50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın cnm ya ama benım bunye bıraz farklı ben bırden cok kılo alırım ve bı hafta ıcınde cökebılırım cıdden garıp bı vucudum vr yasadım yanı bılıorum bunu ama sabır gereklı bu dıyet konusunda bakalm ya tartıdakı rakamdan zıyade yan yaglarım erısın baska bsy ıstemıorm

benim de tartııdan ziyade basenelrimdekii yağlarr rahatsız ediyoduu ,diyetten ziyade ben sporlla erittimmm yağlarımı ve inann şu ann yağ kalmadııııı ama 3 aydaaaa gitiiiii,ben ilk defa zayıflamayy çalıştımmm o maceram da 3 ayda sonuçlandı.........

benımde ılk dıyetım bu cnm bıseyıı ıtıraf edeyımkı yuruyus dısında hıcbı sporu bılmıyorum :S

sahurun gayet güzell,bal hiç aklıma glememişiti bugün den de bal yyicemmm,sağolll hatırlattın....menün de gayet güzellllll..ben de başa yerde salatayla karnımı doyurururmm bi de çok yavaş yediğim içinnnnn yarı aç kalırım....ayy BROVNİ İNTENSe mii o süper.......

ben de sadece yıllardırr yatmadan 20 meki çekerimm ve sanırım ondandırr hiiçç göbeğimm yokkk,başka spor ben de bilmezdimmm.burdaki kızlarr sağolsuunn hepsiniiii yaptırdılarrrr....SEN DE ZAYIFLA sitesine girr,orda LESLİ,CALLAN,SLİM İN 6,CARDİO ,PİLATES,TİBET bunların videoları varr,bakkk sevdilerinii yappp bence gerçektenn etkililerr.....bizzat tarafımdan denenmiştiirr........

herkese merhabaaaa
bende aranıza katılabilirmiyim kilo vermek istiyorum çok zor kilo veriyorum nedense şu an 60 kilodayım 55 kilo olmak istiyorum 2 doğum geçirdim 4 yaşında bi kızım 9,5 aylık bi oğlum var bende kilo vermek isteyenlerle beraber hareket etmek istedim daha hırslı olurum diye düşündüm kendimi burda buldum
akşamları spor yapıyorum evde bi kaç kondisyon aletim var gündüz yapamıyorum çocuklardan dolayııı gece anca vakit bulabiliyorum
aranıza gelebilirmiyim?

Merhaba kızlar

Bırak filmleri ya. Dizi izle sen. Kore dizisi izle. Birileri de izleyecekti ama kimbilir hangi çıkmaz ayın... Neyse şimdi arkasından konuşmayayım, nicki L. harfiyle başlayanlardan biri iştekaydirigubbakcemile3.
Aaaa filmler hiç bırakılır mı yahu... O tarafların ancak çok bilindik ya da korku filmlerini izliyorum nutcasecim. Öbür türlü pek izleyemem çünkü dillerine çok yabancı olmak büyük dezavantaj benim için, dizi kadar uzun süreli izleyemem sanırsam. Ama merak ettim, senin favori dizin hangisi?
Buarada rekorum 3500 küsür :lepi: (mouse kullanmaya başlamanın baya yardımı oldu gamyoncuiremsu )

teşekkür ederim canım da ağzından yel alsın
ne demek kaçar kaçar alacaksın
valla korkuttun beni şimdi
bu sefer 22 kilo almayahiiiiiiiç niyetim yok
6-7 kiloyla kapatcam inşallah

Bu sana şimdiden ikaz olsun trufcum yerimseniben öyle bebiş var diye homini gırtlak yiyebilirsin anlamına gelmez.. Kendine güzel ve çok sağlıklı bi beslenme programı oluştur bence şimdiden, gripinden de tavsiye al, o az kilo aldıydı sanırsam. 22 kilo istesen de aldırmayız sana yahu kaydirigubbakcemile5

geldin bile,,hoş geldinnn..burasıı gerçetenn tam yeriiii motive olursunnnn ve verirsiinn fazlalıklarınıı...biz her gün yediklerimizi ve yaptığımız harekerlerii ayzıyoruzzzz,koçumuz yorumluyoooo...sık ararlılarla az az yiyoruz ,amaç dengeli ve düzenli beslenerek kilo vermekkkk....

hoş geldin....

