiyemiyorum fazla.il dışına afyona gideceğiz. bi arkadaşımız sevgilisini ailesi ile tanıştıracak bizde beraber olalım istedi.hayırlısı bakalım.orda da ne yediysem yazarım.

sahurda da .....yumurta-süt-domates-ve az bal yemeyi düşünüyoorum.

ınsallah cnm sagoll ya dogru zaman gereklı bırazda . ne yazıkkı sahura zorla uyandırılıyorum yanı onları hazırlamaya vakıt bulamıorm onume ne gelıosa bıraz yıyorum annemı yormak ıstemıorm onu bunu hzırla dıe neyse bıkac gune işsiz oluyorum kendım hazırlarımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…