50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KRİSPİCİM hemen hemen aynı boydayız, biraz kilo ver, fıstık gibin olursun

Kızlar kk da bi sorun var sanırım, bende sayfa aşırı geç yükleniyor. O yüzden kaçam ben, iyi geceler herkeslere.

iii gceelr dulciiii tatlı rüyalrr,,ben de benim pc ye kızıyodummmmm yazıkk zavallımın suçu yokmuşşş......sitedenmişş yavaşlık demkk iiiii...

Nesmecim ben resim koymuştum aylar önce, sen görmemiş miydin... bi ara senin için bişiler yaparız yerimseniben

Sanırım kk normale döndü :)

bu arada rsimelrine baktımmm,ne kadar gzüel bir yüüznn ve cildinn varrrrrrr....cildin nasıl böyle e pürüsüsüz sırlarını paylaş benlee.......
bioderma kullanıyorum yüz yıkama jelini . normalde cildim gözenekleri belirgindir ama bunu kullandım kullanalı daha iyi oldu hem siyah nokta falan da oluşmuyo ve ışıl ışıl yapıyo.

KRİSPİCİM hemen hemen aynı boydayız, biraz kilo ver, fıstık gibin olursun

Kızlar kk da bi sorun var sanırım, bende sayfa aşırı geç yükleniyor. O yüzden kaçam ben, iyi geceler herkeslere.

ay inşallah canım yaaaaa
valla 60 kilo olduğumu görünce sinirimden tartının pilini felan attım pencereden şimcik yeni pil alıcam haftalıkmı tartılıyosunuz?

Son düzenleme:

son 2 yıldır cep telefonuna ve pc ye çok kötü dadandı çünkü o yüzden bitiremez.

babymoon koç ama ufaklıktan giremiyor sanırım

yok canım benim sütten ağzım yandı
sıra yoğurdu üfleyerek yemekte

ay inşallah canım yaaaaa
valla 60 kilo olduğumu görünce sinirimden tartının pilini felan attım pencereden şimcik yeni pil alıcam haftalıkmı tartılıyosunuz?
hoşgeldin canım cuma günleritartılıyoruz

selam kızlar. truf kardeşinin orayı kazanmasında da vardır bir hayır. belki çok iyi olacak.
dün yediklerimi yazayım hemen.

sahur : 2-3 çatal burma tatlısı, 1 bardak süt, domates,slaatlık, kk peynir. ekmek yok

iftar : 2 kepçe tarhana çorbası, fırında küçük parça balık, salata, soda

ara : 1küçük dilim güllaç

dün ifatarda;
1 kase çorba, 1 kase salata, hurma, kuru kayısı, kuru üzüm ve birazda karpuz yedim..
sonra 2 koca bardak sodalı ayran yaptım kendime ve dondurma
sahurda da;
biraz karpuz peynir ekmek ve 1 pors special k

hoşgeldin Allah bağışlasın bebekleirni cabuk verirsin kilolarını...

valla az yemişşsin meloşcum....ben varya dün eşim oruç tutumuştu ona börek fln yapmıştım fırından cıkınca 1 dlm yedim 250 Kcal oda yaklaşık...sonra pilav tereyağı çok dediler onlar yemedi ben 1 tbk lüplettim..sonra cappy ramazan serbetinden 1 bardak.. sanki ebn oruç tuttum sonrada midme kötü oldu...

oranje şekerim sende Ankaralısın sanırım en sonunda bir tane daha Ankaralı buldum birde kuzu vardı snaırım

inşallah canım
hangi şartlarda puan kırılıyor onu bi araştıralım
kayıt yaptırırsamı kırılır yoksa yaptırmazsamı ona göre bi plan yapıcaz artık

dün ifatarda;
1 kase çorba, 1 kase salata, hurma, kuru kayısı, kuru üzüm ve birazda karpuz yedim..
sonra 2 koca bardak sodalı ayran yaptım kendime ve dondurma
sahurda da;
biraz karpuz peynir ekmek ve 1 pors special k

ayşenur çok az yemişsin gibime geldi
ara öğün yapmalısın

ülkerk kuzum sen hamilelikten önce bir an önce kilo vermeye bak

trufcuk hamileymişin sanırım çok sevidindim senin adına...hayırlı olsun.....sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş... kaç aylık oldu peki.....

kayır yaptırıp kayıt dondurun az bir puan kırılır sanırsam ama emin değilim
ayy minnoşum bende onun için çaba sarediyorum zaten...

iii akşamalr herkese,,
ama kimseller yokkk, ben de menümüü yazayımmmm
sahur:kalkamadımm
iftar:2 bardak su+domates çorbası+patatse slatası+domates ssllatsı+yoğurt
+2 bardlak tekrar su
ara:şimdii yedimmm sütlü cevizli irmik tatlısı
ara:2 dilim karpuz yiycemmmm saat 12 gibi
ara:saat 1 g,ibi de türk kahvesi+soda belkii üüzmm yerimmmm sahura adar uyumuycam daaa,o yüzdenn ara öğünüm ççokkkkk olcakkkkk...bu aradaa 2 barda yeşil çay içtimmm+9 bardak su içtimmm,daha içerimmm.harekettt:tibet +pilates yapcaaammmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…