çok acelel ediyosun gibi geldii banaaa,daha hafta olmadann kilo vermem imkansızaa yakın..bence sahurda da ye,uzun süre aç kalınca metabolizman yavaşlar ve kilo vermennn güçleşirr,,yani sahurda yemeyince daha çabuk kilo vermezsinn....öğünn azaltmaaa bencee.....
benımde ılk dıyetım bu cnm bıseyıı ıtıraf edeyımkı yuruyus dısında hıcbı sporu bılmıyorum :Sbenim de tartııdan ziyade basenelrimdekii yağlarr rahatsız ediyoduu ,diyetten ziyade ben sporlla erittimmm yağlarımı ve inann şu ann yağ kalmadııııı ama 3 aydaaaa gitiiiii,ben ilk defa zayıflamayy çalıştımmm o maceram da 3 ayda sonuçlandı.........
benim menüm dünküyle aynı sayılır hatta aynı tek açtım bugün iftarı yeni bişi yapmak istemedim dünkü menümden kalanı yedim.
1 servis kaşığı t.sote
1 servis kaşığı p.pilavı
büyük çukur bi tabak salata.
az cacık.
hiç ekmek yemedim.
ardından 2 bardak çay ve az öncede 3 top kadar dondurma.
bide dayanamadım bi tane yeni çıkan eti brovniler varya ondan yedim.
yarın yemeğe davetliyiz ne çıkacak karşıma bilmiyom ama ben başka yerde yiyemiyorum fazla.il dışına afyona gideceğiz. bi arkadaşımız sevgilisini ailesi ile tanıştıracak bizde beraber olalım istedi.hayırlısı bakalım.orda da ne yediysem yazarım.
sahurda da .....yumurta-süt-domates-ve az bal yemeyi düşünüyoorum.
Aaaa filmler hiç bırakılır mı yahu... O tarafların ancak çok bilindik ya da korku filmlerini izliyorum nutcasecim. Öbür türlü pek izleyemem çünkü dillerine çok yabancı olmak büyük dezavantaj benim için, dizi kadar uzun süreli izleyemem sanırsam. Ama merak ettim, senin favori dizin hangisi?Bırak filmleri ya. Dizi izle sen. Kore dizisi izle. Birileri de izleyecekti ama kimbilir hangi çıkmaz ayın... Neyse şimdi arkasından konuşmayayım, nicki L. harfiyle başlayanlardan biri iştekaydirigubbakcemile3.
teşekkür ederim canım da ağzından yel alsın
ne demek kaçar kaçar alacaksın
valla korkuttun beni şimdi
bu sefer 22 kilo almayahiiiiiiiç niyetim yok
6-7 kiloyla kapatcam inşallah
herkese merhabaaaa
bende aranıza katılabilirmiyim kilo vermek istiyorum çok zor kilo veriyorum nedense şu an 60 kilodayım 55 kilo olmak istiyorum 2 doğum geçirdim 4 yaşında bi kızım 9,5 aylık bi oğlum var bende kilo vermek isteyenlerle beraber hareket etmek istedim daha hırslı olurum diye düşündüm kendimi burda buldum
akşamları spor yapıyorum evde bi kaç kondisyon aletim var gündüz yapamıyorum çocuklardan dolayııı gece anca vakit bulabiliyorum
aranıza gelebilirmiyim?
herkese merhabaaaa
bende aranıza katılabilirmiyim kilo vermek istiyorum çok zor kilo veriyorum nedense şu an 60 kilodayım 55 kilo olmak istiyorum 2 doğum geçirdim 4 yaşında bi kızım 9,5 aylık bi oğlum var bende kilo vermek isteyenlerle beraber hareket etmek istedim daha hırslı olurum diye düşündüm kendimi burda buldum
akşamları spor yapıyorum evde bi kaç kondisyon aletim var gündüz yapamıyorum çocuklardan dolayııı gece anca vakit bulabiliyorum
aranıza gelebilirmiyim?