Lachesiscim dün tartılmayı unuttum, sabah da foruma girme fırsatı bulamadım, o yüzden listeye kendi kendimi ekledim sempatiksalakcinni

Kahvecim tebrikler, lachesiscim sana apayrı tebrikler, 2 kilo da nedir yahu, geçtiğimiz hafta kilo alma kampına mı girdin yahu -tatlicadiarzu- şaka şaka, kilo milo değildir o 2 kilo yerimseniben

mrbb dlciii,
ay ben hiiiç biligsayrda oyun oynayamıyorumm ya,,yaşlılıktan sanırsammmmmm,odaklamnanmıyorummm gözüm ağrıyooo hemen....biz küçükkken atarii ve tetris oynardıkkkkkkkk,şimdi onları bile oynayamıyorumm,.kıskandımm sizi.....

Hoşgeldin KRİSPİ çok doğru bi karar vermişsin aramıza katılarak. Ben de aynı sebeplerle buraya gelmeştim ve hiç zorlanmadan, yavaş ama istikrarlı bi şekilde kilo verdim, ve yaklaşık 3 aydır geri almadım çok dikkat etmeme rağmen :lepi:

Boy kaçtı?

Hemen ilk öneriler:

1. Sabah kahvaltısı aksatılmayacak, sıcakta ben hiç içmiyom, ama çay içiyorsan yeşil çay tavsiyem..

2. Öğün atlamak yok, ara öğün yaparsan süper olur..

3. Aç kalmak yok..

4. Sağlıksız gıadalardan kaçılacak, burda amaç az yemek değil, sağlıklı ve dengeli bi beslenme düzeni oluşturmak.. sadece şimdi için değil, her zaman.

5. Spor.. tabi bu sıcakta yapılması biraz sakıncalı, akşam saatleri en iyisi, ama yine de kendini zorlama.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Selam NESMECİM, online oyunlar genelde küçük ekran olduğundan aynı problem bende de oluyo, ama ekrana iyice zoom yapıp bi de tarayıcıyı tam ekran kullanınca tam süper oluyo, böyle yaparsan belki sen de rahat rahat oynarsın. Ne yaşlılığı yahu, duyan da aramızda 10 yaş var sanır :)

canım bu dediğin siteye üyem, olmak gerekiyo.ben bulamıyorum yaa videoları üye olmadım ama olmak gerekiyosa olurum ama sen tam adresi kop-yapştr yapıp yollarmısın ban.tşk.

astiğmat mı var gözleirnde canım .benim 1.25 miyop+astiğmat var bende gözlük kullanıyorum şuan dağılma oluyo gözde astiğmat olunca bi noktaya bakamıyo insan ozaman ilerde sorun olabilri bi göz doktoruna görün derim.

tabıkı cnm hosgeldın :)

hoşbulduk canım inşallah sizlerle beraber sağlıklı bi şekilde veririm ben normalde ramazanda kilo alan tiplerdenim yaaa mafoldumben
hoşbuldum canııımm

hoşbuldum canım
valla boyu ne sen sor ne ben sölimm boydan çok kıt biriyim ben 1,55 bu boyada 60 kilo yakışmıyo yaaa accık tontik görünüyom ben

şu an adetli olduğum için sabahları kahvaltı ediyorum ama adetim bittikjten sonra oruç tutacam kahvaltı o zaman olamıycak bakalım oruçluyken belki daha güzel kilo verebilirima.s

yokk anacımmmm o kapsite yokk bnedee ,,,,,

canım bu dediğin siteye üyem, olmak gerekiyo.ben bulamıyorum yaa videoları üye olmadım ama olmak gerekiyosa olurum ama sen tam adresi kop-yapştr yapıp yollarmısın ban.tşk.
üyee olursannn daha iii ,ben çaabliidğim kadarr link vercemmmm...
yyok canımm,gözümmm yaşıma göreee çok sağlammm hiiiç problemimm yok,sadecec biligisayara fazla odakklnamıyorummmm.yoksa en uzağı ve en yakını çok net görrürüümmmm.......

bu arada rsimelrine baktımmm,ne kadar gzüel bir yüüznn ve cildinn varrrrrrr....cildin nasıl böyle e pürüsüsüz sırlarını paylaş benlee.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…