sahurda yarım tabak makarna yemiştim.
bugün de iftarda annemlerdeydik
izmir köfte 4-5 köfte vardı herhalde küçük boylarda.
2-3 kaşık zeytinyağlı barbunya
3 dilim peynirli börek
salata yedim
sonra tahinli çörek yedim çayla
bir de 2 saraysarma, bir şöbiyet, bir de bülbül yuvası yedim eyvahedigeldismile
ay ramazan iştahımı çok açtı benim
kızlarrrrr!
bu haftaki koçunuz benim...
yarın sabah itibariyle kuralları açıklayacağım. kurallara muhakkak uyulacak yoksa ramazan demem, sıcak demem keserim cezanızı. uzun zamandır gevşeklik var üzerimizde, bu hafta bunu atmamız lazım artık. ipin ucu kaçtı kaçıcak yoksa.
öpüyürum sizi, iyi geceler canlar!
hoşbulduk canım allah razı olsun opuyorumnanaktanhoşgeldin Allah bağışlasın bebekleirni cabuk verirsin kilolarını...
valla az yemişşsin meloşcum....ben varya dün eşim oruç tutumuştu ona börek fln yapmıştım fırından cıkınca 1 dlm yedim 250 Kcal oda yaklaşık...sonra pilav tereyağı çok dediler onlar yemedi ben 1 tbk lüplettim..sonra cappy ramazan serbetinden 1 bardak.. sanki ebn oruç tuttum sonrada midme kötü oldu...
oranje şekerim sende Ankaralısın sanırım en sonunda bir tane daha Ankaralı buldum birde kuzu vardı snaırım
yaw ben kilo takibi takvimi yapmasını bilmiyorum bu takvimide bana arkadaşım yapmıştı aranızda bana takvim yapabilecek biri varmııııı ?
oranje şekerim sende Ankaralısın sanırım en sonunda bir tane daha Ankaralı buldum birde kuzu vardı snaırım
günaydın kızlar.dün yediklerimi yazayım önce
iftar:
yarım patlıcan kadar karnıyarık,
7-8 tane kadar yaprak sarma..
1 biber dolma.
az salata.
1 kase vişne kompostosu.
yarım kase kadar sütlaç.
ekmek hiç yok....
sahur:
1 adet yeşil mercimekli börek (burda bükme derler)
yarım bardak vişne kompostosu.
trufcuk hamileymişin sanırım çok sevidindim senin adına...hayırlı olsun.....sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş... kaç aylık oldu peki.....
sahurda yarım tabak makarna yemiştim.
bugün de iftarda annemlerdeydik
izmir köfte 4-5 köfte vardı herhalde küçük boylarda.
2-3 kaşık zeytinyağlı barbunya
3 dilim peynirli börek
salata yedim
sonra tahinli çörek yedim çayla
bir de 2 saraysarma, bir şöbiyet, bir de bülbül yuvası yedim eyvahedigeldismile
ay ramazan iştahımı çok açtı benim
kızlarrrrr!
bu haftaki koçunuz benim...
yarın sabah itibariyle kuralları açıklayacağım. kurallara muhakkak uyulacak yoksa ramazan demem, sıcak demem keserim cezanızı. uzun zamandır gevşeklik var üzerimizde, bu hafta bunu atmamız lazım artık. ipin ucu kaçtı kaçıcak yoksa.
öpüyürum sizi, iyi geceler canlar!
truff cnm hamileliğin hayırlı olsun inş. çok kilo almazsın cnm ben toplam 10 kilo aldım 57 ile başladım 67 ile doğuma girdim doğumdan 20 gün sonra tartıldım 53 kiloydum hemencik indim ama gelgör ki emzirmeyi bırakınca 60 kiloya kadar ulaştım neyyseki dahada fazla almadan diyete başlayabildim yoksa alırdım ben daha:)))))kaç aylık şimdi bebiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm:))
bide yazmayı unuttum az tarhana çorbası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?