Günaydın kızlar haftanın listesi
kahvekokusu 50.7 (1 kg vermiş) alkisalkisalkis
ulkerk 58 (400 gr vermiş)
Dulcinea 52.7 (100 gr almış)klava: alsanaalsanasmile :tomato: :dilcikar:
nesmekaya 48.6 (200 gr almış)klava:
spatz 52 (600 gr almış)klava:
lachesis 57.5 (2 kg almış)klava: alsanaalsanasmile :tomato:
ben de sadece yıllardırr yatmadan 20 meki çekerimm ve sanırım ondandırr hiiçç göbeğimm yokkk,başka spor ben de bilmezdimmm.burdaki kızlarr sağolsuunn hepsiniiii yaptırdılarrrr....SEN DE ZAYIFLA sitesine girr,orda LESLİ,CALLAN,SLİM İN 6,CARDİO ,PİLATES,TİBET bunların videoları varr,bakkk sevdilerinii yappp bence gerçektenn etkililerr.....bizzat tarafımdan denenmiştiirr........
mrbb dlciii,
ay ben hiiiç biligsayrda oyun oynayamıyorumm ya,,yaşlılıktan sanırsammmmmm,odaklamnanmıyorummm gözüm ağrıyooo hemen....biz küçükkken atarii ve tetris oynardıkkkkkkkk,şimdi onları bile oynayamıyorumm,.kıskandımm sizi.....
tabıkı cnm hosgeldın :)ben de sadece yıllardırr yatmadan 20 meki çekerimm ve sanırım ondandırr hiiçç göbeğimm yokkk,başka spor ben de bilmezdimmm.burdaki kızlarr sağolsuunn hepsiniiii yaptırdılarrrr....SEN DE ZAYIFLA sitesine girr,orda LESLİ,CALLAN,SLİM İN 6,CARDİO ,PİLATES,TİBET bunların videoları varr,bakkk sevdilerinii yappp bence gerçektenn etkililerr.....bizzat tarafımdan denenmiştiirr........
hoşbulduk canım inşallah sizlerle beraber sağlıklı bi şekilde veririm ben normalde ramazanda kilo alan tiplerdenim yaaa mafoldumbengeldin bile,,hoş geldinnn..burasıı gerçetenn tam yeriiii motive olursunnnn ve verirsiinn fazlalıklarınıı...biz her gün yediklerimizi ve yaptığımız harekerlerii ayzıyoruzzzz,koçumuz yorumluyoooo...sık ararlılarla az az yiyoruz ,amaç dengeli ve düzenli beslenerek kilo vermekkkk....
hoşbuldum canııımmhoş geldin....
Hoşgeldin KRİSPİ çok doğru bi karar vermişsin aramıza katılarak. Ben de aynı sebeplerle buraya gelmeştim ve hiç zorlanmadan, yavaş ama istikrarlı bi şekilde kilo verdim, ve yaklaşık 3 aydır geri almadım çok dikkat etmeme rağmen :lepi:
Boy kaçtı?
Hemen ilk öneriler:
1. Sabah kahvaltısı aksatılmayacak, sıcakta ben hiç içmiyom, ama çay içiyorsan yeşil çay tavsiyem..
2. Öğün atlamak yok, ara öğün yaparsan süper olur..
3. Aç kalmak yok..
4. Sağlıksız gıadalardan kaçılacak, burda amaç az yemek değil, sağlıklı ve dengeli bi beslenme düzeni oluşturmak.. sadece şimdi için değil, her zaman.
5. Spor.. tabi bu sıcakta yapılması biraz sakıncalı, akşam saatleri en iyisi, ama yine de kendini zorlama.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Selam NESMECİM, online oyunlar genelde küçük ekran olduğundan aynı problem bende de oluyo, ama ekrana iyice zoom yapıp bi de tarayıcıyı tam ekran kullanınca tam süper oluyo, böyle yaparsan belki sen de rahat rahat oynarsın. Ne yaşlılığı yahu, duyan da aramızda 10 yaş var sanır :)
üyee olursannn daha iii ,ben çaabliidğim kadarr link vercemmmm...canım bu dediğin siteye üyem, olmak gerekiyo.ben bulamıyorum yaa videoları üye olmadım ama olmak gerekiyosa olurum ama sen tam adresi kop-yapştr yapıp yollarmısın ban.tşk.
yyok canımm,gözümmm yaşıma göreee çok sağlammm hiiiç problemimm yok,sadecec biligisayara fazla odakklnamıyorummmm.yoksa en uzağı ve en yakını çok net görrürüümmmm.......astiğmat mı var gözleirnde canım .benim 1.25 miyop+astiğmat var bende gözlük kullanıyorum şuan dağılma oluyo gözde astiğmat olunca bi noktaya bakamıyo insan ozaman ilerde sorun olabilri bi göz doktoruna görün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?