50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evvt ya ,bide nem vardır orda yapış yapışşş yazık sizeee....bizim de gündüz aşıır sıcak,akşam çok serin,bazenn hırka bile giyioruz zdışardaa o derece soğuyoo yaniii....

selam bebekler bu haftaki koçunuz spatz, ben birazdan kendisine menümü yazıcam kesin kesicek beni

sahurda yarım tabak makarna yemiştim.

bugün de iftarda annemlerdeydik
izmir köfte 4-5 köfte vardı herhalde küçük boylarda.
2-3 kaşık zeytinyağlı barbunya
3 dilim peynirli börek
salata yedim
sonra tahinli çörek yedim çayla
bir de 2 saraysarma, bir şöbiyet, bir de bülbül yuvası yedim eyvahedigeldismile

ay ramazan iştahımı çok açtı benim

Lachesiscim yaaa... olmuş mu sence bu menu ?
neyse ilk yorum oldugu için çok kızmak istemiyorum. sen de farkındasın zaten tatlıları ne kadar abarttığının...bugunluk iştahının açıklığına veriyorum ama sürekli böyle olursa ceza vericem sana:mymeka:

kızlarrrrr!

bu haftaki koçunuz benim...
yarın sabah itibariyle kuralları açıklayacağım. kurallara muhakkak uyulacak yoksa ramazan demem, sıcak demem keserim cezanızı. uzun zamandır gevşeklik var üzerimizde, bu hafta bunu atmamız lazım artık. ipin ucu kaçtı kaçıcak yoksa.

öpüyürum sizi, iyi geceler canlar!

haklısın kuşum, evet canım gevşekliği atmak lazım. ramazan diye boğazım durmuyor iftardan sonra ilk defa yemiş gibi saldırıyorum, sıkıcam gırtlağımı yemiyim deme

iyi geceler tatlım opuyorumnanaktan

selam kızlar dun gece sahurda hıcbısey yemedım cnm ıstemedı bugunde son ıs gunumdu öyle bı gaza geldım ıftarda arkadaslarla kıng chıcken yedık ardındanda bı tane sundea yedım .. napm dayanamadım bunun acısı olaraktaa bu gece sahurda sadece su ıcıcem ve butun gun uyuycam ardından 2 saat tempolu yuruyuss :)

hoşbulduk canım allah razı olsun opuyorumnanaktan

bende sabah bi tane tost yedim (tam buğday ekmeğinden)
bi bardak siyah çay
öğlende bi tabak karpuz yedim
akşamda 1 kepçe türlü
2 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim ve suuuu
akşamda yatarken dondurma yedim gecede sporumu yaptım duşumu aldım yatacam yarına allah kerim

yaw ben kilo takibi takvimi yapmasını bilmiyorum bu takvimide bana arkadaşım yapmıştı aranızda bana takvim yapabilecek biri varmııııı ?

slm kızlaar ben geldiim off uykum geldi ama kaçması gerek çünkü sahuru bekliyorum eşime yemek hazırlıcam...bugün ne yedim yazayım hemencik sabah bir parça pide küçük bir parça avuç içi kadar bile diil oda çok cnm çekti diye eşim aldı yazık ama ben yemeye korkuyorum valla abarttım nede olsa bu ara işte biraz peynir zeytin yarım bardak süt o kadar..öğlen off bu fena ama yazayım hadi dönerli sandviç yanında ayran akannehir sonra akşam bulgur pilavı bir kaç kaşık yanında bol yoğurt yemekten baya baya sonra bir adet şeftali yedim o kadar bugünkü menüm bugünde öğlen abarttım cnm dimi ama valla benden çok abartanlar var okudum birasda kızlar dikkat yaa olmuo bööle tatlılar fln neyse yarın görüşürüs....:))))

ay sahuru bekliyorum ya yazıları okudum uykum kaçsın diee işte napiim krispicim hoşgeldin cnm inş. verirsin sende bir an önce kilolarını:)) nesmecim bu ekşili köfte pirinçli bak tarif edeyim çok basit yaparsınız kıyma 250 gr kadar yetiyor üç kişiyis biz bebişle birlikte iki gün fln yedik yanii içine göz kararı pirinç karabiber ve tuz atıp yoğurun sonra minik minik toplar yapıp içine biraz un koyduğunuz kaba atın onlar orada una bulansın siz bir tencerede birazcık yağ koyun (kıymanın yağı yetiyor çünkü az koyun o yüzden) biraz domates salçasını kavurun üzerine su ekleyin kaynayınca una bulanmış köfteleri içine atın (ama unla birlikte diil sadece köfteleri atın kabın içindeki un kalsın köftenin üzerine bulanan kadar un yetiyor) kaynasın kendi kendine köfteler pişince bir kapta yarım limonla bir yumurta sarısını karıştırıp içine dökün ama tabiii ben genelde tutturamam bu kısmı yumurta pişer içinde minik minik parçalanır ama olsun tadı güzel oluyor ya önemli olan o farketmez yani ama tutarsa daha iyi tabii afiyet olsun....orange cım ya ben resimlerini göremedim nerden bakcam bulamadım sanırım bilmiyorumkismile spatz cim koçumuz senmişsin kuralları bekliyorum valla bakalım bu hafta 700 gr gitti haftaya ne olacak sıkı yönetimi elden bırakma yoksa bize kalsa gevşeyip yiyeceğiz bende bir iki gün içerisinde oruca başlıyorum bitemedi gıcık bakalım neler yiyeceğim iftarda sahurda coşmam inş.. sabah yokum kızlar ablamla gezmeye gitcess mağazaları tırtıklayalım birascık akşamüstü iftar telaşı malum gelemezsem gece burdayım yine tek başıma kalmazsam görüşürüsssss kaydirigubbakcemile5

truff cnm hamileliğin hayırlı olsun inş. çok kilo almazsın cnm ben toplam 10 kilo aldım 57 ile başladım 67 ile doğuma girdim doğumdan 20 gün sonra tartıldım 53 kiloydum hemencik indim ama gelgör ki emzirmeyi bırakınca 60 kiloya kadar ulaştım neyyseki dahada fazla almadan diyete başlayabildim yoksa alırdım ben daha:)))))kaç aylık şimdi bebiş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm:))

oranje şekerim sende Ankaralısın sanırım en sonunda bir tane daha Ankaralı buldum birde kuzu vardı snaırım

Yok canım ya ben e.şehirdeyim.ama ankaraya gidip geliyorum kısa bi süre yaşamıştım ama arkadaşlarım çok var orada sıksık gider gelirim..

günaydın kızlar.dün yediklerimi yazayım önce
iftar:
yarım patlıcan kadar karnıyarık,
7-8 tane kadar yaprak sarma..
1 biber dolma.
az salata.
1 kase vişne kompostosu.
yarım kase kadar sütlaç.
ekmek hiç yok....

sahur:
1 adet yeşil mercimekli börek (burda bükme derler)
yarım bardak vişne kompostosu.

bide yazmayı unuttum az tarhana çorbası.

trufcuk hamileymişin sanırım çok sevidindim senin adına...hayırlı olsun.....sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş... kaç aylık oldu peki.....

sağol canımcım daha aylık değil 4 haftalık hatta 3 hafta 6 günlük

hayyt maşşalllah gebelik öncesi biraz fazla kalori depoluyosun gibime geldi

spatzo canım benim acık torpilim olabilir mı?

sağol canım teşekkür ederim
senin de çocuğunu Allah bağışlasın

bide yazmayı unuttum az tarhana çorbası.

menülerin iyi gidiyor
kilo verdinmi buraya takılmaya başlayalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…