bioderma kullanıyorum yüz yıkama jelini . normalde cildim gözenekleri belirgindir ama bunu kullandım kullanalı daha iyi oldu hem siyah nokta falan da oluşmuyo ve ışıl ışıl yapıyo.bu arada rsimelrine baktımmm,ne kadar gzüel bir yüüznn ve cildinn varrrrrrr....cildin nasıl böyle e pürüsüsüz sırlarını paylaş benlee.......
KRİSPİCİM hemen hemen aynı boydayız, biraz kilo ver, fıstık gibin olursun
Kızlar kk da bi sorun var sanırım, bende sayfa aşırı geç yükleniyor. O yüzden kaçam ben, iyi geceler herkeslere.
Trufcum üzülmeyin ya istiyorki yazmıştır kardeşin...fen lisesi mezunumuş neden bitirmesinki ...lanchesis şekerim bazen bir önceki akşamki menüne bakarak ertesi gün kilo farklı çıkar oyuzden hemen moralini bozma birkaç akşamalrı dikkat et hemen eski kilona dönersin...demircik valla iyi vermişsin 700 gr maşallahhhh...oranje şekerim 4 hurma çok fazla bence...ya burada koç kim????????
ulkerkciğimmmm ne güzell menünnn ama öğle akşam arası tek ara az olmuşşş gibii....bu arada koçun kim olduğunu ben de sormuştumm ama henüz öğrenemedimm,sanırımm bu hafta kkoçsuzuzzz....ben geçmişi de çoğunu okuudmmm göremedimmmm.....
Merhaba kızlar
Aaaa filmler hiç bırakılır mı yahu... O tarafların ancak çok bilindik ya da korku filmlerini izliyorum nutcasecim. Öbür türlü pek izleyemem çünkü dillerine çok yabancı olmak büyük dezavantaj benim için, dizi kadar uzun süreli izleyemem sanırsam. Ama merak ettim, senin favori dizin hangisi?
Buarada rekorum 3500 küsür :lepi: (mouse kullanmaya başlamanın baya yardımı oldu gamyoncuiremsu )
Bu sana şimdiden ikaz olsun trufcum yerimseniben öyle bebiş var diye homini gırtlak yiyebilirsin anlamına gelmez.. Kendine güzel ve çok sağlıklı bi beslenme programı oluştur bence şimdiden, gripinden de tavsiye al, o az kilo aldıydı sanırsam. 22 kilo istesen de aldırmayız sana yahu kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım cuma günleritartılıyoruzay inşallah canım yaaaaa
valla 60 kilo olduğumu görünce sinirimden tartının pilini felan attım pencereden şimcik yeni pil alıcam haftalıkmı tartılıyosunuz?
hoşgeldin Allah bağışlasın bebekleirni cabuk verirsin kilolarını...herkese merhabaaaa
bende aranıza katılabilirmiyim kilo vermek istiyorum çok zor kilo veriyorum nedense şu an 60 kilodayım 55 kilo olmak istiyorum 2 doğum geçirdim 4 yaşında bi kızım 9,5 aylık bi oğlum var bende kilo vermek isteyenlerle beraber hareket etmek istedim daha hırslı olurum diye düşündüm kendimi burda buldum
akşamları spor yapıyorum evde bi kaç kondisyon aletim var gündüz yapamıyorum çocuklardan dolayııı gece anca vakit bulabiliyorum
aranıza gelebilirmiyim?
selam kızlar. truf kardeşinin orayı kazanmasında da vardır bir hayır. belki çok iyi olacak.
dün yediklerimi yazayım hemen.
sahur : 2-3 çatal burma tatlısı, 1 bardak süt, domates,slaatlık, kk peynir. ekmek yok
iftar : 2 kepçe tarhana çorbası, fırında küçük parça balık, salata, soda
ara : 1küçük dilim güllaç
selam kızlar. truf kardeşinin orayı kazanmasında da vardır bir hayır. belki çok iyi olacak.
dün yediklerimi yazayım hemen.
sahur : 2-3 çatal burma tatlısı, 1 bardak süt, domates,slaatlık, kk peynir. ekmek yok
iftar : 2 kepçe tarhana çorbası, fırında küçük parça balık, salata, soda
ara : 1küçük dilim güllaç
dün ifatarda;
1 kase çorba, 1 kase salata, hurma, kuru kayısı, kuru üzüm ve birazda karpuz yedim..
sonra 2 koca bardak sodalı ayran yaptım kendime ve dondurma
sahurda da;
biraz karpuz peynir ekmek ve 1 pors special k
hoşgeldin Allah bağışlasın bebekleirni cabuk verirsin kilolarını...
valla az yemişşsin meloşcum....ben varya dün eşim oruç tutumuştu ona börek fln yapmıştım fırından cıkınca 1 dlm yedim 250 Kcal oda yaklaşık...sonra pilav tereyağı çok dediler onlar yemedi ben 1 tbk lüplettim..sonra cappy ramazan serbetinden 1 bardak.. sanki ebn oruç tuttum sonrada midme kötü oldu...
oranje şekerim sende Ankaralısın sanırım en sonunda bir tane daha Ankaralı buldum birde kuzu vardı snaırım
inşallah canım
hangi şartlarda puan kırılıyor onu bi araştıralım
kayıt yaptırırsamı kırılır yoksa yaptırmazsamı ona göre bi plan yapıcaz artık
ülkerk kuzum sen hamilelikten önce bir an önce kilo vermeye bak
ben de geç satlerde yapabiliyorumm,hava çok serin oluyooo o zamna.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?